Google aramalarını o kadına yardım olsun diye yapmıs kendisi internet kullanamıyormua ve kadını tanıyırum kısa süreki iş yetimizde konser verdiğimiz sıralarda ara sıra garson ihtiyacı için yardıma gelen sürekli olmayan bir çalısandı sanırım gene paraya ihtiyacı vardı diyalog kurdular beyefendiye hemen cocuk verebilecek bu kadını kestirdi gözüneGoogle aramalarını da size ders olsun diye yapmış? Elin kadını gece 2’de ne diye fotoğraf atsın?
Nüfusuna alıp almadığına bakarak onun çocuğu olup, olmadığı anlaşılamaz ki , bu ülkede babasının nüfusuna olmayan binlerce insan var.
Ama hepsinden de bağımsız, bence siz doğru olanı yapmışsınız. Bakmayın arkanıza derim.
Bence onun. değil diyor ama nufus müd haritada arama yapılmıs o sıralar gitmişler sanırım bende e devletinden baktım şifresini biliyordum onun adına kayıtlı çocuk yoktu kendi üzerine almadı sanırımÇocuk onun mu değil mi ?
E devlet de yok olabilir belki hâlâ kayıt almadı. Konuşmadiniz mi? ben çocuk istemeyince bunu mu çözüm buldun dediniz mi
Konu gerçek belgelerle ispatlarım istersen tabikş bosanacam cocugu ortaya çıkarıp anlaşmalı boşanmadan vazgectiği için maddi olarak alabildiğimi almak istiyorum o yüzdenKonuya inansam mı inanmasam mı bilemedim, arada kaldım.
Pankreas kanseri ağır, zor bir hastalıktır. Adam sağlıklı insan gibi içmeye, gezmeye falan nasıl devam ediyor o kısım enteresan.
Çocuk onun değilse boşanmayacak mısınız? Niye ispat çabası? Boşanacaksanız zaten mahkemede ispatlanır.
Bana bir şey ispatlamanıza gerek yok.Konu gerçek belgelerle ispatlarım istersen tabikş bosanacam cocugu ortaya çıkarıp anlaşmalı boşanmadan vazgectiği için maddi olarak alabildiğimi almak istiyorum o yüzden
Arkadasım davaya ben sunacam onlar arastıracak ben de eksik bşrsey sunmak istemiyorum delil toplarken yardımcı olun atlatdıgım bşrsey vardır bırdakiler yardımcı olur dedim kadının soyadını bilmiyorum nerde bilmiyorum yok öyle bşrsey deyip eşim üstünü kapatacak birsey alamayım diye mahkeme nerden bulacak kadını ? Sgklı calısan değildi yanımızda ben tanımıyorım evini soyadınıBana bir şey ispatlamanıza gerek yok.
Dediğim gibi çekişmeli boşanma davasında zaten ispatlanır çocuğu olup olmadığı. Siz de alırsınız almak istediklerinizi o zaman. Dava öncesi ispatlamaya uğraşmanıza gerek yok ki.
Zaten öyle canım bitti böyle bi oyun da oynanmaz kadınla konusmasıda evliliğin bitmesi için yeterliÇocuk onunsa ayrılın.
Çocuk onun değilse böyle bir oyun oynadığı için yine ayrılın.
Nasıl ispat edilebilir bilemiyorum ama her koşulda bitmeli, zaten senelerdir can çekişiyormuş bu evlilik.
Hayatınızı yeniden kurarsınız.
Lütfen özel mesajla rahatsız etmeyin beni. Rica ediyorum.Arkadasım davaya ben sunacam onlar arastıracak ben de eksik bşrsey sunmak istemiyorum delil toplarken yardımcı olun atlatdıgım bşrsey vardır bırdakiler yardımcı olur dedim kadının soyadını bilmiyorum nerde bilmiyorum yok öyle bşrsey deyip eşim üstünü kapatacak birsey alamayım diye mahkeme nerden bulacak kadını ? Sgklı calısan değildi yanımızda ben tanımıyorım evini soyadını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?