Gaziantep///27

neredesin simdi antepte 2 hafta önce antebteydim bende heryerini gezdim erikcedeki yeni acılan parka gittik kızlarımla cok sevdiler artık her gelisimde tekrarlarız önce masal park diye tuturuyorlardı simdi oyuncak hayvanların oldugu yer diyorlar

gel kele bacım bir iki hanek edek olmadı kuru köfte yaparık arkasından bide guymak calarım sana üstü fıstıklı sade yağlı

aynende öyle oldu
dülük babayı bilirsin yok bilmim diysen sen antebin neresindensin yok biliyorsan dülük babanın karşı tarafı erikce sayılır annemgilin evi eski fuarın hemen yanı sayılır

merhaba, bende Gaziantepli'yim ve Gaziantep'te yaşıyorum
ama bu topic'i yeni gördüm

selam sende bendensin glcnnn bende yeni görmüş sayılırım:gitme:
janet dülük babayı bilmemmi kızım heralde bilim erikli köyüne bile gitmiştim gezi amaclı arkadaslarla
sen hayvanat bahcesinden bahsediymişin nebilim ben :eek:
haklısın ya oranın baya yukarısında ama yakın dogrudur böcegim ben geziyi gözü kapalı yaparımda mide bulantım vardır biyerciği görmem giderken kaydirigubbakcemile3

ya kızlar hec sohbet edemik ha karsılassak bi günde iyi olacak:hulya:

ben kızlarımdan vakit bulup gelene kadar szler gitmis oluyorsunuz ancak bu kadar oluyor iste

aynen bende öyleyim çocuklardan vakit bulamıyorum ki gezmeye

kızlar kavaklığa gidipte iki sıkım köfte yemeden gelen varmı:hulya:

ya hıdırellezde allebene dilek kağıdı atmayan birde cocukların topladığı kağıtları okuyan genclerin ne kalabalık olur degilmi ama zevkli ya tam seyirlik

hec deme valla ne kadar gittiysem atmadan geldim ordan geciyomus gibi yaptım herseferinde e napim bile bile atamıyorum topluyo çağa cocukzemuszemus
kavakklıga felan gitmiyom gı ben hiç öyle pikniği felan sevmeyen bi antepli ben varım heralde dülükbaba kavaklık çayıır çimen piknikleri nedense beni cok sıkıyo belki kücükken 1 2 defa gitmişimdir mecburi:umursamaz:
ama burda pazar deyince akla hep piknik gelir
sizler gidermisiniz severmisiniz bebeklerrr
bide kızlar kacartane cocuklarınız var yaşlar kaç bakim

ya hıdırellezde allebene dilek kağıdı atmayan birde cocukların topladığı kağıtları okuyan genclerin ne kalabalık olur degilmi ama zevkli ya tam seyirlik

evt ya çok komik oluyo suya innen çocuklar vıcık vıcık, milletin yazdığı bütün dilekleri okuyorlar yinede eğlenceli oluyo tıklım tıklım oluyor park iğne atsan yere düşmez bir şekilde:dance:

hec deme valla ne kadar gittiysem atmadan geldim ordan geciyomus gibi yaptım herseferinde e napim bile bile atamıyorum topluyo çağa cocukzemuszemus
kavakklıga felan gitmiyom gı ben hiç öyle pikniği felan sevmeyen bi antepli ben varım heralde dülükbaba kavaklık çayıır çimen piknikleri nedense beni cok sıkıyo belki kücükken 1 2 defa gitmişimdir mecburi:umursamaz:
ama burda pazar deyince akla hep piknik gelir
sizler gidermisiniz severmisiniz bebeklerrr
bide kızlar kacartane cocuklarınız var yaşlar kaç bakim

ne yapacaksın biliyomusun sabahleyn 5 te bi kere gideceksin çoluk çocuk gelmeden peçeteyede yazacaksın ki hemen eriyip gitsin al sana bir fikir :):hulya:

X