canım benim umarım yazada seni bekliyoz inş. kucak dolusu sevgiler bende sana güzel izmirimizden a.s.
senağlama
kızzz uykucuuu yerim nan senisen kaçtın bize kaldı pasta valla kar arkdaşımız gondermiş istdan :içelim: afiyetle yedik merak etme bacım ben senin yerinede yedim cokacimcoook
güneş abla, yengeçburcu, sblue, nazar boncuğu, kibele ve adını şuan hatırlayamadığım diğer arkadaşlar hepiniz çok güzel çıkmışsınız öpüyorum arkadaşlar sizi Şeniz tekrarı nasip olur inşallah :Saruboceq:
ayyyyy ablaaammm cnm beniimmmm...Şeniz
Canımsınnn...çok teşekkürler cnm benimmm..Şeniz
yiyemedim bensiz nası boğazından geçtü hain kadun:mymeka:senağlama
ebet ebet senide istiooom beeen alkisalkisalkisinsallah arkadasim bende cok isterim sizleri tanimayi gerci resimlere baktikca tanimis kadar oldum bu arada ismine yakisiyorsun canim tam bir FirstLady sin nazar degmesinkaydirigubbakcemile3
sen erkenden kalk git de...pasta nerden çıktı die sor di mi?:1closedeyes: istanbuldan İzmire pasta geldi heyytt maşallah bee...:teytey:
güneş abla, yengeçburcu, sblue, nazar boncuğu, kibele ve adını şuan hatırlayamadığım diğer arkadaşlar hepiniz çok güzel çıkmışsınız öpüyorum arkadaşlar sizi Şeniz tekrarı nasip olur inşallah :Saruboceq:
kimden başlasam bilemedim
andromache : aramıza yeni katılmış olmasına rağmen buluşmaya geldi ve bizi çok mutlu etti a.s.
aylas biraz geç geldi pek görüşemedim tam izmir hatunuydu :jeyyar: darısı diğer buluşmalara
başak35 cnm arkadaşım candan tatlı hamisim benim birde prenses kızı ne diim daha ban sana Şeniz
desibel gönüllerde taht kurmuş üstüne laf söylemek nafiile
firstlady olmadığı zaman eksikliği hemmen hissedilen güzel insan a.s.
güneş55 kk nın ablası :lepi:
kibele190 uykucu güzellikim
march7 süpriz hanıım cnm arkadaşım sn bilioon Şeniz
kuşuum yeni tanıdım hoşsohbetli esmer bomba
murgizinannesi bi ablam daha olduuu :sm_cool:
usnac selvi boylum şipşakım anneciğinide gerirmiş hakikatlı evlat yerim seni ben cokacimcoook
nazarboncuğumbugün sessizdi ama topikte çene çene kendisi fotolarını beğenmesede çok güzel bi boncuk
sessizce yüzü güzel kendi güzel içi ayrı güzel tatlım
serap böyle çıtıpıti şirin hamile görmedim ömrümde :ecrin_bebek:
sgefox la bebişi çok yorulmuştu tatlım ama yinede geldi alkışı hakettii alkisalkisalkis alkisalkisalkis
xenosenin sohbetin ayrı bi güzel benim espirütüel arkadaşım enerjine hayranım
yengeçburcu fotoda belirtmiştiim :jeyyar:
sen erkenden kalk git de...pasta nerden çıktı die sor di mi?:1closedeyes: istanbuldan İzmire pasta geldi heyytt maşallah bee...:teytey:
K.K nın bütün güzellikleri buraya toplanmış sanki
valla sağolun sizi gördüm gözüm gönlüm açıldı tütütütütü maşallah ,
keşke bende orada olabilseydim çok güzel vakit geçirdiğiniz bellialkisalkisalkis
en kötü gününüz hep böyle olsunyerimseniben
fırstlady ablacığım ellerinden öpüyorum seni tekrar gördüğüme sevindim:1hug:
izmirin güzel hatunları hepinizi öpüyorumŞenizŞeniz
yağ gibin akıp geçti valla pek datlıydı cokacimcoook
sende kalkmıyaydın bacım erkenden alyans kafa :roflol:
tanıdığım,fisrtleydi,güneş55,murgizinannesi,sblue,desibel kızlar herzaman ki gibi çok çok harikasınız. alkisalkisalkis
nazarboncuğum allahım ne kadar güzelsin sen yaa maşallah allah sahibine bağışlasın.cıtır cıtır,kaşgöz gerisi söz diyorum tü tüü binkere maşşallah.
yengecburcuda gercekten yakıyoo .:1hug:
aslında bütün bayanlar yakıyoooo.izmirin sıcağı az gelir hanımlar yanınızda.şahanesiniz.
ayy sizleri anlatacak kelime daha içat edilmemiş sanırım.herşey yetersiz kalıyor.hanımlar bayıldım inanın hepinize.alkisalkisalkis :asigim:
hergününüz böyle olsun.yüzleriniz hiç solmasın. hele hele
o ufaklık desen geleceğin tam bir sarışın afeti.yerim onu ben yaa.Şeniz
dosluğunuza :içelim:
estağfurullah ablacım ev sahibeliğimi var aramızda hepimiz biriiz :lepi:çok tatlısın canım. ev sahibeliğin harikaydı. öpüyorum seni.:1hug:a.s.allah sahibine bağışlasın seni.:asigim:
vıyyyy...gitmek zorunda kaldım aplaa...anca yetiştim
insan ayırır deymiimirmirmirmir
kimden başlasam bilemedim
andromache : aramıza yeni katılmış olmasına rağmen buluşmaya geldi ve bizi çok mutlu etti a.s.
aylas biraz geç geldi pek görüşemedim tam izmir hatunuydu :jeyyar: darısı diğer buluşmalara
başak35 cnm arkadaşım candan tatlı hamisim benim birde prenses kızı ne diim daha ban sana Şeniz
desibel gönüllerde taht kurmuş üstüne laf söylemek nafiile
firstlady olmadığı zaman eksikliği hemmen hissedilen güzel insan a.s.
güneş55 kk nın ablası :lepi:
kibele190 uykucu güzellikim
march7 süpriz hanıım cnm arkadaşım sn bilioon Şeniz
kuşuum yeni tanıdım hoşsohbetli esmer bomba
murgizinannesi bi ablam daha olduuu :sm_cool:
usnac selvi boylum şipşakım anneciğinide gerirmiş hakikatlı evlat yerim seni ben cokacimcoook
nazarboncuğumbugün sessizdi ama topikte çene çene kendisi fotolarını beğenmesede çok güzel bi boncuk
sessizce yüzü güzel kendi güzel içi ayrı güzel tatlım
serap böyle çıtıpıti şirin hamile görmedim ömrümde :ecrin_bebek:
sgefox la bebişi çok yorulmuştu tatlım ama yinede geldi alkışı hakettii alkisalkisalkis alkisalkisalkis
xenosenin sohbetin ayrı bi güzel benim espirütüel arkadaşım enerjine hayranım
yengeçburcu fotoda belirtmiştiim :jeyyar:
ebet ebet senide istiooom beeen alkisalkisalkis
heeeç sibelim gonuşuo iştee :dilcikar:
hanımlar hepiniz çok güzel harika çıkmışsınız sizi görerek tanımak daha güzel yüzünüzdeki mutluluktan belli gününüz çok güzel geçmiş dostluğunuz daim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?