gaz sorunum :(

Dün akşam bu yüzden uyuyamadim. Dalga geçmeyin lütfen yam uykuya daliyorum. Kendi sesimle uyaniyorum. Eşimin yanında uyumadan korkuyorum. Uykusu çok hafif hemen uyanıyor.
Son zamanlarda böyle oldu. Geçen akşam romantik bir film izleyecektik herseyi hazirladik. Filmin ortalarina dogru benim hafif uykum geldi dalmisin. Adam sarilmis bana Öyle bir ses verdim kıpkırmızı oldum utancim dan. Eskiden böyle değildi. Kontrol edemiyorum sanki birden oluyor. Rezil oluyorum artik :KK43:(( neden ki acaba ??
Yediğin şeyler çok gaz yapan şeylermi ..,dikkat et birde soguk almamaya dikkat et derim ondanda olur ,
Hafif şeyler ye bir süre yediklerine dikkat et ,

gaz yapabilcek şeyleri keşfetmeniz lazım. yani bende mesela gazlı içeçek gaz yapar ama sizde yapmaz. bu giibi ne dokunuyor keşfedin ve onlardan uzak durmaya çalışın. kuru kayısı yemenizi tavsiye ederim hareketlenmesi için barsakların.

ama ben eşlerin birbirinden utanmasını anlayamıyorum. ne var ki bunda çok doğal bi ihtiyaç. saygısızlık olduğunu düşünmüyorum. mesela ben kronik kabızım. kaç doktora gittim ama kronik kabız işte. ilaç veriyolar başka bişi yok. ilaçda içince zaten hepten tembelleşiyor barsaklar. doğal yolları seçiyorum kuru kayısı incir ılık su zeytinyağı içmek gibi. ve kabız olduğum gibide afedersiniz ama gazımıda çıkaramadığım için defalarca acillik oldum biliyo musunuz :) Yok öyle bi sancı! insan gaz sıkışması deyip geçiyor ama vallahi kıvrandırıyor insanı. keşke çıkarabilsem yani. çığlık çığlığa hastane koridorlarını inlettiğimi bilirim.
eşim gözümün içine bakar çıkarabileyim diye :KK45: ne çektiğimi bildiği için... nadirende olsa geldiğinde tutarsam, bi daha gelmiyor ve sancı yapıyor. o yüzden geldiğinde aşkım pırtım geldi git burdan derim :KK70: gitmez. pırt yapabilir miyim derim falan. ayıp bişey görmüyorum bunda.

evde yapılmış yogurdun suyunu içmenizi tavsiye ederim. hani kasıgı degdirdiğiniz anda ortaya cıkan ve dagılan suya. ben oldukca faydasını gördüm. ibrahim saracoğlundan duymustum. öncesinde uzun süreli tuvalete cıkamazdım ve sıkıntı yasardım. ah bir de karnınıza saat yönünde masaj yapın :KK66:

Benim hiç sevmediğim bir şeydir birinin yanımda gaz çıkarması, kocam bile olsa. Ben de çok dikkat ederim, kasarım, gerçekten çok samimi de olsa birinin yanında gaz çıkarmak bir travma benim için:KK70:
Bir gün gece uyurken kendi sesime uyandım, o uyku sersemliğiyle eşimi uyandırmıştım "kalk ben osurdum" diyerek hem de...
Hala dalga geçer:KK12:
Yav sende ,adam uyuyor duymamış niden gözüne sokuyon :KK66:

:KK48:
Benim hiç sevmediğim bir şeydir birinin yanımda gaz çıkarması, kocam bile olsa. Ben de çok dikkat ederim, kasarım, gerçekten çok samimi de olsa birinin yanında gaz çıkarmak bir travma benim için:KK70:
Bir gün gece uyurken kendi sesime uyandım, o uyku sersemliğiyle eşimi uyandırmıştım "kalk ben osurdum" diyerek hem de...
hamile kaldığında görürsün gark gurk :KK48::KK48:

Alakasiz hatta sacma. Anal seks yapan bi suru kadin var, hepsi mi tutamiyor? Bagirsaginda sorun var, doktora gitmeye usenmis, teshisi de boyle koymus.
Konuyla alakası yok ama merak ettim ,bu olayı nasıl yapıyorlar yani temizlik işi vs ,mikrop olayı var. Sonuçta pis bir yer :)

ayaklarını koru canım. ayaklarını üşüttüğünde de aşırı gaz olur. birkaç kez benimde başıma geldi uykuda. Allahtan eşimın uykusu ağır ben uyandım sese o bana mısın demedi.

Kalk ben osurdum kaç kurtar kendini. :KK70: :KK70:

Ya insan istemeyerek uyurken gaz kaçırır falan ama eşim ne de olsa diyip kendini salan birbirlerinin yanında gaz çıkaran hatta tuvalete giren bile var. Bir kadın bir erkekte biri diş fırçalarken öteki tuvaletini yapıyordu falan iğrenç geliyordu. Ama gerçek hayatta bunu yapanlar varmış :110: Utanç verici ve mide bulandırıcı..

Mesela eşim uykuda yapsa asla tiksinmem ondan normal karşılarım ama yüzüme baka baka yapsa boşanma sebebi :KK70: :KK70: O ne ya saygıdır bu yani kocam mocam da gazını kokusunu mu çekçem? Eşler arasında mahrem, mesafe olacak abi bu kadar yüz göz olmak ne.

Konu sahibi utanmana gerek yok. Herkesin başına geliyor bu ama senin uykun hafif sanırım duyuyorsun, yoksa duymadan gece boyu zurna çalıyoruz hepimiz belki ne bilcen..

O utanç verici ve mide bulandırıcı iğrenç çift biziz galiba. :KK70: evde tek wc var adamın traşı da çok uzun sürüyor napalım hahahah :)

hergün 1 şişe soda için çok faydalı oluyormuş bu durumda :))))
ama konuyu okuyunca güldüm nolur kırılmayınnnn:KK45::p

O utanç verici ve mide bulandırıcı iğrenç çift biziz galiba. :KK70: evde tek wc var adamın traşı da çok uzun sürüyor napalım hahahah :)

Büyük abdestinizi de mi yapıyorsunuz? Asıl iğrenç olan o ki ben kendim tuvaletimi yaparken dayanamıyorum kaldı ki kocamm :S Tuvalette koku olmasın benden sonra girerse ayıp olmasın diye parfüm sıkıyorum, banyoda parfüm var o derece.. Ha küçüğüde yapamazdım. Bizde de wc tek ama tutarım yani ne bileyim.

Size iğrenç demek değil amacım yaane şeyyy kem küm (çevir kazı yanmasın)

Özellikle adet olunduğunda çok gaz oluyor
Geçen gece yatakta birden yaptım bu kadar ses getireceğini bilemezdim eşimle göz Göze geldik affedersin canım pırt yaptım dedim sırıtarak
Bu pırt falan değildi bildiğin zortladın Dedi
Ayıp ayıp utanmıyormusun böyle söylemeye dedim terbiyesiz dedim:KK53:
Döndüm arkamı yatacaktım birdaha yaptım
:KK70:

Özellikle adet olunduğunda çok gaz oluyor
Geçen gece yatakta birden yaptım bu kadar ses getireceğini bilemezdim eşimle göz Göze geldik affedersin canım pırt yaptım dedim sırıtarak
Bu pırt falan değildi bildiğin zortladın Dedi
Ayıp ayıp utanmıyormusun böyle söylemeye dedim terbiyesiz dedim:KK53:
Döndüm arkamı yatacaktım birdaha yaptım
:KK70:

Harbi koptum, farkını vereyim s...ç dememiş nazik adammış kocan, kıymetini bil :KK70: :KK70:

:KK53::KK53::KK53::KK53: hahahhh.. bizde onlardanııızzz :KK28::KK28:hiç kasmayız valla. iğrenmedik hiç birbirimizden. ne ben ondan ne o benden. hatta 2 kişi olduğumuzdan sanırım banyomuzun kapısı hiç kapatılmaz. bazen düşünürüm kendi kendime çocuk olsa alışkanlık değişir illaki diye!.. saygınlığımızı yitirdiğimizi düşünmüyorum ben.

Oofff bugün en çok buna güldüm :KK70: Bende çok dikkat ederim eşimde öyle. Ama gece kaçıyor ne yapsam :KK43:

canım bende bir dönem öyle gazman gibi oldum hatta artık eşim bile alışmıştı gaz sesime. yarasın tosunuma diyordu :KK70: şimdi geleyim işin enterasan tarafına ben o gazman gibi dolaştığım ay hamile olduğumu öğrendim. belki sende de vardır böyle birşey :KK70:

X