• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gayrımeşru çocuk

İki araç varmış ortada siz eşinizle tekrar konuşun biri sizde biri onda olacak şekilde anlaşmalı boşanın bence. İstinafa başvurmuş ya boşanmaya kararlıyım diye konuşup ikna edemiyor musunuz?
Adamın ölmesi üzerine kurulan planları acımasız buldum aldatsa bile. Ayrıca hayatın ne getireceği hiç belli değil. Benim görüşüm beklemektense boşanmaya adamı ikna edip kendi yolunuza en kısa sürede gidebilmeniz
Konu sahibinin eşi kadına acımış mi? biz ona acımasız söylemlerde bulunuyoruz evet çünkü haketmiş.Evinde karısı beklerken o.punun birinden çocuk yapmış.Keske dava görülemeden ölse de kadin kurtulsa.Üzerine bir de Kadina dayak atmış, Kanser değilse de ölsün pislik.Evet hayat çok acımasız.Insallah Allah in adaleti vardir da konu sahibi de görür dünya gözüyle.

Konu sahibinin eşi kadına acımış mi? biz ona acımasız söylemlerde bulunuyoruz evet çünkü haketmiş.Evinde karısı beklerken o.punun birinden çocuk yapmış.Keske dava görülemeden ölse de kadin kurtulsa.Üzerine bir de Kadina dayak atmış, Kanser değilse de ölsün pislik.Evet hayat çok acımasız.Insallah Allah in adaleti vardir da konu sahibi de görür dünya gözüyle.
Ben, kanser zaten ölecek, seneye çıkmaz, 3 ay sabret ölür şeklinde ki yorumları acımasız buldum. Tabiki kadına yaptığı yaşattığı şeyler çok üzücü ve cezasını çeksin bu dünya da da öbüründe de. Ama kanser hastası bir insan için ömür biçilip yapılan yorumlar benim hoşuma gitmedi. Sizin gidebilir. Direk sizin mesajınıza da yorum yazmadım ben.

Ben, kanser zaten ölecek, seneye çıkmaz, 3 ay sabret ölür şeklinde ki yorumları acımasız buldum. Tabiki kadına yaptığı yaşattığı şeyler çok üzücü ve cezasını çeksin bu dünya da da öbüründe de. Ama kanser hastası bir insan için ömür biçilip yapılan yorumlar benim hoşuma gitmedi. Sizin gidebilir. Direk sizin mesajınıza da yorum yazmadım ben.
adam gerçekten pankreas kanseriyse ve alkol alıp, bebek yapacak kadar dirayeti yerinde aylarca hayat sürebiliyorsa ben kendisini incelemek istiyorum şahsen. ölümsüzlüğün sırrını filan bulmuş olabilir. bunda acımasız bir durum yok pankreas kanseri bilmediğimiz az görülen bir hastalık değil ve normalde çoktan ölmüş olması lazımdı...yani burada bir aile dostumuzun, tanıdığımız birinin yüzüne "sen niye ölmedin yaa" demiyoruz ki :D acımasız olalım.

Merhaba arkadaşlar yardımcı olursanız sevirinirm. Eşimle kötü giden bir evliliğimiz vardı ve ayrılmak istemediği için sürüncemede kalıp 8 yılı tamamladık bu süreç kavgalar küslüklerle doluydu nedeni eşimin bekar gibi yaşamak istemesi geç saatlerde eve gelmesi çalısıyorum diye yalan söyleyip arkadaslarıyla gezip tozması alkol alması vs herneyse bende böyle bi adamdan çocuk sahibi olmak istemedim bir gün bu evliliğin biteceğini böyle gitmeyeceğini biliyordum ve yanımda bir çocukla yalnız kalmak istemedim ve çocugum olsun da istemedim bu nedenle de son zamanalrda kavgalar büyüdü derken eşimin kanser oldugunu öğrendik pankreas kanseri eşim daha çok baskı yapmaya basladı çocuk diye ben istemiyorum ve böyle bir durumda sağladığını düşğneceğine eşim de ailesi de çocuk diye bastırdılar sessiz kaldım cevap vermedim eşim bana kinlendi aramalarıma cevap vermiyor sürekli geç saatlerde eve geliyor sürekli alkol alıyor rahatsızlığından dolayı böyle yaptıgını düşünyordum yine alkollü geldiği bi gün neden bu kader içiyorsun dedim sağlığına dikkat etmen gerekirken alkol almaman gerekiken neden bunu kendine yapıyorsun dedim ve eşim çocugu olacagını söyledi inanmadım ve beni üzmek için yağtıgını düşündüm ama içime de bi süphe düştü bir ay falan geçti eşimin telefonunda Chrome geçmişinde gayrımeşru çocuk nüfus kaydı nasıl yapılır baba hanesinde ne yazar zinco surup ne işi yarar bebeklerde gaz sancısı benek kaç saatte bir emzilir gibi seyler görünce söylediğinin gerçek oldugunu anladım akşam geldi alkollüydü yine bende viski koydum önğne biraz daha içirdim çocuk muhabbetini açtım ben inanmıyorım bana ispatla dedim kadını aradı resmini at dedi gece 2 de kadın resmini attı ben böyle bşreeyin içinde olamam ben gidiyorum dedim ablamı aradım geldi aldı beni boşanma davası açtım geldi mahkeme oldu bosandık 2 haftalık istinaf sürecide istinafa basvurmus ve bısanmanın iptali istemiş bana mesaj attı cocuk benim değil bne sana oyun oynadım senin aklın basına gelsin diyr barısalım ayaklrına yattı ben bu cocgun kaydını kendi üstüne alıp almadığını nasıl öğrenebilirim nüfus kayıt örneğinde ikimiz çıkıyıruz 3. Bir kayıt yok sanırım almamıs üzerine o zaman anne mi kendi üstüne almıs oluyor? Bosanma davası düşecek muhtemelen cekişmeli acacam ve yrdımlarınıza ihtiyacım var konu hakkında tecrubeli insanların
Esinizin kanser olduguna emin misiniz? belki onu da oyun icin soylemistir

O halde nasıl icmeye gezmeye devam edebildi aklım almıyor.
Baska bir hastalık olsa amenna ama pankreas kanseri en sinsi türlerinden ve tehlikelilerden diye biliyorum.
Öte yandan bencil bir adam bu belli ki. Hastayken cocukta çocuk diye tutturmasindan belli,demiyor bana birşey olur,çocuğum babasız büyür diye.
Çocuk konusu da onun olabilir pekala zira böyle sacma bir oyun olabilir mi? Sanmıyorum.

Kendisi kanserken geride kalacak çocuğu ve sizi düşünmeden nasıl çocuk diye baskı yapıyor? Eşiniz çok bencil biri. O çocuğun da kendi çocuğu olduğunu düşünüyorum, başkası böyle bir şeyi ona niye anlatsın hadi anlattı diyelim o niye internetten arıyor neyi olarak? Hadi gerçekten hepsi size oyundu diyelim. Size böyle iğrenç oyunlar oynuyor, evde durmuyor durmadan içiyor, hasta olmasına rağmen çocuk diye tutturuyor derken nerden tutsam elimde kaldı.

Kendiniz için yaptığınız en iyi şey çocuk yapmamak sonra da boşanmak olmuş.

Eşiniz ameliyat oldu mu? Kemoterapi aldı mı devam ediyor mu?
Konu sahibi bunlarla ilgili detay verdi mi? Ben görmedim belki.
Sonuçta hasta ise bu kadar sağlıklı yaşam sürüp hem içki hem aldatma hem çocuk isteme vs nasıl yapabiliyor ben fe anlamadım

8 yıl her pisligine katlanmış, son iki yıldır da hastanelerde onunla ağlamış, elini tutmuş, onun için üzülmüş olan karısını, gecenin bir yarısı ,bak bundan çocuğum oldu diye başka bir kadinla tanıştıran adama mi acıyalim? Ne diyelim mesela konu sahibine? Biz boşanma, bekle diyoruz kısaca...

Ayrıca konu sahibine, ölüm dosegindeki adamı "hemmen anlaşmalı boşa " dediğiniz için ben de size duyar kasayim mı? Yazık değil mi ölüm dosegindeki zavallı hasta adamaceğıza, yalnız mı ölsün? Hastalıkla boğuşurken bir de boşanma davasiyla mi ugraşsin? Niye hemmen boşan diyorsunuz konu sahibine? Ne kadar da acimasızsınız, cık cık cık.....

Nasıl , yeterince duyarlı oldum mu şimdi?

Son düzenleme:
8 yıl her pisligine katlanmış, son iki yıldır da hastanelerde onunla ağlamış, elini tutmuş, onun için üzülmüş olan karısını, gecenin bir yarısı ,bak bundan çocuğum oldu diye başka bir kadinla tanıştıran adama mi acıyalim? Ne diyelim mesela konu sahibine? Biz boşanma diyoruz kısaca...Ölüm dosegindeki adamı hemmen anlaşmalı boşa dediğiniz için ben de size duyar kasayim mı? Nasıl oldu mu?
Az biraz sakin mi olsanız. Ne bu öfke.

8 yıl her pisligine katlanmış, son iki yıldır da hastanelerde onunla ağlamış, elini tutmuş, onun için üzülmüş olan karısını, gecenin bir yarısı ,bak bundan çocuğum oldu diye başka bir kadinla tanıştıran adama mi acıyalim? Ne diyelim mesela konu sahibine? Biz boşanma diyoruz kısaca...Ölüm dosegindeki adamı hemmen anlaşmalı boşa dediğiniz için ben de size duyar kasayim mı? Nasıl , yeterince duyarlı oldum mu şimdi?
Gercekten ama
Hayir kadin "cocuk istemiyorum" dedigi icin, adam baska bi kadindan cocuk peydahliyor. Kanserli haliyle bunu yapiyor bide. Neyine aciyalim allah askina kadin kanser olsa kocasi ilk günden kacardi heralde.

Az biraz sakin mi olsanız. Ne bu öfke.
8 yıl her pisligine katlanmış, son iki yıldır da hastanelerde onunla ağlamış, elini tutmuş, onun için üzülmüş olan karısını, gecenin bir yarısı ,bak bundan çocuğum oldu diye başka bir kadinla tanıştıran adama mi acıyalim? Ne diyelim mesela konu sahibine? Biz boşanma diyoruz kısaca...Ölüm dosegindeki adamı hemmen anlaşmalı boşa dediğiniz için ben de size duyar kasayim mı? Nasıl , yeterince duyarlı oldum mu şimdi?
Kusura bakmayin ben bile öfkelendim.
Neyine aciyalim bu adamin?
Tutunacak hic bi tarafi yok hatta bence konu sahibi iyi bile dayaniyor böyle bi adama tekmeyi cok önceden basmak lazimdi.
Ben de tekmeyi bassın diyorum zaten. Bir an önce anlaşmalı boşansın. Çekişmeli bışanma konu sahibini daha çok yıpratır. Bu kadar pisliği yapan adama ben acıyorum mu sandınız. Sadece kanser üzerinden ömür biçmeler beni rahatsız etti.

Merhaba arkadaşlar yardımcı olursanız sevirinirm. Eşimle kötü giden bir evliliğimiz vardı ve ayrılmak istemediği için sürüncemede kalıp 8 yılı tamamladık bu süreç kavgalar küslüklerle doluydu nedeni eşimin bekar gibi yaşamak istemesi geç saatlerde eve gelmesi çalısıyorum diye yalan söyleyip arkadaslarıyla gezip tozması alkol alması vs herneyse bende böyle bi adamdan çocuk sahibi olmak istemedim bir gün bu evliliğin biteceğini böyle gitmeyeceğini biliyordum ve yanımda bir çocukla yalnız kalmak istemedim ve çocugum olsun da istemedim bu nedenle de son zamanalrda kavgalar büyüdü derken eşimin kanser oldugunu öğrendik pankreas kanseri eşim daha çok baskı yapmaya basladı çocuk diye ben istemiyorum ve böyle bir durumda sağladığını düşğneceğine eşim de ailesi de çocuk diye bastırdılar sessiz kaldım cevap vermedim eşim bana kinlendi aramalarıma cevap vermiyor sürekli geç saatlerde eve geliyor sürekli alkol alıyor rahatsızlığından dolayı böyle yaptıgını düşünyordum yine alkollü geldiği bi gün neden bu kader içiyorsun dedim sağlığına dikkat etmen gerekirken alkol almaman gerekiken neden bunu kendine yapıyorsun dedim ve eşim çocugu olacagını söyledi inanmadım ve beni üzmek için yağtıgını düşündüm ama içime de bi süphe düştü bir ay falan geçti eşimin telefonunda Chrome geçmişinde gayrımeşru çocuk nüfus kaydı nasıl yapılır baba hanesinde ne yazar zinco surup ne işi yarar bebeklerde gaz sancısı benek kaç saatte bir emzilir gibi seyler görünce söylediğinin gerçek oldugunu anladım akşam geldi alkollüydü yine bende viski koydum önğne biraz daha içirdim çocuk muhabbetini açtım ben inanmıyorım bana ispatla dedim kadını aradı resmini at dedi gece 2 de kadın resmini attı ben böyle bşreeyin içinde olamam ben gidiyorum dedim ablamı aradım geldi aldı beni boşanma davası açtım geldi mahkeme oldu bosandık 2 haftalık istinaf sürecide istinafa basvurmus ve bısanmanın iptali istemiş bana mesaj attı cocuk benim değil bne sana oyun oynadım senin aklın basına gelsin diyr barısalım ayaklrına yattı ben bu cocgun kaydını kendi üstüne alıp almadığını nasıl öğrenebilirim nüfus kayıt örneğinde ikimiz çıkıyıruz 3. Bir kayıt yok sanırım almamıs üzerine o zaman anne mi kendi üstüne almıs oluyor? Bosanma davası düşecek muhtemelen cekişmeli acacam ve yrdımlarınıza ihtiyacım var konu hakkında tecrubeli insanların
Şuan bunun hiçbir önemi yok bence. Direk boşanmalısınız.

Az önce ne okudum 🙄
Hastalığı falan geçtim, geçmiş olsun Allah şifa versin, direkt çocuk olayına ve boşanma durumuna geçicem.
Çocuk ondan yani belli bu artık bence öyle miydi böyle miydi demeye gerek yok. Doğduktan sonra öğreniyorsun bide sen buna evlilik mi diyorsun? Siz aynı evde yaşayan iki ev arkadaşı olmuşsunuz sonucu da bu yaşananlar normal tabi.
Adam boşanmıyor da vay arkadaş kararı bozmuş şimdi cekismelide sen o kadını, cocugu falan kullanacaksın, anlaşmalı istinafta bozulursa bidaha ne zaman bosanabiliyorsun en erken?

Sen de inanmış gibi yap, geri ver nikahını...Ayrı yaşa ,
Az önce ne okudum 🙄
Hastalığı falan geçtim, geçmiş olsun Allah şifa versin, direkt çocuk olayına ve boşanma durumuna geçicem.
Çocuk ondan yani belli bu artık bence öyle miydi böyle miydi demeye gerek yok. Doğduktan sonra öğreniyorsun bide sen buna evlilik mi diyorsun? Siz aynı evde yaşayan iki ev arkadaşı olmuşsunuz sonucu da bu yaşananlar normal tabi.
Adam boşanmıyor da vay arkadaş kararı bozmuş şimdi cekismelide sen o kadını, cocugu falan kullanacaksın, anlaşmalı istinafta bozulursa bidaha ne zaman bosanabiliyorsun en erken?
Bilmyiorum istinaf 1 1,5 yık sürüyormus benim kaydecek birseyim yok sürecin uzamasının bana zararı da yok 2 araba vardı birini ben birini o aldı mal kaçırma olacak bi durum yok kybeden o olur nafaka istememeiştim onu isterim ziynet isterim dava uzadıkca uzasın artık napıyım ben biran önce sıyrılmak istedim ama vazgecti çocugunu sevmiyor sanırım herkesten saklıyor ve inkar ediyor hastalıgı dolayısyla cocuk sahibi olmadan ölcem diyordu sürekli onyüzden yaptıgını düşünüyorum ama bu onu mutlu etmedi anlasılan aksi halde ortaya cıkarırdı gizli tutmazdı ben olsam hanile oldugunu ögrendiğimdi o kadının yanında olurdum hep o çocugu kalpten istiyorsam adam geç geliyoru evet ama 11 12 de evdeydi neden beni o zaman terk etmedi anlamıs değilim doğmaya yakın söyledi bana ben üzgün gergin olusunu düşğnceli hallerini hastalıgından dolayı diye düşünmüştüm tabiki o da var ilk teshis aldıgunda bana cok kinledi iyileşip ilk işi beni bosayıp cocuk yapacagı olmustu ben hasta oldugu için bu sözlerini yuttum duymazdan geldim yanında oldum herseyiyle ilgilendim düşünün 2 yıl o rahatsızlanır yalnız kalmasın diye ailemin yanına gidemedim farklı sehirlerdeyiz geceleri ağrıları oluyordu ve annesi vefat etmiş babası 83 yasında baska bi sehirde abisiyle görüşmüyor ablaları farklımsehşrde sadece ben vardım ona yardım edebilecek bi bardak su verebilecek ve suan beni ara adı hala istemesi bu yuzden yalnız kaldı kimse eşi kadar fedakar olamaz

Back