- 21 Eylül 2011
- 117
- 5
- Konu Sahibi krometerapi
çoğu kişi memnun kalmış bende kullanıyorum bimde indirime girmişti 8 liraya almıstım gayet güzell. kullanıp da memnun kalmayan yok sanrmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne yönden memnun kalmadın cnm? bu nasıl? fiyatı nedir?ben memnun değilim kızlar :26:
'' loreal pure zone 2si birarada temizleyici'' dan sonra beni tatmin etmedi açıkçası..bitince loreal pure zone alıcam yeniden
Eki Görüntüle 347987
garnier 3 ü 1 arada özellikle 20 yaş ve üstü için yağlı ciltler için peeling olarak yaz aylarında hafta da 2/3 defa yapılabilir(yalnız sivilceli cilde peeling yapılmaz arkadaşalar),temizleme jeli olarak hergün maske olarak yine haftada 2 gün uygulanabilir.ortalama fiyatı 9.90 ve 10.90 arasında değişebiliyor.yüze verilen ferahlık özellikle yaz aylarında cildin nefes almasını (eskiden diş macunu süren bile vardı ferahlık için:) )yağdan arınmasını sağlıyor.yalnız arkadaşlar tek başına bir ürün siyah noktalardan tamamen arındırmaz,etkisini çok iyi göstremez tamamlayıcı ürünler mutlaka kullanılmalı tonik ve nemlendiricisini de tavsiye ederim özellikle 20li yaşlarda.(tonik ve nemlendiricisi mavi renkte olanlar yağlı ciltler için fiyat olarak 9.90,yeşil olanlar ise kuru hassas ciltler için 7.99tl)cilt bakım ürünlerini cilt tipimize göre almakta fayda var.garnier cilt bakım ürünlerinin uygun fiyatlı olmasının nedeni ülkemizde malesef bir nemlendiriciyi 1 yıl kullanan ve hatta temizleyici ürünleri hiç kullanmayan insanlar var (fiyatın pahalı olmasından dolayı) uygun fiyatlı ki insanlar cildine gereken temizliği cilt tipine göre ve doğru bir ürünle yapabilsin cilt bakımına gereken önemi göstersin
Bayanlar ben cilt bakımı bölümünde okuyorm ve kesinlikle bu tip 3ü bir arada etki eden ürünleri kullanmanızı önermiyorum.Her ürün tek etki gösterir ve kozmetik değil dermakozmetk ürünler kullanın.Ferahlık hissi verdiği doğru ama sadece his verir etki göstermez.Ve cilt tipine yatkın ürünler kullanmalıyız bana bişey olmaz diyip hep alan arkadşlarım oldu sonucu onlarda bende gördümboshayallersmileboshayallersmile