Pazarlık yapan oluyormuş anladığım kadarıyla. Geçen sene onun da yarisiydi tarife. Ödeme yapacağım yere gittiğimde ne kadara anlaştınız siz diye sormuştu. Standart tarife değil mi sizin deyince fatos hanım size ne dediyse öyle alıyoruz demişti. Kabiliyetiniz varsa pazarlık deneyin yahut iki üç hamile olunca grup indirimi gibi yapıyor. Çok reklam kokacak ama verdiği hareketler ve öğrettiği yoga hareketleri tüm agrilarimi aldı götürdü. Ki ben 36. Haftada başlamıştım. O kadar kramp a falan yanarım tüm sikayetlerim geçti. Benim de başta zoruma gitmişti o kadar para vermek ama halen yapıyorum o hareketleri. Bir de aktif doğum hareketleri ve endorfin masajı öğretiyor doğumda çok rahatlamıştı onlar beni. Ebeler kaç kere çok sancı çekiyorsunuz ameliyata alalım dediler de doğal yöntemlerle geçirdik o dönemleri şükür. Bir de doğumda yanında olup rutin uygulamalara müdahale ediyormuş. Benim ikinci olduğu için özel istemedim doğumda denk gelirse diye konuşmuştuk gece yarısı dogurunca anca tlflastik
ilk doğum 25 saat ikincisi 5 saat sürdü. Hareketlerin faydasına inanıyorum. Elbette ikinci doğum daha kısa olacaktı ama bu kadar da kisalmasini beklemiyordum sancı süresinin