Gaziantep'teki Hamileler, doktor ve Hastane tavsiyeleri

Teşekkür ederim cevaplarniz için arkadaşlar ali tahtaci yi bende duydum arastirdim iyi doktor o da tipki medikaldeki arif deniz gibi bebek sahibi olmak isteyenler konusunda uzanmış hayat has. Hamit soysal gidiyorum birde hatemoglu daki gencoya gideyim dedim dün aradım 24 kadar doluymus yuhh dedim antep oraya gidiyor sanırım

Hanımlar merhaba günlerce araştırmaktan beynim döndü resmen. Gaziantepte normal doğum yapan (vukuatsız) yok mu. Tam doktora karar veriyorum hastane berbat çıkıyor. Şu anda hateme gidiyorum nazire hanıma iyi bir doktor fakat hatemin ebeleri hakkında hiç iyi yorumlar duymadım ayrıca çok kalabalık =(( randevulu gitmeme rağmen saatlerce bekliyorum. Lütfen bana iyi bir doktor ve mümkünse normal doğum yanlısı sakin bir hastane söyleyin .Ayy bu Gaziantep niye böyle hastane ücretleri bile belli bir oranda değil kimi 12 tl alıyor kimi 50 tl

Bende antebin yabancisiyim 1 yil olmadi henüz geleli medikal park yaşam has. Hayat has. Hatem has. Ncr derken en son hatem ve ncr de karar kıldım doğum için hangi dr yapmya karar vermedim henüz evet fiyatlar cok tutarsız

Canım bu işte çok doktor gezersen çok yanılırsın... Bir kişiye devam etmek kötü doktor bile olsa daha mantıklı.. Ayrıca normal doğum yapmak için vücudun, bebeğin elverişli mi ki normal doğum diye şartlandırıyorsun kendini?? Ben konukoğluna gidiyorum. 31 haftalığız ve hala doğum nasıl olacak diye konuşmadık.. Biraz daha serin ol bu konuda ve doktorlara güven, güvenelim, başka çaremiz yok

Canım ncr de abdulhamit soysala mı gidiyorsun ? evet çok tutarsız fiyatlar...
MerveKalander canım haklısın ama daha başka doktorla görüşmedim araştırmaktan ileri gidemedim Normal doğum konusunda da haklısın fakat bu benim isteğim elbetteki şartlarım elvermezse ısrarcı olmayacağım ama en başta doktordan normal doğuma karşı burun kıvırmalarını hissedebiliyorsun bu da bana güven vermiyor doğum anında geleceğini düşünmüyorum ve bu beni korkutuyor. Dediğin gibi her şeyin mükemmeli olsun isterken iyice sıkıntıya sokuyorum kendimi

Evet ncr de hamit soysala gidiyorum yarim gun hayat has. Ogleden sonra ncr de hamit bey hic bir soruyu cevapsiz birakmiyor sabırla dinliyor cevapliyor ikinci doktorumuzda hatem has. Yilmaz genco genco iyi bir doktor sormadan anlatir soracaklarini sana firsat vermez 15 gün arayla ikisinede gidiyorum şimdilik doktorlarimiz bu doguma karar veremedim sezeryan olacagim Allah nasip ederse hastane fiyatlarina gore degerlendirecem artik

Allah yardımcın olsun canım benim kolay doğum nasip etsin. Bakalım pazartesi günü amerikan hastanesi faruk bekirden randevu aldım ona gideceğim arkadaşımın tavsiyesi ile bir de ücret olarak daha uygun tabi. Görüşlerimi yazarım gittikten sonra mutlaka.

Amin canım Rabbim seninde yardimcin olsun güzel haberlerini bekliyorum

Merhaba canim.. Konuya biraz baktimda yardımcı olmak istedim..
Sevgi hastanesinde SEZGİN SÖNMEZ var inanın çok çok iyi bi doktar benim doğumunda sezaryan oldu ama bende çatı darlığı vardı bebeğinim kafası sıkıştı kaldı kanalda beni hemen sezeryana aldılar fakat sezgin beyin ameliyatından cokkk cokkk memnun kaldım..
10 tane çocuğunda olsa Vazgeçmem artik sezgin beyden..
Tavsiye ederim..
Zaten nettende araştırın çok basarili ameliyatları var.

Benim doktorumu önerebilirim sana eğer kendini tam olarak normal doğuma hazır hissediyorsan. Sanko'da İbrahim Halil Özdurak. O kadar anlayışlı cana yakın bir doktor ki, herşey normal giderse normal deneyeceğiz, ama yanımda olduğunu, eğer bebekte ya da bende normal doğumdan kaynaklı ters giden bişey olursa hemen bebeği de beni de kurtaracağını söyledi. 5 Yıldır Polikistik overdan dolayı tanıyorum doktorumu. Hiç de değiştirmeyi düşünmedim. Ali Tahtacıya gelince, onun uzmanlığı tüp bebek ve sorunlu aşılamalı gebelikler... Normal doğum yapanın ne doğumdan önce ne doğumdan sonra yüzüne bile bakmıyor. Ama Abdullah Göymen'e gidebilirsin. O da iyi, ilgili bi doktor. Yılmaz Genco'da Sezeryan ve cerrahi yönden çok iyi. Sen de benim gibi zor tatmin olduğun için bunlardan birini seçebilirsin. İlgi benim için ilk Sırada geliyor. Isterse Prof olsun gönül bağı kuramadıktan sonra tatmin olamıyorum... :)

Canım hastane nasıl peki temizliği hemşireleri ebeleri falan bir de çok kalabalık oluyor mu ? Hatem hastanesi o kadar kalabalık ki soru sormaya çekiniyordum doktorda zaten hızlı hızlı cevap veriyor hep bir acelecilik vardı orada ve rahat hissedememiştim.

Hatem hastanesini asla düşünmüyorum çok iyi doktorları var ama sadece para için çalıştıkları hissine kapılıyorum randevular dolu olmasına rağmen sürekli randevusuz hastaların da alınması kapıda bekleyen onlarca kişi ve minicik bekleme alanı nefessiz kalıyorum orada :) ve dediğin gibi benim içinde ilgi alaka ne bileyim insan bu dönemde sanki daha özelmiş gibi hissetmek istiyor sanırım benim de istediğim bu. Sanko hastanesi hakkında da hiç iyi şeyler duymadım ama Gaziantep'te hiçbir hastane ile ilgili iyi bir şey duymadım ki o da var :)) teşekkürler önerilerin için.

Yok canim hastane gayet güzel doktor da hemşire de çok güzel ilgileniyor..
Hastane öyle çok ta kalabalık olmuyor..Sezgin beyde çok iyi ilgileniyor hatta kafana takılan herşeyi bi kağıda yaz geldiğinde kafan karışmasın diye her kontrolde tembihlerdi.
Ben çok memenin kaldım bu yüzden tavsiye ettim..

Valla kim ne derse desin, en geniş hastane, en ferah hastane, en pahalı olmasına rağmen en kalabalık hastane, cerrahi ekipman yönünden en kapsamlı hastane, odaları en geniş hastane, cihazları ile de en donanımlı hastane Sanko. Hatta özel muayenehaneye gidenler bile Sanko'da doğum yapıyor. Hatem, hayat, primer ucuz olduğu için kalabalık. Hatemde küvözdeki bebeklere verilen anne sütüne bebek almayınca şeker attıklarını kesin biliyorum. Primer'de bebeklerin sütlerini birbirine karıştırdıklarını biliyorum. Bu hastaneler ve diğer çoğu özel hastanede kadın doğumcuların hastanede hisse ortaklığı var. O yüzden tam ilgilenemiyorlar, daha çok hasta için.. Sanko'da öyle bişey olmadığından rahatım ben de.. Bebek iyiyse sen iyiysen herşey güzel de, ufak bir aksilikte tüm özel hastanelerde bir çok eksiklik var ama Sanko'da sağlıklı Çıkma şansın daha yüksek.. Zaten bütün hastanelerde illa ki Hatalı hasta, Hatalı doktor, Hatalı personel vardır. Olmasa tıp Fakültesi'nde herkes profesör, orda olmazdı.. O yüzden sen içgüdüsel olarak seçip teslim olacaksın. Başka çaren yok :)))

Arkadaşlar ne kadar haklısınız. Gerçekten antep te doğru düzgün bir hastane yok. Ama Türkiyede çoğu yer böyle. 4 il içinde doğum yapacak dr bulamadım kafama göre. İkinci doğum olmasına ve normal beklenmesine rağmen. Yalnız bir öneri olarak şunu söyleyebilirim. Tam med de fatos tapan doğum koclugu yapıyor. Eğitime gitmiştim bana hastanede doğum odalarını değiştirme iznini aldığını hastaların rahatlaması için boya rengi müzik isim vs konularda neler yapilabilecegini sormuştu. Herhangi bir doğum olsa da giriyorum ebeleri yonlendiriyorum epizyosuz doğum oluyor demişti. Benim tercih etmeme sebebim hastanenin tüm doktorlarının erkek olmasıydı. Olası bir sezaryen yahut kontrolde rahat edemezdim. Onunla gidin konuşun derim onerecegi dr da vardır belki. Selda hanımı anlattığım kadarıyla beğenmişti mesela. Onda çok hikaye var normal mi sezaryen mi konusuna gelince. Evet bu Allahın bileceği iş son ana kadar. Lakin ülkemde birçok dr rahatlık olsun diye sezaryen yapıyor. Oh me güzel randevumu hasta gibi sabah 8 de ameliyat 9 da muayene başlıyor. 11 de çıkıyor yine ameliyat. 3 te çıkıyor yine ameliyat. Arada da hastalara bakıyor. Normal doğum öyle dedegi gece 3 te de geliyor öğle yemeğinde deRahatlari kaçıyor çoğunun. Size direkt sezaryen derlerse bile mücadele edin derim. İki dogumumda da önce sezaryen dediler ben baskın çıkınca tamam birkaç saat bekleyelim dediler. 4 saat beklemeye tahammülü yok dr ların. Ebeler de o yüzden çok önemli. Üstüne çıkıp bastıran acele ettirip anneyi yirttiran olmamalı. Tüm hamilelerin de normal doğum eğitimi alması gerektiğine inanıyorum. Evet olmaya da bilir sonu ölüm olacağına sezaryen olsun iki can da kurtulsun asıl amaç budur sezaryende. Günümüzde farklı amaçlar için yapılıyor dikkatli olmak lazım. Dr unuza güvenin ama teslim de olmayın. Türkiyede ssvd diye birşey var ve ne.kadar zor yapıldığını tahmin bile edemezsiniz. Normal doğumda ikisinde de hastanede bile kalmadım sabaha yakın doğum yapıp sabah vizitesinde taburcu oldum. Evimin işini yaptım hatta annemin evinin işini yaptım. Bir ay olmadan tarlada gittim çalıştım. Normal doğum bitince bitiyor. Annem beni sezaryenle doğurmuş aynı tarlada çalışırken onun dikisleri açıldı akıntı yaptı 30 sene sonra. Belki şimdi teknoloji daha ileri ama hiçbirşey dogalindan daha güzel olamaz. Her hamile kendini normal doğuma sartlamalidir bilinçaltı onu kaniksamalidir bence. Olmayınca da Allaha teslim olmayı bilmelidir. 4. Cocugunda hayatı riskten dolayı sezaryene giren de var. Herşey nasip işi ama önce normal doğum yanlisi bir dr, sonra anne adayının eğitimi en son da tevekkül... çok uzattım kusura bakmayın

Ayy hatemden de mi pahalı o zaman hiç gidemem zaten :) anlattığın gibi her hastaneyle ilgili mutlaka kötü bir hikaye var içinde bir can taşıyınca en iyisini bulmak istiyorsun. Çok teşekkürler ilgin için artık doktorların da beyaz eşya gibi şans işi olduğunu düşünüyorum

Fatoş hanımı aradım ulaşamadım sonra hastaneden telefon numaramı aldılar o size dönüş yapar diye dönüş de olmayınca üstelemedim bende.Kesinlikle katılıyorum yazdıklarına. Bayan doktorların seni daha çok anlaması gerekirken ilgisiz tavırları erkek doktor seçimine zorluyor zaten yoksa bende bayan doktoru daha çok tercih ederim sonuçta sıkılmadan utanmadan rahatça kontrolüme giderim ama bilmiyorum yaa onlara da hak veriyorum o kadar kalabalık ki bu şehir hele bir de suriyeliler eklendi bıkıp usanmışlar haklı olarak. Devlet hastanesine de gittim Allahım rezalet bir yerdi içeride 4 hasta varken evet ne oldu söyle dedi şok oldum bu duruma düşürenlere hakkımı hiç helal etmiyorum. Sözde hepsi normal doğumu destekliyor ama seni içten içe o kadar sezeryana teşvik ediyorlar ki.Bazen diyorum ki git bir ebeyle anlaş evde doğur =) Ama en doğrusu Allaha teslim etmek kendimizi ben bunu çok unutuyorum her şey sanki kendi elimdeymiş gibi davranıyorum sonra strese giriyorum dediğin gibi tevekkül...

Ben 3.yu evde dogiracagim niyeti bozdum fatos hanıma ulaşmak için tammed e gidebilirsiniz çoğunlukla orada yahut telefonla bağlanmak isteyin. Olmadı bana ozel den mesaj atın no degosmediyse bir aydır yazarım size

Ben 3.yu evde dogiracagim niyeti bozdum fatos hanıma ulaşmak için tammed e gidebilirsiniz çoğunlukla orada yahut telefonla bağlanmak isteyin. Olmadı bana ozel den mesaj atın no degosmediyse bir aydır yazarım size
Hahahaa inan bende düşünmüyor değilim aynı şeyi Ulaştım canım fatoş hanıma ama seans ücretleri çok fazla geldi asgari ücretin yarısı kadar ücret istedi 6 seansa =)) dedim ben kendimi motive ederim o kadar parayı verirsem motive olmak yerine kesin depresyona girerim, bebişime harcamak varken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…