How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gaziantep'teki Hamileler, doktor ve Hastane tavsiyeleri

benim bebeğimin kalp atışları malesefki durmul miyopi yarın gidip kürtaj olacağım haktan hayırlısı artık
demekki ilk doktorum haklıymış ama yinede bu kadar beklediğim için pişman değilim vicdanım daha rahat en azından
size mutlu hamişlikler kızlar

geçmiş olsun....inşlh gene hamile kalırsın...rabbim bu sefer sağlıklı,tamamına ereceğin bi evlat versn...kaç haftalık hamileydn?????

Merhabalar,kızlar)ben yeniyim Antepte ve 3 çocuğa planlı olmadan hamile kaldım)Sanko da Sevgi Kandemire gidiyorum?Ona giden onda doğum yaptıran aranızda varmı kızlar?Ha, bir de artık 17 haftadayım ve bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum(14 haftada Sevgi hanım 16 hafta da söyleyeceğini söyledi.Bugün de 3 haftada sonra gelirsin-söylerim dedi(acab başqa yere gedib mi öğreneyim(ne derseniz?Teşekkür ederim!Sizi bulmağıma memnun oldum!

Merhabalar,kızlar)ben yeniyim Antepte ve 3 çocuğa planlı olmadan hamile kaldım)Sanko da Sevgi Kandemire gidiyorum?Ona giden onda doğum yaptıran aranızda varmı kızlar?Ha, bir de artık 17 haftadayım ve bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum(14 haftada Sevgi hanım 16 hafta da söyleyeceğini söyledi.Bugün de 3 haftada sonra gelirsin-söylerim dedi(acab başqa yere gedib mi öğreneyim(ne derseniz?Teşekkür ederim!Sizi bulmağıma memnun oldum!

ben sevgi hanıma 1 kere gittim...çok hızlı konuşmasından hiç bişi anlamamıştım..bi dahada gitmedim...şimdi sankoda esra hanıma gidiyorum memnunum...benm bebeğimin cinsiyeti 16 haftalıkta tam belli olmuştu...şimdiye söylemelidi...neyse elbet söyler bir gün :)))))

merhaba hoşgeldn
benim bi arkadasım 13 haftalıkken ögrenmişti cinsiyetini..bende 15 veya 16 haftalıktı ögrendiğimde tam hatırlayamıyorum her gittiğimde soruyordum ben ilk bebeğim çünkü . bencede söylemesi gerekirdi cnm yinede sen bilirsin baska doktora gitme konusu da senin doktorundan memnun olup olmamana baglı bence memnunsan değiştirme derim
diğer cocuklarının cinsiyeti neydi merak ettim???

bu arada son günüm yarın kızlar hala gelmedi bebişimm.. suni sancı istemiyorum doğal olsun istedim ama olmayacak sanırım :(

benim bebeğimin kalp atışları malesefki durmul miyopi yarın gidip kürtaj olacağım haktan hayırlısı artık
demekki ilk doktorum haklıymış ama yinede bu kadar beklediğim için pişman değilim vicdanım daha rahat en azından
size mutlu hamişlikler kızlar

çok gemiş olsun canım. RABBİM bir daha yaşatmasın inşaALLAH tekrardan en sağlıklısından hamile kalırsın

merhaba hoşgeldn
benim bi arkadasım 13 haftalıkken ögrenmişti cinsiyetini..bende 15 veya 16 haftalıktı ögrendiğimde tam hatırlayamıyorum her gittiğimde soruyordum ben ilk bebeğim çünkü . bencede söylemesi gerekirdi cnm yinede sen bilirsin baska doktora gitme konusu da senin doktorundan memnun olup olmamana baglı bence memnunsan değiştirme derim

bu arada son günüm yarın kızlar hala gelmedi bebişimm.. suni sancı istemiyorum doğal olsun istedim ama olmayacak sanırım :(

sevilaycım sende hayırlısıyla bi avazda kurtulursun inş.

ben sevgi hanıma 1 kere gittim...çok hızlı konuşmasından hiç bişi anlamamıştım..bi dahada gitmedim...şimdi sankoda esra hanıma gidiyorum memnunum...benm bebeğimin cinsiyeti 16 haftalıkta tam belli olmuştu...şimdiye söylemelidi...neyse elbet söyler bir gün :)))))

Ben bilmiyorum valla((ve aşırı çok merak ediyorum((söyler de,her defasıa ertelerse korkuyorum doğumdan sonra söyleyecek)))ben de sabırsızlıktan erken doğururum)))))))))

merhaba hoşgeldn

Ben ilk bebeğimde uzun süre öğrenemiyordum(dönmüyordu(çok utangaç bi kızdı)))İkinci çocuğumda Kemal Bayındıra gittim 11 haftalıkken 4 boyutlu ultrasonda bakdı,ve tabi erkek olduğunu gördük.Bu 3,hepsi sürpriz olsun diyorlar,ama ben çoook ama çooook sabırsızım)))))bir de bunda da Kemal Bayındıra gittik,12 haftada-bakmadı cinsiyetine-18 haftada gel dedi.

İnşallah sağ-salim kucağına alasınız bebişinizi)

Son düzenleme:
ya kızlar bi de şey sorcam.şimdi ben 15 hafta 5 günlük oldum bebeğim 136 gram dedi doktor.bu haftada bebeğin kilosuna baktıgımda cok fazla görünüyor normalde 16.haftada daha 110 gram oluyor.bi anormallik yok değil mi?yoksa tosun mu olcak oğlum:)

geçmiş olsun....inşlh gene hamile kalırsın...rabbim bu sefer sağlıklı,tamamına ereceğin bi evlat versn...kaç haftalık hamileydn?????
teşekkürler 9 haftalıktı ama 7 haftalıkta kalmış malesef

çok gemiş olsun canım. RABBİM bir daha yaşatmasın inşaALLAH tekrardan en sağlıklısından hamile kalırsın

teşekkürler inş.

Bende 15 hafta 5 günlük oldum vee oğluşum geliyor yeni öğrendim:)

hayırlı olsun çiğdem sağlıkla doğsun inş.kızlar bebişleriniz

bende şahin korkmazsın çok iyi bir doktor olduğunu bir kez dahja anladım daha kese 10mm reyken bu bebek sağlıksız alalım demişti ben aldırmadım üstündne 3 hafta geçti öyle alındı bir daha doktorumu değiştirmem artık

Kızlar,komşum evimizin hemen yanında olan Hatem hastanesinde bir doktor Yılmaz Genco-yu ısrarla tavsiye ediyor.Ne dersiniz?Evimize yakın olduğu için düşünüyorum

Son düzenleme:
Kızlar,komşum evimizin hemen yanında olan Hatem hastanesinde bir doktor Yılmaz Genco-yu ısrarla tavsiye ediyor.Ne derseniz?Evimize yakın olduğu için düşünüyorum

yılmaz gencoyu bende çok duydum iyi bir doktormuş birde hatemde bülent kahramanı çok çok iyi diyorlar ben gebeliğim devam etse bülent beye gidecektim, ancak bir gebeliğim daha olsa şahin korkmazdan başkasına gitmem artık

yılmaz gencoyu bende çok duydum iyi bir doktormuş birde hatemde bülent kahramanı çok çok iyi diyorlar ben gebeliğim devam etse bülent beye gidecektim, ancak bir gebeliğim daha olsa şahin korkmazdan başkasına gitmem artık
İnşallah hayırlısıyla olur canım!

Kızlar,komşum evimizin hemen yanında olan Hatem hastanesinde bir doktor Yılmaz Genco-yu ısrarla tavsiye ediyor.Ne dersiniz?Evimize yakın olduğu için düşünüyorum

canım yılmaz gencoyu duydum ama gitmedim. Hatem de Bülent beye gidiyorum erkek doktor olması dışında gayet memnunum hafızası baya kuvvetli ve eğerki bir şey olursa şöyle böyle davranın diye yol gösteriyor ama tek kötü tarafı çok kalabalık ben 9.00 randevu alıyorum ancak 11 gibi muayene olabiliyorum onun dışında pek bi memnuniyetizliğim yok

canım yılmaz gencoyu duydum ama gitmedim. Hatem de Bülent beye gidiyorum erkek doktor olması dışında gayet memnunum hafızası baya kuvvetli ve eğerki bir şey olursa şöyle böyle davranın diye yol gösteriyor ama tek kötü tarafı çok kalabalık ben 9.00 randevu alıyorum ancak 11 gibi muayene olabiliyorum onun dışında pek bi memnuniyetizliğim yok

düşünüyorum da,hastane hemen evimizin yanı sayılır.Bi tek doktor seçimi kaldı.Bence hiç uzak gitmeyeyim)bakayım eş,m ne der)erkek doktor açıkça ben de istemem yani eşim bayan doktor olduğu yerde erkek doktora gitmeyelim diyor,ama doktor iyiyse - olur,önemlisi sağlık!Sağlık işinde de erkek bayan fark etmez

Hatem hastanesinde 1 muayene ücreti ne kadar söylerseniz memnun olurum)bir de acaba detaylı ultrasonun fiyatı ne kadar?Tşekkür ederim!

sonunda son gunu sabah ufak ufak sancilarla gelmeye karar verdi kizimm : ))
darisi sizlerin basina bn kurtuldum cok sukur..
Normal dogumla ufacik minnacik bi kizim oldu.bi ara dogum hikayemide paylasirim firsat bulursam.simdi evimizdeyiz kizimla normal dogumun en guzel yanı bu olsa gerek =))

Back