• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaziantep'teki Hamileler, doktor ve Hastane tavsiyeleri

hosgeldin.hayrli olsun.
miyopi sen naslsn son gunlrn artik heran bekliosn heralde:-)
bende cuma doktrdym 32hfta 5gunluk oldm bebegn kilosnda sorun yok gibi 1700 gramdi.ama yinede erkem dgma karsi ciger gelstrci ignemi vurduk 2doz sadece.insallah dayanicaz oglumlu 38 hfta sezeryan olck diye konusyrm oglumla:-)

Selam canım;

Son günler, bekliyoruz işte. İyiyim ama geceleri zorlanıyorum biraz. Ama yinede çok ağır değilim 2 gündür. enerji patlaması yaşamıyorum ama geçen haftaya göre çok daha iyiyim. Çarşambaları kontrole gidiyorum. Bu hafta bişi beklemiyor doktor heralde. Nstn iyi bi sıkıntı yok demişti geçen hafta. 2gün sonra tekrar ordayız :) Bebişim doğuma hazırmış Allaha şükür, o da bize kavuşmayı bekliyor. :nazar::nazar: ama çokda erken olmasın istiyorum, yavruşumun eksiği kalmasın anne karnında:16::16:

oh iyi ya kacnci hftadasnki smdi.beklersn umarim ta bekleybldgn kdr.ben daha 33teyim 35ten snra ntsye grcem daha.ara ara karnim sertlesio bebek toplanio falan bunlar normal heralde.kasik agrimda cok nadir azcik oluo.bende her cumalaro gdyrm kontrole.seker isinide unuttm ve salladm gtti olcmuyrmda yiyrmda napim artik.ama bugunden yeniden olcume baslicam ara ara olcerim.bebegin olnca ya burdan ya mailde ya faceden fln yollarsn artik:-)

kızlar benim doktorum arif deniz medikal parkda ben memunum inş bebeklerimizi sagsaglım elimize alırız hayırlısı ile

merhaba ben de arif beye gidiyorum , bi sıkıntım yok şimdilik. sen neden arif beye gittin, aslında daha çok arif beyde doğum yapanların yorumlarını merak ediyorum. daha önce medicalde doğum yapan bi arkadaşım hastaneden memnun kaldığını söylemişti ama doktoru başkaymış. senin bilgin var mı

ya yine moralim bozuk yaa.bugün kontrole gittim 33.haftamdayım bebeğim 1700 gram bebeğin kilosu az dedi.kilo alımı cok yavaş dedi b,i yerden sonra kilo alımınd ayavaşlama olmuş baya bişiler denedik falan ama.erken alırım dışarda besleriz dedi.yarın başka bir profösörden randevu aldık bi bakalım o ne diyecek.acaba görmediğimiz bişeyler mi var dedi?

ya o kadar dikkat ediyorum beslenmeme falan.işede gitmiyorum zaten.niye böyle oluyor ya

ya yine moralim bozuk yaa.bugün kontrole gittim 33.haftamdayım bebeğim 1700 gram bebeğin kilosu az dedi.kilo alımı cok yavaş dedi b,i yerden sonra kilo alımınd ayavaşlama olmuş baya bişiler denedik falan ama.erken alırım dışarda besleriz dedi.yarın başka bir profösörden randevu aldık bi bakalım o ne diyecek.acaba görmediğimiz bişeyler mi var dedi?

ya o kadar dikkat ediyorum beslenmeme falan.işede gitmiyorum zaten.niye böyle oluyor ya

Canım üzme kendini kafana takıpda. Kilo almıyor ama görünürde bi rahatsızlığı yok inşallah. Biraz daha sabredersiniz, sıkıntı olmayacak duruma gelince doktor bebeği alır ve beslenir dışarı çıkınca. Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah bebişin düzelecek, kilo alacak. Ama annesi kafasına takar stres yaparsa bebeği de kasılır, sıkıntı yaşar. Düşünme bunları, diğer doktorada git, belki farklı şeyler söyler rahatlatır seni.

vala hızımızı alamadık kafamız bi türlü rahat etmedi iyi bir profösöre gittik çok şükür riskli bir durum yok organlarınn gelişimi vs sorun yok sadece 36 37.haftada alınır ve dışarda beslenir dedi.bi de 1 kere kordon dolanmış boynuna onun takip edilmesi lazım.bakalım.onun dışında sıkntı yok sadece erken doğurcam.

e sen doğurmadın mı hala?:)

vala hızımızı alamadık kafamız bi türlü rahat etmedi iyi bir profösöre gittik çok şükür riskli bir durum yok organlarınn gelişimi vs sorun yok sadece 36 37.haftada alınır ve dışarda beslenir dedi.bi de 1 kere kordon dolanmış boynuna onun takip edilmesi lazım.bakalım.onun dışında sıkntı yok sadece erken doğurcam.

e sen doğurmadın mı hala?:)
Cok sknt etme iste. Onemli olan gelisimi. Rabbim saglik sihhat versin. Kiloda alir insallah.
Ben bekliyorum hala. Doktor 19unu beklemez dedi ama bizimki yerinden memnun heralde. Carsamba sabahtan gel dedi. Ona gore bakicaz dedi. Hakkimizda hayirlisi. Vakti zamani gelince insallah normal doumla aliriz kucimiza saglikli bi sekilde. Aklina geldikce dua et bizlere

Yarin sabahtan doktora gitcem. Yarin muhtemel tarihimiz ama hala tik yok bende. Bizimki yerinden memnun :-)
Dua edin hayirlisiyla suni sanciya sezaryene kalmadan bebisim kendi gelsin

miyopi dogurdun heralde artik ugramazsin buralara:-)

Yok canım daha yapmadım doğum. Bugün kontrolüm vardı, 1 hafta daha beklicez dedi. 2 güne bir nstye gidicem, bi sıkıntı olmazsa normali beklicez, 1 hafta sonunda suni sancı yada sezaryen olacak. İnşallah bunlara gerek kalmadan 1 hafta içinde bebeğim kendi kendine gelecek hayırlısıyla :49::49:

hayırlısı hadi bakalım.inşallah normal yaparsın istediğin gibi:)

benimde yarın kontrolüm var yine bakalım bizimde 2 haftamız falan var sanırım

doktordan geldim.fark biraz kapanmis bibuck hftaya dusmus 34.hftamdayim 1900gram.haftada 200gram almis yani buhfta.3hfta daha beklicez bakalim.nstdede sorun yok.

ben mersinliyim antepte öğretmenim. açık söyleyeyim antep ve urfadaki doktor olayını ben çözemedim. belkide hasta sayısı fazla o nedenledir bilemiyorum. 3 ay önce düşük yaptım. 11 haftalık bebeğimi kaybettim. 3 aydır adetim düzene girmedi hormonlarım geçen ay çok kötüydü. prolaktin değerim fırlamıştı. doktorlar adet söktürücü falan verdi. kürtajdan sonra ilk ay adetim 2gün sürdü, 2. adeti hiç olmadım gibi bişey. 24. günde birkaç damla leke geldi hepsi o. 3. adette cuma günü oldum.3 gün yoğun bir şekilde geldi şimdi ise lekelenme tarzında devam ediyor. bu süre zarfında çok zor zamanlar geçirdim. ağladım çoğu kez. rahmim mi yapıştı acaba dedim geçen ay adet olmayınca doktora gittim doktor rahim temiz dedi gönderdi beni. en son dün esra hanıma gittim. bana doğum kontrol hapı yazdı kullanacak mıyım hayır çünkü çocuk düşünüyorum şuandan sonra zaten bunun doğum kontrol hapından başka çözümü yok mu bilemedim. ama verdiği hap ismini yırttım attım. esra hanım cici bir bayan soğuk değil doktora lafım yok zaten. onu anlayabiliyorum kalabalık okullarda çalışınca bunalıyorum, bukadar çok hasta yüküde doktorlara ağır gelmiş olabilir. ancak sanko hastanesini devlet hastanesine benzettim. çok berbat bir hastane. isterse doktor en kalitelisi olsun antebin daha gitmem o doktora. dün doktora öylesine gittim bakalım bu doktor ne diyecek diye aslında ben kendi çözümümü kendim buldum. aktara gittim bana civan perçemi önerdi. adetten 3 gün önce başladım ve normal düzen olan 28. günde oldum. benim ilgimi çeken şu oldu. dün doktordan geldikten sonra evde tuvalete gittiğimde idrarımla birlikte resmen toprak gibi kuru bir tortu döküldü. peçeteye aldım ve eldiven giyip inceledim başka yerde görsem toprak derim gelen şeye. geçen ay berbat durumda olan hormonlarım bu ay hepsi düzene girmişti allahın izniyle.prolaktin hormonumda 36dan 3e düşmüş. fsh 9.5ten 6.5e düşmüş. burda forumda duyduğum bir hap vardı agnucaston. adetten 2 gün önce eczaneden alıp ona başladım. fsh düzeltir demişlerdi bukadar kısa sürede düzelteceğini düşünmemiştim ama düzeltmiş. sonuç olarak kendi doktorum kendim oldum. antep sağlık yönünden sınıfta kaldı benim için.

ben mersinliyim antepte öğretmenim. açık söyleyeyim antep ve urfadaki doktor olayını ben çözemedim. belkide hasta sayısı fazla o nedenledir bilemiyorum. 3 ay önce düşük yaptım. 11 haftalık bebeğimi kaybettim. 3 aydır adetim düzene girmedi hormonlarım geçen ay çok kötüydü. prolaktin değerim fırlamıştı. doktorlar adet söktürücü falan verdi. kürtajdan sonra ilk ay adetim 2gün sürdü, 2. adeti hiç olmadım gibi bişey. 24. günde birkaç damla leke geldi hepsi o. 3. adette cuma günü oldum.3 gün yoğun bir şekilde geldi şimdi ise lekelenme tarzında devam ediyor. bu süre zarfında çok zor zamanlar geçirdim. ağladım çoğu kez. rahmim mi yapıştı acaba dedim geçen ay adet olmayınca doktora gittim doktor rahim temiz dedi gönderdi beni. en son dün esra hanıma gittim. bana doğum kontrol hapı yazdı kullanacak mıyım hayır çünkü çocuk düşünüyorum şuandan sonra zaten bunun doğum kontrol hapından başka çözümü yok mu bilemedim. ama verdiği hap ismini yırttım attım. esra hanım cici bir bayan soğuk değil doktora lafım yok zaten. onu anlayabiliyorum kalabalık okullarda çalışınca bunalıyorum, bukadar çok hasta yüküde doktorlara ağır gelmiş olabilir. ancak sanko hastanesini devlet hastanesine benzettim. çok berbat bir hastane. isterse doktor en kalitelisi olsun antebin daha gitmem o doktora. dün doktora öylesine gittim bakalım bu doktor ne diyecek diye aslında ben kendi çözümümü kendim buldum. aktara gittim bana civan perçemi önerdi. adetten 3 gün önce başladım ve normal düzen olan 28. günde oldum. benim ilgimi çeken şu oldu. dün doktordan geldikten sonra evde tuvalete gittiğimde idrarımla birlikte resmen toprak gibi kuru bir tortu döküldü. peçeteye aldım ve eldiven giyip inceledim başka yerde görsem toprak derim gelen şeye. geçen ay berbat durumda olan hormonlarım bu ay hepsi düzene girmişti allahın izniyle.prolaktin hormonumda 36dan 3e düşmüş. fsh 9.5ten 6.5e düşmüş. burda forumda duyduğum bir hap vardı agnucaston. adetten 2 gün önce eczaneden alıp ona başladım. fsh düzeltir demişlerdi bukadar kısa sürede düzelteceğini düşünmemiştim ama düzeltmiş. sonuç olarak kendi doktorum kendim oldum. antep sağlık yönünden sınıfta kaldı benim için.

Merhabalar;

Sanko hastanesi konusunda çok haklısın. Bende ilk başlarda büyük bi yer, doktorlarıda iyi falan diye hep sankoya gidiyordum ama daha sonra doktor değiştirip Hatem hastanesine devam edince aslında Sanko ne kadar büyük olursa olsun işi ticarete döktüğünü ve insanları önemsemediğini düşündüm. Bende Antepli değilim, hatta açıkçası 3-4 senedir bi türlü sevemedim, kndimi bu şehre adapte edemedim.

Doktor olarak sana Yılmaz Beyi önerebilirim. Esra Hanımdan bende memnundum ama doğum konusunda tereddütlerim vardı. Daha sonra Yılmaz beye geçince gerçekten çok rahatladım. Bilgi olarak Esra Hanımdan daha iyi. Daha ilgili bir doktor. Doğumumda kolay oldu, önceleri çok zor falan diye düşünmüştüm doğumdan hemen sonra ama şimdi düşünüyorumda Allaha şükür çok kolay bir doğumum oldu. Hatem hastanesi de Sankoya göre küçük bir hastane ama çalışanlar daha ilgili. Zamanla seni tanıyorlar, Sankodan sonra bu benim hem garibime hemde hoşuma gitti. Belkide olması gereken buydu ama görmediğim için böyle bişi beklemedim.

Buarada Anteplilerin bi çoğuda Sankoyu tercih etmiyormuş onuda duymuştum. Geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın. Benimde ilk hamileliğimde düşük olmuştum. 3-4 ay sonunda hemen hamile kaldım. Kürtajdan sonra ilk ay hemen adet olmuştum ama bi sonraki ay bendede sıkıntı olmuştu ama hormonların düzene girmesi zaman alıyor merak etme düzelir zamanla.

kurtuldn.miyopi sende gozun aydin olsn nasi bebuste saglklidr insallh.benmde son zmnlrda sorunlari biliosun beklemdgm.bi zmnda doguma grdim. bende 3 gun oldu bugun sabah ciktim ama tek basima:-(bebegim 2kilo dogdugu icin bieaz beslnio saglk sorunu yok coksukur baska.sutumde gelmedi daha ne yaptysam gunde 2defa emzrmeye gidiyrm ama daha veremedim sut.kan degwelei ii cikarsa yarin kavscz ama o kdr kucukki anlatamam.nasi bakcam bilmiyrm:-(

Back