Çok şaşırdım ve çok uzuldum

Umay tüp bebek çok başarılı olduğunu biliyorum lütfen yargılarken insanları bu kadar ucuz eleştirmeyin belkide tekrar gideceksiniz sonuç olumlu çıkarsa utanacakmısınız
Hanımefedi, çok başarılı olduğuna dair elinizde kaçtane canlı bebek örneği var... Gebe diye haykırıp, reklamlardan sonra pardon demesi mi, başarı. Ersin arslan hastanesinden beta hcg sonucunu almaya gittigimizde doktor evrim bey, bu gebelik sağlıklı değil dedi. Bizde ismail temur ve hatice embriyologun ısrarları olduğunu bu konuda uzmanın kendileri olduğunu gebelik var dedi diye söyledik. Ama adamın dediğine dikkat edin.,OZAMAN UMUDUNUZUN PAZARLAMANSINA İZİN VERMEYİN. Dediği gibide bu durum normal değil ve normal gebelik de değil...

Arkadaşımın bukadar memnun kalmadığı bir merkeze tekrar gideceğini sanmıyorum
Bir daha gitmeyi asla düşünmüyorum...Doktor ismail temur Pardon normal degilmiş diyor ve bu negatif'in nedeni nedir, süreçleri kontrol edelim demiyor...Doktor sürekli diğer hasta gelsin modunda, bukadar rezil bir hastane görmedim. 11 tane yumurta toplandı, 6 tanesi döllendi, ve bu 6 taneside 5.gün transferine uygun diye bekletildi... Döllenen yumurtaların içerisinden hatice embriyologun seçtiği 2 embriyo Doktor taafından transfer edildi. Sonuç ilk önce var sonra pardon yok.. Ama açıklama yok

Hanımefedi siz sonuca bakın, inş hayırlısı olur lakin ben kendi şahsımla ilgili tedaviden bahsediyorum. Sonuç ile ilğili cevap bekliyenlerimiz oluyor. Sizinki pozitifse, benimki negatif...s

Hanımefedi siz sonuca bakın, inş hayırlısı olur lakin ben kendi şahsımla ilgili tedaviden bahsediyorum. Sonuç ile ilğili cevap bekliyenlerimiz oluyor. Sizinki pozitifse, benimki negatif...s
fatmaantep2727 hanımefendi sizinki de pozitif çıkmış negatif değil ki,ayrıca maksadınızı anlayamadım biyokimyasal gebelik merkezin suçu mu gelişmeyen bir embriyo ya nasıl müdahale edebilirler ki onu anlayamadım,lütfen bu kadar kırıcı ve incitici yazılar yazmayın çünkü bizler çok memnun kalıp tavsiye ediyoruz ve böyle güzel bir merkeze gitmeleri ve görmeleri gerekiyor boş ve yersiz düşüncelerle insanları haksız eleştirmeyin

Merhaba arkadaslr ben de umay da tüp bebege baslamayı dusunyorum insallah onumuzdki ay. Bu ay ne olur ne olmz die kamu hastanleri birliginde genetik ve pıhtılasma testlerimizi verdim onların sonuclar cıkar cıkmaz ismail Hocaya gelecegim. Son kez görüslerinizi almak isterim. Arkadasım eskiden orada calısıyordu ona da sordum aslında, gayet basarılı dedi sonuclar ve doktor cok iyiymiş. İlacsız fiyata da 5bin dedi. Tedvi olan arkadaslar fiyat bilgisi ve goruslerinizi merak ediyorum. İnsallah hepimiz mutlu sonuca ulasırız

Peki Kırdığınız kalp suçladığınız kişi sadece yardımcı olmak için yazmış ise o yazıları....Suçlamalarınız boş ve yersiz ise.Sizin canınız sıkkın olabilir en kısa zamanda meleğinize kavuşursunuz inşallah ama Karşınızdaki hamile insanı keşke sözlerinizle yaralamadan bi daha düşünseydiniz.Başta da söyledim.Kimsenin umutları ile oynamak istemem.Çok üzüldüm yanlış şeyler yazılıp yorumlanmasına.Allah Şahit ve Kalbimi biliyor ne amaçla yazdığımı da.Inşallah Rabbim Gönlümüze Göre Verir Herşeyi.

haklısınız ama bu mesajınızın üzerine aşağıda ki üyeliği alıp ;

hayırlı uğurlu olsun.ben e UMAY TÜP BEBEK MERKEZİ NE gitmeyi düşünüyorum önümüzeki adetimde.çok iyi bir yer oluğunu uyuyorum inşallah hepimizin hakkımıza hayırlısı olur

bunu yazmanız bende soru işareti oluşturdu.

ve konu sahibi haklı ... Onun ne ikinci üyeliği var ne de yazılanları hak ediyor.

defnem hanımefendi,sizi üzdüysem özür dilerim,hamileliğiniz va rse hayırlı olsun.Kimsenin evlat hasretine engel olmak istemem,inş hayırlısı olur.Lakin kişileri yanlış yönlendirecek sözler söylememenizi rica ediyorum,çünkü başarısızlığı,başarısından fazla olan bir kurumu bu kadar yüceltmek,diğer hastaların yanlış tercih etmesine vesile oluyor...ayrıca bakınız Hastanenin sahte hesap açtığı birden fazla kullanıcı ismi ile sürekli olumlu yorumlar yapmak ve hastanenin olumsuz yorumlarına avukatlık yapmak üzere tezgahlandığı kadınlarkulubu.com yönetimi tarafından tespit edildi..üyelikleri iptal edildi.....örnek verecek olursam ; Serfar27 ..........işte bu yüzden Lütfen kimseyi defalarca canlı örnek ile sonuçlanmış hamileliğiniz olmuş gibi yanlış yönlendirmeyelim....inş.hayırlısıyla hayırlı evlatlarımız olur.

Slm kızlar inş kadınlar kulübüne giriyorsunuzdur hala. Bende bayramın 4. Günü başlıycam inş Antep'te. Hangi merkezi önerirsiniz. Gerekli araştırmaları yapıyorlar mı, yoksa direk tüp bebek işlemine mi geçiyorlar? Fiyatlar nasıl ? Ben şehir dışından gelip gidicem.

Fikrinize tabi ki saygı duyarım ama madem il dışından geleceksiniz bence başka bi şehri tercih edin.. ben gaziantepteki merkezler hakkında hiç olumlu şeyler duymadım.. hatta bir merkezde benle o kadar incitici konuştu ki sorumlusu çıktığmda ağlamaya başladım.. size tavsiyem ankara yada istanbulu tercih edin.. meşakatli bi süreç maddi manevi emeklerinizi doğru yerde harcayın.. tabi ki önce tevekkül Allah

Teşekkürler cvp için o seçenekleri de düşünüyoruz aslında. İstanbul'da olur gibi bakalım. Hayırlısı siz nereye gittiniz ? Hiç yaptırdınız mı ?

Merhaba ne yaptınız acaba öğrenebilir miyim bende de 4 buçuk cm cikolata kisti varmış haftaya rahim filmi cektirecegim duruma göre bi tedavi baslayacak

Merhaba ne yaptınız acaba öğrenebilir miyim bende de 4 buçuk cm cikolata kisti varmış haftaya rahim filmi cektirecegim duruma göre bi tedavi baslayacak
Merhaba,Ben ankara başkent üniversitesinde tüp bebek yaptırdım doktorum göğşen önalandı.. kistlerimiz benzer boyuttaymış.. çok şükür ilk denememde başarılı oldu ve 22 haftalık hamileyim.. eğer il dışından gidecekseniz bi yerlere göğşen hocayı seve seve tavsiye ederim.. yine sorunuz olursa direk msjla da yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince

Teşekkürler cvp için o seçenekleri de düşünüyoruz aslında. İstanbul'da olur gibi bakalım. Hayırlısı siz nereye gittiniz ? Hiç yaptırdınız mı ?
Başkent üniversitesi ankara göğşen önalanda ilk denememi yaptırdm ve başarılı sonuç aldm . Yeni gördüm msjınızı kusura bakmayın.. bi gelişme var mı sizde?

Çok teşekkür ediyorum sizin tüpler kapalı miydi acaba o yüzden mi tüp bebeğe yonlendirdi doktor çok sevindim bebek bekliyor olmanıza sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Çok teşekkür ediyorum sizin tüpler kapalı miydi acaba o yüzden mi tüp bebeğe yonlendirdi doktor çok sevindim bebek bekliyor olmanıza sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Çok tşk ederim.. doktorum rahime bakmanında yararlı olmayacağını zten yapışıklık varsa da tüp bebek yaptıracağımı,yapışıklık yoksa da büyüme olduğuiçin ve femera desteğine ramen bırmal yollarla da denememize ramen yumurtalıklarda zaman geçtikçe kötü etkilemesin die tüp bebeğe yönlendirdi.. rahim filmiyle vakit kaybetmeyin derm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…