- 3 Şubat 2022
- 1.171
- 2.338
- 63
- 37
Biyopsi yapılacağı için, zayıfladığı için. Safra taşları da sarılık yapar ve ERCP ile çıkarılır veya ameliyat yapılır. Soran kişi zaten pankreas ilgili sormuş. Kötü huylu çıkabilirden bahsetmiş. Ben de muhtemelen demişim zaten. Kanser cerrahisi uzmanıyım.Neye dayanarak hüküm veriyorsunuz? Doktor musunuz ? Tekniker ,mi? Safra kesesi de sarılık yapar pat diye kıza evet kanser demek ne demek ya bu ne seylik
Şu an evresini bilmiyoruz sanırım karaciğere ve akciğer yayılmış 4. Evre olabilir ben kendim okudum sonucunu Dr ile konuşmadık.. 4. Evrede umut var mı?Evet, muhtemelen babanız pankreas kanseri. Sarılığın giderilmesi için karaciğer üzerinden kateter (PTK) takılması gerekir. Biyopsi sonucu kanser ve hücre tipi belirlenir. Ona göre kemoterapi alır.
Her evrede yapacak bir şeyler var. Pankreas kanseri için sarılığı gidermek bile hastayı çok rahatlatır.Şu an evresini bilmiyoruz sanırım karaciğere ve akciğer yayılmış 4. Evre olabilir ben kendim okudum sonucunu Dr ile konuşmadık.. 4. Evrede umut var mı?
Dna testi yapılamıyormus kadın bellirlense bile 3. Kişilerin özel hayatı oluyormus ben kadını tanımıyorum tam olarak adı soyadı nedir bilmiyorum fakat arama kayıtlarından tespit edeleceğini düşünüyorum o şekilde bulunsa bile çocuga dna testi yapılmazmıs kadın 3. Sahıs oluyormus ve özel hayatına saldırı oluyormusnüfus kaydı tek başına gerçeği söyleyemez, öyleyse dna testi de yapılsın. ama bu kadar teraneye gerek var mı sevmediğiniz, güvenmediğiniz, çocuk yapmayı göze almak istemediğiniz birisiyle evli kalmak için?
bir de merak ettim eşiniz iyileşti mi bu süreçte?
İyileşmede hormon tedavi görüyordu bıraktıgımda ameliyat olmadı doktor istemediDna testi yapılamıyormus kadın bellirlense bile 3. Kişilerin özel hayatı oluyormus ben kadını tanımıyorum tam olarak adı soyadı nedir bilmiyorum fakat arama kayıtlarından tespit edeleceğini düşünüyorum o şekilde bulunsa bile çocuga dna testi yapılmazmıs kadın 3. Sahıs oluyormus ve özel hayatına saldırı oluyormus
Pankreas kanseri fakat 2 türü varmıs bir daha afresif diğeri daha iyi. Adenokarsinom ve nöroendokrin tümör. Onunki nöroendokrin tümör pankreasta hastalığn teşhisinde pankreas kanseri yazıyor. Hatta steve jobs da aynı hastalıktan hayatını kaybetti onun da nöroendoktrın tümördü. Babanıza geçmiş olsun umarım iyidir.Sağlık çalışanı mısınız? Şu an babamda sıkıntı var pankreas ta biyopsi yapılacak inşallah kötü huylu çıkmaz.. Şu an sarılık ve çok zayıfladı.. Ama safra kesesinde çamurda var. Belki çamur bu hale getirmiştir. Pankreas ta sıkıntı yoktur.
Ertelendi arkadaşım onun dilekçesini okudum özetle benim pis ve evde yemek yapamayan kıskanç biri oldugumdan bahsetmiş söylediklerimin de tamamen uydurma oldugunu söylemişİlk duruşmada ne oldu
Babamın kötü olan şu an son evrede.. Belki de son saatleri entübe olduPankreas kanseri fakat 2 türü varmıs bir daha afresif diğeri daha iyi. Adenokarsinom ve nöroendokrin tümör. Onunki nöroendokrin tümör pankreasta hastalığn teşhisinde pankreas kanseri yazıyor. Hatta steve jobs da aynı hastalıktan hayatını kaybetti onun da nöroendoktrın tümördü. Babanıza geçmiş olsun umarım iyidir.
Allah çektirmesin arkadaşım..Babamın kötü olan şu an son evrede.. Belki de son saatleri entübe oldu
Allah şifasını versin babanızın, sizlere de sabır versin çok üzüldüm inşallah iyileşirBabamın kötü olan şu an son evrede.. Belki de son saatleri entübe oldu
Malesef babamı kaybettik Allah mekanını cennet eylesinAllah şifasını versin babanızın, sizlere de sabır versin çok üzüldüm inşallah iyileşir
Çok üzüldüm başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin sizlere de sabır versinMalesef babamı kaybettik Allah mekanını cennet eylesin
Malesef babamı kaybettik Allah mekanını cennet e
Başınız sağolsun Allah yardımcını olsunMalesef babamı kaybettik Allah mekanını cennet eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?