• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gayrımeşru çocuk

Dengesiz ve beyinsiz biri. Siz yine sabırlı davranmışsınız tebrik ederim. Huyuna gitmek istemeniz anlaşılır da karşınızdaki "normal" biri değil belli ki. Şu an çekişmeliye mi dönecek? Allah yardımcınız olsun.
İstinaf çekişmeliye dönderip gönderecek yüksek ihtimal ve bu 1 1,5 yıl sürüyormus

Pankreas kanserinin diğer kanser türlerine göre daha tehlikeli ve hızlı yayıldığını biliyorum. Kendisi bu halde iken bir çocuk sahibi olmayı, size bu kadar büyük bir sorumluluk yüklemeyi nasıl düşünebiliyor. Cocuk meselesi de bence doğru. O kadar aramayı, araştırmayı sizi kandırmak için yapmış olması imkansız. Bir de bunu alkollüyken yapmaz aklı başında olan. En başta cocuk kimden olursa olsun çok fazla güven zedeleyici davranışları var. Boşanmaktan başka bir ihtimal olduğunu düşünmüyorum
Aynen öyle eşim dogulu ve erkek cocuk olsaydı ortaya cıkarırdı kız oldugu için de ekstra saklıyır gibi geldi baana çünkğ kız çocuk olunca aa kızmı yapıyorlar erkek cocuk dogunca seref duyuyorlar oğlu olmus diyorlar sankı sınıf atlıyor erkek cocugu olan

Boyle bi evlilige duzelir diye cocuk yapmayan bi sizi gordum.helal olsun. Iptal olursa da cekismeli acin. Utanmaza bak benim degil demeye nasi cesaret ediyo. Sorun sadece cocuk degil ki zaten son damla cocuk. Umarim tez zamanda kurtulursunuz
O kadar kzıuordum ki kednime böyle birinş sevdim evlendim siye bir de cocuk yapıp bu mutsuzluğa dahil etmek istemedim ve üzüntüden mutsuzluktan yataktan cıkamıyordum onun her yalan söylemesi beni aşağılması insan yerine koymaması benim psikolojimi cok bozdu çocugum olsa karnını doyuracak mecalim yoktu psikolojim bitikti ve biriyle görüştüğğmde hep gülüyordum o kadar mutsızdum ki gülmezsem haykıra haykıra ağlardım bastıdıgım duygularıml 8 yıl yasadım tam 8 yıl evlilik yıl dönğmğmde evi terk ettim üzüldüğüm sey binbir hayalle evlenmek sonrası karsılığı buymus Allah iyi insanlrla karsılstırsın kötüyle basetmek zor

Bu soruyla sizi üzmek istemem ama esinizde hic ölüm korkusu yok mu?
Nasil bu kadar rahat davranabiliyor gerçekten merak ettim.
Var oldugu için zaten benden intikzm alıyor bana hep sen göreceksin benim cocugum olacak derken ölüme meydsn okuyırdu ölmeden bunu yapacam demek istemiö onun kendince basarısıydı bu ama suan utancından saklıyor yoksa insan basarısıyla övünmez mi biyopsi yapmak için eşime narkoz verdiler uyanırken ağlamaya basladı sen göreveksin dedi neden çünkü her zaman onun istediği oldu bu konuda direnmem ona çok ağır geldi arkdaslar ne kadsr anlatsamda herseyi ifade edemiyorum eşim kötü bir insandı erkek old için ona hersey hak kadınlar evinden çıkmayacak markete bile haber vermeden gidemezdim Ama kendisi nerde canlı konser orda telefonuma bakmaz gece geç gelir siz hiç alkollü birinin muhabbetini cektiniz mi bu bile çok zor dengesiz konusmalar gece uyku yok salk salak hareketler çok zor çok

Bu adamın ölüm korkusu yok, hastalığından dolayı daha erken bir zamanda öleceğini düşündüğü için size zarar vermesin konu sahibi. Lütfen kendinize dikkat edin.
Şimdiye kadar her istediğini yapmışsınız ilk defa baş kaldırdığınız için hıncı sert olabilir.

Var oldugu için zaten benden intikzm alıyor bana hep sen göreceksin benim cocugum olacak derken ölüme meydsn okuyırdu ölmeden bunu yapacam demek istemiö onun kendince basarısıydı bu ama suan utancından saklıyor yoksa insan basarısıyla övünmez mi biyopsi yapmak için eşime narkoz verdiler uyanırken ağlamaya basladı sen göreveksin dedi neden çünkü her zaman onun istediği oldu bu konuda direnmem ona çok ağır geldi arkdaslar ne kadsr anlatsamda herseyi ifade edemiyorum eşim kötü bir insandı erkek old için ona hersey hak kadınlar evinden çıkmayacak markete bile haber vermeden gidemezdim Ama kendisi nerde canlı konser orda telefonuma bakmaz gece geç gelir siz hiç alkollü birinin muhabbetini cektiniz mi bu bile çok zor dengesiz konusmalar gece uyku yok salk salak hareketler çok zor çok
canim benim bu adam garip birisi, bazen bazi insanlarda hastalik dolayisi ile garip davranislar ortaya cikabiliyor. bu adamin olumcul hastaligi varken cocuk cocuk diye tutturmasi cok sacma.. dikkat et kendine.. kendine odaklan, adami bosver ne yapiyorsa yapsin

Konunun başından beri adamın niye bu kadar cocuk sevdalısı olduğunu anlayamadım.
Hem de kanserken. Hani soyundan bir parça mı bırakmak istiyor diye düşündüm yoksa bir mantığı yok ki. O hastalık süreci zaten cok zordur eminim. Ne yapacak çocuğu.
Bir psikolojik sorun vardır başka mantık bulamıyorum.

Narsist bi insan tanıdınımız mı eşim öyle biriydi hep böyleydi kendi bekar gibi yaşayıp benim evinde oturup onu beklemememi ister kendisine karısılmasını istemezdi

Ben çok çok iyi bilirim bu durumu...Narsist biri vardı hayatımda başta anlamıyorsun, hatayı kendinde arıyorsun..Zamanla anlıyorsun..Ona karışılmaz o istediği yere gider ama sen ona soylemeden ekmek alsan büyük olay olur

Çocugun nerde oldugunu bilmiyorum kadını da isim olarak biliyorum soyadını bilmiyorum 2 tane araba vardı biri benim diğeri onun ruhsatı benim olan aracı alıp çıktım baska birseyi yok

O kadını araştırıp bulup evine git ve açıkca sor bence belki cocugu da görürsün madem kafanı kurcalıyor...

Konunun başından beri adamın niye bu kadar cocuk sevdalısı olduğunu anlayamadım.
Hem de kanserken. Hani soyundan bir parça mı bırakmak istiyor diye düşündüm yoksa bir mantığı yok ki. O hastalık süreci zaten cok zordur eminim. Ne yapacak çocuğu.
Bir psikolojik sorun vardır başka mantık bulamıyoru
Ben çok çok iyi bilirim bu durumu...Narsist biri vardı hayatımda başta anlamıyorsun, hatayı kendinde arıyorsun..Zamanla anlıyorsun..Ona karışılmaz o istediği yere gider ama sen ona soylemeden ekmek alsan büyük olay olur
Aynen ya başta hersey o kadar güzeldiki ben bir daha beni böyle kimse sevmez diye evlendim yolsa evlenmek gbi bir niyetim yoktu evlendikten sonra hersey tepe taklak

O kadını araştırıp bulup evine git ve açıkca sor bence belki cocugu da görürsün madem kafanı kurcalıyor...
Hiç işim olmaz numarası var bende aramadım aramam da eşimi engelleyince bana bir numaradan yaZdı ve o numaranın sonu yanımda aradıgı numaranın sonu ile aynı muhtemel ondan yazdı arama kayıtlıları isteyecem mahkemeden ve aldattıgı ispatlayım nafaka tazminat ne varsa iatryecem uzata bildiğim kadar uzatacam ben uğraşmak istemedim zaman akıyır yoluma gitmek istediö zaten eşimle basından beri kopmustu bazı seyler inanın bu durumu öğrendim hiç üzülmedim bile u biliyorum ki sorun ondaydı ve o kimseyi mutlu edemez o kızın neler yasayacagını bildiğim için Kolay gelsin diyorum ona

Hiç işim olmaz numarası var bende aramadım aramam da eşimi engelleyince bana bir numaradan yaZdı ve o numaranın sonu yanımda aradıgı numaranın sonu ile aynı muhtemel ondan yazdı arama kayıtlıları isteyecem mahkemeden ve aldattıgı ispatlayım nafaka tazminat ne varsa iatryecem uzata bildiğim kadar uzatacam ben uğraşmak istemedim zaman akıyır yoluma gitmek istediö zaten eşimle basından beri kopmustu bazı seyler inanın bu durumu öğrendim hiç üzülmedim bile u biliyorum ki sorun ondaydı ve o kimseyi mutlu edemez o kızın neler yasayacagını bildiğim için Kolay gelsin diyorum ona
Eşinin son durumu nasıl yani hastalığı kaçıncı evrede vs detayları öğrenebildin mi, açıkçası pankreas kanseri olan birinin çocuk yapması çocuğun olması vs 1 senelik zaman bunlar belki daha farklı bir hastalığı vardır diye düşündürdü bana, doktoruyla birde sen mi gorussen acaba net bilgi verirler mi emin değilim ama

Tabiki çekişmeli boşanın donuna kadar da alın . İyiki çocuk yapmamışsınız . Ne kadar sürerse sürsün sizin için uzun sürmesinin kötü bi yanı var mı bilmiyorum ama hızlandırmak için bir avukata danışabilirsiniz

Tabiki çekişmeli boşanın donuna kadar da alın . İyiki çocuk yapmamışsınız . Ne kadar sürerse sürsün sizin için uzun sürmesinin kötü bi yanı var mı bilmiyorum ama hızlandırmak için bir avukata danışabilirsiniz
En başta bir an önce bosanıp geride bırakma kafansındaydım şimdi uzadıkça uzasın bana zararı yok kafasındayım acele edeceğim bi durum yok kosa kosa evlenecek değilim cocugu olan o o düşünsün beni biran bosamayı beni kaybetdince kıymetimi anladı ve anlma devam edecek benim gibi onu çekmez herkes ben bosanmayayım bazı seyleri düzeltelim diye hep alttan aldım

Her açıdan bitmiş bir evlilik
Çocuk onun olsa ne olmasa ne
Devam eder misiniz bu adamla evliliğe çocuk onun değilse
Hayır asla ben ondan ayrılmak istiyordum zaten sağlıklı bir ilişkimiz yoktu ben hep sunu diyordum ne zaman bu evden ayrılacam ne zaman onu görmemeye baslayacm ne zaman bitecek bu işkence diye kalıyordum o evde

Arabanın biri onda biri bende olması kaydıyla anlşmalı ayrıldık ruhsatı zaten bendeydi sonra istinafa başvurdu kendisi bana da hersey yalandı sana oyun oynadık dedi yalan söylüyor
Istinaftan kararindan sonra bir ust mahkemeye basvurmadiniz mi?

Çekişmeliye döner ama zten attığı her şey oyundu mesajı bile boşanma nedeni, çocuğum yok seni kandırdık, işlerin bu raddeye gelmesine neden olduk. Zaten neresinden tutsan elinde kalan bir eş, tazminat alırsan elindeki arabayı alabilirsin ya da bir kısmını. Takılan altınlar ne oldu mesela? Hepsini iste, avukatın halleder.

Back