• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaziantep'teki Hamileler, doktor ve Hastane tavsiyeleri

Merhabalar;

Sanko hastanesi konusunda çok haklısın. Bende ilk başlarda büyük bi yer, doktorlarıda iyi falan diye hep sankoya gidiyordum ama daha sonra doktor değiştirip Hatem hastanesine devam edince aslında Sanko ne kadar büyük olursa olsun işi ticarete döktüğünü ve insanları önemsemediğini düşündüm. Bende Antepli değilim, hatta açıkçası 3-4 senedir bi türlü sevemedim, kndimi bu şehre adapte edemedim.

Doktor olarak sana Yılmaz Beyi önerebilirim. Esra Hanımdan bende memnundum ama doğum konusunda tereddütlerim vardı. Daha sonra Yılmaz beye geçince gerçekten çok rahatladım. Bilgi olarak Esra Hanımdan daha iyi. Daha ilgili bir doktor. Doğumumda kolay oldu, önceleri çok zor falan diye düşünmüştüm doğumdan hemen sonra ama şimdi düşünüyorumda Allaha şükür çok kolay bir doğumum oldu. Hatem hastanesi de Sankoya göre küçük bir hastane ama çalışanlar daha ilgili. Zamanla seni tanıyorlar, Sankodan sonra bu benim hem garibime hemde hoşuma gitti. Belkide olması gereken buydu ama görmediğim için böyle bişi beklemedim.

Buarada Anteplilerin bi çoğuda Sankoyu tercih etmiyormuş onuda duymuştum. Geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın. Benimde ilk hamileliğimde düşük olmuştum. 3-4 ay sonunda hemen hamile kaldım. Kürtajdan sonra ilk ay hemen adet olmuştum ama bi sonraki ay bendede sıkıntı olmuştu ama hormonların düzene girmesi zaman alıyor merak etme düzelir zamanla.

kurtuldn.miyopi sende gozun aydin olsn nasi bebuste saglklidr insallh.benmde son zmnlrda sorunlari biliosun beklemdgm.bi zmnda doguma grdim. bende 3 gun oldu bugun sabah ciktim ama tek basima:-(bebegim 2kilo dogdugu icin bieaz beslnio saglk sorunu yok coksukur baska.sutumde gelmedi daha ne yaptysam gunde 2defa emzrmeye gidiyrm ama daha veremedim sut.kan degwelei ii cikarsa yarin kavscz ama o kdr kucukki anlatamam.nasi bakcam bilmiyrm:-(

ikinizinde gözü aydın kızlar geçen hafatdan girip ara ara bakıyorum bu topiğe sizden bir haber varmı diye
neyseki ikinizde iyisiniz ve doğumlarınızı yapmışsınız allah analı babalı büyütsün inş. sağlıkla kızlar

bizde 11 haftalık bende doğum haberimi yazarım inş. buradan sağlıkla

10.7.2013 tarihinde gaziantep özel kemal bayındır hastanesinde mesleğine saygısı olmayan dr SEVİM ÇERİ AY 'A muayeneye gittim. 5 dakika muayene etti ama o 5 dakika boyunca sürekli bi afra bi tafra bi . Eşimde yanımdaydı.Ulturasonu karnıma çok acıtarak bastırdı korkumdan sesimi çıkaramadım Terbiyesizce azarlıyodu.o anda çocuğun cinsiyetini sorduk bizi yine azarladı çok hakkı varmiş gibi.daha sonra bana yazdığı ilacın yan etkisi fazlaydı rahatsız oluyorum kullanınca dedim bana ben okuman ve yorum yapman için vermedim kullan diye verdim diyor terbiyesiz.184 ü aradık başhekimine şikayet edin diyor biz bişi yapamayız diyor ne kadar başı boş kalmış bunlar.lütfen bişiler yapın gerçekten sinirlerimiz çok bozuk böyle doktorlar yüzünden hastanelerden nefret eder oldum ya.paramla rezil oluyorum.bunları başı boş bırakmayın gereğini yapın lütfen.GAZİANTEP ÖZEL KEMAL BAYINDIR HASTANESİ DR sevim çeri ay KISACA HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN SAYGISIZ İNSAN !!!

Gaziantep özel kemal bayındır hastanesin de mesleğine saygısı olmayan dr SEVİM ÇERİ AY 'A muayeneye gittim.(ONA GİTME SEBEBİM HASTANEDEKİ TEK KADIN DOĞUMCU) 5 dakika muayene etti ama o 5 dakika boyunca sürekli bi afra bi tafra bi . Eşimde yanımdaydı. Ulturasonu karnıma çok acıtarak bastırdı korkumdan sesimi çıkaramadım Terbiyesizce azarlıyodu.o anda çocuğun cinsiyetini sorduk bizi yine azarladı çok hakkı varmış gibi.daha sonra bana yazdığı ilacın yan etkisi fazlaydı rahatsız oluyorum kullanınca dedim bana ben okuman ve yorum yapman için vermedim, kullan diye verdim dedi terbiyesiz.184 ü aradık başhekimine şikayet edin diyor biz bişi yapamayız diyor ne kadar başı boş kalmış bunlar.lütfen bişiler yapın gerçekten sinirlerimiz çok bozuk böyle doktorlar yüzünden hastanelerden nefret eder oldum ya.paramla rezil oluyorum.bunları başı boş bırakmayın gereğini yapın lütfen.GAZİANTEP ÖZEL KEMAL BAYINDIR HASTANESİ DR sevim çeri ay KISACA HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN SAYGISIZ İNSAN !!!

Arkadaşlar merhaba;

Gaziantepte oturuyorum, Sanko hastanesinde Esra Hanıma gidiyorum. Düşük yaptım, şu an beklemedeyim. Doktorumdan memnunum ama hastane hakkında çok bilgim yok. Sankoda doğum yapan yada yapacak olup bilgi verecek arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyorum. Doktor konusunda da bayan istediğim için esra hanımı tercih etmiştim ama çokda araştırmadım, çekinceleriniz varsa yada duyduklarınız.

Gaziantepteki hamileler nerelerdesiniz :16:

Gaziantep özel kemal bayındır hastanesin de mesleğine saygısı olmayan dr SEVİM ÇERİ AY 'A muayeneye gittim.(ONA GİTME SEBEBİM HASTANEDEKİ TEK kadin DOĞUMCU) 5 dakika muayene etti ama o 5 dakika boyunca sürekli bi afra bi tafra bi . Eşimde yanımdaydı.Ulturasonu karnıma çok acıtarak bastırdı korkumdan sesimi çıkaramadım Terbiyesizce azarlıyodu.o anda çocuğun cinsiyetini sorduk bizi yine azarladı çok hakkı varmiş gibi.daha sonra bana yazdığı ilacın yan etkisi fazlaydı rahatsız oluyorum kullanınca dedim bana ben okuman ve yorum yapman için vermedim, kullan diye verdim dedi terbiyesiz.184 ü aradık başhekimine şikayet edin diyor biz bişi yapamayız diyor ne kadar başı boş kalmış bunlar. gerçekten sinirlerimiz çok bozuk böyle doktorlar yüzünden hastanelerden nefret eder oldum ya.paramla rezil oluyorum.bunları başı boş bırakmayın .GAZİANTEP ÖZEL KEMAL BAYINDIR HASTANESİ DR sevim çeri ay KISACA HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN SAYGISIZ İNSAN !!!

Gaziantep özel kemal bayındır hastanesin de mesleğine saygısı olmayan dr SEVİM ÇERİ AY 'A muayeneye gittim.(ONA GİTME SEBEBİM HASTANEDEKİ TEK kadin DOĞUMCU) 5 dakika muayene etti ama o 5 dakika boyunca sürekli bi afra bi tafra bi . Eşimde yanımdaydı.Ulturasonu karnıma çok acıtarak bastırdı korkumdan sesimi çıkaramadım Terbiyesizce azarlıyodu.o anda çocuğun cinsiyetini sorduk bizi yine azarladı çok hakkı varmiş gibi.daha sonra bana yazdığı ilacın yan etkisi fazlaydı rahatsız oluyorum kullanınca dedim bana ben okuman ve yorum yapman için vermedim, kullan diye verdim dedi terbiyesiz.184 ü aradık başhekimine şikayet edin diyor biz bişi yapamayız diyor ne kadar başı boş kalmış bunlar. gerçekten sinirlerimiz çok bozuk böyle doktorlar yüzünden hastanelerden nefret eder oldum ya.paramla rezil oluyorum.bunları başı boş bırakmayın .GAZİANTEP ÖZEL KEMAL BAYINDIR HASTANESİ DR sevim çeri ay KISACA HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN SAYGISIZ İNSAN !!!

Ayyy ne kadar iğrenc bı kadınmıs vala ben olsam agzının payını verırdım. Oyle yaparsa kım gıder ona :S Bende hastane ve doktor gormekten nefret ederım. Bashekime sıkayet etseydnz keske ama

bende sevim çeri ay.dı dr.um ben memnun kaldım ilgili tatlı bi bayan hastalarını tanıyo biliyo zaten dosyan oluyo bilgisayardan açıp unutsa bile ordan bi önceki muayenenden hatırlıyo seni ben memnundum doktorumdan canım önerebilirim rahatlıkla. bende 3 dr değiştirdim bilirim zor oluyo öyle 6. ayımda sevim hanıma baslamıstım devam ettim tabi herkesin görüşü farklı önemli senin dr.una ısınabilmen en dogru kararı öyle verirsin..
Gaziantep özel kemal bayındır hastanesin de mesleğine saygısı olmayan dr SEVİM ÇERİ AY 'A muayeneye gittim.(ONA GİTME SEBEBİM HASTANEDEKİ TEK kadin DOĞUMCU) 5 dakika muayene etti ama o 5 dakika boyunca sürekli bi afra bi tafra bi . Eşimde yanımdaydı.Ulturasonu karnıma çok acıtarak bastırdı korkumdan sesimi çıkaramadım Terbiyesizce azarlıyodu.o anda çocuğun cinsiyetini sorduk bizi yine azarladı çok hakkı varmiş gibi.daha sonra bana yazdığı ilacın yan etkisi fazlaydı rahatsız oluyorum kullanınca dedim bana ben okuman ve yorum yapman için vermedim, kullan diye verdim dedi terbiyesiz.184 ü aradık başhekimine şikayet edin diyor biz bişi yapamayız diyor ne kadar başı boş kalmış bunlar. gerçekten sinirlerimiz çok bozuk böyle doktorlar yüzünden hastanelerden nefret eder oldum ya.paramla rezil oluyorum..GAZİANTEP ÖZEL KEMAL BAYINDIR HASTANESİ DR sevim çeri ay KISACA HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN SAYGISIZ İNSAN !!!

Gaziantepte yaşayan başka hamileler yokmu acaba? Neler yapıyorlar merak ettim?

merhaba epey zaman geçmiş ama ben de sizinle aynı düşünceleri paylaşıyorum o yüzden tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

ben birecikte görev yapıyorum ailem antep te yaşıyor dogumu antepte düşündügüm için orada sanko da esra hanımla başladım pozitif bir bayan ama çekincelerim var siz ne dersiniz devam edeyim mi esra hanıma siz naptınız normal dogum istiyorum tabi kısmetse. Esra hanım doguma giriyor mu tecrübeli mi sizce

merhaba epey zaman geçmiş ama ben de sizinle aynı düşünceleri paylaşıyorum o yüzden tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

ben birecikte görev yapıyorum ailem antep te yaşıyor dogumu antepte düşündügüm için orada sanko da esra hanımla başladım pozitif bir bayan ama çekincelerim var siz ne dersiniz devam edeyim mi esra hanıma siz naptınız normal dogum istiyorum tabi kısmetse. Esra hanım doguma giriyor mu tecrübeli mi sizce
mrb canım. bizim tayinimiz trabzona çıktı ama eşimin ailesi antepli. doğumu antepte yapmak istiyorum. buradan bayağı bir fikir edindim. ama senin kendi tecrübelerin varsa dinlemek isterim. ilk doğum normaldi. bunu da öyle istiyorum. senin doğuma az kalmış. kimde ve hangi hastanede karar kıldın? fiyatlar nasıl?

ben mersinliyim antepte öğretmenim. açık söyleyeyim antep ve urfadaki doktor olayını ben çözemedim. belkide hasta sayısı fazla o nedenledir bilemiyorum. 3 ay önce düşük yaptım. 11 haftalık bebeğimi kaybettim. 3 aydır adetim düzene girmedi hormonlarım geçen ay çok kötüydü. prolaktin değerim fırlamıştı. doktorlar adet söktürücü falan verdi. kürtajdan sonra ilk ay adetim 2gün sürdü, 2. adeti hiç olmadım gibi bişey. 24. günde birkaç damla leke geldi hepsi o. 3. adette cuma günü oldum.3 gün yoğun bir şekilde geldi şimdi ise lekelenme tarzında devam ediyor. bu süre zarfında çok zor zamanlar geçirdim. ağladım çoğu kez. rahmim mi yapıştı acaba dedim geçen ay adet olmayınca doktora gittim doktor rahim temiz dedi gönderdi beni. en son dün esra hanıma gittim. bana doğum kontrol hapı yazdı kullanacak mıyım hayır çünkü çocuk düşünüyorum şuandan sonra zaten bunun doğum kontrol hapından başka çözümü yok mu bilemedim. ama verdiği hap ismini yırttım attım. esra hanım cici bir bayan soğuk değil doktora lafım yok zaten. onu anlayabiliyorum kalabalık okullarda çalışınca bunalıyorum, bukadar çok hasta yüküde doktorlara ağır gelmiş olabilir. ancak sanko hastanesini devlet hastanesine benzettim. çok berbat bir hastane. isterse doktor en kalitelisi olsun antebin daha gitmem o doktora. dün doktora öylesine gittim bakalım bu doktor ne diyecek diye aslında ben kendi çözümümü kendim buldum. aktara gittim bana civan perçemi önerdi. adetten 3 gün önce başladım ve normal düzen olan 28. günde oldum. benim ilgimi çeken şu oldu. dün doktordan geldikten sonra evde tuvalete gittiğimde idrarımla birlikte resmen toprak gibi kuru bir tortu döküldü. peçeteye aldım ve eldiven giyip inceledim başka yerde görsem toprak derim gelen şeye. geçen ay berbat durumda olan hormonlarım bu ay hepsi düzene girmişti allahın izniyle.prolaktin hormonumda 36dan 3e düşmüş. fsh 9.5ten 6.5e düşmüş. burda forumda duyduğum bir hap vardı agnucaston. adetten 2 gün önce eczaneden alıp ona başladım. fsh düzeltir demişlerdi bukadar kısa sürede düzelteceğini düşünmemiştim ama düzeltmiş. sonuç olarak kendi doktorum kendim oldum. antep sağlık yönünden sınıfta kaldı benim için.
çok geçmiş olsun canım. şimdi hamileymişsin gözün aydın. doğum da yaklaşmış. fikirlerin çok değişik geldi farklı bir bakış açısı. böyle d
üşünen biri kimde,hangisinde doğuracak merak ediyorum. sonuçta bir dr a başlamışsındır muhakkak.

Merhabalar;

Sanko hastanesi konusunda çok haklısın. Bende ilk başlarda büyük bi yer, doktorlarıda iyi falan diye hep sankoya gidiyordum ama daha sonra doktor değiştirip Hatem hastanesine devam edince aslında Sanko ne kadar büyük olursa olsun işi ticarete döktüğünü ve insanları önemsemediğini düşündüm. Bende Antepli değilim, hatta açıkçası 3-4 senedir bi türlü sevemedim, kndimi bu şehre adapte edemedim.

Doktor olarak sana Yılmaz Beyi önerebilirim. Esra Hanımdan bende memnundum ama doğum konusunda tereddütlerim vardı. Daha sonra Yılmaz beye geçince gerçekten çok rahatladım. Bilgi olarak Esra Hanımdan daha iyi. Daha ilgili bir doktor. Doğumumda kolay oldu, önceleri çok zor falan diye düşünmüştüm doğumdan hemen sonra ama şimdi düşünüyorumda Allaha şükür çok kolay bir doğumum oldu. Hatem hastanesi de Sankoya göre küçük bir hastane ama çalışanlar daha ilgili. Zamanla seni tanıyorlar, Sankodan sonra bu benim hem garibime hemde hoşuma gitti. Belkide olması gereken buydu ama görmediğim için böyle bişi beklemedim.

Buarada Anteplilerin bi çoğuda Sankoyu tercih etmiyormuş onuda duymuştum. Geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın. Benimde ilk hamileliğimde düşük olmuştum. 3-4 ay sonunda hemen hamile kaldım. Kürtajdan sonra ilk ay hemen adet olmuştum ama bi sonraki ay bendede sıkıntı olmuştu ama hormonların düzene girmesi zaman alıyor merak etme düzelir zamanla.
canım arada kaçırmışım güya 40 sf yı okudum:1: en son kimde nasıl doğum yaptın? lamaze ye gitmişmiydin?

kurtuldn.miyopi sende gozun aydin olsn nasi bebuste saglklidr insallh.benmde son zmnlrda sorunlari biliosun beklemdgm.bi zmnda doguma grdim. bende 3 gun oldu bugun sabah ciktim ama tek basima:-(bebegim 2kilo dogdugu icin bieaz beslnio saglk sorunu yok coksukur baska.sutumde gelmedi daha ne yaptysam gunde 2defa emzrmeye gidiyrm ama daha veremedim sut.kan degwelei ii cikarsa yarin kavscz ama o kdr kucukki anlatamam.nasi bakcam bilmiyrm:-(
Allah kolaylık vermiştir canım... daha önce görsem birkç tavsiyede bulunabilirdim naçizane.. topiği yeni keşfettim. gerçi aktifliği kalmamış ama olsun belki yine canlanır... senin sezaryen diye hatırlıyorum. hastaneni ve doğum maceranı bizimle paylaşır msn?

kızlar aslında sorum şu. bayan normal doğum yanlısı tatlı dilli güler yüzlü bi dr arıyorum. bayan olması benim eşim açısından önemli. ilk doğum normal ama bunda sürekli rüyada sezaryen görüyorum endişeliyim. bir de 6.aydan önce buradaki drlara başlayamayacağım. en yakın haziran. lakin şimdi daha evi taşımadık malatyadayız mesafe yakınken şu bir ay içinde gelip dr a ve hastaneye artık kaar vermek istiyorum.. çok evhamlıyımdır da..

mrb canım. bizim tayinimiz trabzona çıktı ama eşimin ailesi antepli. doğumu antepte yapmak istiyorum. buradan bayağı bir fikir edindim. ama senin kendi tecrübelerin varsa dinlemek isterim. ilk doğum normaldi. bunu da öyle istiyorum. senin doğuma az kalmış. kimde ve hangi hastanede karar kıldın? fiyatlar nasıl?

çok geçmiş olsun canım. şimdi hamileymişsin gözün aydın. doğum da yaklaşmış. fikirlerin çok değişik geldi farklı bir bakış açısı. böyle d
üşünen biri kimde,hangisinde doğuracak merak ediyorum. sonuçta bir dr a başlamışsındır muhakkak.

canım arada kaçırmışım güya 40 sf yı okudum:1: en son kimde nasıl doğum yaptın? lamaze ye gitmişmiydin?

Allah kolaylık vermiştir canım... daha önce görsem birkç tavsiyede bulunabilirdim naçizane.. topiği yeni keşfettim. gerçi aktifliği kalmamış ama olsun belki yine canlanır... senin sezaryen diye hatırlıyorum. hastaneni ve doğum maceranı bizimle paylaşır msn?

kızlar aslında sorum şu. bayan normal doğum yanlısı tatlı dilli güler yüzlü bi dr arıyorum. bayan olması benim eşim açısından önemli. ilk doğum normal ama bunda sürekli rüyada sezaryen görüyorum endişeliyim. bir de 6.aydan önce buradaki drlara başlayamayacağım. en yakın haziran. lakin şimdi daha evi taşımadık malatyadayız mesafe yakınken şu bir ay içinde gelip dr a ve hastaneye artık kaar vermek istiyorum.. çok evhamlıyımdır da..

sağol canım. sankoya gitmediğim kesin. primere gidiyorum İbrahim beye. gerçekten çok kaliteli bir insan. doğum içinde primeri düşünüyorum. çok temiz bir hastane. personel güler yüzlü ilgili sankoda ki gibi burunları havada değil. esra hanıma göre hareket tseydim şuan mucizem belkide benle olamayacaktı. çünkü doğum kontrol haplarının yan etkilerini tartışmaya gerek yok. ilgi Güleryüz samimiyet bekleniyorsa kesinlikle İbrahim bey. baştan savmaya çalışmıyor. biraz fazla bekliyorum ama buna değer. sanko mu tövbe

sağol canım. sankoya gitmediğim kesin. primere gidiyorum İbrahim beye. gerçekten çok kaliteli bir insan. doğum içinde primeri düşünüyorum. çok temiz bir hastane. personel güler yüzlü ilgili sankoda ki gibi burunları havada değil. esra hanıma göre hareket tseydim şuan mucizem belkide benle olamayacaktı. çünkü doğum kontrol haplarının yan etkilerini tartışmaya gerek yok. ilgi Güleryüz samimiyet bekleniyorsa kesinlikle İbrahim bey. baştan savmaya çalışmıyor. biraz fazla bekliyorum ama buna değer. sanko mu tövbe
tşk ederim canım primerin odalar kötü yoğunluk olunca odaya birilerini daha alıyolar diyolar. rahatsızoldum açıkçası. yoksa ilk gülnur ya da yurdanur hanımdan randevu istedim de bana yetişmedi yarın ayrılıyoruz buradan bir daha kimbilir ne zaman geliriz? ben de boş buldum hayat ta selda hanıma gittim çok memnun kaldım. hoş, güleryüzlü, inançlı, sorduğum tüm sorulara içtenlikle yanıt verdi. benim rahim doğumda ters dönmüş ondan vajinalden başkası göstermiyor. bu nedenle erkek dr istemiyorum bayan dr alternatifi varken özellikle. hastanenin odaları ve fiyatları hk da bilgin varsa yazar msn?

slm kızlar bende eşimin işi sebebiyle antepte yaşıyorum Antepli olmadığım için doğru doktoru seçene kadar bikaç hastane ve doktor deiştirdim burda bi arkadaş yazmışya antep sağlık konusunda sınıfta kaldı die tamda benim düşüncemi yazmış katılıyorum çok haklı bence...şimdilik Amerikan hastanesine dvm ediyorum orda doğum yapan yada tanıdıklarından doğum yapanlar varmı....yada kendi hastanesinden doktorundan memnun kalan varsa fikir verebilirmi :16::16::16: rabbim sağsağlim bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin inşallah..

tşk ederim canım primerin odalar kötü yoğunluk olunca odaya birilerini daha alıyolar diyolar. rahatsızoldum açıkçası. yoksa ilk gülnur ya da yurdanur hanımdan randevu istedim de bana yetişmedi yarın ayrılıyoruz buradan bir daha kimbilir ne zaman geliriz? ben de boş buldum hayat ta selda hanıma gittim çok memnun kaldım. hoş, güleryüzlü, inançlı, sorduğum tüm sorulara içtenlikle yanıt verdi. benim rahim doğumda ters dönmüş ondan vajinalden başkası göstermiyor. bu nedenle erkek dr istemiyorum bayan dr alternatifi varken özellikle. hastanenin odaları ve fiyatları hk da bilgin varsa yazar msn?

o konuda bilgim yok canım. kendi ilçemde antebin en büyük hastanesi yapılıyor.ile gidemediğim zamanlarda ilçedeki doktora gidiyorum o da çok ilgili ama poliklinikte çalışıyor. hastane yapılınca oraya geçecek. hastane benim doğuma yetişirse ilçemde yapacağım zaten.yetişmezse yapacak bişey yok. primerde özel oda imkanı yok mu acaba pazatesi günü kontrolüm var bir sorayım. ilçeden geleceğim için özel oda daha iyi olur. annem falan rezil olmaz. benim karından baktığı için sorun olmuyor.

buraya bakmayalı uzun zaman oldu. Şimdik aklımda kalan sorulara cevap vereyim arada yine bakarım bebeğimden fırsat buldukça :)

Ben haziran ayında doğum yaptım, önce esra hanıma gidiyordum pek sıkıntım olmadı, genellikle güleryüzlüydü bana karşı ama doğum esnasındaki tepkilerinden emin olamadığım için daha sonra değiştirdim Hatem hastanesindeki yılmaz beye devam ettim ve orada doğumumu yaptım.

Lamaze kursunada son ana kadar devam ettim. Tammed hastanesinde Fatoş Tapan var. Ben çok memnun kaldım kendisiyle çalışmaktan. Sıkıntılarımı atlatmamda çok büyük yardımları oldu. Yılmaz Beyide onun sayesinde öğrendim. Ben abartmayı çok sevmem ama gerçekten imkanınız varsa Fatoş Hanımla görüşün ve seanslarına katılın eminim faydasını göreceksiniz.

Yılmaz Beyden ve hastaneden çok memnun kaldım. Tekrar hamile kalsam hiç düşünmeden Yılmaz Beye giderim. Doğum konusundada sizlere tavsiyem sadece doktorunuzun eline bırakmayın kendinizi. araştırın öğrenin eğer doğumla ilgili korkularınız varsa onlardan kurtulun. normal doğum çok güzel bişi. pozitif olun doğalı isteyin. bnm hamileliğimde birçok insana göre çok rahat geçti. doğumumda Allaha şükür öyle. yani kısacası sonrasından korkmasam hemen tekrar hamile kalırdım :)

sanko hastanesi işi ticarete çevirmiş bir müesssese. hatem hastanesi daha küçük daha ilgili. buarada yılmaz bey çok yoğun randevuyu 2-3 hafta önceden alın mutlaka yoksa beklersiniz. yılmaz bey esra hanıma göre daha bilgili ve işini severek yapan bir doktor. hangi saatte olursa olsun doğuma geliyor ve eger sıkıntınız yoksa normal doğuma yönlendiriyor.

başka sorularınız olursa dediğim gibi arada bakmaya çalışırım. özeldende atabilirsiniz mesaj.

Antep'te yaşamıyorum; ama eltim Antep'te doğum yaptı ve biz de gittik yanına doğum günü. Kemal Bayındır'a gidiyordu ve çok memnundu. Bi keresinde ben de onunla beraber gittim kontrole, Kemal Bey çok geç gelmişti. Hem özel muayenehane hem de hizmeti pek beğenmedim açıkçası. Ama doktor cana yakın, anlayışlı, bir de cinsiyet konusunda kendine çok güvendiğini okumuştum bir yerde. Hiç yanılmazmış falan filan. Gelelim özel hastanesine yani Kemal Bayındır Kadın Doğum Hastanesi. Orayı da açıkçası beğenmedim. Personel çok berbat. Hemşireler falan hepsi ayrı havada. Odada da 2 tane yatak vardı ben burası 2 kişilik mi diye sordum eltime, yok ama yoğunluk olursa iki kişiyi aynı odaya alıyorlarmış galiba dedi. İrkildim. Özel hastanede olacak iş değil bence. Bilemiyorum yani doktor iyi ama ben çalışanları hiç beğenmedim. İlgi ve nezaket göremedim. Özel muayenehanesine gittiğimizde bi adam (hasta yakını) Kemal Bayındır'ın Türkiye'de ki en iyi kadın doğumculardan biri olduğunu söylemişti. Ne kadar doğru bilemem. Ama sekreteri falan çok cıvıktı. Laubali tavırlardan hiç hoşlanmam, kadın senli benli konuşuyordu benim hoşuma gitmedi. Ama eltim doktorundan çok memnundu. :53:

buraya bakmayalı uzun zaman oldu. Şimdik aklımda kalan sorulara cevap vereyim arada yine bakarım bebeğimden fırsat buldukça :)

Ben haziran ayında doğum yaptım, önce esra hanıma gidiyordum pek sıkıntım olmadı, genellikle güleryüzlüydü bana karşı ama doğum esnasındaki tepkilerinden emin olamadığım için daha sonra değiştirdim Hatem hastanesindeki yılmaz beye devam ettim ve orada doğumumu yaptım.

Lamaze kursunada son ana kadar devam ettim. Tammed hastanesinde Fatoş Tapan var. Ben çok memnun kaldım kendisiyle çalışmaktan. Sıkıntılarımı atlatmamda çok büyük yardımları oldu. Yılmaz Beyide onun sayesinde öğrendim. Ben abartmayı çok sevmem ama gerçekten imkanınız varsa Fatoş Hanımla görüşün ve seanslarına katılın eminim faydasını göreceksiniz.

Yılmaz Beyden ve hastaneden çok memnun kaldım. Tekrar hamile kalsam hiç düşünmeden Yılmaz Beye giderim. Doğum konusundada sizlere tavsiyem sadece doktorunuzun eline bırakmayın kendinizi. araştırın öğrenin eğer doğumla ilgili korkularınız varsa onlardan kurtulun. normal doğum çok güzel bişi. pozitif olun doğalı isteyin. bnm hamileliğimde birçok insana göre çok rahat geçti. doğumumda Allaha şükür öyle. yani kısacası sonrasından korkmasam hemen tekrar hamile kalırdım :)

sanko hastanesi işi ticarete çevirmiş bir müesssese. hatem hastanesi daha küçük daha ilgili. buarada yılmaz bey çok yoğun randevuyu 2-3 hafta önceden alın mutlaka yoksa beklersiniz. yılmaz bey esra hanıma göre daha bilgili ve işini severek yapan bir doktor. hangi saatte olursa olsun doğuma geliyor ve eger sıkıntınız yoksa normal doğuma yönlendiriyor.

başka sorularınız olursa dediğim gibi arada bakmaya çalışırım. özeldende atabilirsiniz mesaj.

fatoş hanımla randevu için ben de görüşeceğim ama antep e geldiğimde en az 26 haftalık hamile olacağım. o saatten sonra kursa kabul eder mi? doğumda yanımızda bulunma gb bi durumu var mı? teknikler yetiyor mu? tavsiye edeceği hiç bayan yok mu yaa??
ben de neredeyse lamaze kdr doğal yolla normal doğum yaptım 20 ay önce. sonunu düşünmeden bi daha hamile kaldım:)) eee sonunu düşünen kahraman olamazmış:1::1:
ama erkek dr istemiyorum antep te de herkes erkek dr a gidiyor hiç değilse bilinçli kesim.. bayanlar bu kdr mı kötü yaa? birileri forumda zeytin ebeyi yazmıştı o yüzden hayat ta selda hanım a gittim memnun kaldım ama sonumuz ne olur bilmem??

fatoş hanımla randevu için ben de görüşeceğim ama antep e geldiğimde en az 26 haftalık hamile olacağım. o saatten sonra kursa kabul eder mi? doğumda yanımızda bulunma gb bi durumu var mı? teknikler yetiyor mu? tavsiye edeceği hiç bayan yok mu yaa??
ben de neredeyse lamaze kdr doğal yolla normal doğum yaptım 20 ay önce. sonunu düşünmeden bi daha hamile kaldım:)) eee sonunu düşünen kahraman olamazmış:1::1:
ama erkek dr istemiyorum antep te de herkes erkek dr a gidiyor hiç değilse bilinçli kesim.. bayanlar bu kdr mı kötü yaa? birileri forumda zeytin ebeyi yazmıştı o yüzden hayat ta selda hanım a gittim memnun kaldım ama sonumuz ne olur bilmem??

Cnm bende erkek doktor istemiyordum ama esra hanımın tepkilerinden emin olamadığım için yılmaz beye devam edip ondan doğum yaptım. Fatoş Hanımla öncesinde telefonda konuş gitmeyi bekleme. Bende başladığımda 24-25 haftalık hamileydim saolsun kabul etti. Yardımcı olacağına eminim, işini ve gebeleri çok seviyor merak etme. Doktor tavsiyeside belki vardır söyler mutlaka.

Çok iyi anlıyorum seni cidden. Aslında yetiştirmekten korkmasam bende hemen hamile kalırdım aslında :)

Cnm bende erkek doktor istemiyordum ama esra hanımın tepkilerinden emin olamadığım için yılmaz beye devam edip ondan doğum yaptım. Fatoş Hanımla öncesinde telefonda konuş gitmeyi bekleme. Bende başladığımda 24-25 haftalık hamileydim saolsun kabul etti. Yardımcı olacağına eminim, işini ve gebeleri çok seviyor merak etme. Doktor tavsiyeside belki vardır söyler mutlaka.

Çok iyi anlıyorum seni cidden. Aslında yetiştirmekten korkmasam bende hemen hamile kalırdım aslında :)
saol canım yazdıkların için mail atmış zaten sağolsun.. antep e gidince yanına uğrayacağım başka yerde de doğurabilirsin demiş:1:
walla canım bence istiyosan hiç düşünme kal derim.. ama önceki çocuk için hafif bi pişmanlık oluyo.. ezilir mi falan diye? 2.yaş gününden hemen sonra hamile kalırım diyordum ama farklı planlar devreye girdi hemen kaldım ben de.. zor geçiyo ilki gb değil hamilelik cinsiyet değişiminden olabilir belki henüz beli değil.. ama bence de çalışan kesimin 3, ev hanımlarının 5 çocuk ideal.. ben hem okuyup hem çalışıyorum ama 4 şimdilik hedef. :)) Allah herkese gönlündekini nasip etsin..

Antep de vajinusmus dr varmi bildiginiz yardici olur musunuz lutfen

Back