slm kizlar gorusmeyeli nasilsiniz hamilelik nasil gidiyo bebisler iyimi?? biz kizimla ck iyiyiz sükür.kizim buyudu teyzeleri 3aylik oluyoruz dogdu dogacak derken :))
ben hastabezi kullanmadim canim hastanede dogumdan sonra kendiler bagliyolar zaten cikarkende verdiler ben degistirdim gece eve gelmistim sabah olunca normal ped kullandim gece olanindan uzun oluyo onlar sık sık degistirince sorun olmadi ilk hafta fazla oluyo zaten sonradan cok azalmisti benim kanamam
bu arada alacaksaniz duz olanindan degil cocuk bezi gibi kenarlari cırtcırtlı olanlari var onlar daha kullanisli olur hemde hastne cantaniza koymaniza gerek yok bence zaten hastanelerin cafeteryalarinda bulunur bence gerek yok
sonda ve lavman yapiyolar genelde cnm bence gerekli zaten hic korkulacak birsey degil merak etmeyin kizlar sonda takili kalmiyo sadece idrarini bosaltip aninda geri cikariyolar zaten o an sadece bebegini ve onun sagligini dusundugun icin akliniza bile gelmiyo korkmak veya cekinmek falan.Allah hayirli dogumlar nasip etsin hepinize...
Maşallah canım sizlere

Bende ablama sordum, oda hastanede koyuyorlar zaten 2.yede gerek olursa veriyorlar dedi. Ama bazılarında çok kanama olabiliyormuş, nolur nolmaz almaya karar verdim bende. Hem bi yerimden çıktımı, leke oldumu derdim olmaz, koyarım durur