Merhabalar;
Sanko hastanesi konusunda çok haklısın. Bende ilk başlarda büyük bi yer, doktorlarıda iyi falan diye hep sankoya gidiyordum ama daha sonra doktor değiştirip Hatem hastanesine devam edince aslında Sanko ne kadar büyük olursa olsun işi ticarete döktüğünü ve insanları önemsemediğini düşündüm. Bende Antepli değilim, hatta açıkçası 3-4 senedir bi türlü sevemedim, kndimi bu şehre adapte edemedim.
Doktor olarak sana Yılmaz Beyi önerebilirim. Esra Hanımdan bende memnundum ama doğum konusunda tereddütlerim vardı. Daha sonra Yılmaz beye geçince gerçekten çok rahatladım. Bilgi olarak Esra Hanımdan daha iyi. Daha ilgili bir doktor. Doğumumda kolay oldu, önceleri çok zor falan diye düşünmüştüm doğumdan hemen sonra ama şimdi düşünüyorumda Allaha şükür çok kolay bir doğumum oldu. Hatem hastanesi de Sankoya göre küçük bir hastane ama çalışanlar daha ilgili. Zamanla seni tanıyorlar, Sankodan sonra bu benim hem garibime hemde hoşuma gitti. Belkide olması gereken buydu ama görmediğim için böyle bişi beklemedim.
Buarada Anteplilerin bi çoğuda Sankoyu tercih etmiyormuş onuda duymuştum. Geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın. Benimde ilk hamileliğimde düşük olmuştum. 3-4 ay sonunda hemen hamile kaldım. Kürtajdan sonra ilk ay hemen adet olmuştum ama bi sonraki ay bendede sıkıntı olmuştu ama hormonların düzene girmesi zaman alıyor merak etme düzelir zamanla.
kurtuldn.miyopi sende gozun aydin olsn nasi bebuste saglklidr insallh.benmde son zmnlrda sorunlari biliosun beklemdgm.bi zmnda doguma grdim. bende 3 gun oldu bugun sabah ciktim ama tek basima:-(bebegim 2kilo dogdugu icin bieaz beslnio saglk sorunu yok coksukur baska.sutumde gelmedi daha ne yaptysam gunde 2defa emzrmeye gidiyrm ama daha veremedim sut.kan degwelei ii cikarsa yarin kavscz ama o kdr kucukki anlatamam.nasi bakcam bilmiyrm:-(
ikinizinde gözü aydın kızlar geçen hafatdan girip ara ara bakıyorum bu topiğe sizden bir haber varmı diye
neyseki ikinizde iyisiniz ve doğumlarınızı yapmışsınız allah analı babalı büyütsün inş. sağlıkla kızlar
bizde 11 haftalık bende doğum haberimi yazarım inş. buradan sağlıkla