• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaziantep'teki Hamileler, doktor ve Hastane tavsiyeleri

Kızlar,dün gittik kontrole ve Yılmaz bey ayrıntılı ultrasona ya Radyoteke,ya da dr Mehmet Tülüye gönderdi.Hangisini tavsiye eersiniz?Ve nasıl bişey bu ayrıntılı ultrason?Renklimi,ben bebeğin bacaklarını,ellerini,vücütünü göre bilirmiyim?neden bu kadar pahalı 120 lira(Biz 27 haftadayız.Önceden teşekkür ederim!

ben mehmet tülü ismini duydum arkadasımdan iyi bi radyologmuş ama özel oldugunu için muayenesi biraz pahalı diye duymuştum ama hatemde yapılmıyormu bu ultrason sormadınmı doktoruna ben 120 lira falan vermemiştim ucuzdu yani sosyal güvencen yokmu o yüzdenmi bu kadar pahalı söylediler sana? benim 12. haftamda arka kafa kemikleri oluşmamış oluşması lazımdı falan diye korkuttu benim ilk doktorum bir hafta bekleyelim dedi bi hafta daha bekleyip gittim ama bi hafta agladımm :( çok şükür bi sorun yokmuş boş yere korkmuşum.. bu sorun varken arkadasım mehmet tülüye git mutlaka bi sorun çıkarsa çok bilgili bi doktor demişti ama gerek kalmadı ben gitmedim
ayrıntılı ultrasonda doktor inceliyor organlarını kalp damarlarını falan bi sorun varmı diye senin pek görebilcegini sanmıyorum canım

biraz uzun oldu kusura bakmayın :)

ben mehmet tülü ismini duydum arkadasımdan iyi bi radyologmuş ama özel oldugunu için muayenesi biraz pahalı diye duymuştum ama hatemde yapılmıyormu bu ultrason sormadınmı doktoruna ben 120 lira falan vermemiştim ucuzdu yani sosyal güvencen yokmu o yüzdenmi bu kadar pahalı söylediler sana? benim 12. haftamda arka kafa kemikleri oluşmamış oluşması lazımdı falan diye korkuttu benim ilk doktorum bir hafta bekleyelim dedi bi hafta daha bekleyip gittim ama bi hafta agladımm :( çok şükür bi sorun yokmuş boş yere korkmuşum.. bu sorun varken arkadasım mehmet tülüye git mutlaka bi sorun çıkarsa çok bilgili bi doktor demişti ama gerek kalmadı ben gitmedim
ayrıntılı ultrasonda doktor inceliyor organlarını kalp damarlarını falan bi sorun varmı diye senin pek görebilcegini sanmıyorum canım

biraz uzun oldu kusura bakmayın :)
benim bi prblem yok, detaylı ne zaman yapılır diye sordum ve bana bu ikiş yeri önerdi doktorum.Radyoyek 120 lira dedi, Mehmet Tülüde de 300 lira dediler ve sosyal güvence karşılamıyor dediler(kararsız kaldık(

cevaplar için çook teşekkürler. bugün medical de arif beye gittim, doktor da iyiydi hastane de. benim için hastane de çok önemliydi şimdilik ısındım gibi. gelişmeleri anlatırım. bu hafta diyetteyim. şekerim yüksek çıktı, diyete başladım canım sıkkın ama halledicez inşallah

arkadaşlar tavsiye üzerine sanko da esra hanıma gidicem bu hafta, bi arkadaşım orda dış gebelikten dolayı kürtaj olmuş personel de çok iyi dedi. bi gideyim ben de görüşlerimi yazarım

arkadaşlar tavsiye üzerine sanko da esra hanıma gidicem bu hafta, bi arkadaşım orda dış gebelikten dolayı kürtaj olmuş personel de çok iyi dedi. bi gideyim ben de görüşlerimi yazarım

Günaydın arkadaşlar;

Canım Esra Hanıma gidecektin naptın? Memnun kaldınmı, yorumlarını bekliyorum ben:16::16:

Miyopi az kalmış senin günün?:)ne güzel aşırı sıcaklara yakalanmadan atlatacaksın.gerçi şimdi de fena oldu sıcaklarda.nasıl geçiyor son zamanlar,kasılmalar falan çok oluyor mu?

Miyopi az kalmış senin günün?:)ne güzel aşırı sıcaklara yakalanmadan atlatacaksın.gerçi şimdi de fena oldu sıcaklarda.nasıl geçiyor son zamanlar,kasılmalar falan çok oluyor mu?

Merhaba canım,
Allaha şükür pek bir sıkıntım yok benim. Bizimki içeride rahat bayaı sanırım pek bana sıkıntı yaratmıyor :9::9: sadece bu haftalarda ellerim ayaklarım rahatsız biraz. Onuda ptesi randevum var ozaman sorucam doktora. Ayaklarım çok şişti bu hafta. Bi türlüde tam dinlenemedim o yüzden inmedi sanırım. Birde bi kaç gündür ellerim daha doğrusu parmaklarım şişmeden ziyade bükülme yerleri elimi kapatırken ağrıyor. Sabah yumruk yapamıyordum ama şimdi iyiyim. Birde ayaklarımın şiş olmasından sebepmi onu çözemedim ama sabah kalktığım ayak tabanlarım ağrıyor sanki bütün gece yürümüşüm gibi. Bu sıkıntıyı yaşayan varmı acaba ya?

Kasıntım falan olmuyor yada ben bilmediğim için anlamıyorum :9::9: Sende ne var ne yok? Sıcaklar çok sıkıntı yaratıyor ya. Birde ben hep üşüyen bi insandım bu bana çok acaip geliyor. Sanki alev alev yanıyorum bazen :9::9:

merhaba canım,
allaha şükür pek bir sıkıntım yok benim. Bizimki içeride rahat bayaı sanırım pek bana sıkıntı yaratmıyor :9::9: Sadece bu haftalarda ellerim ayaklarım rahatsız biraz. Onuda ptesi randevum var ozaman sorucam doktora. Ayaklarım çok şişti bu hafta. Bi türlüde tam dinlenemedim o yüzden inmedi sanırım. Birde bi kaç gündür ellerim daha doğrusu parmaklarım şişmeden ziyade bükülme yerleri elimi kapatırken ağrıyor. Sabah yumruk yapamıyordum ama şimdi iyiyim. Birde ayaklarımın şiş olmasından sebepmi onu çözemedim ama sabah kalktığım ayak tabanlarım ağrıyor sanki bütün gece yürümüşüm gibi. Bu sıkıntıyı yaşayan varmı acaba ya?

Kasıntım falan olmuyor yada ben bilmediğim için anlamıyorum :9::9: Sende ne var ne yok? Sıcaklar çok sıkıntı yaratıyor ya. Birde ben hep üşüyen bi insandım bu bana çok acaip geliyor. Sanki alev alev yanıyorum bazen :9::9:

olsun ya yine iyi çok sıkntıların yok vala benimde ayaklarım 2gündür sıcakların etkisiyle şişti sanırım.bende bel ağrısı oluyor akşamları oluyor işte akşam işten çıkınca eve kendimi zor atıyorum eşim masaja başlıyor tabi mecbur ama yınede uyumdıktan sonra geçmiyor.geceleri tuvalet için o kadar sık kalkıyorum ki sıcakta sürekli sıvı alıyorum.aynen bende alev alev yanıyorum.yani onun dışında öyle aşırı şikayetlerim yok ama bi an önce doğum iznimin gelmesini bekliyorum daha bi de ev taşıyacaz mayıs ayı içinde.

olsun ya yine iyi çok sıkntıların yok vala benimde ayaklarım 2gündür sıcakların etkisiyle şişti sanırım.bende bel ağrısı oluyor akşamları oluyor işte akşam işten çıkınca eve kendimi zor atıyorum eşim masaja başlıyor tabi mecbur ama yınede uyumdıktan sonra geçmiyor.geceleri tuvalet için o kadar sık kalkıyorum ki sıcakta sürekli sıvı alıyorum.aynen bende alev alev yanıyorum.yani onun dışında öyle aşırı şikayetlerim yok ama bi an önce doğum iznimin gelmesini bekliyorum daha bi de ev taşıyacaz mayıs ayı içinde.

Osmaniyeyemi gidiyordun canım sen? Yanlış hatırlıyorsam kusura bakma.
Benimde 6sında iznim başlıyor ama ben durabildiğim sürece durmayı planlıyorumki sonrasına ne kadar aktarsam kardır bana.
Aslında işler çok yoğun değil ama sürekli oturmak ve ayaklarımın bu hali yoruyor beni :(
hani 4te çıkabilirsin deseler bana bayağı bir rahat gider gelirim ama onu diyecek kimse yok maalesef. Yada öle bi hakkımız olsa keşke. 4ten sonra gitmelerimi toplayıp düşsünler izinimden. Ne kadar güzel olurdu

osmaniyeyemi gidiyordun canım sen? Yanlış hatırlıyorsam kusura bakma.
Benimde 6sında iznim başlıyor ama ben durabildiğim sürece durmayı planlıyorumki sonrasına ne kadar aktarsam kardır bana.
Aslında işler çok yoğun değil ama sürekli oturmak ve ayaklarımın bu hali yoruyor beni :(
hani 4te çıkabilirsin deseler bana bayağı bir rahat gider gelirim ama onu diyecek kimse yok maalesef. Yada öle bi hakkımız olsa keşke. 4ten sonra gitmelerimi toplayıp düşsünler izinimden. Ne kadar güzel olurdu

evet osmaniyeye gidiyorum ben.evet ya aynen sabah enerjım ıyı oluyor ögleden sonra bitiyorum neysekı arkadaşlar idare edıyorlar ama arada bır bende rapor alıyorum dınlenmek gerek arada.

arkadaşlar tavsiye üzerine amerikan hastanesine ramazan sürücü beye gidiyorum daha önce rutin kontrol için primer manolya hanıma gitmiştim hem hastaneyi hemde manolya hanımı hiç beğenmedim daha önce kadın doğum hemşiresi olduğum için anlayabiliyo insan tutumu çünkü doktorlar göründüğü gibi olmuyo maalesef iş kendine gelincede herşeyi unutuyosun daha önce amerikanda doğum yapmış olan varmı ben sevdim ramazan beyi ama sadece bir kez gittim salı günü randevum var bebeşimin kalp sesini duycam sizce nasıl bir doktor hamilelilk süresince destek oluyomu doğuma kendisimi girer istediğim zaman ulaşabilirmiyim off kafam çok karışık :(

Günaydın arkadaşlar;

Canım Esra Hanıma gidecektin naptın? Memnun kaldınmı, yorumlarını bekliyorum ben:16::16:

cuma gittim esra hanıma , iyi gibiydi ama sanki medıcal biraz daha hoşuma gitti daha ferah daha rahat daha teniz. medicalin odalarını da gördüm harikaydı

cuma gittim esra hanıma , iyi gibiydi ama sanki medıcal biraz daha hoşuma gitti daha ferah daha rahat daha teniz. medicalin odalarını da gördüm harikaydı

Sanko daki esra mi.. bende yarina randevu aldim sanko esra hanimdan genc olmasi ilgi mi cekti..

Canım ben 24 haftalık hamileyim yarınki randevumda detaylıya giricem. 20-24 haftalarda gönderiyorlar sanırım. Bende geçen ay yılmaz beye gittim. Beğendim ilgili biri.

Canım ben Sankoda Esra hanıma gidiyorum oda bana numarasını vermedi, bilmiyorum doğum yaklaşınca verirmi, geçen ay birde yılmaz beye gittim, ilgili biri. Ben Esra hanımdan da memnunum açıkçası, sadece bi sıkıntı anında başka güvenebileceğim bi doktor olsun diye yılmaz beye gittim. Bundan sonra bi kontrolü Esraya bi kontrolü Yılmaz Beye gidicem çünkü doğumu nerde yapsam karar veremedim :1::1:
Yılmaz Beyi tavsiye edebilirim yani.

Ya bende sanko esra h. Dan aldim ilk dr kontrolum. kncekini nurettin kavciydi. simdi emekli olmus. 50 yasinda. sanirim is sahasini degostirmis..alla sllah. neden tel. numaradini vermemiski. insan olsiz durda ulasmak ister jemen. sanki dapiklik mi yapcaz..

Ya bende sanko esra h. Dan aldim ilk dr kontrolum. kncekini nurettin kavciydi. simdi emekli olmus. 50 yasinda. sanirim is sahasini degostirmis..alla sllah. neden tel. numaradini vermemiski. insan olsiz durda ulasmak ister jemen. sanki dapiklik mi yapcaz..

Canım her doktor vermek istemiyor aslında biraz onlarada hak veriyorum ben. Sen her konuda aramazsın belki ama okadar panik hamileler görüyorum çevremde, her olan şeyde doktora arayıp sorsa zaten doğum anında geliyorlar birde sürekli arasa gebeler ne bilim ya. Onlarda insan sonuçta. Bende başta bozulmuştum ama düşününce hak verdim. Benim ablamda geçen sene doğum yaptı, başka bir şehirde onun doktoruda ben cep telefonu kullanmıyorum, hastaneye geldiğinizde bana ulaşırlar zaten demişti. Esra hanımda vermiyorum ama bi sıkıntıda acil durumda hastaneye geldiğinizde bana ulaşırlar hemen dedi.

Ben medicale hiç gitmedim. Bende primere gitmiştim bi kaçkere, bende dediğin gibi ordan hiç memnun kalmadım, çok kalabalık devlet hastanesi gibi. Odaları basık. Sankoda önceki gebeliğimde düşük olmuştu ozaman kaldım ben gayet memnun kaldım. Odalar ferah, kalabalık değil. Ama içine sinmesi en önemlisi zaten. Eğer medikal içine sindiyse oraya devam et.

merhabalar.kizlar bu hasta bezi kullanmak şart mi cantalariniza koydunyz mu?bu alta serilen mi iyi yoksa kulot gibi giyilenmi acaba.en sevmedgm isler:-)hele bi de kimisi diyo sonda takabiliyorlarmis.

merhabalar.kizlar bu hasta bezi kullanmak şart mi cantalariniza koydunyz mu?bu alta serilen mi iyi yoksa kulot gibi giyilenmi acaba.en sevmedgm isler:-)hele bi de kimisi diyo sonda takabiliyorlarmis.

Bende dün araştırdım biraz, genelde ilk günlerde normal ped yetmiyor diyenler olmuş. Kimisi hasta bezi kullanmış kimiside bebeğin bezlerinden kullanmış anladığım kadarıyla. Bende bilmiyorum yani. Ablama bi sorucam, birde işyerindeki arkadaşlara hangisi gerekli olur diye. Ozaman sanada yazarım canım

Bende dün araştırdım biraz, genelde ilk günlerde normal ped yetmiyor diyenler olmuş. Kimisi hasta bezi kullanmış kimiside bebeğin bezlerinden kullanmış anladığım kadarıyla. Bende bilmiyorum yani. Ablama bi sorucam, birde işyerindeki arkadaşlara hangisi gerekli olur diye. Ozaman sanada yazarım canım

slm kizlar gorusmeyeli nasilsiniz hamilelik nasil gidiyo bebisler iyimi?? biz kizimla ck iyiyiz sükür.kizim buyudu teyzeleri 3aylik oluyoruz dogdu dogacak derken :))

ben hastabezi kullanmadim canim hastanede dogumdan sonra kendiler bagliyolar zaten cikarkende verdiler ben degistirdim gece eve gelmistim sabah olunca normal ped kullandim gece olanindan uzun oluyo onlar sık sık degistirince sorun olmadi ilk hafta fazla oluyo zaten sonradan cok azalmisti benim kanamam

bu arada alacaksaniz duz olanindan degil cocuk bezi gibi kenarlari cırtcırtlı olanlari var onlar daha kullanisli olur hemde hastne cantaniza koymaniza gerek yok bence zaten hastanelerin cafeteryalarinda bulunur bence gerek yok

sonda ve lavman yapiyolar genelde cnm bence gerekli zaten hic korkulacak birsey degil merak etmeyin kizlar sonda takili kalmiyo sadece idrarini bosaltip aninda geri cikariyolar zaten o an sadece bebegini ve onun sagligini dusundugun icin akliniza bile gelmiyo korkmak veya cekinmek falan.Allah hayirli dogumlar nasip etsin hepinize...

Back