• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaziantep'teki Hamileler, doktor ve Hastane tavsiyeleri

10.7.2013 tarihinde gaziantep özel kemal bayındır hastanesinde mesleğine saygısı olmayan dr SEVİM ÇERİ AY 'A muayeneye gittim. 5 dakika muayene etti ama o 5 dakika boyunca sürekli bi afra bi tafra bi . Eşimde yanımdaydı.Ulturasonu karnıma çok acıtarak bastırdı korkumdan sesimi çıkaramadım Terbiyesizce azarlıyodu.o anda çocuğun cinsiyetini sorduk bizi yine azarladı çok hakkı varmiş gibi.daha sonra bana yazdığı ilacın yan etkisi fazlaydı rahatsız oluyorum kullanınca dedim bana ben okuman ve yorum yapman için vermedim kullan diye verdim diyor terbiyesiz.184 ü aradık başhekimine şikayet edin diyor biz bişi yapamayız diyor ne kadar başı boş kalmış bunlar.lütfen bişiler yapın gerçekten sinirlerimiz çok bozuk böyle doktorlar yüzünden hastanelerden nefret eder oldum ya.paramla rezil oluyorum.bunları başı boş bırakmayın gereğini yapın lütfen.GAZİANTEP ÖZEL KEMAL BAYINDIR HASTANESİ DR sevim çeri ay KISACA HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN SAYGISIZ İNSAN !!!
ayyy sanki hayrına bakıyor ne kadar yanlış

Dedim ya şans... İçgüdüsel olarak teslim olmak gerek. Ncr de iyi ama ben yine sankoya giderim. Çünkü doktorum orda. Doktorum devlet hastanesine geçse oraya giderim. Kısmet :))
canım doğum şans işi sen istersen en ünlü doktora git adam senin doğuracağın gün yıllık izne falan ayrılır şehir dışında olur yine olmaz. sankodan memnun kalanlar kadar memnun kalmayanlar da var. şu an ncr hastanesi beğeniliyor mesela yeni açılan
Diyorum

Bahar cebesoy hakkında bilgisi olan var mı :)
Çok bilgili ve insanı bilgisi ve muayenesi ile tatmin eden bir doktor. Özel muayenesi var detaylı bakıyor ben 3-4 ay gebelik takibimi ona yaptırdım öncesinde riskli bir gebelik sürecim oldu o dönemde kendisine takip oldum ve çok memnun kaldım. Tek dezavantajı muayene ücreti baya yüksek.

Çok bilgili ve insanı bilgisi ve muayenesi ile tatmin eden bir doktor. Özel muayenesi var detaylı bakıyor ben 3-4 ay gebelik takibimi ona yaptırdım öncesinde riskli bir gebelik sürecim oldu o dönemde kendisine takip oldum ve çok memnun kaldım. Tek dezavantajı muayene ücreti baya yüksek.
Anladım teşekkür ediyorum :) peki doğumu neden onunla yapmadınız yani 4. Aydan sonra neden devam etmediniz?

Anladım teşekkür ediyorum :) peki doğumu neden onunla yapmadınız yani 4. Aydan sonra neden devam etmediniz?
Şu an riskli gebeliğe girmiyor durumum. Doğum ücreti yüksek geldi ve benim doğum zamanımda yurtdışında olacakmış sanırım

Kemal Bayındır hastanesini ve Sevim Çeriayı kesinlikle tavsiye etmem, azarlamakla kalmadı, doğum esnasında hakaret etti, hep bırakmak istemiştim aslında ama başladık bir kere diye sabrettim, istemeye istemeye gittim, gitmez olaydım...
Üstelik bir de ebe vardı, o da ukala kaba ve çirkefti.
İkisine de hakkımı helal etmiyorum...

Arkadaşlar gülnur çifçi daha önce sankoda imiş şimdi şanlıurfada gitmeyi düşünüyorum sizce uygunmudur memnun kalanınız var mı.ben bebek tedavisi için gitcem

Merhaba bayanlar
Hepinizin yazılarını tek tek okudum amacım Abdullah Göymen(Sanko Hastanesi) normal doğuma bakışını öğrenmekti. Öncelikle ilk duyduğum normal doğuma sıcak baktığıydı bu nedenle İbrahim bey sadece Cumartesi günleri gelebildiği için ve bu durum direk sezaryan doğuma işaret edeceğinden normal Doğumu destekleyecek ve beni bu yönde motive edecek bir doktor arayışıydı. Şimdiye kadar gayet iyi ilgilendi sağolsun ancak 35 hafta muayenesinde artık doğumdan bahsetmeye başladık. Ben normal doğum istediğimi ancak bir iki detayı bilmesi gerektiğini söyledim . Ilki annemin doğumları hep çok zor geçmişti diğeri vajinusmus geçmişim vardı. Vajinusmus geçmişimi duyunca direk sezaryen diye girdi, ancak %1 oranda vajinusmus geçmişi olanlar normal doğum yapabiliyor dedi, bebek vajinal kasılmalardan dolayı kanalda sıkışabilir dedi. Çok moralim bozuldu oysa ki okadar istekliyken motive etmesini beklerdim . Böyle bir tecrübesi olan var mı Abdullah Göymen ile veya normal doğum tecrübesi, çok çok memnun olurum.

Bende gebeyim ve Abdullah beye gidiyorum bende çok memnunum.ben normal doğum çok istiyorum Abdullah bey normal doğum yanlısı mi bilmiyorum sizde SezerYan olmuşsunuz istediğiniz için mi oldu zor durumda kaldığınız için mi bide hastane masrafıniz ne kadar oldu öğrenmem mümkün mü
Songül hanım Abdullah beyin hastası olduğunuzu ve normal doğum istediğinizi yazmışsınız, netice nasıl gelişti acaba bu bilgilere çok ihtiyacım var keza ben de onun hastasıyım ama bende çok soru işareti yarattı sezaryene gönüllü gibi geldi

slm arkadaşlar ben riskli gebelik durumundayım 4 ay önce ikiz düşüğüm var hastalığım lupus önerebileceğiniz riskli gebelik uzmanı varmı... hamile değilim ama öncesinde gidip bilgi almak istiyorum gebelik içinde çalışmalar devam ediyoruz ama hala kısmet olmadı.....

slm arkadaşlar ben riskli gebelik durumundayım 4 ay önce ikiz düşüğüm var hastalığım lupus önerebileceğiniz riskli gebelik uzmanı varmı... hamile değilim ama öncesinde gidip bilgi almak istiyorum gebelik içinde çalışmalar devam ediyoruz ama hala kısmet olmadı.....
Bülent Kahraman(özel muayenehanesi var 200-250 civarı muayene) ve Fatma Bahar Cebesoy(özel muayenehanesi var 300 lira) bir de Arif Yılmaz ve Sezgin Sönmez'i duymuştum.

Neye göre öneri, Önem Verdiğiniz konu nedir, hamileliğiniz problemli mi vs?
günaydın kızlar.
hayır hamileliğim sorun değil. sadece ilgili açıklayıcı bir doktor temiz hastahane istiyorum o yüzden. ilk doktorum i.halil büyükbeşe sakin bir doktor ama çok ilgili açıklayıcı değildi.

MERHABA kızlar önerbeileceğiniz ve hastahane varmı acaba yardımcı olurmusunuz.

Merhaba canım bulabildin mi aradigin gibi bir doktor yoksa benim gibi arayışta mısın?
Su ana kadar iki doktor denedim biri hatem hast. Nazire öztürk diğeri medical park sedat baylar oldu. Her ikisinin de artı ve eksileri var. Arkadaşım da ncr de doğum yaptı doktoru fatma bozkurt tu. Iyi ve normal dogum taraftarı sakin ve açıklayıcı konuşan bir doktormuş. Sanırım haftaya onu ya da dilara basat ı deneyeceğim.

Merhaba canım bulabildin mi aradigin gibi bir doktor yoksa benim gibi arayışta mısın?
Su ana kadar iki doktor denedim biri hatem hast. Nazire öztürk diğeri medical park sedat baylar oldu. Her ikisinin de artı ve eksileri var. Arkadaşım da ncr de doğum yaptı doktoru fatma bozkurt tu. Iyi ve normal dogum taraftarı sakin ve açıklayıcı konuşan bir doktormuş. Sanırım haftaya onu ya da dilara basat ı deneyeceğim.
hatem hastanesinde yılmaz gencoya iyi diyorlar fakat ben hastaneyi begenmiyorum çok hijyenik değil ortamı. sankoda i.halil özdurak iyi diye duydum ama gitmedim giden arkadaşlarım var çok memnun kaldılar. diger has. ne durumda bilgim yok.

hatem hastanesinde yılmaz gencoya iyi diyorlar fakat ben hastaneyi begenmiyorum çok hijyenik değil ortamı. sankoda i.halil özdurak iyi diye duydum ama gitmedim giden arkadaşlarım var çok memnun kaldılar. diger has. ne durumda bilgim yok.

Evet yılmaz beyi çok söylüyorlar orda birkaç kişi doğum yaptı sezeryandı hepsi normaldi diyorlar hastane için ama feci bir kalabalık var ve içeriye hastalar iki hatta üçer kişi olarak alınıyor. Gittin mi çok bekliyorsun.... degistirmek istiyorum ama adam akıllı yer bulamadım. Ibrahim bey için de çok iyi diyor gidenler ama sanko hastanesine gitmem ben orada birkaç kötü olay olmuş onları duydum gideceğim diyenlere de tavsiye etmem.

Back