Garip Erkek Türleri

Bende sana teşekkür ederim yorumun için:)
Evet kararlarıma saygı duyan bir annem var çok şükür, o yönden şanslıyım. Zaten hiç kısıtlanan yada şiddet gören bir birey olmadım. Hayatımdaki "baba" figuru annem oldu diyebilirim. Bir erkek olmadı hiçbir zaman evin reisi konumunda. O yüzden erkekleri hayatımın merkezi yapıp, peşinden gidemiyorum belkide. Alışkınım çünkü küçüklüğümden beri hayatımı erkeksiz idame ettirmeye.

Umarım senin ilişkinde de herşey istediğin gibi, gönlünce olur:)

Mühendisi de saldım gitti

Kuzum seninle ne kadar benziyoruz biz ya :26: bizim evin resisi de hep annemdi , baba figuru de annem oldu hep. Bu durum beni daha çabuk olgunlaştırdı sende de oyle olmustur eminim. Ben de bi erkege ihtiyac duymadan yaşamayı çocukluktan beri öğrendim o yuzden belki de tamah etmiyorum hicbi seye kolay vazgecebilyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

Zaten daha önceki yorumlarda da ben sezmiştim bir benzerlik, burcunu sormuştum o yüzden, şimdi anlaşıldı neden benzediğimiz
Gerçekten babasız büyümek çok büyük etken oluyor bence bunda. Bir erkeğe ihtiyaç duymuyoruz dediğin gibi, çünkü kendimizi korumayı kendimiz öğrendik hayatta. Bizi kollayan yada uyaran bir "baba" figürü olmadı. Bence bu yönümüz çok güzel, ben şahsen çok memnunum böyle kolay vazgeçebilmekten. Bu arada kaç yaşındasın? Birde sende benim gibi yaşıtlarınla değilde biraz daha olgun erkeklerle daha iyimi anlaşıyorsun?

Son düzenleme:

Ay cevapları falan pek okumadım ama yazasım geldi ben denk gelmiştim zamanında birisine, insan sevmese dahi o aramayınca kötü oluyor ya, arasın istiyor.. sende cevap yazsın diye mesaj atmışsın falan mesela aslında eksikliğini hissetmediğin halde dimi? :)
buda kadınca bişey işte, ama resmen aynı şeyleri yaşadığım zamanları hatırladım bu saatte, gül geç yaa canım..
Dengesizin biriymiş işte başka ne olacak
Bi baltaya sap olamaz yada bunu parmağında çevirecek bi eş bulur mutlu mesut yaşar

Evet bide kendi ısrar etti ya ilişki konusunda, sonra böyle en ufak bi höddd dememde korktu kaçtı adam kız hahah
Hayır madem msj atmadın sonradan niye atıyorsun erkekleri bu konuda anlayamıyorum işte.

Aynen canım dengesizin biri dediğin gibi zaten çoktan hayatımdan çıkardım da yinede konu açayım dedim bu türlerle tanışan kadınlar varmı diye, yalnız değilmişim :)

valla şu saatte tanıdığım o tip adamı hatırlayıp gülüyorum.. kendimi hatırladım o dönem inan adam zerre umrumda değil seviyorum aşığım diyor ama aramıyor ya .. ben sanki deli aşık gibi 'ay neden aramıyor bu' psikolojisindeyim, sonunda arıyorum falan.. sonra dedim kızım ne yapıyorsun sen? egona yenik düşme, sal ipini gitsin.
ama ona da dedim en son valla hayatımda tanıdığım en tuhaf erkeksin... falan işte. anladığını sanmıyorum da benim ki içimde kalmasın diye
hayatımızda renk oluyor işte, bide şuan da elimdekinin kıymetini biliyorum ben şahsen bu sayede

27 yaşındayım canım,sen ? Kendimi bildim bileli hep kendimden büyük erkeklere ilgi duymslugum var sadece ilişki anlaminda değil aslinda 18 yasimda bile yaşça büyük insanlarla iyi anlasirdim. Beraber olacagim erkeklerde de sen gibi mutlaka ben de goruntuye çok önem verdim hep şimdi şimdi değişti fikirlerim. Ama önceliğim hep çok sevilmekti şimdi bakiyorum da ben hep cok sevildigim adamları sevmişim. Hiç seçen olmadım, şu adam benim olmali demedim, ilk adım hep karsi taraftan geldi iliskilerimin başlangıcında hep bana asık olup beni elde etmeye çalışan insanlara tanimak icin şans verdim. Yani öyle iki bakışip hadi takilalim olmadi hiç. Sanırım hep sağlam basmak istedim, emin olmadan bi yola girmedim yetisme tarziyla alakali. Sende de sezdim bunu

Çok tatli bi kitap okumustum bi şehir kadininin aşk hayatıyla ilgli smdi adını unuttum, orda kadın bağlanmadan tek gecelik bi ilişki yaşamak istiyodu tamamen seks ihtiyacini gidermek için ve bardan bi adam kaldiriyodu sabah komidinin üstünde adamın telefin numarasının yazili olduğu bi kart buluyodu adami hatirlamiyo nerdeyse o kadar sarhos ama dayanamayip msj atiyodu sonra günlerce aramasini bekliyodu o hatırlmadigi adamin. Yani ozetle bi kadin dogasi gereği ne kadar çapkın rahat olsa da,karsidaki adama hiç sallamasa da o telefonu mutlaka beklermis

En güzeli rest çekip hayatından çıkmak zaten. İnsanı sinir etmek için taktik uyguluyorlar resmen :) bende deli divane değildim ama bozuluyordum yani aramamasına onca sözünden sonra vur kaçmıdır nedir bu yöntem öyle bir taktik vardı

inş benimde kıymetini bileceğim biri çıkar karşıma günün birinde. Ömrüm boyunca uğraşmam bu garip tiplerle

Mutluluklar bu arada canım

27 yaşındayım canım,sen ? Kendimi bildim bileli hep kendimden büyük erkeklere ilgi duymslugum var sadece ilişki anlaminda değil aslinda 18 yasimda bile yaşça büyük insanlarla iyi anlasirdim. Beraber olacagim erkeklerde de sen gibi mutlaka ben de goruntuye çok önem verdim hep şimdi şimdi değişti fikirlerim. Ama önceliğim hep çok sevilmekti şimdi bakiyorum da ben hep cok sevildigim adamları sevmişim. Hiç seçen olmadım, şu adam benim olmali demedim, ilk adım hep karsi taraftan geldi iliskilerimin başlangıcında hep bana asık olup beni elde etmeye çalışan insanlara tanimak icin şans verdim. Yani öyle iki bakışip hadi takilalim olmadi hiç. Sanırım hep sağlam basmak istedim, emin olmadan bi yola girmedim yetisme tarziyla alakali. Sende de sezdim bunu

Aynen tam olarak aynıyız seninle ilişki anlamında. Bende hiç seçen olmadım diyebilirim. Bana ilgi göstermesse kılımı bile kıpırdatmam mesela. Ama bunuda yenmek istiyorum. Birine karşı bişeyler hissedip, onun için ben uğraşmak istiyorum asıl bir duyguymuş diye :) bakalım daha karşımıza kimler çıkar, her kadının hayatında oluyor böyle garip tipler zaten. Bir söz varya
"Bir gün hayatına biri girecek. Ve o gün, Daha öncekilerle neden işlerin yürümediğini anlayacaksın!" diye. Çok doğru. 22 yaşındayım bu arada.

Son düzenleme:

aynen çok sevdiğim bi laftır o. bakalım belki gerçek aşkı bulduğumuzda tabularımızı yıkarız. gerçi ben bugüne kadar hiç pişmanlık yasamadım, keske ben adım atsam demedim cünkü yapamadığım için değil böyle olmasını istediğim için o sekilde basladı hep ve emin ol erkeklerin %90ı zor kadından hoşlanır hep elde etme çabası olacak içinde. burda da çok fazla konu görüyoruz kızların çoğu kısa sürede yakınlaşıp kaybolan adamlardan yakınıyor. benim son bahsettiğim mevzuda da ben kendimi hatalı görüyorum biraz görmediğim biriydi neticede, ciddi bi sey düşünmediğim için cevap vermiştim sonradan işin rengi değişti, baştan hiç cevap vermemeliydim diyorum.

yasın daha küçükmüş daha kimleeer kimlerr çıkar karsına. sen şimdi sildin mi mühendisi nedir son durum? :)

aynı seyi yasamıstım, bu modeller wallahi seri uretim gibi

ben bu kadar hızlı da akıllanmamıstım, 2. vakamda cocugun cok yogun bir işi vardı ve gercekten bazen teli cekmeyen yerlere gitmek zorunda kalıyordu falan. cok sevmiyordum ama o okadar ısrarcıydı ki mutlu eder sandım. sonra dayanamadım senin davranısların duzene girmedikce ben yokum dedim ertesi gun nisanlandıgını ogrendim...

kuma mıydım yani ben diye sinirimden kendimi yedim. bir daha kimse beni uzemeyecek diye bir şahlandım ki sormayın
simdi hersey iyi guzel ama elindekinin kıymeti de bir yere kadar , bazen sabır taşı mıyım diyor insan :95:

ertesi gün nişanlanmak mı ay resmen kıyıdan dönmüşsün inanmıyorum. valla kızlar çevremizde 10 adam varsa 8i bozuk. o 2 tanesinden biri de ya sans eseri denk gelicek yada deneye yanıla bulucaz.

ben çok şükür bugüne kadar yasadığım ilişkilerimde hep cok sevildim, bunu bi ego yaparak söylemiyorum yanlıs anlasılmasın ama hep sımarıklık yapıp ayrılan taraf ben oldum. ama son zamanlarda insanlar inanılmaz değişti ilişkiler eskisi kadar kolay değil, evet imkanlar mesafeleri bi tıkla ayagımıza getiriyo bunlar güzel bi taraftan ama diğer taraftan çabuk tüketir olduk.

mesela benim son iki ilişkim de internet yüzünden bitti (bir tanesi konularım arasında tüm detaylarıyla var) en yapmaz denecek türden adamlardı hem de. tam aldatma sayılmazdı gerci ama benim için ayrılma sebepleriydi. adamların gözleri açıldı resmen. eskiden bi yanında seni gören adam şimdi bi tıkla bin tane kıza ulaşma sansı var ya, böyle bi güven geldi hepsine sanki sana mı kaldım havaları

evet aynı şoku ben de yasamıstım... tabi sonra o kızla ayrıldıklarını da ogrendim baska ortak bir arkadastan, neymis ailesine hayır diyememis de bilmem neymis de. diyelim bunlara inandım, eee bana ne bundan, ben senin gibi egilip bukulen adamla yapamam ki zaten, azcık saygı duyuracak tavırları olmalı erkek dediginin. kendimi övmek gibi olmasın ama onu tanıyanlar da soruyordu senin gibi biri ne buluyor ondan tamam iyi hos cocuk ama cok kultursuz. ben de onlar boyle dedikce sahiplenmistim cocugu, sanki anasıyım koruyacagım

uzun lafın kısası, bazen insan kendine inanamadıgı seyler yapabiliyor. bosluktan mıdır bilemem.:44: fakat ne olursa olsun kendisine saygısını yitirecek kadar kapılmamalı karsı tarafın her haraketine anlam yukleyip onu kafasında aklamamalı, sevse dahi her dedigine boyun egmemeli. cok sukur en kotu iliskim de bile -enayi yerine konulmus da olsam- kendimi ezdirmedim, resti cekmesem diger bilgileri hic ogrenemeyecektim belki. yoksa uyu babam uyu...

ek: cok sevildim demissin ya oncelikle tebrik ederim. ego diye belirtmene gerek yoktu, oyle bir amacın olmadıgı zaten belli, tecrube paylasıyoruz şurada :13:
sevildim mi bilmiyorum ama simdiye kadar hepsi cok sevildigime inandırdı, siirler besteler... ama sonra baktım o kadar sıkıcı ki, kendilerini tatmin icin yapıyor gibiler. ya hastalıklı bicimde baglanıyorlar ya da zaten hali hazırda kurguladıkları yasamak istedikleri duyguları sana atfediyorlar; ne anladım ben o iliskiden.

odun da olsa mert olmalı, sevigisini ofkesini her seyi yasayabilmeli, kosullara gore davranmalı yeri geldiginde hatamı yuzume vurmalı, ilerde evimi cekip cevirebilecek bir adam olmalı dedim. olgun ama cocuk ruhlu da olabilmeli, torununu sırtına alan dedeler gibi davranacagı gunleri kendi de isteyebilmeli dedim.

ve su an beraber oldugum kisiyi gozume kestirdim. fakat hep kactım, cunku bir iliskiye hazır degildim. sonra o kovaladıkca acaba mı diye dusundum... bir kac gunlugune anlasıp anlasamayacagımıza bakalım dedim ama sonra kendimi tutkulu bir hikayenin ortasında buldum. her sey hem hızlı hem de cok agırdı. simdi ise soru isaretleriyle doluyum ve 10 yıllık evli gibi hissediyorum
belki yasanların sorunlarından kendimi gorur bir cozum bulurum diye kk ya attım kendimi.

wallahi yaranılmıyor biz kadınlara

yorumları okuyamadım fakat, sizin konununu okuyunca aklıma gelen ılkşey, ne şiş yansın ne kebap, sıkıldıkca degısen modunda bır tur. hepsı elının altında dursun, o hangısını ısterse onunla görussun, sonucta sızın sehırde farklı, oralara yolu duserse yalnız kalamasın oracıklarda..

ilginçtirki bu türler bu davrnanısları sonucu gızemlıdır ve asık olunası adamlardır....bu tür canlıların cıddı bır ılıskısı yoktur, hatun nıyetı cıddıye bağladımı saatte 200 km hızla kosma kabılıyetıne sahıptirler.... 5 güne bir ararlar çünkü;öyle cok cıddı olmadan kımseyi ozelıne mudahale hakkı vermezler,avına sinsice yaklasır ve gidebildiği yere kadar giderler.... ve uzun yıllar yalnız yaşarlar....silsen de telden arada aklına gelir,acı çektiğinden değil, canı çektiğinden :''özledim'',''naber'',''nasılsın'' diye kısa ve net mesaj atar nabız yoklarlar....bunların famılyası böyle şekerim:))

Son düzenleme:

ay cok hosuma gitti!

timsah gozyasları ve kukreme cakması gegirti seslerini unutmussun canım

ay cok hosuma gitti!

timsah gozyasları ve kukreme cakması gegirti seslerini unutmussun canım

ayhhh evet buda benim hoşuma gitti bidahaki ''kk geographıc belgeseli''ne bu özelliklerini de ekleyip izleyelim yabanileri:))

ee tabi bide çamura yatış ve çamurun içine batış battıkça çırpınışlarını da unutmamak gerek

Son düzenleme:
katılıyorum sana ve bu konuda misscoffee sen ve ben üçümüzün de ilişkilere bakış açısı hemen hemen aynı. ikinizin de yorumlarında kendimi buluyorum. ben de olsam öyle yapardım diyorum verdiğiniz örneklerde.

çok da bi sey istemiyoruz be aslında, işin özü adam gibi adam olsun senin de dede örneğinde anlattığın gibi aile babası olacak gibi adam olsun. seyirlik değil ömürlük arıyoruz neticede. çok yakısıklı olması benim için mühim değil artık, eskiden çok takardım ama su an kız arkadaslarımın onayı hiç önemli değil adam bana güzel geliyosa tamamdır.

ben de şu an bi itirafta bulunayım yeri gelmişken :)) hep eskilerden konustuk içim şişti konularıma göz atan olmussa aldatmak değil de ne bu? baslıklı konumda o mevzudan dolayı ayrıldığımız eski erkek arkadasımla görüşmeye basladık tekrar, 1 hafta kadar oldu ama son günlerde biraz dozunu arttırdık konusmaların.

ayrıldığım zaman çok aşırı tepki verdiğimi söyleyenler olmuştu ama niyeyse içime sindirememiştim bi de annesi filan karısmıstı mevzuya iyice kopmustuk. şimdi neredeyse 1 sene olacak adam istisnasız her gün beni takip etmiş attığım her adımdan haberi var, bu bana ayrıldığımız zaman son görüşmede ''sen ne dersen de gün gelicek o duvağı ben açıcam aysu'' demişti ben de ''hıı hı evet anlıyorum tabi'' deyip gülüp gitmiştim yanından, şimdi bana sözümü tutmaya geldim diyo:) net bi sey yok su an flortvari konusmalar var, gardım sağlam hosuma gitse de renk vermiyorum hemen yüz bulmasın:) :103:

mrsfreesia,
wala oyle guzel yazmıssın ki su an hemen renk verecegim, heycanlandım...

daha iyi anlamak icin konunu actım, fakat 133 sayfa!
en azından ilk 10sayfada konunun cozulecegine inanıyorum...

ayrılma nedeninizi bilmiyorum ama ne geri donulmez bir kavga olmus ne de birbirinizi kıracak sozler soylenmis diye dusunuyorum.
gorus(me)mek uzere konusurken bile adam seni alacagım kaçarın yok modunda

bahsettigin konuna biraz bakayım, daha sonra tekrar yazarım canım

senin yuzunden bir daha NG izleyemeyecegim sanırım
bir yandan tv sessiz ama acıktı, tesadufe bak yuh dedim!
afrika mandası ve kara gergadanını gosterdi sırayla, tutamadım bastım kahkahayı!

ben bu renk vermeme terimini cok kullanıyorum dimi ya

oku canım oku benim konu 3. 4. sayfalardan sonra bi canlandı ki daha da önünü alamadık :)) flower79 a dikkat et büyük ihtimalle onurdu o :) sonradan da buldu beni deşifre oldum bütün yazışmaları okudu filan baya seyler oldu :) demin ben de bi anıları tazelemek için girdim dolandım bütün detayları verdim daha sonraki konusmaların whatsapp ekran görüntüleri filan da var orda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…