- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
kızlar başka yorum eleştiri yapan yokmu ? eleştiri yorum açığım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lojmanda oturuyoruz ve teknik olarak değişim yapamıyoruz malesef..boya işerinide pek değişim yapamadık evet çünkü ev çok dar olduğu için boya badana eziyete dönüşüyor indir kaldır derken..şimdilik kalsın dedik.....eşyalar 3 senelik..ben evlenirken bunlar modaydı...zaten modadan ziyade modern tarz eşyaları sevmiyorum her zaman klasikten yanayım... beyaz koltuk asla almaya cesaret edemem ufak çocuğumdan dolayı...köşe takımlarınıda hiç sevemedim dizilip oturmak hoş gelmiyor bana....eşimde sevmiyor zaten...klasik uzun kanepelerden yanayız ikimizde...yatılı misafirim çok geldiği için yataklı olması açısından da tercih ettik böyle...evin kutu gibi gerçekten...
açık konuşayım benim tarzım değil..eşyaların kaç yıllık bilemem...evin eğer kira değilse çok güzel ve modern köşe takımları var krem bazlı ve renkli yastıkları olan...
yatak odasını da beyaz bi takım alsan çok daha ferah durur...
duvar renklerini beğenmedim en azından kum beji ya da ne bilim daha ferah gösteren bi renk olabilir....
bir de ben mutfakta raflardan sarkan dantel yada dantelimsi şeyleri hiç sevmem....
eleştirilere açığım dediğin için yazıyorum kusuruma bakma ama Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin...
ne demişler: neyleyim köşkü neyleyim sarayı içinde salınan yar olmadıkça...huzur yoksa eşya boş...
ama evinin komple değişmesi lazım bence:)
lojmanda oturuyoruz ve teknik olarak değişim yapamıyoruz malesef..boya işerinide pek değişim yapamadık evet çünkü ev çok dar olduğu için boya badana eziyete dönüşüyor indir kaldır derken..şimdilik kalsın dedik.....eşyalar 3 senelik..ben evlenirken bunlar modaydı...zaten modadan ziyade modern tarz eşyaları sevmiyorum her zaman klasikten yanayım... beyaz koltuk asla almaya cesaret edemem ufak çocuğumdan dolayı...köşe takımlarınıda hiç sevemedim dizilip oturmak hoş gelmiyor bana....eşimde sevmiyor zaten...klasik uzun kanepelerden yanayız ikimizde...yatılı misafirim çok geldiği için yataklı olması açısından da tercih ettik böyle...
dantelleri bende pek sevmem haklısınız... annaemin ricasıyla duruyor öyle bi süre sonra kalkar zaten :)
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim..
güle güle oturun huzurunuz eksik olmasın .. ama ben salonu beğenmedim:26: çok sıkış tıkış ve karanlık geldi..:44:
çok teşekkür ederim saygıyla cevapladığınız için:)) ama köşe takımı için dizilip oturma tabirini çok beğendim:)))
bende size teşekkür ederim yorumunuz ve eleştiriniz için...fakat kullandığınız son cümleye alınmadım desem yalan olur...eleştiri yapılırken bile yapıcı olmak gerekir ve siz evini komple değiştirmelisin deyince bu yapıcılık kırıcılığa kayıyor biraz...sizin zevkinize uymayabilir evim eşyalarım, sizin tarzınız olmayabilir...bu demek değildir ki sizin tarzınız değilse çirkindir.... ben sevmşim beğenmşim almışım kullanıyorum, komple değişmesi gerekir yerine benim tarzım değil diyebilirdiniz...sizin tarzınıza uymayan herşey kötümüdür...sizin zevkiniz ayrı benimki ayrı...yinede saygı duyuyorum...
Derli toplu miss gibi bir ev.Allah mutlu mesut yaşamayı nasip etsin gazelcim :)
Kim ne derse de desin...Senin için iyi olan bir başkası için yeterince iyi değildir ya da bir başkasına güzel görünen de aslında senin için hiç güzel değildir.Güzellik göreceli bir kavramdır.Her yeni eşyanın da bir gün modası geçecek...Herşey ilk alındığı gibi kalsa ohoo...Ama görüyorum ki tertemiz kullanmışsın eşyalarını.
teşekkür ederim esracım.. mesele herkesin ne dediği değil zaten herkes fikrinde özgürdür... eleştirinin de sınırı olmalı bence... bana hoş gelen başkasına ters gelebilir...aslına bakarsan forumdaki biçok ev modern olabilir ama benim için çok soğuk bi ifadeleri var...işyeri gibi ofis gibi geliyor bana... ben eşyalarımı severek beğenerek aldım ve halende severek kullanıyorum....modern adı altında evleri yaşanılanın dışına çıkarıyorlar... kaldı ki moda takibi çok saçma bence...çünkü bugün moda olan ertesi gün değişiyor... bi ara siyahlar modaydı şimdi de beyazlar..moda denilen akım tamamen zıt şekilde göz önüne geliyor..mesela siyahla beyaz gibi..bizim dönemde siyahlar modaydı evler simsiyah koltuklar ve dolaplala halılarla döşeniyordu, şimdi ise tam aksine beyaza döndü... ben hiç bi zaman şu moda bu trend diye almadım eşyalarımı kullanışlı olması ihtiyacımı görmesi benim için önceliklidir...genelde kahve krem gibi her dönemde tercih edilen renklerden yana kullandım tercihimi ve halende bu düşüncemden memnunum....herkes fikrinde özgür elbette ama ne olursa olsun tüm evini komple değiştir denmesi de hoş değil... bu cümle konu sahibini eleştirmek değil biraz dalgaya almaktır bence...
bu arada yorumun için teşekkürler canım... allah herkesi evinde mesut yaşatsın inşallah...cümle ile...
içinde huzurlu ve rahat bir şekilde yaşayabileceğiniz bir ev döşemişsiniz..
bazı evlere girersin oturmaya bir şeye dokunmaya çekinirsin :)))
Maşallah SübhanAllah..
huzurlu günlerde oturun inş Allah ağzınızın tadını bozmasın![]()
içinde huzurlu ve rahat bir şekilde yaşayabileceğiniz bir ev döşemişsiniz..
bazı evlere girersin oturmaya bir şeye dokunmaya çekinirsin :)))
Maşallah SübhanAllah..
hep aynı beyaz mobilyalı birbirine benzeyen mobilya mağazası gibi evleri(herkes alınmasın) görmekten sıkılmıştım bu iyi geldi ,evin çok güzelmiş