Arkadaşlar sankoda ali tahtacı hakkında bilgisiolan varmıAntep lisesinin karşısında tavsiye ederim psikolog
Hayrettin şahin 05366505641 nosu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar sankoda ali tahtacı hakkında bilgisiolan varmıAntep lisesinin karşısında tavsiye ederim psikolog
Antep lisesinin karşısında tavsiye ederim psikolog
Bir git görüş öngörüşme ücretsiz ben orda aştım sankoda nükhet hanım var oda iyi kaç yıllık evlisinSagol cnm bu dr fiyati beni asar seans 250 dedi ve ne kadar surede biter garanti yok
bu sorunu aşmak için verilir ben tam 1200 dolar vermiştimSagol cnm bu dr fiyati beni asar seans 250 dedi ve ne kadar surede biter garanti yok
bu sorunu aşmak için verilir ben tam 1200 dolar vermiştim
Bende ali tahtayı gidiyorum tam seans hatırlamıyorum 2009du 6 hafta gitmiştim daha sonra bir sıkıntı olduğunda giderdim hala gidiyorum7ay oldu kac seans surdu peki ben ibrahim beye gidiyorum sanko da jinekolog
Ben hala jinekolojik muayene olamıyorum tüp bebek yaptırdım sankoda çok zor geçiyor muayne yine yaptırmayı düşünüyorum ama muayene olamıyorum olsam daha iyi ama bunu aşamıyorum eşimle ilişkide elle oluyor önceden ama yinede ben çok mutluyum çok şükür ki oluyorBende ali tahtayı gidiyorum tam seans hatırlamıyorum 2009du 6 hafta gitmiştim daha sonra bir sıkıntı olduğunda giderdim hala gidiyorum
Primer hastanesi manolya hanım ı öneriyolar ben hamile değilim ama hamile 2arkadasımda oraya gitti çok memnun kaldılar bi dene istersen önemli bşr konu sonuçta Rabbim korktuguna ugratmasın bebeğini sağlıklı bi şekikde kucağına al insaw
Ben hatemde bir bayana gitmiştim adını unuttum ama benim sıkıntım baska vajinusmus için gittim bi krem verdi gönderdi o sırada bende duydum yılmaz gencoyu ama erkek olduğu için yanlış anlaşılmasın sıkıntım özel oldugu için bayana anlatacağımı düşündüm birde amerikan Hastanesindeki doktorları söylüyorlar onun teknolojisi de iyi doktor olarak araştır canım içini ferah tut kötüyü aklına getirme insallah yardımcı olabilmişimdir yine duyarsam doktor sana Yazarım
Ali Tahtacıya gidin. Sorununuzu en iyi şekilde çözer.Merhaba arkadaşlar ben Gaziantep e gelin geldim 14 haftalik gebeyim tavsiye uzerine medikal de arif deniz gittim ikili testimiz kotu cikti 1 ay sonra gel amniyosentez yapalim üçlü teste bile gerek yok demisti birde her gittigimde surekli olumsuz konuşuyor moralim bozup eve gönderiyordu 8 haftalık gebeyken gittiğimde 15 sonra gel bazi gebelikte kafa oluşmuyor demisti buna benzer moral bozucu yorumlari vardi baska tavsiye uzerine hayat hastanesinde hamit bey var oraya gittik testimiz yeniledi malesef kötü cikti amniyosentez yaptirmak istemediğimi soyledigimde bana fetal dna yapilir istersen dedi şimdi sonuc bekliyorum inşallah temiz çıkar 1 hafta oldu kan vereli yani hala dr buldummu bulmadimmi kararsizim