Gayrımeşru çocuk

Kardeşlere kalmaz evlilik birliği varsa. Evlilik yoksa ve anne baba hayatta değilse kardeşlere kalır.
Çocuk yoksa alt soy yok demektir..eş ve ölenin anne babası arasında pay edilir..anne ve babası da ölmüşse kalan eş ve rahmetlinin kardeşleri arasında pay edilir..kardeş eşe göre daha az alır tabii..

Valla cidden adam kanserse genel öneri bu şekilde :)

Valla cidden adam kanserse genel öneri bu şekilde :)
Arkadaşlar istinaf sonuclandı ve çekişmeliye döndü dün eşim 10.000₺ göndermiş hesabıma vicdanı rahat değil rahat ettirmeye çalışıyor yeni numaramı buşmustu engellemişti geçen haftalarda bi kaç kere aradı engelli ama düştü telefonuma çağrısı gördüm hayır ne diyecek de arıyor grri zekalı

Böyle bir açıklamaya inanın sokaktan geçen adam bir tarafıyla güler. Sizi üzmüş, üzüldüğünüz için inanmak ve güvenmek istiyorsunuz ama anlamı yok. Boşanma iptali nasıl olabilir ki?

Böyle bir açıklamaya inanın sokaktan geçen adam bir tarafıyla güler. Sizi üzmüş, üzüldüğünüz için inanmak ve güvenmek istiyorsunuz ama anlamı yok. Boşanma iptali nasıl olabilir ki?
Anlaşmalı bosanmalarda mahkeme görüldğkten sonra gerekçeli karar elinlze geçince 2 hafta iptal ettirme süreniz var bunu kullandı çünkü ben eşime çok iyi bir eştim namussuzluk yapmadım sevgimi verdim emek verdim pişman oldu benim gibisini bulamayacagı için ve ayrılınca benim baskasıyla olma ihtimalimi faln düşünüp pişman oldu ailesi akrabaları kzıdı bu kız sana bu kadsr iyiyken neden bosadın sen sorumsuzsun falan demişlerdie o da beni kandıracagını düşünyor ki hala ki arıyor hepsi yalandı sana oyun oynadık kendi aklını baz alıp beni kandırmaya çalısıyor

Son düzenleme:
Bana yaZdıklarını size atayım da bakın içmiş içimiş geçenlerde bana mesaj atmıs numarası emgelli basla numaralrdan yazıyor

Bana yaZdıklarını size atayım da bakın içmiş içimiş geçenlerde bana mesaj atmıs numarası emgelli basla numaralrdan yazıyor
Size çok üzüldüm. İnanıyorum sadece kocanızın size şaka yaptık olayına inanmıyorum veya kadına yardım amaçlı baktırm demesine. DNA testi kısa sürede çıkar. Test mutlaka isteyin. Allah yardımcınız olsun

Benim ondan çocugum olacagına onun baskasından cocugu olmasını yeğlerim hiç üzülmedim çünkü o bekar gibi yasayan bi insandı benim istediğim gibi bi baba olamazdı beni hep üzdü benim cocugum olsa psikolojisi bozuk bi annenin baktığı cocuk olurdu ben bunu istemediğim için hiç çocuk yapmak istemedim kendisinden

Pankreas kanseriymis. Bekleyin, birkac aya sorun kendiliginden cozulecek...

Arkadaşlar aranızda avukat var mı bana yardımcı olabilecek davam çekişmeliye döndü 2 hafta verdiler tüm delil ve vakıaları toplayıp mahkemeye sunun diye avukatım yok barodan istedim henüz atanmadı 2 haftalık sürem dolmadan yazmam lazım

Dna testi istenmis miydi? Ciddi bir kanit olur zina icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…