- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi misscoffee
Hiç bu kadar tuhaf bir genelleme duymamıştım..:44:
"ben zaten hayatımdaki herkesi üzüyorum, takıntılıyım, her konuda böyle kararsızım" gibi şeyler söyledi.
Bence bu cümleyi ciddiye al, kavga sirasinda kendini elestirmis ve büyük ihtimalle dogru.
Egitimli olup cidden kafayi yemis tipler cok. Sorunlu bir tip yani belli, bosver uzak dur. Sen zaten cok istekli de degilmissin bastan.
Sonra daha cok ugrasmaktansa inceldigi yerden kopsun. :)
Sanırım kaçmak ve kovalanmak istiyor. Sen kovalamayınca o kovalamaya başlıyor. Bu da sana garip geliyor. Garip erkek türü değil, bildiğin dengesiz erkek tipi.
Dipsiz Not: 29 yaş ya da 29 yaş üstünde bekar olmak bir insanı cinsel hayatı berbat olan bir ucube yapmaz. İnsanları dengesiz yapan davranış biçimleridir.
şimdi burda bazı konular var işte 30uma geldim evlenemedim diye o zaman 1 kişi bile çıkıp sende sorun var sorunsuz olsan bulurdun birini demiyor da erkek olunca neden böyle yaklaşılıyor ki?
günümüz erkekleri zaten geç evleniyor ortalıkta bir sürü kadın var evliliği de kafese tıkılmak gibi görüyorlar yani şimdi böyle genellemeler ne kadar yanlış.. tanımadan etmeden ayrıca ben erkeğin 30dan önce evlenmemesi taraftarıyım anca kafaları yerine geliyor..
canım muhendis olmak yetse idi...nane nane nane
'yeterince ilgiyi gostermedin sevginden suphe etti ve zaten asık olmadıgı icin uzaklastı' diyecegim de siz yeni tanısmıyormussunuz ki.
ben 3yıl biriyle konusmus olsam ohooooo soy agacını cıkarırdım. senin de cetin ceviz oldugun belli yani
eger bu adam aklında kaldıysa ve seni geri arar ısrar eder ozur dilerse acık acık konus sonra da onun cevaplarına gore kesin kararını ver. yoksa boyle iliskileri tam olarak sonlandıramadıysan hep suruncemede kalıyor insan daha bir bunalıyor.
Konu hakkinda tum sayfalari okuyamadim belki net biliyorsundur da gercekten muhendis mi? Ve meslegini sevmiyorsa neden yuksek lisans yapmis? Ve internet ortaminda bazen yalanlar olabiliyor emin misin dogru bilgiler verdigine? Not; Bir arkadasimin basina gelmisti adam a dan z ye yalan soylemisti internetten tanistigi arkadasima
Ben mi yanlis anladim. Yanlisim varsa duzeltin: 3 yildir sanal ortamda gorusuyorsunuz ve 3 kez bulustunuz. Sanal ortamda hem de topu topu 3 kez gordugunuz birine ne kadar guvenebilirsiniz ki. Ben bile kocamin gercek yuzunu 11 yil sonra bosanirken gordum.
Ikincisi adam muhendis ve meslegini sevmiyormus. Meslegini sevmeyen baska is yapar, master yapmaz. Ustune bir de doktora dusunmez. Doktora daha cok akademik kariyer dusunuldugunde yapilir. Ben aslinda universite mezunu oldugundan bile supheliyim ama neyse. Issiz gucsuz bir o kadar da avare calismayi sevmeyen biri. Sanal ortam hikayesi. Bence uzerine konusulacak cok bir sey de yok aslinda. Evrene sal gitsin.
Ben Adamın Mühendis Olucağını Sanmıyorum
Adam Eli Boş Canı Sıkılıyor Macera Arıyor Nette Belli Çok Yoğun İşi Yada İyi Ve Sevdiği İşi Olsa Nette Dolanmaz
Ama Seni Tebrik Ederim 3 Yıldır Pas Vermemişsin İyice Emin Olmadan Oltaya Gelmemişsin Bu İyi
Adamın Amacı Seni Elde Etmek İnat Etmiş Senin Kolay Lokma Olmadığının Farkında Elde Edince Heves Biticek Olay Budur
Canım bana da işin içinde bir yalan var gibi geldi. Hatta bence direkt söylüyorum yalan yani. ''Ay ben mesleğimi sevmiyorum acaba master mı yapsam, sonra da acaba doktora mı yapsam ne yapsam ben bir şeyler yapsam ''... Çünkü doktora yapmak iki dakikalık olay şakkadanakkk oluveriyor sanki de beyfendinin acaba yapsam mı'sına kalmış bir olay.. Zaten dengesizmiş. Bir arkadaşımın sevgilisi var, adam 33 yaşında. Kız, sevgilisinin huylarını, yaptıklarını bir anlatıyor 17 yaşındaki çocuk yapmaz onun yaptığını. İş yaşta değil başta kısacası. Aman uzak dur ne kendini yoruyorsun.
Kızlar hepiniz aynı şeyi söylemişsiniz içime kurt düştü acaba yalanmı mühendislik konusu ya :26: ama ne bileyim ailesi falan yorum yapmış hep okuduğu bölümle ilgili onlar nası kurmaca olcak ki? Ne istediğini bilse onu yapıcakta, akıl vere vere bir hal olmuştum zaten şöyle yap, böyle yap diye. Ben mühendis olcam bi dk düşünmem gül gibi mesleksanırım ondaki kendine güvensizlik. Doğru diyorsun uzak durmak en iyisi..