Gaziantep///27

canım araştırmak lazım ama benim bildigim pek yok biz genelde hep nikah yaparız yakın cevrem

cnm benım amcamın kızının gecen sene nişanına böle bı grup gelmişti ama erkek tarafı ayarlamişti sanırım.cokta guzel olmuştu valla.dur bı sorusturaım

arkadaşlar selam a.s. ben K.maraşlıyım ,4 günden beri Antepteydim ,yakında G.antebe taşınıyoruz artık buralardayım ,tanışmak isterim sizlerle ,bu arada zeynep ben ,görüşmek üzereyerimseniben

BENDE GAZıANTEPLıYıM.DOĞMA BÜYÜME ANKARALIYIM MALESEF.MEMLEKETıMı VE MEMLEKETıMıN ıNSANLARINIDA ÇOK ÖZLÜYORUM.ANKARA'DA OTURAN GAZıANTEPLıLERLE GÖRÜŞMEK ıSTıYORUM.
buyrunnnnnnnnn

anteplıler nerdesınız.ben yurt dısındayım ama ızıne geldım su an antep nızıpteyım sızlerle tanısmak görüsmek ısterım..

merhaba kıslar..bende eşimin işi nedeyiyle antepe yerleşiyoruz...aranıza katılacagım yaniii...biraz anteple ilgi bilgi veriseniz sevinirim:)

tubicik bende antep e tayin istedim eşim orda çalıştığı için az kaldı geliyorum inş.sen nerden geliyosun??

Yahu nasıl iştir bu,topiği ziyaret edeyim dedim baktım,hiç kimse çevrimiçi bile değil,nerelerdesiniz Antepliler?

ya ben bu topiği daha önce neden görmemişim
bende antepliyim kokulu kokulu öpimsengözlerimebaksanab

ay heycanlandım ya bizde herkes gibi görüsme yapabiliriz tek antepli ben saniydim:1ninca:

X