- 21 Aralık 2013
- 529
- 89
-
- Konu Sahibi misscoffee
acılar insanı olgunlastırır derler ya belki sendeki oyle. biraz da yetistirilme tarzı; annenin damat yorumunu hatırlıyorum :)
ayrıca hata bile yapsan/yapacak olsan hayata karsı net bir durusun var.
herkes aynı goruse sahip olmak zorunda degil fakat dostu geçelim dusmanımın bile nerde ne yapacagını bilmek saygı uyandırıyor bende.
bu arada guzel yorumun icin de tesekkur ederim :) kısa surede cok zorlu zamanlar atlattık, iliski tam oturdu derken... bazen gelecege dair umidimi yitiriyorum ama kısmet... bakalım daha neler olacak.
şu 29yaşındaki derbeder muhendise gelince,
sal gitsin. elbet seni hem el ustunde tutacak hem de agır durusuyla aklını alacak biri cıkar
daha ilk gunden mızmızlanmış. onunla iliskin dert anası olmak icin degil sevgilisi olmak icin var, rolunu bilemiyorsa kendi kaybeder.
Bende sana teşekkür ederim yorumun için:)
Evet kararlarıma saygı duyan bir annem var çok şükür, o yönden şanslıyım. Zaten hiç kısıtlanan yada şiddet gören bir birey olmadım. Hayatımdaki "baba" figuru annem oldu diyebilirim. Bir erkek olmadı hiçbir zaman evin reisi konumunda. O yüzden erkekleri hayatımın merkezi yapıp, peşinden gidemiyorum belkide. Alışkınım çünkü küçüklüğümden beri hayatımı erkeksiz idame ettirmeye.
Umarım senin ilişkinde de herşey istediğin gibi, gönlünce olur:)
Mühendisi de saldım gitti
[
Kuzum seninle ne kadar benziyoruz biz ya :26: bizim evin resisi de hep annemdi , baba figuru de annem oldu hep. Bu durum beni daha çabuk olgunlaştırdı sende de oyle olmustur eminim. Ben de bi erkege ihtiyac duymadan yaşamayı çocukluktan beri öğrendim o yuzden belki de tamah etmiyorum hicbi seye kolay vazgecebilyorum
Kızlar öncelikle bugün açılan konular çok ağırdı gerçekten, Allah hepsine sabır ve çözüm versin.. Ben daha basit bir konu hakkında fikir alayım dedim, hemde çıkarım yaparız belki böylece konu üzerinden :26: Konumun içeriği; garip erkek türleri
Ben biriyle tanıştım, aslında internet aracılığıyla 3 yıl kadar arkadaştık. Bir kaç buluşma girişiminde bulunmuştu ama ben bir bahane bulmuştum. Sonra bir gün benim yaşadığım şehre gelmiş. Buluşalım dedi. Kabul ettim bende, buluştuk. Benden etkilenmiş. kendisi 29 yaşında, iyi bir mesleği olan biri ama okulu yeni bitmiş. Benimle bir ilişki istediğini söyledi, ben çok sıcak bakmadım başta neden bilmiyorum. Böyle biraz çekingen, özgüvensiz gibi gelmişti. Birde o kadar iyi bir mesleği var ama mesleğini yapmak istemiyordu, napmak istediği belli değildi. Ama 3 buluşmadan sonra onun çok istekli olduğunu görüp bir şans verdim. Başta iyi gidiyordu msjlaşıyoruz, konuşuyoruz sonra bir nedenden tartışma çıktı. Bende özel günümdeyim ama nasıl sinirliyim. Tartışma sonucunda beni 4 gün aramadı. Birde ertesi gün buluşucaz demiştik, aramadı. 4 günün sonunda birde bana neden konuşmuyosun, ben zaten hayatımdaki herkesi üzüyorum, takıntılıyım, her konuda böyle kararsızım gibi şeyler söyledi. Bende sinirlendim "e napayım ben ozaman? ne bekliyorsun benden ortada bir ilişki kalmadı zaten" dedim. Oda beni hayatında istediğini, inanmasamda duygularının asla değişmeyeceğini söyledi. Bende inanmıyorum diyerek kestirip attım. Yinede biraz daha üstüme gelse diğer günlerde arasa sorsa barışmayı düşünebilirdim. Sonra beni 5 gün daha aramadıbende artık anladım bi halt olmucağını "numaranı siliyorum, sende silersen sevinirim, kib" dedim. Ammaaann bu bi atarlandı yok numaramı sil istersen ben asla silmicem, yok sen hiçbirşeyi göze alamıyorsun benim yapcağım bişey yok artık" vs yazmış. Ama inandırıcı mı sizce kızlar allaşkına. Sürekli whatsappta online'dı bana yazmadığı dönemlerde ayrıca o kavga ettik dediğimde de fazla büyük kavga değildi. Son alarakta yılbaşında yazmış. İlişmizide beni hiç kıskanmayan adam nerdesin, kimleydin, naptın. Hesap sorar gibi msj atmış. Bende azının payını verdim tabi.
Size sormak istediğim bu ne şimdi kızlar? BİRDE 29 YAŞINDA BU BAHSETTİĞİM İNSAN. bendemi suç? böyle garip erkek türleriyle karşılaşan ve çözebilen bayanlar var mı? Gerçekten düzgün adam mı kalmadı yoksa ben mi seçemiyorum?
Ay cevapları falan pek okumadım ama yazasım geldi ben denk gelmiştim zamanında birisine, insan sevmese dahi o aramayınca kötü oluyor ya, arasın istiyor.. sende cevap yazsın diye mesaj atmışsın falan mesela aslında eksikliğini hissetmediğin halde dimi? :)
buda kadınca bişey işte, ama resmen aynı şeyleri yaşadığım zamanları hatırladım bu saatte, gül geç yaa canım..
Dengesizin biriymiş işte başka ne olacak
Bi baltaya sap olamaz yada bunu parmağında çevirecek bi eş bulur mutlu mesut yaşar
Evet bide kendi ısrar etti ya ilişki konusunda, sonra böyle en ufak bi höddd dememde korktu kaçtı adam kız hahah
Hayır madem msj atmadın sonradan niye atıyorsun erkekleri bu konuda anlayamıyorum işte.
Aynen canım dengesizin biri dediğin gibi zaten çoktan hayatımdan çıkardım da yinede konu açayım dedim bu türlerle tanışan kadınlar varmı diye, yalnız değilmişim :)
27 yaşındayım canım,sen ? Kendimi bildim bileli hep kendimden büyük erkeklere ilgi duymslugum var sadece ilişki anlaminda değil aslinda 18 yasimda bile yaşça büyük insanlarla iyi anlasirdim. Beraber olacagim erkeklerde de sen gibi mutlaka ben de goruntuye çok önem verdim hep şimdi şimdi değişti fikirlerim. Ama önceliğim hep çok sevilmekti şimdi bakiyorum da ben hep cok sevildigim adamları sevmişim. Hiç seçen olmadım, şu adam benim olmali demedim, ilk adım hep karsi taraftan geldi iliskilerimin başlangıcında hep bana asık olup beni elde etmeye çalışan insanlara tanimak icin şans verdim. Yani öyle iki bakışip hadi takilalim olmadi hiç. Sanırım hep sağlam basmak istedim, emin olmadan bi yola girmedim yetisme tarziyla alakali. Sende de sezdim bunu
Zaten daha önceki yorumlarda da ben sezmiştim bir benzerlik, burcunu sormuştum o yüzden, şimdi anlaşıldı neden benzediğimiz
Gerçekten babasız büyümek çok büyük etken oluyor bence bunda. Bir erkeğe ihtiyaç duymuyoruz dediğin gibi, çünkü kendimizi korumayı kendimiz öğrendik hayatta. Bizi kollayan yada uyaran bir "baba" figürü olmadı. Bence bu yönümüz çok güzel, ben şahsen çok memnunum böyle kolay vazgeçebilmekten. Bu arada kaç yaşındasın? Birde sende benim gibi yaşıtlarınla değilde biraz daha olgun erkeklerle daha iyimi anlaşıyorsun?
Ay cevapları falan pek okumadım ama yazasım geldi ben denk gelmiştim zamanında birisine, insan sevmese dahi o aramayınca kötü oluyor ya, arasın istiyor.. sende cevap yazsın diye mesaj atmışsın falan mesela aslında eksikliğini hissetmediğin halde dimi? :)
buda kadınca bişey işte, ama resmen aynı şeyleri yaşadığım zamanları hatırladım bu saatte, gül geç yaa canım..
Dengesizin biriymiş işte başka ne olacak
Bi baltaya sap olamaz yada bunu parmağında çevirecek bi eş bulur mutlu mesut yaşar
valla şu saatte tanıdığım o tip adamı hatırlayıp gülüyorum.. kendimi hatırladım o dönem inan adam zerre umrumda değil seviyorum aşığım diyor ama aramıyor ya .. ben sanki deli aşık gibi 'ay neden aramıyor bu' psikolojisindeyim, sonunda arıyorum falan.. sonra dedim kızım ne yapıyorsun sen? egona yenik düşme, sal ipini gitsin.
ama ona da dedim en son valla hayatımda tanıdığım en tuhaf erkeksin... falan işte. anladığını sanmıyorum da benim ki içimde kalmasın diye
hayatımızda renk oluyor işte, bide şuan da elimdekinin kıymetini biliyorum ben şahsen bu sayede
Aynen tam olarak aynıyız seninle ilişki anlamında. Bende hiç seçen olmadım diyebilirim. Bana ilgi göstermesse kılımı bile kıpırdatmam mesela. Ama bunuda yenmek istiyorum. Birine karşı bişeyler hissedip, onun için ben uğraşmak istiyorum asıl bir duyguymuş diye :) bakalım daha karşımıza kimler çıkar, her kadının hayatında oluyor böyle garip tipler zaten. Bir söz varya
"Bir gün hayatına biri girecek. Ve o gün, Daha öncekilerle neden işlerin yürümediğini anlayacaksın!" diye. Çok doğru. 22 yaşındayım bu arada.
valla şu saatte tanıdığım o tip adamı hatırlayıp gülüyorum.. kendimi hatırladım o dönem inan adam zerre umrumda değil seviyorum aşığım diyor ama aramıyor ya .. ben sanki deli aşık gibi 'ay neden aramıyor bu' psikolojisindeyim, sonunda arıyorum falan.. sonra dedim kızım ne yapıyorsun sen? egona yenik düşme, sal ipini gitsin.
ama ona da dedim en son valla hayatımda tanıdığım en tuhaf erkeksin... falan işte. anladığını sanmıyorum da benim ki içimde kalmasın diye
hayatımızda renk oluyor işte, bide şuan da elimdekinin kıymetini biliyorum ben şahsen bu sayede
aynı seyi yasamıstım, bu modeller wallahi seri uretim gibi
ben bu kadar hızlı da akıllanmamıstım, 2. vakamda cocugun cok yogun bir işi vardı ve gercekten bazen teli cekmeyen yerlere gitmek zorunda kalıyordu falan. cok sevmiyordum ama o okadar ısrarcıydı ki mutlu eder sandım. sonra dayanamadım senin davranısların duzene girmedikce ben yokum dedim ertesi gun nisanlandıgını ogrendim...
kuma mıydım yani ben diye sinirimden kendimi yedim. bir daha kimse beni uzemeyecek diye bir şahlandım ki sormayın
simdi hersey iyi guzel ama elindekinin kıymeti de bir yere kadar , bazen sabır taşı mıyım diyor insan :95:
ertesi gün nişanlanmak mıay resmen kıyıdan dönmüşsün inanmıyorum. valla kızlar çevremizde 10 adam varsa 8i bozuk. o 2 tanesinden biri de ya sans eseri denk gelicek yada deneye yanıla bulucaz.
ben çok şükür bugüne kadar yasadığım ilişkilerimde hep cok sevildim, bunu bi ego yaparak söylemiyorum yanlıs anlasılmasın ama hep sımarıklık yapıp ayrılan taraf ben oldum. ama son zamanlarda insanlar inanılmaz değişti ilişkiler eskisi kadar kolay değil, evet imkanlar mesafeleri bi tıkla ayagımıza getiriyo bunlar güzel bi taraftan ama diğer taraftan çabuk tüketir olduk.
mesela benim son iki ilişkim de internet yüzünden bitti (bir tanesi konularım arasında tüm detaylarıyla var) en yapmaz denecek türden adamlardı hem de. tam aldatma sayılmazdı gerci ama benim için ayrılma sebepleriydi. adamların gözleri açıldı resmen. eskiden bi yanında seni gören adam şimdi bi tıkla bin tane kıza ulaşma sansı var ya, böyle bi güven geldi hepsine sanki sana mı kaldım havaları
yorumları okuyamadım fakat, sizin konununu okuyunca aklıma gelen ılkşey, ne şiş yansın ne kebap, sıkıldıkca degısen modunda bır tur. hepsı elının altında dursun, o hangısını ısterse onunla görussun, sonucta sızın sehırde farklı, oralara yolu duserse yalnız kalamasın oracıklarda..
ilginçtirki bu türler bu davrnanısları sonucu gızemlıdır ve asık olunası adamlardır....bu tür canlıların cıddı bır ılıskısı yoktur, hatun nıyetı cıddıye bağladımı saatte 200 km hızla kosma kabılıyetıne sahıptirler.... 5 güne bir ararlar çünkü;öyle cok cıddı olmadan kımseyi ozelıne mudahale hakkı vermezler,avına sinsice yaklasır ve gidebildiği yere kadar giderler.... ve uzun yıllar yalnız yaşarlar....silsen de telden arada aklına gelir,acı çektiğinden değil, canı çektiğinden :''özledim'',''naber'',''nasılsın'' diye kısa ve net mesaj atar nabız yoklarlar....bunların famılyası böyle şekerim:))
ay cok hosuma gitti!
timsah gozyasları ve kukreme cakması gegirti seslerini unutmussun canım
ayhhh evet buda benim hoşuma gitti bidahaki ''kk geographıc belgeseli''ne bu özelliklerini de ekleyip izleyelim yabanileri:))
ee tabi bide çamura yatış ve çamurun içine batış battıkça çırpınışlarını da unutmamak gerek
mrsfreesia,
wala oyle guzel yazmıssın ki su an hemen renk verecegim, heycanlandım...
daha iyi anlamak icin konunu actım, fakat 133 sayfa!
en azından ilk 10sayfada konunun cozulecegine inanıyorum...
ayrılma nedeninizi bilmiyorum ama ne geri donulmez bir kavga olmus ne de birbirinizi kıracak sozler soylenmis diye dusunuyorum.
gorus(me)mek uzere konusurken bile adam seni alacagım kaçarın yok modunda
bahsettigin konuna biraz bakayım, daha sonra tekrar yazarım canım