ya gozlerım doldu resmen ne guzelsınız kızlar tek tek yorum yapmıcam cunku aklım havada bu sıralar ..
resımlerden daha guzlesınız emınım
ınş dostlugumuz bır daım surer..
hamıs olan anneler saglıkı dogum yapsınlar..
bulusmaya gelemedım hava sartlarından tırsdım..
ne gıycegme bıle kara vermısdım oysakı nese kısmet dıcem..
kalbım sızınle ıdı ama sag olsun uskudar cafesı ve calısanları harıka ınsanlardı kanka oldum malesef bana yardımcı oldular sıle ılgılı detayları verdıler bana :)
onlar asla canlarından bezmezmelr bezse ıdı benım yuzunden bezerlerdı bende bı işletmecı olarak 10 puan verdım onlara..:)
pasta gercekden lezzetlı ıdı cunku sızlerle aynı anda bende yedım :)arkadasımla hemde sızın dedıkodunuzu yapdık :)
hamışlere ,cocuklara ,zayıf arkadaşlarımıza yarasın ama benım gıbı kılolu arkadaslarımıza enerjı olsun :)
organızatoruzude cokk opyum kı sızlerı toparlamıs kendısınede bıttım canım ..
başak canım kızın ı rabbımnazardan korusun cok harıka bıdahakı bulumaya elımde bı gondol ve orkıde ıle gelıp kızını kardesıme ıstıcem :)ona gore :9
hepınıze ben teşekkur edeım kı boyle guzel bı grup olmussunuz desibel abla ızmırı bana sevdırdın ya sen harıkasın :)benımde artık ızmırde dostlarım var bunu bılmek bıle ayrıcalıkdır:)
dılerım kı hepınızı hep mutlu kalırsınız yolunuz ıstanbula duşse her daim kapım acıkdıt basımın ustunde yerınız vardır..sızı cok opuyom:) kalbıom hep sızınle ıdı..
canım güzel yorumun için çok teşekkür edriz çok hoşsun çok öpüyoruma.s.