Garip Erkek Türleri

Sanırım kaçmak ve kovalanmak istiyor. Sen kovalamayınca o kovalamaya başlıyor. Bu da sana garip geliyor. Garip erkek türü değil, bildiğin dengesiz erkek tipi.

Dipsiz Not: 29 yaş ya da 29 yaş üstünde bekar olmak bir insanı cinsel hayatı berbat olan bir ucube yapmaz. İnsanları dengesiz yapan davranış biçimleridir.

ay tipe baak kaptirmis hemen salla gitsin ya. Hangidi.normal

giysi tavir tip hersey kadin gibi oldular ..

Eskiden kizlar barbie erkekler araba severdi simdi tam tersi oldu..

O yuzden salla gitsin butun erkeklerin cani cehenenneme

Adam bir garip. Eğer yüz yüze tanıdığın araştırabileceğin biri olsaydı ya da sevgilin olsaydı ve kısa bir dönem böyle davransaydı, düzeltmeye çalış falan derdim. Ama sanal ortamda tanıdığın böylesine garip bir adam, hiç bulaşma. Daha bu gün seminerine gittik güvenli internet için orada da konuşuldu insanların sanal ortamda daha cesur, daha sahtekar, daha bilinçsiz, daha tehlikeli olduğu. Sen de bir sorun yok canım. Ama herkesin tüm erkekler garip denmesine, 29 yaşına gelmiş sevgilisi yok cinsellikte de kötüdür bu yaşa gelip sevgilisi bile olmayanlar garip oluyor yorumlarına anlam veremedim.

Bana o sözleri sanki klasik "ben seni üzerim" lafı gibi gelmişti ve üstünde durmamıştım. Dediğin gibi fazka bir hissim yoktu, sadece anlam veremiyorum.. ama doğru diyosun çekemedim zaten koptu gitti inceldiği yerden :)

Bir erkek niye kaçmak ve kovalanmak ister ki kız gibi amaann işim gücüm yok onu kovalıcam zaten sanki 3 yıldır sevgiliyiz heyecan arıyor beyefendi. Daha ilişkinin başı :)

Konu hakkinda tum sayfalari okuyamadim belki net biliyorsundur da gercekten muhendis mi? Ve meslegini sevmiyorsa neden yuksek lisans yapmis? Ve internet ortaminda bazen yalanlar olabiliyor emin misin dogru bilgiler verdigine? Not; Bir arkadasimin basina gelmisti adam a dan z ye yalan soylemisti internetten tanistigi arkadasima

canım muhendis olmak yetse idi... nane nane nane

'yeterince ilgiyi gostermedin sevginden suphe etti ve zaten asık olmadıgı icin uzaklastı' diyecegim de siz yeni tanısmıyormussunuz ki.
ben 3yıl biriyle konusmus olsam ohooooo soy agacını cıkarırdım. senin de cetin ceviz oldugun belli yani

eger bu adam aklında kaldıysa ve seni geri arar ısrar eder ozur dilerse acık acık konus sonra da onun cevaplarına gore kesin kararını ver. yoksa boyle iliskileri tam olarak sonlandıramadıysan hep suruncemede kalıyor insan daha bir bunalıyor.

şimdi burda bazı konular var işte 30uma geldim evlenemedim diye o zaman 1 kişi bile çıkıp sende sorun var sorunsuz olsan bulurdun birini demiyor da erkek olunca neden böyle yaklaşılıyor ki?
günümüz erkekleri zaten geç evleniyor ortalıkta bir sürü kadın var evliliği de kafese tıkılmak gibi görüyorlar yani şimdi böyle genellemeler ne kadar yanlış.. tanımadan etmeden ayrıca ben erkeğin 30dan önce evlenmemesi taraftarıyım anca kafaları yerine geliyor..

O bahsettiğin garip erkek türü genelde
2. yi yedekte tutmaya çalışan ve ara ara nabız yoklayan tür

Ben mi yanlis anladim. Yanlisim varsa duzeltin: 3 yildir sanal ortamda gorusuyorsunuz ve 3 kez bulustunuz. Sanal ortamda hem de topu topu 3 kez gordugunuz birine ne kadar guvenebilirsiniz ki. Ben bile kocamin gercek yuzunu 11 yil sonra bosanirken gordum.
Ikincisi adam muhendis ve meslegini sevmiyormus. Meslegini sevmeyen baska is yapar, master yapmaz. Ustune bir de doktora dusunmez. Doktora daha cok akademik kariyer dusunuldugunde yapilir. Ben aslinda universite mezunu oldugundan bile supheliyim ama neyse. Issiz gucsuz bir o kadar da avare calismayi sevmeyen biri. Sanal ortam hikayesi. Bence uzerine konusulacak cok bir sey de yok aslinda. Evrene sal gitsin.

Son düzenleme:
Ben Adamın Mühendis Olucağını Sanmıyorum

Adam Eli Boş Canı Sıkılıyor Macera Arıyor Nette Belli Çok Yoğun İşi Yada İyi Ve Sevdiği İşi Olsa Nette Dolanmaz

Ama Seni Tebrik Ederim 3 Yıldır Pas Vermemişsin İyice Emin Olmadan Oltaya Gelmemişsin Bu İyi

Adamın Amacı Seni Elde Etmek İnat Etmiş Senin Kolay Lokma Olmadığının Farkında Elde Edince Heves Biticek Olay Budur

çocuk gibi küsmeler, aramamalar....hiç çekilecek dert değil.

Ben mi yanlis anladim. Yanlisim varsa duzeltin: 3 yildir sanal ortamda gorusuyorsunuz ve 3 kez bulustunuz. Neyse sanal ortamda hem de topu topu 3 kez gordugunuz birine ne kadar guvenebilirsiniz ki. Ben bile kocamin gercek yuzunu 11 yil sonra bosanirken gordum.
Ikincisi adam muhendis ve meslegini sevmiyormus. Meslegini sevmeyen baska is yapar, master yapmaz. Ustune bir de doktora disunmez. Doktora daha cok akademik kariyer dusunuldugunde yapilir. Ben aslinda universite mezunu oldugundan bile supheliyim ama neyse. Issiz gucsuz bir o kadar da avare calismayi sevmeyen biri. Danal ortam hikayesi. Bemce uzerine konusulacak cok bir sey de yok aslinda. Evrene sal gitsin.

Canım bana da işin içinde bir yalan var gibi geldi. Hatta bence direkt söylüyorum yalan yani. ''Ay ben mesleğimi sevmiyorum acaba master mı yapsam, sonra da acaba doktora mı yapsam ne yapsam ben bir şeyler yapsam ''... Çünkü doktora yapmak iki dakikalık olay şakkadanakkk oluveriyor sanki de beyfendinin acaba yapsam mı'sına kalmış bir olay.. Zaten dengesizmiş. Bir arkadaşımın sevgilisi var, adam 33 yaşında. Kız, sevgilisinin huylarını, yaptıklarını bir anlatıyor 17 yaşındaki çocuk yapmaz onun yaptığını. İş yaşta değil başta kısacası. Aman uzak dur ne kendini yoruyorsun.

Aslında bende daha olgun olduklarını düşünüyorum 28-33 civarının. O yüzden daha çekici geliyorlar bana. Ama arada böyle tuhafları da çıkabiliyor demekki. Oda gelir beni bulur zaten

Aslında o 3 yıl boyunca hiç ona o gözle bakmamıştım :26: sevgilimden vs bahsettiğim bile olmuştu. Hatta o kadar aklımda değildi ki, yeni bir face hesabı açtığımda onu ekleme gereği bile duymadım. Kendi eklemiş ve buluştuğumuzda bana yıllar önceki bahane bulup onu ektiğim günü anlattı. Bulduğum bahaneyi, konuştuğumuz saati bile hatırlıyor şok oldum ve hafızasına bravo dedim içimden. E onu hatırlayan adam sevgilimden bahsettiğimi de hatırlıyordur diye düşündüm sonradan :)

aynen öyle yapıcam canım, hatta direk mümkünse bana mesaj atma derim, gider yahu. Yarın öbürgün beni terkedip 5 gün sonra evlenme teklif eder bu

kötü haber; maalesef etrafta çok fazla iyi adam kalmadı galiba

bu bahsettiğin türde adamlar o kadar çoğaldılar ki etrafta herkes ben de dahil bunlardan yakınır olduk.. bunun sebebini internet olarak görüyorum ben artık, adamlar ilişkiye konsantre olamıyorlar seninle de zaten internette tanışmış, galiba bu tür adamlara rastlamamak için internet üzerindeki tanışıklıklardan uzak durmak bi nebze çare olabillir. cünkü çevremde de kimden dinlesem birebir tanısmıs dahi olsalar muhabbeti internet üzerinden ilerletmiş insanlar bu sorunu yasıyor.

adam tam sana konsantre olacak hop başka bi kızı görüyor, eski bi takıntısı ya da yeni gördüğü başka bi kıza odaklanıyor. sen de günlerce elinde telefon beklediğinle kalıyorsun. senin ilgin tamamen onda o yüzden o 4 gün sana 2 hafta gibi gelirken paşamızın onla bunla yazışmaktan kafasını kasıyacak vakti olmadığı için ona 4 saat gibi kısa geliyor ve alt tarafı 4 gün yazmadım diye trip mı atıyorsun moduna giriyorlar.

kafaları karışık kuzum, yazık kıyamam onlara.. hangimizi seçsinler karar veremiyorlar:)

olabildiğinde sosyal medyadan uzak duran adamları tercih edelim, bilinçlenelim kızlar ! :)

Valla öyle sanıyorum aslında gidip okuluna görme şansım olmadığı için emin konuşamıyorum fakat facete öyle yazıyordu ve ailesi, abisi, annesi vs mühendislik üzerine yorum yapmış hep fotoğraflarına. O yüzden doğru olduğunu düşündüm :26:

3 yıl konuştuk ve 3 yıl boyunca hiç görüşme gereği duymadım açıkçası. 3 yılın sonunda 2 haftada 3 kez gçrüştük diyim ben :) Aslında başka bir mesleğe başvurduğunu anlattı. Hatta sınavlarına vs. girmiş ama sonra ondan da soğumuş. Sınav sorularına kadar anlattı bana yani yalan söyleme yüzdesi çok düştü benim gözümde böylece hatta aklıma bile gelmedi :26: haklısın, işsiz güçsüz bir amacı olmayan avare biri. Askerliğini yapmamak için yurtdışına gitmeyi düşünen biri.

Aman elde ettide noldu sanki, elimi tutunca şahamı kalktı nedir vallahi çocuk gibiler ya Aynen sanırım macera arıyordu yada başka bir kız vardı. Gerçi buluştuğumuz da utangaçlıktan eli titreyen, pek konuşamayan biri. Bana çok tatlı gelmişti bu hali, ben biraz cazgır olduğum için. Ama yok uğraşılcak gibi değilmiş

Kızlar hepiniz aynı şeyi söylemişsiniz içime kurt düştü acaba yalanmı mühendislik konusu ya :26: ama ne bileyim ailesi falan yorum yapmış hep okuduğu bölümle ilgili onlar nası kurmaca olcak ki? Ne istediğini bilse onu yapıcakta, akıl vere vere bir hal olmuştum zaten şöyle yap, böyle yap diye. Ben mühendis olcam bi dk düşünmem gül gibi meslek sanırım ondaki kendine güvensizlik. Doğru diyorsun uzak durmak en iyisi..

ay benimki de mühendisti benim zaten nerdeyse bütün erkek arkadaşlarım mühendisti 2 makina müh, 1 maden müh. , 2 bilgisayar müh. tanıdım. hepsi de işini yapıyodu gercekten mühendis olsa neden yapmasın ki niye okumus onca sene? ne mühendisiymiş peki? belki aynı bölümün 2 yıllığını okumuştur makinanın 2 yıllık bölümü de var mesela, aile sadece bölümle ilgili mi yorum yapıyodu yoksa mühendis diye de belirtiyo muydu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…