Gayrımeşru çocuk

Neye dayanarak hüküm veriyorsunuz? Doktor musunuz ? Tekniker ,mi? Safra kesesi de sarılık yapar pat diye kıza evet kanser demek ne demek ya bu ne seylik
Biyopsi yapılacağı için, zayıfladığı için. Safra taşları da sarılık yapar ve ERCP ile çıkarılır veya ameliyat yapılır. Soran kişi zaten pankreas ilgili sormuş. Kötü huylu çıkabilirden bahsetmiş. Ben de muhtemelen demişim zaten. Kanser cerrahisi uzmanıyım.

ilk duruşmada ne oldu

Evet, muhtemelen babanız pankreas kanseri. Sarılığın giderilmesi için karaciğer üzerinden kateter (PTK) takılması gerekir. Biyopsi sonucu kanser ve hücre tipi belirlenir. Ona göre kemoterapi alır.
Şu an evresini bilmiyoruz sanırım karaciğere ve akciğer yayılmış 4. Evre olabilir ben kendim okudum sonucunu Dr ile konuşmadık.. 4. Evrede umut var mı?

Şu an evresini bilmiyoruz sanırım karaciğere ve akciğer yayılmış 4. Evre olabilir ben kendim okudum sonucunu Dr ile konuşmadık.. 4. Evrede umut var mı?
Her evrede yapacak bir şeyler var. Pankreas kanseri için sarılığı gidermek bile hastayı çok rahatlatır.

Dna testi yapılamıyormus kadın bellirlense bile 3. Kişilerin özel hayatı oluyormus ben kadını tanımıyorum tam olarak adı soyadı nedir bilmiyorum fakat arama kayıtlarından tespit edeleceğini düşünüyorum o şekilde bulunsa bile çocuga dna testi yapılmazmıs kadın 3. Sahıs oluyormus ve özel hayatına saldırı oluyormus

İyileşmede hormon tedavi görüyordu bıraktıgımda ameliyat olmadı doktor istemedi

Pankreas kanseri fakat 2 türü varmıs bir daha afresif diğeri daha iyi. Adenokarsinom ve nöroendokrin tümör. Onunki nöroendokrin tümör pankreasta hastalığn teşhisinde pankreas kanseri yazıyor. Hatta steve jobs da aynı hastalıktan hayatını kaybetti onun da nöroendoktrın tümördü. Babanıza geçmiş olsun umarım iyidir.

Babamın kötü olan şu an son evrede.. Belki de son saatleri entübe oldu

2. Duruşmam oldu 1500₺ tedbir nafası bağlandı, arkadaşlar ben davası nasıl uzatabilirim bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…