Gaziantep///27

bu hafta sonu antepte düğündeydim
hayran kaldımm
üniversitede ilk tercihim antep olacak
inşallah oraya da gelin giderim

neye şaşırdınız ?

canım antep güzel şehir.tamam üniversite için gelmene okeyde........memleketini,aileni bırakıp bu şehre gelin gelmek istemene şaşırdım..:89:...ben burda ailemden,memleketimden uzakta çok sıkıntılar içindeyim...............:93::93::93:

Son düzenleme:

bilmediğiniz birşey var tüm akrabalarım orada benim ben ilk kez gittim

Antebimiz çok güzeldir.Keşke bi vesile olsada bende memleketime yerleşsemmm...

mersinde yaşıyorum
2-3 saat uzaklıkta özel arabanla
ama memleketim adıyaman

benimde memleketim buraya 3.5-4 saat ama ben yılda 1-2 kez anca gidebiliyorum..bende var 3 çocuk kış,soğuk nerde herzaman gidebilmek.....................buarada hemşeri sayılırız bende malatyalıyım.............

benimde memleketim buraya 3.5-4 saat ama ben yılda 1-2 kez anca gidebiliyorum..bende var 3 çocuk kış,soğuk nerde herzaman gidebilmek.....................buarada hemşeri sayılırız bende malatyalıyım.............

umarım en kısa zamanda gidersiniz tekrar memleketinize
ben gölbaşılıyım gölbaşı daha önceden malatyaya bağlıymış sonradan adıyamana ilçe olmuş diye biliyorum gerçekten hemşehri sayılırız
her yaz gideriz zaten malatyaya halamlar var orada çok sevimli bir şehir hiç itici değil yani

çok sağol...............

Merhabalar Antepliler :)
Ben Bursalıyım ama 6 aydır G. Antepte yaşıyorum , burayı çok seviyorum tadı çok başka bir şehir. Mekanları güzel , insanları kaliteli . Ama azıcık sosyal sorunlar yaşamıyor değilim. Kafama göre bir arkadaş ortamı bulamadım , burda aktif üyeleri görünce sevindim :) Antepte vakit geçirmek için neler önerirsiniz vs. yardımlarınız bekliyorum. Bu arada Antep zirvesi olursa seve seve katılırım .

cnm merhaba.Ben burda sohbet edicek kimseyi bulamadım.Yakalayamıyorum çünkü:44:İYİ oldu seni görmem.Neredesin antepte.Bende antepliyim ama ist.da yaşıyorumm...

ben 2 yıldır burdayım kafama göre hala bulamadım................

bende antepliyim ama antakyada yaşıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…