Mesela kanser degildir de kronik pancreatitdi, Bence bi arastirinEminim defalrca ankara gataya gittik pet mr çektirdik her ay akıllı ilaç oluyor bir ara kemik metastazından şüphelendikler vs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesela kanser degildir de kronik pancreatitdi, Bence bi arastirinEminim defalrca ankara gataya gittik pet mr çektirdik her ay akıllı ilaç oluyor bir ara kemik metastazından şüphelendikler vs
Emin misiniz gerçekten hasta olduğuna? Yani bana mantıksız geldi. Adamın çocuğu varsa, ve şuan hastalıktan vefat etse çocuğun garantisi yok, her şeyi size kalacak. Adamın davranışları aşırı saçma buna göre. Ne isteidğini bilmiyor.Bilmyiorum istinaf 1 1,5 yık sürüyormus benim kaydecek birseyim yok sürecin uzamasının bana zararı da yok 2 araba vardı birini ben birini o aldı mal kaçırma olacak bi durum yok kybeden o olur nafaka istememeiştim onu isterim ziynet isterim dava uzadıkca uzasın artık napıyım ben biran önce sıyrılmak istedim ama vazgecti çocugunu sevmiyor sanırım herkesten saklıyor ve inkar ediyor hastalıgı dolayısyla cocuk sahibi olmadan ölcem diyordu sürekli onyüzden yaptıgını düşünüyorum ama bu onu mutlu etmedi anlasılan aksi halde ortaya cıkarırdı gizli tutmazdı ben olsam hanile oldugunu ögrendiğimdi o kadının yanında olurdum hep o çocugu kalpten istiyorsam adam geç geliyoru evet ama 11 12 de evdeydi neden beni o zaman terk etmedi anlamıs değilim doğmaya yakın söyledi bana ben üzgün gergin olusunu düşğnceli hallerini hastalıgından dolayı diye düşünmüştüm tabiki o da var ilk teshis aldıgunda bana cok kinledi iyileşip ilk işi beni bosayıp cocuk yapacagı olmustu ben hasta oldugu için bu sözlerini yuttum duymazdan geldim yanında oldum herseyiyle ilgilendim düşünün 2 yıl o rahatsızlanır yalnız kalmasın diye ailemin yanına gidemedim farklı sehirlerdeyiz geceleri ağrıları oluyordu ve annesi vefat etmiş babası 83 yasında baska bi sehirde abisiyle görüşmüyor ablaları farklımsehşrde sadece ben vardım ona yardım edebilecek bi bardak su verebilecek ve suan beni ara adı hala istemesi bu yuzden yalnız kaldı kimse eşi kadar fedakar olamaz
hemen kaldırın bunu tc si var eşinizin.kimseye de ispatlama zorunluluğunuz yok bu şekilde.
Kanser olan eşten bosanmanin sizin acinizdan olumsuz bir sonucu olabilir. Avukata danistiniz mi?Bilmyiorum istinaf 1 1,5 yık sürüyormus benim kaydecek birseyim yok sürecin uzamasının bana zararı da yok 2 araba vardı birini ben birini o aldı mal kaçırma olacak bi durum yok kybeden o olur nafaka istememeiştim onu isterim ziynet isterim dava uzadıkca uzasın artık napıyım ben biran önce sıyrılmak istedim ama vazgecti çocugunu sevmiyor sanırım herkesten saklıyor ve inkar ediyor hastalıgı dolayısyla cocuk sahibi olmadan ölcem diyordu sürekli onyüzden yaptıgını düşünüyorum ama bu onu mutlu etmedi anlasılan aksi halde ortaya cıkarırdı gizli tutmazdı ben olsam hanile oldugunu ögrendiğimdi o kadının yanında olurdum hep o çocugu kalpten istiyorsam adam geç geliyoru evet ama 11 12 de evdeydi neden beni o zaman terk etmedi anlamıs değilim doğmaya yakın söyledi bana ben üzgün gergin olusunu düşğnceli hallerini hastalıgından dolayı diye düşünmüştüm tabiki o da var ilk teshis aldıgunda bana cok kinledi iyileşip ilk işi beni bosayıp cocuk yapacagı olmustu ben hasta oldugu için bu sözlerini yuttum duymazdan geldim yanında oldum herseyiyle ilgilendim düşünün 2 yıl o rahatsızlanır yalnız kalmasın diye ailemin yanına gidemedim farklı sehirlerdeyiz geceleri ağrıları oluyordu ve annesi vefat etmiş babası 83 yasında baska bi sehirde abisiyle görüşmüyor ablaları farklımsehşrde sadece ben vardım ona yardım edebilecek bi bardak su verebilecek ve suan beni ara adı hala istemesi bu yuzden yalnız kaldı kimse eşi kadar fedakar olamaz
sen boşanma süreci ilgili önlemini almışsın, çocuk onu mutlu etmemiş evet. Eşin bu durumu pek umursamıyor, nasılsa ölücem kim naparsa yapsın ben istediklerimi yapayım diyor.Bilmyiorum istinaf 1 1,5 yık sürüyormus benim kaydecek birseyim yok sürecin uzamasının bana zararı da yok 2 araba vardı birini ben birini o aldı mal kaçırma olacak bi durum yok kybeden o olur nafaka istememeiştim onu isterim ziynet isterim dava uzadıkca uzasın artık napıyım ben biran önce sıyrılmak istedim ama vazgecti çocugunu sevmiyor sanırım herkesten saklıyor ve inkar ediyor hastalıgı dolayısyla cocuk sahibi olmadan ölcem diyordu sürekli onyüzden yaptıgını düşünüyorum ama bu onu mutlu etmedi anlasılan aksi halde ortaya cıkarırdı gizli tutmazdı ben olsam hanile oldugunu ögrendiğimdi o kadının yanında olurdum hep o çocugu kalpten istiyorsam adam geç geliyoru evet ama 11 12 de evdeydi neden beni o zaman terk etmedi anlamıs değilim doğmaya yakın söyledi bana ben üzgün gergin olusunu düşğnceli hallerini hastalıgından dolayı diye düşünmüştüm tabiki o da var ilk teshis aldıgunda bana cok kinledi iyileşip ilk işi beni bosayıp cocuk yapacagı olmustu ben hasta oldugu için bu sözlerini yuttum duymazdan geldim yanında oldum herseyiyle ilgilendim düşünün 2 yıl o rahatsızlanır yalnız kalmasın diye ailemin yanına gidemedim farklı sehirlerdeyiz geceleri ağrıları oluyordu ve annesi vefat etmiş babası 83 yasında baska bi sehirde abisiyle görüşmüyor ablaları farklımsehşrde sadece ben vardım ona yardım edebilecek bi bardak su verebilecek ve suan beni ara adı hala istemesi bu yuzden yalnız kaldı kimse eşi kadar fedakar olamaz
Okurken aynen ben de böyle hissettim. Acınası hiç bir hareketi olmayan adama bile sırf bu yorumlar nedeni ile acıma hissi duydum. Sonra da ikiyüzlü duyarcı oldum.Konudaki her şeyden bağımsız olarak, yorumları okurken bir pankreas kanseri yakınım olsa neler hissederdim düşünmek bile istemedim. “Hemen ölür zaten, bir seneye ölür, pek yaşamaz, kurtulan görülmedi…”
Doğru bile olsa umarım bu hastalıktan mustarip kişiler ya da yakınları görüp kötü hissetmemişlerdir
İşte kadın daha fazla yanında olmasın diyorum ben. Boşansın yoluna baksın. O evde o adamla oldukça konu sahibi zaten hep üzülecek kendine gelemeyecek. Boşa zaman kaybı ve sinir harbi. Alabileceği malı alsın o adamı da kendi pis dünyasında tek başına bıraksınBu kadar riskli bir Hastalık yaşayan, ağrılı zor bir süreç de yaninda olan tek kisiye bir erkek bunu nasıl ve neden yapar?Hadi nefsine yenik düştü aldatti diyelim ( ki bence bunun asla affı yok) Çocuk yapıp bi de bunu ne yüzle anlatti, fotoğraf gösterdi, o kadınla konuştu vs.
Bu nasıl bir acımasızlik? Bu kadın 2 yıl gece gündüz yaninda olmuş.Hic mi vicdani yok bu erkeklerin.
Sağ kalan eş, murisin anne ve baba zümresi ile birlikte mirasçı olması durumunda mirasın yarısını alacaktır. Sizin söylediğiniz 1/4 çocuklarla birlikte mirasçı olduğunda geçerli.Kız olur mu öyle şey? Kadının evlilik birliğinden kalan hakkı (yani yarısı) önce ayrılır, kalandan da eşin saklı payı ve kullanım hakkı ayrıldıktan sonra kalan bişey varsa onun çeyreği ana baba sağ ise verilir...Yani ölen çoook zengin değilse anaya babaya da kalmaz. Kardeşler ise 2. zumreden bile sayilmiyor.
Çocuk yoksa, anne baba yaşamıyorsa eşlerden birinin vefatı durumunda mal paylaşımı yüzde 50 eşe, kalan yüzde 50 de kardeşlere paylaştırılıyor. Çocuğumuz olmadığı için bir ara bayağı kafaya takıp araştırmıştım.Anne baba birinci derece akraba olduğu için ölen kişinin çocuğu yoksa ve anne babası yaşıyorsa anne baba üst soy olarak mirastan pay alır. Oranını tam bilmiyorum ama %25 gibi kalmış aklımda emin olmamakla birlikte. Kardeşler alamaz, onlar ikinci derece akraba.
Evlilik birliği süresince edinilmiş malın yarısı (yüzde elli) nasıl kardeşlere verilir ya? Nerden arastirmiştiniz tam olarak? Kaynak paylaşır mısınız?Çocuk yoksa, anne baba yaşamıyorsa eşlerden birinin vefatı durumunda mal paylaşımı yüzde 50 eşe, kalan yüzde 50 de kardeşlere paylaştırılıyor. Çocuğumuz olmadığı için bir ara bayağı kafaya takıp araştırmıştım.
Edinilmiş mallar ayrıntısını bilmiyorum. O kısımda hatalı olabilirim, onun da sanırım ispatı lazımdır. Tmk'nın 499. maddesi "2. Mirasbırakanın ana ve baba zümresi ile birlikte mirasçı olursa, mirasın yarısı," diye geçiyor. Ben uzman değilim tabiki, kendi endişelerimden dolayı böyle bir sonuca vardımEvlilik birliği süresince edinilmiş malın yarısı (yüzde elli) nasıl kardeşlere verilir ya? Nerden arastirmiştiniz tam olarak? Kaynak paylaşır mısınız?
İspatı evlilik tarihiniz....2002 den sonra evlendiyseniz, nikah tarihinden sonra alınmış ve tapusu sizin veya eşinizin üstüne olan her malın yarısı , her halükarda sizin oluyor....Eş nikah altındayken ölürse kalan yarıdan da miras hakkını extra alıyorsunuz. Ayrıca nikah birliği altında ölen eşin edinilmis mallarına kardeşler hiçbir koşulda mirasçi olamıyor...kanun ana-baba-nine-dede yi zümre sayıyor, kardeşleri degilEdinilmiş mallar ayrıntısını bilmiyorum. O kısımda hatalı olabilirim, onun da sanırım ispatı lazımdır.
Gerçekten bu bilgi beni çok mutlu etti. Çok teşekkür ederim. O ayrıntıyı bilmiyordum. Rabbim eşimin canını sağ etsin, ama ihtimalde olsa ister istemez üzülüyordum.İspatı evlilik tarihiniz....2002 den sonra evlendiyseniz, nikah tarihinden sonra alınmış her malın yarısı sizin....eş ölürse kalan yarıdan da miras hakkını extra alıyorsunuz. Ayrıca nikah birliği altında ölen eşin edinilmis mallarına kardeşler hiçbir koşulda mirasçi olamıyor...kanun ana-baba-nine-dede yi zümre sayıyor, kardeşleri degil