Gaziantep'teki Hamileler, doktor ve Hastane tavsiyeleri

Pazarlık yapan oluyormuş anladığım kadarıyla. Geçen sene onun da yarisiydi tarife. Ödeme yapacağım yere gittiğimde ne kadara anlaştınız siz diye sormuştu. Standart tarife değil mi sizin deyince fatos hanım size ne dediyse öyle alıyoruz demişti. Kabiliyetiniz varsa pazarlık deneyin yahut iki üç hamile olunca grup indirimi gibi yapıyor. Çok reklam kokacak ama verdiği hareketler ve öğrettiği yoga hareketleri tüm agrilarimi aldı götürdü. Ki ben 36. Haftada başlamıştım. O kadar kramp a falan yanarım tüm sikayetlerim geçti. Benim de başta zoruma gitmişti o kadar para vermek ama halen yapıyorum o hareketleri. Bir de aktif doğum hareketleri ve endorfin masajı öğretiyor doğumda çok rahatlamıştı onlar beni. Ebeler kaç kere çok sancı çekiyorsunuz ameliyata alalım dediler de doğal yöntemlerle geçirdik o dönemleri şükür. Bir de doğumda yanında olup rutin uygulamalara müdahale ediyormuş. Benim ikinci olduğu için özel istemedim doğumda denk gelirse diye konuşmuştuk gece yarısı dogurunca anca tlflastik ilk doğum 25 saat ikincisi 5 saat sürdü. Hareketlerin faydasına inanıyorum. Elbette ikinci doğum daha kısa olacaktı ama bu kadar da kisalmasini beklemiyordum sancı süresinin

ben ilk günden beri sezgin beye devam ediyorum beğeniyorum da siz ne karar veridiniz

Ne güzel canım sevindim senin adına ama şu anda bütçe ayıramayacağım yarısı bile olsa. Artık hayırlısı olsun ağrı kişiye göre değişiyor zaten ağrı eşiğine göre umarım rahat geçer benim doğumum =)

ben ilk günden beri sezgin beye devam ediyorum beğeniyorum da siz ne karar veridiniz
Canım merhaba tavsiye üzerine gittim Sezgin Beye fakat eşimin kurumuyla hastane anlaşmalı olmasına rağmen tam ücreti talep etti. Diğer doktorlarda mı böyle dedim hayır sadece Sezgin Bey tam ücreti istiyor dedi,bize de saçmalık geldi sonuçta belli bir prosedür vardı doktorun cebinden çıkmıyor o para bizde gelmişken artık başka doktora giriş yaptıralım dedik Lütfiye Rifaioğluna giriş yaptırdık sonra bana sıra gelmeden netten bakayım dedim baktım ki Suriye asıllıymış doktor iyice ön yargılı oldum sinirden ağlayacaktım neredeyse eşim gidelim dediyse de boşver cinsiyeti öğrenir çıkarız dedim. Ve bana sıra geldi doktor muhteşem bir insan çıktı yani şimdiye kadar gittiğim hiçbir doktor bu kadar güven vermedi bana tam 20 dakika baktı ultrasonla tek tek konuştu anlattı,memlekette doğumu düşünüyordum ama fikrim değişebilir bu doktor için. İki gün önce yine kontrole gittim Lütfiye Hanım ameliyatta geç çıkabilir deyip Esin Hanıma yönlendirdiler eşimin işi olduğu için beklemeyelim dedik giriş yaptırdık, Esin Hanımda muhteşemdi bayan doktorlara karşı ön yargımı bu hastane değiştirdi,diğer doktorun hastası olmama rağmen ilgisi çok güzeldi acele acele anlatmadı beni strese sokmadı..Esin Hanımın odası daha donanımlıydı led ekranda baktı,. Lütfiye Hanımın odası daha eskiydi 37 ekran gibi bir şeyden gördüm bebişi ama gayet netti renkliyle baktı. Hastane çok sakin randevusuz gittim iki defa da ve en fazla 5 dk bekledim. Personelini sevdim, ücretsiz otoparkı olması önemli çünkü hastane biraz değişik bir yerde, temizlik olarak da beğendim,ücreti diğer hastanelere göre daha makul. Yani benim gibi evhamlı hanımlara her iki doktoru da rahatlıkla önerebilirim. Çok uzun olmuş kusura bakmayın

konukoglunda yardımcı doc. dr. ıbrahım halıl ozdurak ınanılmaz ıyı doktor
zırt pırt aldan muayene etmıyo cok cok mecbur kalmadıkca genel olarakda gebelıkte de
son teknolojıyı kullanıyor
sız sormadan herseyı soyluyor anlatıyor
son derece guleryuzlu ve espırılı

bu doktordan once doktorum kadın dogum hastanesınde samet bayraktı
ama o hastanede amelıyat oldum asla dogum yapmam samet hoca cok ıyı ama hastane sıkıntılı

Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin umarım pişman olmayız hasta neydi doktordu sorunlu GEBELİK olmayınca farketmiyor kimin oldugu da ışte herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmek gerekiyor sanırım

Alttan muayene yapılmıyor ki doğum anın yaklaşana kadar doğum yaklaşınca çatı kontrolü yapılıyor sadece diye biliyorum. Gittiğim hiçbir doktor bana alttan muayene yapmadı sizde farklı olmuş sanırım. Bayan doktorda daha rahat ediyorum diye bayan doktor arayışındaydım şükür buldum ama hayırlı doğumlar size de

Çok sağolun aminnn ,çok ayrıntılı düşünmek en sevmediğim huyum o kadar yoruyor ki beni bu her şeyi araştırmak =( size de hayırlı doğumlar nasip etsin

Çok sağolun aminnn ,çok ayrıntılı düşünmek en sevmediğim huyum o kadar yoruyor ki beni bu her şeyi araştırmak =( size de hayırlı doğumlar nasip etsin
Size doğum için ne kadar dediler ben vip odayı isticemde daha konuşmadık ne kadara patlar bize ben ücreti öğrenince yazarım buraya

tesekkur ederım

benım etrafımdakı herkesde dırek altdan baktılar ılk gebelık suphesınde bıle
bı benım karnımdan bakıldı
bıde benım doktorum mantarda bıle once ultrasonda bakıyor veya sıvı testı alıyor
gıttıgım dırek doktorlar ılla altdan muayene edıyordu

Doğrudur canım belki daha yeniyse ultrasonda görülmediği için alttan muayene gerektiriyordur bilemedim hiç başıma gelmediği için.

arif beyden memnun kaldınız mı acaba? ben de ona gitmeyi düşünüyorum da.

merhaba kızlar, ben de geçen yıl antep'te doktor araştırması çok yaptım.
bebeği olmayanlar genelde tedavi için ali tahtacı'ya gidiyor.
ikili üçlü testi kötü çıkanlara prof. irfan kutlar'a bi gitmelerini önerebilirim. özel muayenehanesi var.
yılmaz genco ilk doktorumdu hatem'de. çok tatlı insanı rahatlatan bi kişiliği var. 12 hafta ona gittim. ama hastaneye güvenemedim bazı şeyler duyduğum için. ve çok kısa sürüyor muayenesi. ne olduğunu anlamadan bitiyordu.
12. haftadan doğuma kadar sanko da yard. doç. abdullah göymen'e gittim. çok memnun kaldım. bi deftere sorularımı yazıp gidiyordum tek tek cevaplıyordu. her seferinde ayakta karşılardı. çok nazikti. özel numarasını veriyor, defalarca aramışlığım vardır acil anlarda. doğumum spinal sezeryan oldu, rahat geçti çok şükür. sankonun odaları da geniş ferah, otel gibiydi.

slm kızlar biz bu perşembe medical parka arif beye gittik. Ben cok bi şey anlamadım. acaba arif bey sorunlu sıkıntılı gebeliklerle mi cok ilgileniyor. ben 25 haftalık hamileyim. bize genel olarak bildiğimiz şeyleri söyledi. 5 hafta sonra gel dedi. yani bilemedim acaba başka dr denesek mi? ya da belki daha cok mu erken ?

Gebeliğimin ilk 3 ayında arif beye gidiyordum ikili testimiz bozuk çıkmıştı testi beni çok korkuttu üzdü direk amniyosentez demişti bebeğimin düşme ihtimali var ama amniyosentez demistim her gün yapiyorum birsey olmuyor demişti hastaneden aglaya aglaya çıkmıştım o gün son oldu daha gitmedim arif beye

Biz de cok bir şey anlamadık acikcasi. Yani adam ya cok profesyonel cok basit olarak bakıyor gibi geldi. Normal dogum için arastrdigimda bu dr un adi verildi bana. Tabi bilemiyorum hala. Olmadi bayramdan sonra bi iki dr a daha bakarim. Ya aslinda normal dogum istiyorum tabi mümkünse bu konuda bildiğiniz bi dr var mi.

Bende şehrin yabancisiyimbu tarama testimizin kötü cikmasiyla arif beyden sonra 5 doktor gezdim ve sonunda iki doktorum oldu ncr hastanesi hamit soysal diğeri hatem hastanesi yılmaz genco ben sezeryan doğum olacagi için hiç arastirmadim ama su var zaten normal doğumu herşeyi sen yapiyorsun doktor sadece yönlendiriyor diye biliyorum

Merhabalar öncelikle hamile olanlara hayırlı doğumlar bebiş isteyenlere de en kısa zamanda hayırlı hamilelik diliyorum. Bende 31 haftalık hamileyim sanko ya gidiyorum. Doğum yapan arkadaşlar hastane ücreti odaları nasıl doğum için memnun kaldılar mı detaylı bilgi verirlerse çok sevinirim. Hastaneye neler götürülmeli hastanenin hangi imkanları var açıkcası çok merak içerisindeyim

Bende gebeyim ve Abdullah beye gidiyorum bende çok memnunum.ben normal doğum çok istiyorum Abdullah bey normal doğum yanlısı mi bilmiyorum sizde SezerYan olmuşsunuz istediğiniz için mi oldu zor durumda kaldığınız için mi bide hastane masrafıniz ne kadar oldu öğrenmem mümkün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…