• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gayrımeşru çocuk

Boşanmak istediğiniz eşiniz pankreas kanseri için nasıl bir tedavi oluyor acaba, doktor ve hastane adıda söyleyebilir misiniz?Kesinlikle tavsiye amaçlı istiyorum çünkü bu anlattıklarınız gerçek bir mucize gibi geliyor.Pankreas kanseri olduğunu duyduğum kim varsa çok sağlıklı yaşamasına rağmen çok kısa sürede malesef hayatını kaybetti.içki içiyormuş üstelik.Gerçekten hani bu şeker hastası,tansiyon hastası hatta ve hatta kalp hastası demek gibi bişey değil.Kanserin başka türüde değil, pankreas ki içkinin direk komaya sokması lazım değil mi 🤔
Eşim evlendiğimizden beri alkol alan biriydi alkolllü mekan işletirke daha fazla almaya başladı nöroendokrin tümör çeşidi yani apple sahibi olan steve jobs un kanser türünden ocak ayında 2 yıl olacak teşhis alalı

Pankreas kanserinin ölümcül olma nedeni erken teşhis edilememesi. Genelde 3. veya 4. evrede tespit edilebiliyor. Bunu babamı tedavi eden onkolog söylemişti. Biz hastayı rahat ettirmek acısını hafifletmek için tedavi uyguluyoruz demişti. Çok agresif tutulum ve yayılım gösterirmiş. Pankreas kanseri teşhisi konup tedavi edilen kimseyi görmedim duymadım. Eğer pankreas kanseri olduğu doğruysa 6 ay içinde vefat edecektir.
Nöroendokrin tümör steve jobs gibi 2 yıl olacak teşhis alalı

Boşandığınız zaman mallar yarı yarıya bölünecektir zaten, siz daha fazlasını mı almak istiyorsunuz? Eğer öyleyse bu, ağır bir kanser hastalığı geçiren birisine karşı biraz acımasızca kalıyor bana göre.

Aylardır hastalığı için hiç mi tedavi görmüyor bu adam? Bir de üstüne üstlük gece hayatı yaşıyor, alkolün dibine vuruyor. Hal böyleyken o zamandan bu zamana kanser almış başını gitmiştir zaten. Rehabilitasyon, psikiyatri şu bu bi yardım alınmadı mı hiç? Zaten hali hazırda çocuğu varsa neden sizden de illa olsun diye bir talebi oldu? Spermlerini dondurup tedavisini olduktan sonra, kendini düzene soktuktan sonra fln yapabilirdi bu şekilde de pek ala.

Siz evlendiginizden beri mi vardi bu başına buyruk ve alkole düşkün halleri? Belki kanser olduğunu ögrendikten sonra bir boşluğa düşüp psikolojisi kötü etkilendiği için bu şekilde alkole fln başlayıp sonra da babalık duygusunu tatmadan ölüp gidicem diye bir korku sarmıştır. Siz de istemediginizi söyleyince iş koruyucu aileliğe kadar gitmiştir felan filan. Kadına gidip olayın aslı astarı neymiş öğrenebilirsiniz; aralarındaki bu çocuk muhabbeti neymiş sorsanız anlatır heralde. Eşiniz sizi geri kazanma derdindeyse madem kadinla konusmaniza da engel olmaz diye dusunuyorum.
Narsist bi insan tanıdınımız mı eşim öyle biriydi hep böyleydi kendi bekar gibi yaşayıp benim evinde oturup onu beklemememi ister kendisine karısılmasını istemezdi

Pankreas kanserinin teşhisiyle vefat arasında en fazla 6 ay vardır. En zengininin bile kurtulanını duymadım maalesef. Yani boşanma davanız sonuçlanana kadar bile ömrü yetmeyebilir. Hadi az da olsa şansı var desek adam alkolle viskilerle yaşıyor. Kemoterapi almıyor mu tedavi görmüyor mu bu adam?

Evlilik birliği içinde edinilmiş mal mülk varsa derhal gidin bir avukat bulun danışın. Çocuk olayını kesinleştirmeniz lazım. Nüfusuna alıp almaması önemli değil çünkü DNA testiyle tespit edilir babası olup olmadığı.
Çocugun nerde oldugunu bilmiyorum kadını da isim olarak biliyorum soyadını bilmiyorum 2 tane araba vardı biri benim diğeri onun ruhsatı benim olan aracı alıp çıktım baska birseyi yok

DNA testi yapabilirsiniz. Pankreas kanseri bir eşiniz var ve alkol kullanıyor bu durumda zaten ölme riski yüksek ne sebeple çocuk yapmış hem de gayrimeşru anlaşılabilir değil. Normalde bu kadar hastayken ayrılmanız iyi olmaz derdim ama yaptıklarıyla bu durumu haketmiş
Arkadaslar ben evimde duruyordum kendisi bana bunlrı anltmasa yine yanında olup herseyi gögüslerdim çok zor günleri oldu ben yanındaydım sabahlara kadae ağrılrı varken ben vardım ama beni o evde kalamaz hala getirdi kadını yanımda aradı ben inanmayınca ve kadın telefonu açtı sunu. Dedi sen evde değil misin beni nasıl aradın eşin duymasın

Pankreas kanserinin ölümcül olma nedeni erken teşhis edilememesi. Genelde 3. veya 4. evrede tespit edilebiliyor. Bunu babamı tedavi eden onkolog söylemişti. Biz hastayı rahat ettirmek acısını hafifletmek için tedavi uyguluyoruz demişti. Çok agresif tutulum ve yayılım gösterirmiş. Pankreas kanseri teşhisi konup tedavi edilen kimseyi görmedim duymadım. Eğer pankreas kanseri olduğu doğruysa 6 ay içinde vefat edecektir.
Evre1 ve Evre 2 hatta bir kısım Evre 3 pankreas kanserleri Whipple ameliyatı ile (çok zor ve uzun bir ameliyat) tedavi edilebilir. Bu hastalarda tam kür de mümkündür. Ameliyat edilemeyecek düzeydeki hastalar da kemoterapi (Neoadjuvan kemoterapi) ile ameliyat edilebilecek hale getirilebilir. Metastatik ileri evre4 hastalarda yapılabilecekler sınırlıdır. Kesinlikle pankreas kanseri 6 ay içinde ölecektir yanlıs bilgi. Çalıştığım kanser merkezinde çok sayıda takip edilen ve yıllardır (bazı hastalar 10 yıl üzerinde, Whipple ameliyatlı) yaşayan hastalar var.

Açılan konuyu sabote etmemek kaydıyla pankreas kanseri ilgili yanlıs bir ön yargıya açıklama getirdim, üyeleri korumak adına.

Evet öyle arkadaslar
Degillll.....Arabaların ikisini de nikahtan sonra aldıysanız diğer araçta da 3/4 saklı payın var....Hele bı hayirlsiyla nikahindayken hakkın rahmeti vuku bulursa bunları avukatın açiklar sana zaten...Madem hastalık + boynuz kesin, boşanma diyorum ben....Bı bekle bakalım, ayrı yaşa, bir yıl daha nikah dursun ? acelen ne?

Evre1 ve Evre 2 hatta bir kısım Evre 3 pankreas kanserleri Whipple ameliyatı ile (çok zor ve uzun bir ameliyat) tedavi edilebilir. Bu hastalarda tam kür de mümkündür. Ameliyat edilemeyecek düzeydeki hastalar da kemoterapi (Neoadjuvan kemoterapi) ile ameliyat edilebilecek hale getirilebilir. Metastatik ileri evre4 hastalarda yapılabilecekler sınırlıdır. Kesinlikle pankreas kanseri 6 ay içinde ölecektir yanlıs bilgi. Çalıştığım kanser merkezinde çok sayıda takip edilen ve yıllardır (bazı hastalar 10 yıl üzerinde, Whipple ameliyatlı) yaşayan hastalar var.

Açılan konuyu sabote etmemek kaydıyla pankreas kanseri ilgili yanlıs bir ön yargıya açıklama getirdim, üyeleri korumak adına.
Evet aynen öyle arkadasım ameliyat yapmadılar hormon durduran bi iğne yapıyorlar aylık evre için bir teshis koymadılar metastatik bulgu yoktu

Degillll.....Arabaların ikisini de nikahtan sonra aldıysanız diğer araçta da 3/4 saklı payın var....Hele bı hayirlsiyla nikahindayken hakkın rahmeti vuku bulursa bunları avukatın açiklar sana...Madem hastalık + boynuz kesin, boşanma diyorum ben....Bı bekle bakalım, ayrı yaşa bir yıl daha ? acelen ne?
Arabanın biri onda biri bende olması kaydıyla anlşmalı ayrıldık ruhsatı zaten bendeydi sonra istinafa başvurdu kendisi bana da hersey yalandı sana oyun oynadık dedi yalan söylüyor

Konu sahibi bir türlü yazmamış adamın gerçekten pankreas kanseri olup olmadığını. Çoğu üye pankreas kanseri için çok olumsuz şeyler yazmışlar da eğer kanser yalnızca pankreasta sınırlıysa (hatta bir miktar çevre doku, damar yayılımı olsa bile) yapılacak ameliyatla hayatı kurtulabilir. Evre önemli yani. Metastaz yapmamışsa bir yıla ölmesini beklemek gerçekçi değil. Ameliyat dışı da çok yöntem var. Kanser tedavi edilebilir, kontrol edilebilir bir hastalık haline gelmiştir. Ön yargılı olmayın lütfen. En kötü ve öldürücü hali olan metastaz durumunda bile yapılabilecek çok şey var.

Yani, adamın zaten öleceği üzerine yorum yapmak, ne bileyim...

Pankreas kanseri genellikle son evrede farkedilir şansa ilk evrede farkedildiğinde zaten whipple olunur ve whipple ile yaşayan hastaların çoğu en fazla 1.5 sene yaşıyor sizinde dediğiniz gibi bu kadar uzun yaşayanlar whipple olabilenler.Ama kesin tedavi hayatı kurtuldu durumunu hiç duymadım.

4.Evrede farkedilen zaten metastazlı oluyor ve max 6 ay yaşıyor.Arkadaşın eşi bu konuda yalan söylüyorsa korkunç bir yalan

Arabanın biri onda biri bende olması kaydıyla anlşmalı ayrıldık ruhsatı zaten bendeydi sonra istinafa başvurdu kendisi bana da hersey yalandı sana oyun oynadık dedi yalan söylüyor yani
Sen de inanmış gibi yap, geri ver nikahını...Ayrı yaşa , bekle işte....

Vefat durumunda eşin evlilik birliğinden kalan hakkı ayrıldıktan sonra 1. zümre sayılan altsoy yoksa, saklı payı ve ortak mal-mulkte kullanım önceliği şerh düşülerek kalanı 2. zümre sayılan ana babaya 1/4 pay verilir....Yani teoride verilir ama pratikte soyadınız koç değilse anaya babaya kardeşe mal mülk verilmez..
Kanun veriyor isteğe bağlı değil. Nasıl verilmez diyorsunuz anlamıyorum

Konu sahibi bir türlü yazmamış adamın gerçekten pankreas kanseri olup olmadığını. Çoğu üye pankreas kanseri için çok olumsuz şeyler yazmışlar da eğer kanser yalnızca pankreasta sınırlıysa (hatta bir miktar çevre doku, damar yayılımı olsa bile) yapılacak ameliyatla hayatı kurtulabilir. Evre önemli yani. Metastaz yapmamışsa bir yıla ölmesini beklemek gerçekçi değil. Ameliyat dışı da çok yöntem var. Kanser tedavi edilebilir, kontrol edilebilir bir hastalık haline gelmiştir. Ön yargılı olmayın lütfen. En kötü ve öldürücü hali olan metastaz durumunda bile yapılabilecek çok şey var.

Yani, adamın zaten öleceği üzerine yorum yapmak, ne bileyim...
Benim iki tanıdığım dan biri 5 diğeri 7 yıl yaşadı. Ama kendilerine çok iyi baktılar. Bu şahıs içki içiyormuş. Pankreas için bu intihar demek

İki araç varmış ortada siz eşinizle tekrar konuşun biri sizde biri onda olacak şekilde anlaşmalı boşanın bence. İstinafa başvurmuş ya boşanmaya kararlıyım diye konuşup ikna edemiyor musunuz?
Adamın ölmesi üzerine kurulan planları acımasız buldum aldatsa bile. Ayrıca hayatın ne getireceği hiç belli değil. Benim görüşüm beklemektense boşanmaya adamı ikna edip kendi yolunuza en kısa sürede gidebilmeniz

Canım belki burda linç yiyeceğim. Ama şöyle bir gerçek var burada yazan olmuştur velki.
Pankreas kanseri en hızlı ilerleyen ve genelde vefat ile sonuçlanan bir kanser türü.
Hani Allah uzun ömür versin ama zor gibi.
Ben olsam resmiyette boşanmazdım ama birleşmezdim de.
Madem mal mülk davasına döndü iş. Boşanma. Sana kalsın ortak mallarınız.
Umarım çocuk yoktur. Umarım eşinden değildir. Umarım üzerine almaz.
Lince hazırım.

Canım belki burda linç yiyeceğim. Ama şöyle bir gerçek var burada yazan olmuştur velki.
Pankreas kanseri en hızlı ilerleyen ve genelde vefat ile sonuçlanan bir kanser türü.
Hani Allah uzun ömür versin ama zor gibi.
Ben olsam resmiyette boşanmazdım ama birleşmezdim de.
Madem mal mülk davasına döndü iş. Boşanma. Sana kalsın ortak mallarınız.
Umarım çocuk yoktur. Umarım eşinden değildir. Umarım üzerine almaz.
Lince hazırım.
Ay ne linci, herkes ayni oneride bulunuyor 😄

Back