Gaziantep///27

canım sen bir ucundasın ben diğer ucunda...gazikentte oturuyorum bende..eşimin işi nedeniyle burdayız..karataş ta arkadaşlarım ve akrabam çok...

evet birkez gelmiştim bir arkadaşım orda oturuyor.................bende 2 yıldır gaziantepteyim.eşimin işi dolayısıyla.................................

polis eşiyim canım............aslen malatyalıyım.ama antebe pek alışamadım.pek komşum yok.birkaç arkadaş..

hımm yakın olsak görüşürdük sık sık...yinede buluşalım istersen çocuklar içinde iyi olur..

benm 2 oğlum var..biri 6 yaşında anasınıfına gidiyor..küçük oğlumda 14 aylık

hepimizin yavrularını bağışlasın inş canım..
kız ancak bu kadar olur bende 29 yaşındayım:))

İnsan güzelim memleketinden uzakta olunca burnunda tütüyor valla

sendedemi kilo problemi var.malum doğum sonrası kilolar.ben daha vermek için atağa geçmedim.69-kiloyum ama vereceğim inşaallah.hedefim 60 kilo olmak.............

evet canım bi kaç kilo fazlam vardı..birazını verdim daha da verirsem iyi olurum..
doğumdan sonraki sorunlardan biri...bende 68 tim şimdi 62 kiloyum..
verirsin canım acele etme bebeğin küçük daha..ben 1yaşından sonra başladım diyete..

ay inşaallah bende veririm kiloları..bende emziriyorum hala......1 yaşından sonra az çok başlamak istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…