Gayrımeşru çocuk

Eşim evlendiğimizden beri alkol alan biriydi alkolllü mekan işletirke daha fazla almaya başladı nöroendokrin tümör çeşidi yani apple sahibi olan steve jobs un kanser türünden ocak ayında 2 yıl olacak teşhis alalı

Nöroendokrin tümör steve jobs gibi 2 yıl olacak teşhis alalı

Narsist bi insan tanıdınımız mı eşim öyle biriydi hep böyleydi kendi bekar gibi yaşayıp benim evinde oturup onu beklemememi ister kendisine karısılmasını istemezdi

Çocugun nerde oldugunu bilmiyorum kadını da isim olarak biliyorum soyadını bilmiyorum 2 tane araba vardı biri benim diğeri onun ruhsatı benim olan aracı alıp çıktım baska birseyi yok

Arkadaslar ben evimde duruyordum kendisi bana bunlrı anltmasa yine yanında olup herseyi gögüslerdim çok zor günleri oldu ben yanındaydım sabahlara kadae ağrılrı varken ben vardım ama beni o evde kalamaz hala getirdi kadını yanımda aradı ben inanmayınca ve kadın telefonu açtı sunu. Dedi sen evde değil misin beni nasıl aradın eşin duymasın

Evre1 ve Evre 2 hatta bir kısım Evre 3 pankreas kanserleri Whipple ameliyatı ile (çok zor ve uzun bir ameliyat) tedavi edilebilir. Bu hastalarda tam kür de mümkündür. Ameliyat edilemeyecek düzeydeki hastalar da kemoterapi (Neoadjuvan kemoterapi) ile ameliyat edilebilecek hale getirilebilir. Metastatik ileri evre4 hastalarda yapılabilecekler sınırlıdır. Kesinlikle pankreas kanseri 6 ay içinde ölecektir yanlıs bilgi. Çalıştığım kanser merkezinde çok sayıda takip edilen ve yıllardır (bazı hastalar 10 yıl üzerinde, Whipple ameliyatlı) yaşayan hastalar var.

Açılan konuyu sabote etmemek kaydıyla pankreas kanseri ilgili yanlıs bir ön yargıya açıklama getirdim, üyeleri korumak adına.

Evet öyle arkadaslar
Degillll.....Arabaların ikisini de nikahtan sonra aldıysanız diğer araçta da 3/4 saklı payın var....Hele bı hayirlsiyla nikahindayken hakkın rahmeti vuku bulursa bunları avukatın açiklar sana zaten...Madem hastalık + boynuz kesin, boşanma diyorum ben....Bı bekle bakalım, ayrı yaşa, bir yıl daha nikah dursun ? acelen ne?

Evet aynen öyle arkadasım ameliyat yapmadılar hormon durduran bi iğne yapıyorlar aylık evre için bir teshis koymadılar metastatik bulgu yoktu

Arabanın biri onda biri bende olması kaydıyla anlşmalı ayrıldık ruhsatı zaten bendeydi sonra istinafa başvurdu kendisi bana da hersey yalandı sana oyun oynadık dedi yalan söylüyor

Pankreas kanseri genellikle son evrede farkedilir şansa ilk evrede farkedildiğinde zaten whipple olunur ve whipple ile yaşayan hastaların çoğu en fazla 1.5 sene yaşıyor sizinde dediğiniz gibi bu kadar uzun yaşayanlar whipple olabilenler.Ama kesin tedavi hayatı kurtuldu durumunu hiç duymadım.

4.Evrede farkedilen zaten metastazlı oluyor ve max 6 ay yaşıyor.Arkadaşın eşi bu konuda yalan söylüyorsa korkunç bir yalan

Arabanın biri onda biri bende olması kaydıyla anlşmalı ayrıldık ruhsatı zaten bendeydi sonra istinafa başvurdu kendisi bana da hersey yalandı sana oyun oynadık dedi yalan söylüyor yani
Sen de inanmış gibi yap, geri ver nikahını...Ayrı yaşa , bekle işte....

Kanun veriyor isteğe bağlı değil. Nasıl verilmez diyorsunuz anlamıyorum

Benim iki tanıdığım dan biri 5 diğeri 7 yıl yaşadı. Ama kendilerine çok iyi baktılar. Bu şahıs içki içiyormuş. Pankreas için bu intihar demek

İki araç varmış ortada siz eşinizle tekrar konuşun biri sizde biri onda olacak şekilde anlaşmalı boşanın bence. İstinafa başvurmuş ya boşanmaya kararlıyım diye konuşup ikna edemiyor musunuz?
Adamın ölmesi üzerine kurulan planları acımasız buldum aldatsa bile. Ayrıca hayatın ne getireceği hiç belli değil. Benim görüşüm beklemektense boşanmaya adamı ikna edip kendi yolunuza en kısa sürede gidebilmeniz

Canım belki burda linç yiyeceğim. Ama şöyle bir gerçek var burada yazan olmuştur velki.
Pankreas kanseri en hızlı ilerleyen ve genelde vefat ile sonuçlanan bir kanser türü.
Hani Allah uzun ömür versin ama zor gibi.
Ben olsam resmiyette boşanmazdım ama birleşmezdim de.
Madem mal mülk davasına döndü iş. Boşanma. Sana kalsın ortak mallarınız.
Umarım çocuk yoktur. Umarım eşinden değildir. Umarım üzerine almaz.
Lince hazırım.

Ay ne linci, herkes ayni oneride bulunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…