Boşandığınız zaman mallar yarı yarıya bölünecektir zaten, siz daha fazlasını mı almak istiyorsunuz? Eğer öyleyse bu, ağır bir kanser hastalığı geçiren birisine karşı biraz acımasızca kalıyor bana göre.
Aylardır hastalığı için hiç mi tedavi görmüyor bu adam? Bir de üstüne üstlük gece hayatı yaşıyor, alkolün dibine vuruyor. Hal böyleyken o zamandan bu zamana kanser almış başını gitmiştir zaten. Rehabilitasyon, psikiyatri şu bu bi yardım alınmadı mı hiç? Zaten hali hazırda çocuğu varsa neden sizden de illa olsun diye bir talebi oldu? Spermlerini dondurup tedavisini olduktan sonra, kendini düzene soktuktan sonra fln yapabilirdi bu şekilde de pek ala.
Siz evlendiginizden beri mi vardi bu başına buyruk ve alkole düşkün halleri? Belki kanser olduğunu ögrendikten sonra bir boşluğa düşüp psikolojisi kötü etkilendiği için bu şekilde alkole fln başlayıp sonra da babalık duygusunu tatmadan ölüp gidicem diye bir korku sarmıştır. Siz de istemediginizi söyleyince iş koruyucu aileliğe kadar gitmiştir felan filan. Kadına gidip olayın aslı astarı neymiş öğrenebilirsiniz; aralarındaki bu çocuk muhabbeti neymiş sorsanız anlatır heralde. Eşiniz sizi geri kazanma derdindeyse madem kadinla konusmaniza da engel olmaz diye dusunuyorum.