Valla kim ne derse desin, en geniş hastane, en ferah hastane, en pahalı olmasına rağmen en kalabalık hastane, cerrahi ekipman yönünden en kapsamlı hastane, odaları en geniş hastane, cihazları ile de en donanımlı hastane Sanko. Hatta özel muayenehaneye gidenler bile Sanko'da doğum yapıyor. Hatem, hayat, primer ucuz olduğu için kalabalık. Hatemde küvözdeki bebeklere verilen anne sütüne bebek almayınca şeker attıklarını kesin biliyorum. Primer'de bebeklerin sütlerini birbirine karıştırdıklarını biliyorum. Bu hastaneler ve diğer çoğu özel hastanede kadın doğumcuların hastanede hisse ortaklığı var. O yüzden tam ilgilenemiyorlar, daha çok hasta için.. Sanko'da öyle bişey olmadığından rahatım ben de.. Bebek iyiyse sen iyiysen herşey güzel de, ufak bir aksilikte tüm özel hastanelerde bir çok eksiklik var ama Sanko'da sağlıklı Çıkma şansın daha yüksek.. Zaten bütün hastanelerde illa ki Hatalı hasta, Hatalı doktor, Hatalı personel vardır. Olmasa tıp Fakültesi'nde herkes profesör, orda olmazdı.. O yüzden sen içgüdüsel olarak seçip teslim olacaksın. Başka çaren yok :)))