Demekki kisiye gore deqisiyo 10 bin lirama maal oldu hakkimi asla helal etmiyorum benimle birlikte 15 kisi ayni negatif sonuc aldi 2 embriyo transferinde
ben de Ali tahtacıya gidiyorum ve hatta yarın tedaviye başlayacğız.sizin sorununuz neydi acaba? neden negatif oldu sonuç

Arkadaşlar şimdi doktorum Ali beyin yanından çıktım. E2 değerim yüksekmiş biraz. O yüzden 1 ay Doğum kontrol hapı kullanmam gerektiğini söyledi. Ayrıca Umay tüp bebek merkezinde yaptıracağımı. Orasının laboratuarı daha iyi Dedi.

Esimde sorun vardi sperm cikmiyodu ama bulundu 6 ay surdu tedavim surekli bi erteleme ve bosa ilac kullanimi oldu

Merhaba arkadaslar umay tüp bebek merkezi hakkinda düsünceleriniz nelerdir? Dr ismail temur dan memnun musunuz? Ben sehir disindan gelecegim fikirleriniz cok önemli kızlar..

Ismail beyi bende arastirdim cok ii bi doktor oldugu soyleniyo ama dha gitmedim gorusmeye nasipse bu ay ins

Arkadaşlar tedavileriniz nasil gidiyor neticeleri belli olan arkadaşlarımız varsa haber bekliyoruz

Gaziantep Umay Tüp Bebek Merkezi. Doç.Dr İsmail Temur ve Hatice Emriyologun 1 ay önce başlatılan tedavimiz sürecinde doktorun ilgisiz tavırları ve para anlaşmasına odaklı hatice emriyolog tarafından başta tüm masraflar dahil denildi tedavi başlayınca tüm testleri ücret istendi.. Tedavi süreci moral bozukluğu ile devam ederken hatice hanımefendinin isteksiz laboratuvar çalışmaları ve transfer sonrasında gelen telefon ile gebelik var deyip ve kontrollerde hem doktorun hem embriyologun bekleyen hastalara karşı bagıra bagıra hayırlı olsun reklamını yapıp, bir kaç gün sonra pardon normal gebelik degil, kimyasal gebelik demeleri bizi perişan ve manevi olarak çöküntüye uğrattı...Sonucu açıklarken bile siz çıkın diğer hasta gelicek der gibi yapmasıda Doç.Dr.İsmail temur'unda konusu sadece parayı alana kadar olduğunu anlaşmış olduk. VERDİĞİMİZ PARAYI'DA ALLAH KENDİLERİNE YEDİRMESİN.

Arkadaşlar bu konuyla ilgili dosya, tahlil, test, ödeme evrakları mevcuttur. Hatice embriyolog ve doktor ismail temur'u Allaha havale ediyorum. Nolursunuz Gaziantep umay tüp bebek merkezinde işlem yaptırırken bir daha düşünün,gerekirse istanbul ve ankaradaki merkezlerle görüşün. Böyle ciddiyetsiz ve para odaklı bir merkezde zamanınızı ve paranızı zayii etmemenizi rica ediyorum.

Test ücretleri, isteksiz davranışları ve sonuç hakkında embriyolog Hatice hanımefendi ile tartışmamız ve aşagılayıcı konuşması bizim moralimizide, sonucumuzuda, zamanımızıda hüsran ile netilenmesine neden oldu. Gaziantep umay tüp bebek merkezi keşke ilk konuşmadakilerdeki gibi tedaviye destek olsalardı. Yazıklar olsun

Defnemm hanımefendi, sizinde o merkezden birisi olmanız artık çok açık belli. İnsanların umuduna reklam yapmanızın, karşılığında sizi Allaha havale ediyorum. Daha girer girmez sankş çocuk doğmuşta, canlı sonuç almış gibi insanları yönlendirmenizin vebali inş. En yakın zamanda Rabbim katında degerlendirelektir.

Hatice hanım çok başarıludır sonucunuz olmadı diye hakaret etmeniz çok ayıp en uygun fiata çok başarılı sonuçları vardır acaba onlarda emeklerini size helal ediyorlarmı bunu hiç düşündünüzmü olumlu netice çıksaydı emini m mimnetkar olacaktınız bir anda insanlar ı kötülemek ne kolay

Umay tüp bebek çok başarılı olduğunu biliyorum lütfen yargılarken insanları bu kadar ucuz eleştirmeyin belkide tekrar gideceksiniz sonuç olumlu çıkarsa utanacakmısınız

Fatmaantep2727 hanımefendi bende sizin gibi bir biyokimyasal gebelik mağduruyum hemde üç kez ama 4.denemem de UMAY TÜP BEBEK MERKEZİN E gidip gebe kalmış biriyim ve bunu tüm yüreğimle belirtmek istiyorum ki çok ilgili ve başarılılar ve şükürler olsun ki kalp atışımızı duyduk,inşallah kucağımada alıp yine buradan sizlere yazarım,önce ALLLAHIN sonra Hatice hanım ın sayesinde,bana çok çok destek oldu,çok minnet duyuyoruz eşimde bende,sizede tavsiyem bu tarz kötü düşüncelerinizi bir tarafa bırakın ve tekrar gidip görüşün eminim faydası olacaktır,hakkınıza hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…