• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaziantep'teki Hamileler, doktor ve Hastane tavsiyeleri

Bende ali tahtayı gidiyorum tam seans hatırlamıyorum 2009du 6 hafta gitmiştim daha sonra bir sıkıntı olduğunda giderdim hala gidiyorum
Ben hala jinekolojik muayene olamıyorum tüp bebek yaptırdım sankoda çok zor geçiyor muayne yine yaptırmayı düşünüyorum ama muayene olamıyorum olsam daha iyi ama bunu aşamıyorum eşimle ilişkide elle oluyor önceden ama yinede ben çok mutluyum çok şükür ki oluyor

slm kızlar bı antepli olarak bnde sıze dr konusunda konusayım, yılmaz beyı herkes tavsıye edıyo bnde hamıle olsam ona gderdım sanırım s.konukogluna gelınce gercekten dr ve calısanları cok ılgısız... :(

5 aylık evliyim ve gaziantepe ankaradan geldim burdaki doktorlarla ilgili hiç bilgim yoktu. polikistikover olduğumu öğrendim ve çocuk için umutsuzdum çoğu kişi sedat bayları tavsiye etti gerçekten çok iyi ve ilgili bir doktor klomen kullandım ve tedavinin ilk ayında hamile kaldım 5 haftalık hamileyim Rabbim nasip etti şükürler olsun :)) sedat bayları gerçekten tavsiye ediyorum memnun kalırsınız primerde kendisi :)

Arkadaşlar deva hastanesinde doğum yapan var mı aranızda, doğumumu orda yapmayı düşünüyorum ama tedirginim

Merhaba arkadaşlar ben Gaziantep e gelin geldim 14 haftalik gebeyim tavsiye uzerine medikal de arif deniz gittim ikili testimiz kotu cikti 1 ay sonra gel amniyosentez yapalim üçlü teste bile gerek yok demisti birde her gittigimde surekli olumsuz konuşuyor moralim bozup eve gönderiyordu 8 haftalık gebeyken gittiğimde 15 sonra gel bazi gebelikte kafa oluşmuyor demisti buna benzer moral bozucu yorumlari vardi baska tavsiye uzerine hayat hastanesinde hamit bey var oraya gittik testimiz yeniledi malesef kötü cikti amniyosentez yaptirmak istemediğimi soyledigimde bana fetal dna yapilir istersen dedi şimdi sonuc bekliyorum inşallah temiz çıkar 1 hafta oldu kan vereli yani hala dr buldummu bulmadimmi kararsizim

Primer hastanesi manolya hanım ı öneriyolar ben hamile değilim ama hamile 2arkadasımda oraya gitti çok memnun kaldılar bi dene istersen önemli bşr konu sonuçta Rabbim korktuguna ugratmasın bebeğini sağlıklı bi şekikde kucağına al insaw

Primer hastanesi manolya hanım ı öneriyolar ben hamile değilim ama hamile 2arkadasımda oraya gitti çok memnun kaldılar bi dene istersen önemli bşr konu sonuçta Rabbim korktuguna ugratmasın bebeğini sağlıklı bi şekikde kucağına al insaw

Allah razı olsun inşallah bebeğim sağlıklıdır 15 gundur dr gitmedim sanırım netice alamazsam demiyecem birde hatemoglu hst. Yılmaz genco metini duydum artik birinden birine gidecem ozelikle ayrıntılı ultrasonda nereye kime gidiliyor buda.onemli bir detay cevap icin teşekkür ederim

Ben hatemde bir bayana gitmiştim adını unuttum ama benim sıkıntım baska vajinusmus için gittim bi krem verdi gönderdi o sırada bende duydum yılmaz gencoyu ama erkek olduğu için yanlış anlaşılmasın sıkıntım özel oldugu için bayana anlatacağımı düşündüm birde amerikan Hastanesindeki doktorları söylüyorlar onun teknolojisi de iyi doktor olarak araştır canım içini ferah tut kötüyü aklına getirme insallah yardımcı olabilmişimdir yine duyarsam doktor sana Yazarım

Ben hatemde bir bayana gitmiştim adını unuttum ama benim sıkıntım baska vajinusmus için gittim bi krem verdi gönderdi o sırada bende duydum yılmaz gencoyu ama erkek olduğu için yanlış anlaşılmasın sıkıntım özel oldugu için bayana anlatacağımı düşündüm birde amerikan Hastanesindeki doktorları söylüyorlar onun teknolojisi de iyi doktor olarak araştır canım içini ferah tut kötüyü aklına getirme insallah yardımcı olabilmişimdir yine duyarsam doktor sana Yazarım

Geçmiş olsun canım vajinusmu yenen çocuk sahibi insanlar tanıyorum Rabbîm şifani tez zamanda verir inşallah çok sağol bende

İnanın hiç bir doktor işi gücü bırakıp da size kalmadı:) emin olun. Ar namusla da bi alakası yok bunun... Konukoğlunda İbrahim Halil Özdurak'a gidiyorum . Yeni kızı oldu doktorumun 3 aylık oldu. Acaip rahat bi doktor. Herkese bakıyorum doktorum şunu yeme bunu içme dedi diyorlar. Sürekli hastanede serumlar falan alıyor herkes. İbrahim bey daha 2. ay olmadan ne yat dedi ne yeme içmeme bişey dedi. Sorduğumda çok takılma böyle şeylere Bebeğin %99 düşmez normal hayatına devam et ne yiyip içiyorsan devam etdedi. Kilo kaybettim, 5. Aya girdim hala kusuyorum, bebeğim sağlıklı olduğundan kusma için ilaç bile vermedi. 1 ay boyunca başım ağrıdı burnum kanadı ona bile rahat ol hormon ve Göbek bağından kaynaklanıyor dedi. Çok şükür bebeğim de kan değerlerim de harika. 1 gün bile kötü hissetmedim. Hep güvende olduğumu biliyorum. Sağ salim kucağıma alırsam inşallah hayırlısıyla başka bişey istemem. Düşük yapanlar için ve tüp bebekler için önerim de Ali Tahtacı. Hiç bir doktor düşük yapanın neden düşük yaptığını kan testi yaparak veya farklı testlerle araştırmıyor. Ancak 3 4 düşük yapınca bunu sorguluyor. Ama Ali beyin neden düşüyor? Sorusunun cevabını sonuna kadar araştırması 2. bir düşük riskini önlüyor. Tüm hamilelere hayırlısıyla kucaklarına alma dileklerimle:)))

Merhaba arkadaşlar ben Gaziantep e gelin geldim 14 haftalik gebeyim tavsiye uzerine medikal de arif deniz gittim ikili testimiz kotu cikti 1 ay sonra gel amniyosentez yapalim üçlü teste bile gerek yok demisti birde her gittigimde surekli olumsuz konuşuyor moralim bozup eve gönderiyordu 8 haftalık gebeyken gittiğimde 15 sonra gel bazi gebelikte kafa oluşmuyor demisti buna benzer moral bozucu yorumlari vardi baska tavsiye uzerine hayat hastanesinde hamit bey var oraya gittik testimiz yeniledi malesef kötü cikti amniyosentez yaptirmak istemediğimi soyledigimde bana fetal dna yapilir istersen dedi şimdi sonuc bekliyorum inşallah temiz çıkar 1 hafta oldu kan vereli yani hala dr buldummu bulmadimmi kararsizim
Ali Tahtacıya gidin. Sorununuzu en iyi şekilde çözer.

Geçen gün yazmıştım ama tlf kapanmış. Hayat ta selda hanıma gittim ben gayet pozitifti. Bir de artemis klinigini duydum sonradan fatma hanım ssvd bile yaptiriyoemus dolayısıyla hayli hayli normal doğumu destekler. Ama maddi durumunuz yeterliyse bir doula destegi almanızı tavsiye ederim. Doğumda gerçek yardımcı olacak şey kapsamlı bir ebe ve doula ve tabii ki eş oluyor normalse. Doula m fatos tapandi sağolsun bayağı moral verdi doğuma yetisemedi ama tecrubeliydim Ben de :-) hangi dr u seçerseniz seçin normal hatta doğal doğumu desteklemesine dikkat edin sizi korkutmasin hicbirseyden. Bi arkadaşım da primerde ıbrahim beydi sanırım dr u. Ailecek onda dogurmuslar çok memnun. Bildiklerim bundan ibaret umarım en iyisine denk gelirsiniz ve rahat bir doğum gerceklestirisiniz

Back