L Livelough ankarada bildiğin bir yer varmıydı?
ben de antep için araştrma yaptım, ruşen atmacayı araştrdım, ama bana histerskopi gerekiyor öncesinde , ve ruşen atmaca hatem hastanesnde yapıyormuş kendi kliniğinde amaliyat yapılmıyormuş diye soğudum biraz ama orda tüp yaptıran bi arkadaşın oğlu oldu bile.
adanayı falan araştrdnız
Merhaba konusmalarinizi okudum. kesinlikle ankara yada istanbul dan sasmayin antep asla düşünmeyin o yeni açılan arkadasin ovdugu merkezide düşünmeyin ! antep li olarak hepsinde çok iyi tanıyor ve önermiyorum paranizada yazık sağlığınıza da
Merhaba konusmalarinizi okudum. kesinlikle ankara yada istanbul dan sasmayin antep asla düşünmeyin o yeni açılan arkadasin ovdugu merkezide düşünmeyin ! antep li olarak hepsinde çok iyi tanıyor ve önermiyorum paranizada yazık sağlığınıza da[/QUOTE]deffnem canım sen hangi şehrden gidiyorsun antepe?
[/QUOTE]Merhaba konusmalarinizi okudum. kesinlikle ankara yada istanbul dan sasmayin antep asla düşünmeyin o yeni açılan arkadasin ovdugu merkezide düşünmeyin ! antep li olarak hepsinde çok iyi tanıyor ve önermiyorum paranizada yazık sağlığınıza da
Tabiiki hepsine gittim bir yığın masraf tatil ve manevi olarak cok yiprandim eski 2 merkez var İkisi de tamamen Para Tuzağı olan merkezler yeni açılan merkeze gelince arkadaşımız anlatmış ve güler yüzlü davranıyorlar diye güler yüzlü davranmak neticeye varacak larını kesinlikle göstermez Tabii ki güleryüzü davranacak lar yeni merkez oldukları için bu kadar küçük şeylere Aldanmayın rica ediyorum çok büyük bir problem ile mücadele ediyoruz emin olun daha iyi araştırın daha iyi merkezlere gidin burada küçük rakamlar oynamıyor lütfen Uyanık olalım Birbirimizi yanlış yönlendirmeyelim probleminizi çözüleceği merkezler İstanbul'da ya da Ankara'da Antep'te boş yere zaman geçirip paranızı harcamayın yeni açılan merkeze gelince tabi ki gittim gördüm defalarca konuştum yeni açılan merkezde diğer iki merkez gibi tamamen para tuzağı açılmadan önce kurulum aşamasındayken dahi gittim tamamen işle alakası olmayan bu işi ticaret için yapan kişiler mevcut tabi Karar sizin İlla da buraya yaptırmak istiyorsanız yaptırın[/QUOTE]Ne gibi sıkıntılar yaşadın anteptekilerle ilgili? Özellikle yeni açılan yer ile alakalı,umay? Paylaşırsan sevinirim. Araştırma içindeyim hala
Çok sıkıntılı bi süreç olmalı.. daha önce birisi daha söledi ilk açılan yer ile ilgili,insanların hayalleriyle oynuyolar die.. bende çok çekimserim.. işimden eşimin işinden yada sıkıntı olmasın die antepte düşündük ama dediğin gibi çok büyük rakamlar oynamıyor ve bu işe girişecekken nie adam akıllı bi yer olmasın? Ben sadece transferden snra uçak yolculuğu sıkıntılı olur mu ve burada başka bi doktorla paslaşarak süreci devam ettirir mi ankaradakiler? Ben yumurta takip sürecinde sürekli gidip gelemem ankaraya[/QUOTE]Tabiiki hepsine gittim bir yığın masraf tatil ve manevi olarak cok yiprandim eski 2 merkez var İkisi de tamamen Para Tuzağı olan merkezler yeni açılan merkeze gelince arkadaşımız anlatmış ve güler yüzlü davranıyorlar diye güler yüzlü davranmak neticeye varacak larını kesinlikle göstermez Tabii ki güleryüzü davranacak lar yeni merkez oldukları için bu kadar küçük şeylere Aldanmayın rica ediyorum çok büyük bir problem ile mücadele ediyoruz emin olun daha iyi araştırın daha iyi merkezlere gidin burada küçük rakamlar oynamıyor lütfen Uyanık olalım Birbirimizi yanlış yönlendirmeyelim probleminizi çözüleceği merkezler İstanbul'da ya da Ankara'da Antep'te boş yere zaman geçirip paranızı harcamayın yeni açılan merkeze gelince tabi ki gittim gördüm defalarca konuştum yeni açılan merkezde diğer iki merkez gibi tamamen para tuzağı açılmadan önce kurulum aşamasındayken dahi gittim tamamen işle alakası olmayan bu işi ticaret için yapan kişiler mevcut tabi Karar sizin İlla da buraya yaptırmak istiyorsanız yaptırın
uçak yolculuğu kesinlikle sıkıntı olmuyor emin olabilirsiniz transferden sonra bir gün istirahat edip uçak yolculuğu yapabilirsiniz arklı illerde Ankara'da ya da İstanbul'da uzak mesafelerde tüp bebek yaptırdığınızda sadece yumurta toplama ve transfer işlemi için bu şehirlere gitmeniz lazım diğer tüm işlemler Bulunduğunuz ilde Gideceğiniz merkezin önerdiği bir hastanede yapılıp bilgileri mail gönderiliyor yani her kontrolde gidip gelmeniz gerekmiyor Sadece iki kere gidiyorsunuz Bence gözünüzde hiç büyütmeyin emin olun teknoloji ve Doktorlar daha gelişmiş oluyor[/QUOTE]Çok sıkıntılı bi süreç olmalı.. daha önce birisi daha söledi ilk açılan yer ile ilgili,insanların hayalleriyle oynuyolar die.. bende çok çekimserim.. işimden eşimin işinden yada sıkıntı olmasın die antepte düşündük ama dediğin gibi çok büyük rakamlar oynamıyor ve bu işe girişecekken nie adam akıllı bi yer olmasın? Ben sadece transferden snra uçak yolculuğu sıkıntılı olur mu ve burada başka bi doktorla paslaşarak süreci devam ettirir mi ankaradakiler? Ben yumurta takip sürecinde sürekli gidip gelemem ankaraya
uçak yolculuğu kesinlikle sıkıntı olmuyor emin olabilirsiniz transferden sonra bir gün istirahat edip uçak yolculuğu yapabilirsiniz arklı illerde Ankara'da ya da İstanbul'da uzak mesafelerde tüp bebek yaptırdığınızda sadece yumurta toplama ve transfer işlemi için bu şehirlere gitmeniz lazım diğer tüm işlemler Bulunduğunuz ilde Gideceğiniz merkezin önerdiği bir hastanede yapılıp bilgileri mail gönderiliyor yani her kontrolde gidip gelmeniz gerekmiyor Sadece iki kere gidiyorsunuz Bence gözünüzde hiç büyütmeyin emin olun teknoloji ve Doktorlar daha gelişmiş oluyor[/QUOTE]Çok sıkıntılı bi süreç olmalı.. daha önce birisi daha söledi ilk açılan yer ile ilgili,insanların hayalleriyle oynuyolar die.. bende çok çekimserim.. işimden eşimin işinden yada sıkıntı olmasın die antepte düşündük ama dediğin gibi çok büyük rakamlar oynamıyor ve bu işe girişecekken nie adam akıllı bi yer olmasın? Ben sadece transferden snra uçak yolculuğu sıkıntılı olur mu ve burada başka bi doktorla paslaşarak süreci devam ettirir mi ankaradakiler? Ben yumurta takip sürecinde sürekli gidip gelemem ankaraya
Siz ne durumdasınız şu anda? Tekrar başladınız mı tedaviye? Nereyi tercih edeceksiniz?[/QUOTE]uçak yolculuğu kesinlikle sıkıntı olmuyor emin olabilirsiniz transferden sonra bir gün istirahat edip uçak yolculuğu yapabilirsiniz arklı illerde Ankara'da ya da İstanbul'da uzak mesafelerde tüp bebek yaptırdığınızda sadece yumurta toplama ve transfer işlemi için bu şehirlere gitmeniz lazım diğer tüm işlemler Bulunduğunuz ilde Gideceğiniz merkezin önerdiği bir hastanede yapılıp bilgileri mail gönderiliyor yani her kontrolde gidip gelmeniz gerekmiyor Sadece iki kere gidiyorsunuz Bence gözünüzde hiç büyütmeyin emin olun teknoloji ve Doktorlar daha gelişmiş oluyor
[/QUOTE]Merhaba konusmalarinizi okudum. kesinlikle ankara yada istanbul dan sasmayin antep asla düşünmeyin o yeni açılan arkadasin ovdugu merkezide düşünmeyin ! antep li olarak hepsinde çok iyi tanıyor ve önermiyorum paranizada yazık sağlığınıza da
Burada Antep'teuçak yolculuğu kesinlikle sıkıntı olmuyor emin olabilirsiniz transferden sonra bir gün istirahat edip uçak yolculuğu yapabilirsiniz arklı illerde Ankara'da ya da İstanbul'da uzak mesafelerde tüp bebek yaptırdığınızda sadece yumurta toplama ve transfer işlemi için bu şehirlere gitmeniz lazım diğer tüm işlemler Bulunduğunuz ilde Gideceğiniz merkezin önerdiği bir hastanede yapılıp bilgileri mail gönderiliyor yani her kontrolde gidip gelmeniz gerekmiyor Sadece iki kere gidiyorsunuz Bence gözünüzde hiç büyütmeyin emin olun teknoloji ve Doktorlar daha gelişmiş oluyor
Canım ben yakın olsun diye kesinlikle Antep düşünmeyen bir fikirdeyim . Tabii buradaki tüp bebek merkezleri çok ekonomik fiyata tüp bebek yapıp insanların fikirlerini kolaylıkla değiştire Biliyorlar ben Acıbadem Maslak Hastanesi Bülent Bey'e gideceğim kesinlikle Tabii ki biraz daha masraflı tüp bebek fiyatı biraz daha fazla yol masrafları olacak ama emin olun Burada daha çok para harcıyoruz Şubat ayında tekrar tedaviye başlamayı program diyorum tabi bunlar nasip işi Ama rica ediyorum hepimiz Uyanık olalım çok iyi araştırın her tüp bebek merkezi sizin sorununuzu çözecek değil herkesin farklı bir problemi var Kendi probleminizle alakalı en iyi gelişmiş tüp bebek merkezini bulun[/QUOTE]Burada Antep'te
Siz ne durumdasınız şu anda? Tekrar başladınız mı tedaviye? Nereyi tercih edeceksiniz?
Tabiiki hepsine gittim bir yığın masraf tatil ve manevi olarak cok yiprandim eski 2 merkez var İkisi de tamamen Para Tuzağı olan merkezler yeni açılan merkeze gelince arkadaşımız anlatmış ve güler yüzlü davranıyorlar diye güler yüzlü davranmak neticeye varacak larını kesinlikle göstermez Tabii ki güleryüzü davranacak lar yeni merkez oldukları için bu kadar küçük şeylere Aldanmayın rica ediyorum çok büyük bir problem ile mücadele ediyoruz emin olun daha iyi araştırın daha iyi merkezlere gidin burada küçük rakamlar oynamıyor lütfen Uyanık olalım Birbirimizi yanlış yönlendirmeyelim probleminizi çözüleceği merkezler İstanbul'da ya da Ankara'da Antep'te boş yere zaman geçirip paranızı harcamayın yeni açılan merkeze gelince tabi ki gittim gördüm defalarca konuştum yeni açılan merkezde diğer iki merkez gibi tamamen para tuzağı açılmadan önce kurulum aşamasındayken dahi gittim tamamen işle alakası olmayan bu işi ticaret için yapan kişiler mevcut tabi Karar sizin İlla da buraya yaptırmak istiyorsanız yaptırın[/QUOTE]Ne gibi sıkıntılar yaşadın anteptekilerle ilgili? Özellikle yeni açılan yer ile alakalı,umay? Paylaşırsan sevinirim. Araştırma içindeyim hala
Senin rahatsızlığın ne canm? Ben çikolata kist hastasıym 5 cm Biraz tedirginim de bu rahatsızlık tüp bebeğin tutunmasında da sıkıntı yaşatıyomş Bide annemin ısrarı üzerine saraçoğlunun bi çayı ve yağı var onu denicem bi sürede sanırım sonrasında başlicam bilmiyorm kafam çok karışık streste fazla[Inşallah
Canım ben yakın olsun diye kesinlikle Antep düşünmeyen bir fikirdeyim . Tabii buradaki tüp bebek merkezleri çok ekonomik fiyata tüp bebek yapıp insanların fikirlerini kolaylıkla değiştire Biliyorlar ben Acıbadem Maslak Hastanesi Bülent Bey'e gideceğim kesinlikle Tabii ki biraz daha masraflı tüp bebek fiyatı biraz daha fazla yol masrafları olacak ama emin olun Burada daha çok para harcıyoruz Şubat ayında tekrar tedaviye başlamayı program diyorum tabi bunlar nasip işi Ama rica ediyorum hepimiz Uyanık olalım çok iyi araştırın her tüp bebek merkezi sizin sorununuzu çözecek değil herkesin farklı bir problemi var Kendi probleminizle alakalı en iyi gelişmiş tüp bebek merkezini bulun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?