gazel'in minicik evi.. :)

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
salon...
$Fotoğraf0083.webp$Fotoğraf0084.webp$Fotoğraf0085.webp$Fotoğraf0086.webp$Fotoğraf0087.webp$Fotoğraf0088.webp$Fotoğraf0089.webp$Fotoğraf0090.webp
yatak odası..
$Fotoğraf0079.webp$Fotoğraf0080.webp$Fotoğraf0077.webp$Fotoğraf0082.webp
oturma odası...
$Fotoğraf0096.webp$Fotoğraf0094.webp$Fotoğraf0093.webp
mutfak...
$Fotoğraf0072.webp$Fotoğraf0073.webp$Fotoğraf0074.webp$Fotoğraf0075.webp$Fotoğraf0076.webp
antre....masam salona sığmadığı için antreye koyduk kızlar...
$Fotoğraf0091.webp$Fotoğraf0092.webp
lavabo...
$05032012369.webp$05032012371.webp
işte bu kadar kızlar... :)

Son düzenleme:
çok güzel bi evin var canm huzurla oturmak nasip olsun daima inşl harika bayıldm bnmyemek masamda antrde gümüşlk kaşıklık falan bnmkıde salona sığmadı öyle daha güzel bence:34:

çok güzel bi evin var canm huzurla oturmak nasip olsun daima inşl harika bayıldm bnmyemek masamda antrde gümüşlk kaşıklık falan bnmkıde salona sığmadı öyle daha güzel bence:34:

önceden antrede ortalıkta kaldı diye üzülmüştüm ama aslında iyi oldu...yemek falan yeneceği zaman mutfağın dibinde olması hizmet etmeyi kolaylaştırıyor... sonradan iyi oldu böyle dedik :)

öncelikle gazelcim taksit yapmayı bıraktığın için teşekkürler:1::1:evin tertemiz ferah aydınlık tertipli hiç küçük çocuklu eve benzemiyor.olumlu olumsuz hepsini söyliycem ama darılmak yok ablaya haa:3:mutfakta perde gözüme çok dağınık geldi .oraya şu tekzende filan satılan ahşap storlar varya onlardan yapsan daha derli toplu durur.o perdenide atma tabii başka eve taşınınca lazım olur.ben bulaşıklık kullanmıyorum bezin üstüne koyuyorum kurulayıp kaldırıyorum.sana nasıl kullanışlı geliyorsa artık ona göre ... salonda uzun ayklı vazon buraktan dolayı yukarda duruyo sanırım ama hani onları yerde görmeye alışık olduğumuz için gözüme garip geldi.antrede masa iyi olmuş zira salonu baya daraltabilirdi.ordan servisde kolay olur.oturma odan çok güzel yalnız halı açık renk zorlanıyosundur.kanepeler yanları ince olduğu için gideceğin her ev uyar doğru seçim ayrıca boyamakla iyi yapmışsın.tv sehbasını duvara ortalasan daha iyi olacak orantılı olsun .antredeki yolluklardan birini kaldırabilirsin aslında sana kolaylık olur temizlikde.salona gelelim koltuk şalın ve kırlentlerin çok çok güzel olmuş .ne marifetli kadınsın vallahi bayıldım hem odayı renklendirmiş hemde dikişi çok güzel olmuş.ayrıca o turkuaz narlarada bayıldım.konsolun önünede turkuaz bişeyler alsan kombinasyon tamamlanmış olur.aslında ordaki süsler güzelde acaba sprey boyayla boyayabilirmisinki turkuaza?başka başka yatak odan tam bir uyum içinde söylicek bişey yok.haa salona aldığın boncuklu örtüleride çok beğendim asil duruyor.bide raflar iyi fikir hem kitapları toplamış hemde dekoratif olmuş.bide o paris tablolarına bayıldım .gazelcim eğer badana filan yapacak olursan duvarları daha açık renge boyamanızı önericem nacizane ...evinde musmutlu yaşa Allahım huzur geçim versin canım herşey boş dünya malı işte .bu arada unutuyordum o mor renkli ayırıcı perdeyede bayıldım senmi yaptın onlrıda?

öncelikle gazelcim taksit yapmayı bıraktığın için teşekkürler:1::1:evin tertemiz ferah aydınlık tertipli hiç küçük çocuklu eve benzemiyor.olumlu olumsuz hepsini söyliycem ama darılmak yok ablaya haa:3:mutfakta perde gözüme çok dağınık geldi .oraya şu tekzende filan satılan ahşap storlar varya onlardan yapsan daha derli toplu durur.o perdenide atma tabii başka eve taşınınca lazım olur.ben bulaşıklık kullanmıyorum bezin üstüne koyuyorum kurulayıp kaldırıyorum.sana nasıl kullanışlı geliyorsa artık ona göre ... salonda uzun ayklı vazon buraktan dolayı yukarda duruyo sanırım ama hani onları yerde görmeye alışık olduğumuz için gözüme garip geldi.antrede masa iyi olmuş zira salonu baya daraltabilirdi.ordan servisde kolay olur.oturma odan çok güzel yalnız halı açık renk zorlanıyosundur.kanepeler yanları ince olduğu için gideceğin her ev uyar doğru seçim ayrıca boyamakla iyi yapmışsın.tv sehbasını duvara ortalasan daha iyi olacak orantılı olsun .antredeki yolluklardan birini kaldırabilirsin aslında sana kolaylık olur temizlikde.salona gelelim koltuk şalın ve kırlentlerin çok çok güzel olmuş .ne marifetli kadınsın vallahi bayıldım hem odayı renklendirmiş hemde dikişi çok güzel olmuş.ayrıca o turkuaz narlarada bayıldım.konsolun önünede turkuaz bişeyler alsan kombinasyon tamamlanmış olur.aslında ordaki süsler güzelde acaba sprey boyayla boyayabilirmisinki turkuaza?başka başka yatak odan tam bir uyum içinde söylicek bişey yok.haa salona aldığın boncuklu örtüleride çok beğendim asil duruyor.bide raflar iyi fikir hem kitapları toplamış hemde dekoratif olmuş.bide o paris tablolarına bayıldım .gazelcim eğer badana filan yapacak olursan duvarları daha açık renge boyamanızı önericem nacizane ...evinde musmutlu yaşa Allahım huzur geçim versin canım herşey boş dünya malı işte .bu arada unutuyordum o mor renkli ayırıcı perdeyede bayıldım senmi yaptın onlrıda?

estağfrullah tatlım niye darılayım aksine sevinirim bile ilgilenip fikir verdiğin için...:) bende tavsiyelerini düşündüm ve şöyle izah edeyim... mutfak için perde tavsiyende çok haklısın, zaten daha önceden de aklımda hatta sizlere de danışmıştım ne yapsam nasıl bişey alsam falan diye... o hep aklımda zaten ama eşim stor veya jaluzi tarzı perdeleri beğenmiyor istemiyor çok yapmacık duruyor diye.. bende zebra perde düşünmüştüm açık lila tonunda... ona bi yorum yapmadı ama sanırım onlardan alıcam... bulaşıklık ise biraz mecburiyetten kullanıyorum çünkü tezgahımda eğim var sanırım su birikintisi oluyor sağ tarafta... o yüzden kullanmak zorundayım canım... salondaki vazo iyi tespit :) evet burak sağolsun iki kere devirdi, vazonun içindeki kumlar yere döküldü falan..onuda mecburiyetten yukarı koydum.. aslında yerde durur normalde....oturma odasındaki tv sehpasını da yine mecburiyet için oraya koyduk canım, çünkü hemen sehpanın arkasında prizler var ve burak sürekli oynuyor parmaklarını içine sokmaya çalışıyor, bizde hiç değilse önünü kapatalım diye düşündük canım o yüzden orda duruyor orantısız şekilde...antredeki yolluğun birini kaldıramam canım çünkü yerler parke değil.. eski tahtalardan idareten çakılmış işte verniksiz falan baya kötü yani... mecbur heryeri kapatıyorum çünkü kötü görünüyor..aslında hiç sevmem heryeri sımsıkı örtmeyi gayet açık olmasını severim ama işte dediğim gibi hep mecburiyetler.....salondaki konsolun önüne çok aradım zamanında hatta sizde hatırlarsınız gezmediğim mağaza kalmadı ama turkuaz bişey bulamadım canım inegölde, en son o seramikleri aldım odanın genel rengine uyumlu diye, çünkü boş duruyordu orası hiç değilse bomboş olmasın diye..ama hala çarşıya her gidişimde gözüm turkuaz aksesuar arayışında..:) orta sehpadaki narları da zaten turkuaza ben boyadım, aslında kırmızıydı onlar :) bulamayınca bende boyadım :) duvarları boyayacaz inşallah canım da, işte ramazan geldi yaz geldi memeleket git gel derken kaldı öyle...bakalım artık inşallah bi hızla kalkışıp boyayabilirsek artık :) o ayırıcı perdeyi evet ben yaptım, yerdeki paspası ördüğümde artan iple aklıma geldi uyum olsun diye yaptım beğendiğine sevindim :) işte böyle canım hepsini izah etmeye çalıştım...mecburiyetler çerçevesinde dizayn etmeye çalıştım, biraz ufaklığın sebep olduğu durumlarda var..haliyle rayına oturtmak zaman alıcak burak büyüyene kadar sanırım :) ilgilendiğin için çok teşekür ederim canım...senin yorumların olmasa zaten hep konular askıda kalıyor :) giren bakıp çıkıyor senin de dediğin gibi...tekrar teşekkür ederim :)

Back
X