:1shok:bu ne nan
hepınız dıpcık gıbısınız masallah
kıbela sacların harıka
burcu abla zaten 1 numara hemende sımarma hee:
boncuğum tatlım senı ılk kez gördum benım kadr olmasada guzelsın sende:roflol:
gunes ablam hamıle bı bayan vardı sağlıklı bebışı olsun ınş
dostluğunuz daım olsun cok öptum sızlerı en guzel yerınızden:jeyyar:
:1shok:bu ne nan
hepınız dıpcık gıbısınız masallah
kıbela sacların harıka
burcu abla zaten 1 numara hemende sımarma hee:
boncuğum tatlım senı ılk kez gördum benım kadr olmasada guzelsın sende:roflol:
gunes ablam hamıle bı bayan vardı sağlıklı bebışı olsun ınş
dostluğunuz daım olsun cok öptum sızlerı en guzel yerınızden:jeyyar:
he sblujem yat artıkın ama sabaha bebişle kalk dermişiMMM...:CüvCüv::sm_cool:
çıbbııkçıbbııık hade hade hadeee :sm_cool:Hamamdan önce göbek atacağız. Ben çalışmaya başlamadan önce iki döktürmezsem güneş ablamla karşılıklı olmasssssss..
:Saruboceq: :Saruboceq:hanımlar buluşma sizi kesmsmiş aynen devam etmişsiniz maaşallah allah dostluğunuzu artırsınkaydirigubbakcemile3
en kısa zamanda cnm kaydirigubbakcemile5ayyyy yorumlar süper ama inanın herkes fotolardakinden çok çok daha güzel ..herkesi tekrar öpüyorum iyiki tanıdım sizleri .....ve müthiş di ..tekrarını sabırsızlıkla bekliyorum ..
:teselli: bi daakine kaçırma ozaman yerimsenibengelemedim diye aklım kalmıştı resimleri görünce daha çok çıldırdım. olmaz ama yaa
Ayy Nazlıkuşum benim...sen ii ol da diğer buluşmaya gel bebişin olmadan...:CüvCüv:ŞenizÇok özlemişim sizleri fotoğraflarda dahi olsa görmek muhteşem bir duygu hepinizin tatlı yanaklarından öpüyorum.Netim yeni yapıldı Desibel ablam haber vermiş ama ben sadece fotoları görebildim.Olsun varsın bir dahakine nasipse takipteyim inşl.
Çok ama çok güzel görünüyorsunuz hemşerim olduğunuz için böyle demiyorum sıcaklığınız gülümsemelerinizde saklıİnşallah birdahaki sefere hepbirlikte oturup sohpet etmek nasip olur zira ablalarımı hepinizi çok özlemişim a.s. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?