Garip Erkek Türleri

mrsfreesia,
tam yazacaktım bilgisayar kitlendi :KK50: az daha butun gece ugrastıgım işin verilerini kaybediyordum... :KK43:

neyse gelelim konuna, kacıncı sayfada kaldıgımı hatırlamıyorum ama flower 79 merakı ile surukleyici bir filmin icindeymisim gibi okudum :KK52: 20.sayfadan sonra olay cozuluyordur umarım... herkesin izmirden yuklenmesi de cok tatlıydı En Büyük KK

oradaki kızla konusmaları (sana yalan soylemesi, aldatmya meyletmesi haric) ciddiye alınacak seyler degil acıkcası,
senin eleman surekli zarf atıyor, kız da bos cevirmiyor ama istemem yan cebime koy misali oglanı kartpostal kitapcıgında adını listeliyor. bu saf da anlayamamıs kızın egosunu tavan yapma derdinde.
hadi baslayalım dese bu cocugun senden korkusuna acık acık yasamaya k.cı yemezdi o da ayrı bir konu. :KK14:
bu arada kızdan da hic hoslanmadım, yani temizlikciler vs. kendini aristokrat bir ailenin kızı gibi gostermek icin kasıyor, anladık parası var ama statunun yanında calıstıracagı insanla belirlenecegini sanacak kadar ortacagda kalmıs ve gorgusuz. rakip bile degil yani.

buarada bu cocuga soyle de senden bi ara hackerlık falan ogrensin :KK53:
daha sifresine bile sahip cıkamayan bilgisayarcı diye cok pis dalga gecerdim tanısaydım :KK51: :KK9:

kızla konusmalarından seninkinin mizacı da kendini ele veriyor, girisken olmaya calısan ama cekimser bir yandan da tatlı dilli fakat yuzyuzeyken iltifatlara bogup yapıskanlık yapacak piskinlikte degil.
ne bileyim tatlı geldi bana, gercek hayatta tanısam kafa dengi arkadas olurdum sanırım, ilk tavsiyem de "git kızın ayaklarına kapan yoksa kafanı kırarım. :KK4: affetmesini yuzsuzluk yapıp isteme, yalan soyledigin icin pisman ol önce" derdim.

bir de ayrılırken seninle evlenecegim diye icinde ukde bırakmaya calısmıs ya :KK36: komik wallahi, kim takar onun dedigini :KK76:

onemli olan hatalarından ders cıkarabilmesi, oyle aldatayım ona buna bakayım cinsellik vs. hevesleri olsa da ıı-ııh iş cıkmaz. boyle seylere meraklı ama daha cok yasam tarzı olarak sevdigini kovalayacak, evinin erkegi olmak isteyecek biri gibi. birazcık muzur yanları var ama senin gibi biri de kitap yuzlu herifle anlasamaz zaten, mizahı guclu olmalı ki kaldırsın :KK34:

tekrar gorusmeye basladıgınıza gore öfken dinmiş, fakat aynen yazdıgın gibi gardını indirme yine de.
gelismeleri de aktar merakta bırakma bizi. :KK53:

not: aklıma her geleni yazdım kac sayfa tutacak onaylayınca gorecegim ben de :KK53:

Son düzenleme:
O vakit adam bulaşık yıkıyorsa,yemek yapııyorsa,birde orkidini alıyorsa senide aç bırakmıyorsa kalıcı olmak iyi yoksa hep yeni birisi gelszln dersin sonra kalal kötüler kalıyor iyilerde zaten evlenmiş oluyor yada dul erkekler ki bunlarda dayakçı oluyor
evet aynı şoku ben de yasamıstım... :KK53: tabi sonra o kızla ayrıldıklarını da ogrendim baska ortak bir arkadastan, neymis ailesine hayır diyememis de bilmem neymis de. diyelim bunlara inandım, eee bana ne bundan, ben senin gibi egilip bukulen adamla yapamam ki zaten, azcık saygı duyuracak tavırları olmalı erkek dediginin. kendimi övmek gibi olmasın ama onu tanıyanlar da soruyordu senin gibi biri ne buluyor ondan tamam iyi hos cocuk ama cok kultursuz. ben de onlar boyle dedikce sahiplenmistim cocugu, sanki anasıyım koruyacagım :KK53:

uzun lafın kısası, bazen insan kendine inanamadıgı seyler yapabiliyor. bosluktan mıdır bilemem.:44: fakat ne olursa olsun kendisine saygısını yitirecek kadar kapılmamalı karsı tarafın her haraketine anlam yukleyip onu kafasında aklamamalı, sevse dahi her dedigine boyun egmemeli. :KK19: cok sukur en kotu iliskim de bile -enayi yerine konulmus da olsam- kendimi ezdirmedim, resti cekmesem diger bilgileri hic ogrenemeyecektim belki. yoksa uyu babam uyu...

ek: cok sevildim demissin ya oncelikle tebrik ederim. ego diye belirtmene gerek yoktu, oyle bir amacın olmadıgı zaten belli, tecrube paylasıyoruz şurada :13:
sevildim mi bilmiyorum ama simdiye kadar hepsi cok sevildigime inandırdı, siirler besteler... ama sonra baktım o kadar sıkıcı ki, kendilerini tatmin icin yapıyor gibiler. ya hastalıklı bicimde baglanıyorlar ya da zaten hali hazırda kurguladıkları yasamak istedikleri duyguları sana atfediyorlar; ne anladım ben o iliskiden.

odun da olsa mert olmalı, sevigisini ofkesini her seyi yasayabilmeli, kosullara gore davranmalı yeri geldiginde hatamı yuzume vurmalı, ilerde evimi cekip cevirebilecek bir adam olmalı dedim. olgun ama cocuk ruhlu da olabilmeli, torununu sırtına alan dedeler gibi davranacagı gunleri kendi de isteyebilmeli dedim.

ve su an beraber oldugum kisiyi gozume kestirdim. fakat hep kactım, cunku bir iliskiye hazır degildim. sonra o kovaladıkca acaba mı diye dusundum... bir kac gunlugune anlasıp anlasamayacagımıza bakalım dedim ama sonra kendimi tutkulu bir hikayenin ortasında buldum. her sey hem hızlı hem de cok agırdı. simdi ise soru isaretleriyle doluyum ve 10 yıllık evli gibi hissediyorum :KK50:
belki yasanların sorunlarından kendimi gorur bir cozum bulurum diye kk ya attım kendimi.

wallahi yaranılmıyor biz kadınlara :KK53:

O vakit adam bulaşık yıkıyorsa,yemek yapııyorsa,birde orkidini alıyorsa senide aç bırakmıyorsa kalıcı olmak iyi yoksa hep yeni birisi gelszln dersin sonra kalal kötüler kalıyor iyilerde zaten evlenmiş oluyor yada dul erkekler ki bunlarda dayakçı oluyor

cok tesekkur ederim, aynen sizin gibi dusunuyorum... bu kisi olmazsa hayatıma baskasının girebilecegini dusunmuyorum zaten.
sevgi var ama bundan ziyade mantıgım daha iyisini goremiyor kabul etmiyor. hint kuması da degilim sonucta. bu kadar oluyor sanırım.

not: bir daha bulasıga veya yemege gecerse (nadiren yapar) aklıma hep sizin yazdıgınız gelecek... :)

mrsfreesia,
tam yazacaktım bilgisayar kitlendi :KK50: az daha butun gece ugrastıgım işin verilerini kaybediyordum... :KK43:

neyse gelelim konuna, kacıncı sayfada kaldıgımı hatırlamıyorum ama flower 79 merakı ile surukleyici bir filmin icindeymisim gibi okudum :KK52: 20.sayfadan sonra olay cozuluyordur umarım... herkesin izmirden yuklenmesi de cok tatlıydı En Büyük KK

oradaki kızla konusmaları (sana yalan soylemesi, aldatmya meyletmesi haric) ciddiye alınacak seyler degil acıkcası,
senin eleman surekli zarf atıyor, kız da bos cevirmiyor ama istemem yan cebime koy misali oglanı kartpostal kitapcıgında adını listeliyor. bu saf da anlayamamıs kızın egosunu tavan yapma derdinde.
hadi baslayalım dese bu cocugun senden korkusuna acık acık yasamaya k.cı yemezdi o da ayrı bir konu. :KK14:
bu arada kızdan da hic hoslanmadım, yani temizlikciler vs. kendini aristokrat bir ailenin kızı gibi gostermek icin kasıyor, anladık parası var ama statunun yanında calıstıracagı insanla belirlenecegini sanacak kadar ortacagda kalmıs ve gorgusuz. rakip bile degil yani.

buarada bu cocuga soyle de senden bi ara hackerlık falan ogrensin :KK53:
daha sifresine bile sahip cıkamayan bilgisayarcı diye cok pis dalga gecerdim tanısaydım :KK51: :KK9:

kızla konusmalarından seninkinin mizacı da kendini ele veriyor, girisken olmaya calısan ama cekimser bir yandan da tatlı dilli fakat yuzyuzeyken iltifatlara bogup yapıskanlık yapacak piskinlikte degil.
ne bileyim tatlı geldi bana, gercek hayatta tanısam kafa dengi arkadas olurdum sanırım, ilk tavsiyem de "git kızın ayaklarına kapan yoksa kafanı kırarım. :KK4: affetmesini yuzsuzluk yapıp isteme, yalan soyledigin icin pisman ol önce" derdim.

bir de ayrılırken seninle evlenecegim diye icinde ukde bırakmaya calısmıs ya :KK36: komik wallahi, kim takar onun dedigini :KK76:

onemli olan hatalarından ders cıkarabilmesi, oyle aldatayım ona buna bakayım cinsellik vs. hevesleri olsa da ıı-ııh iş cıkmaz. boyle seylere meraklı ama daha cok yasam tarzı olarak sevdigini kovalayacak, evinin erkegi olmak isteyecek biri gibi. birazcık muzur yanları var ama senin gibi biri de kitap yuzlu herifle anlasamaz zaten, mizahı guclu olmalı ki kaldırsın :KK34:

tekrar gorusmeye basladıgınıza gore öfken dinmiş, fakat aynen yazdıgın gibi gardını indirme yine de.
gelismeleri de aktar merakta bırakma bizi. :KK53:

not: aklıma her geleni yazdım kac sayfa tutacak onaylayınca gorecegim ben de :KK53:

off canımm :26: yazdım yazdım yine hesap çıkış yaptı ben yazıp bitirene kadar, bir geri döndüm o destansı yorumum uçmuş :KK5:

şimdi yemek yemeye gidiyorum zaten online kimse yok buralarda, bi kaç saat sonra tekrar gelirim o zaman tekrar yazıcam, bunu sayma :KK34:

garip erkek türleri diye görünce, ilk aklıma gelen eski sevgilim olacak kişilik :KK37: kendisi öyle usta yalancı, öyle karaktersiz sapıktıki dışardan bak dünyanın en iyi en efendi insanı zannedersin bir de böyle yalanla sadakatle ilgili şeyler paylaşır sürekli falan, ciddi konuşmalarda yalana hiç gelemem der ama söyledikleri öyle böyle yalanlar değildi. Şimdi bu hangi tür oluyo bilemiyorum ama argoda çok güzel bi küfür mevcut ki onuda burda yazamıyorum malesef :KK52: :KK1:

konu sahibinede diyeceğim şükret kurtulmuşsun, erken farketmişsin böyle biri oldğunu. Yoluna bak geç boşver :KK55:

X