- 21 Aralık 2013
- 529
- 89
- Konu Sahibi misscoffee
kötü haber; maalesef etrafta çok fazla iyi adam kalmadı galiba
bu bahsettiğin türde adamlar o kadar çoğaldılar ki etrafta herkes ben de dahil bunlardan yakınır olduk.. bunun sebebini internet olarak görüyorum ben artık, adamlar ilişkiye konsantre olamıyorlar seninle de zaten internette tanışmış, galiba bu tür adamlara rastlamamak için internet üzerindeki tanışıklıklardan uzak durmak bi nebze çare olabillir. cünkü çevremde de kimden dinlesem birebir tanısmıs dahi olsalar muhabbeti internet üzerinden ilerletmiş insanlar bu sorunu yasıyor.
adam tam sana konsantre olacak hop başka bi kızı görüyor, eski bi takıntısı ya da yeni gördüğü başka bi kıza odaklanıyor. sen de günlerce elinde telefon beklediğinle kalıyorsun. senin ilgin tamamen onda o yüzden o 4 gün sana 2 hafta gibi gelirken paşamızın onla bunla yazışmaktan kafasını kasıyacak vakti olmadığı için ona 4 saat gibi kısa geliyor ve alt tarafı 4 gün yazmadım diye trip mı atıyorsun moduna giriyorlar.
kafaları karışık kuzum, yazık kıyamam onlara.. hangimizi seçsinler karar veremiyorlar:)
olabildiğinde sosyal medyadan uzak duran adamları tercih edelim, bilinçlenelim kızlar ! :)
Bu konuda haklısın bak internetten bir hayır göremedim ama en iyi tanışma olanağı da orda var :26: ya bir iş çevren olacak, yada ortamın çok geniş olacak tanışmak için. Üniversite ortamını hiç saymıyorum öğrenci bir erkek arkadaş pek benlik değil, işi gücü olsun, olgun olsun istiyorum ama sanırım yanlış yapıyorum ben biyerde.
Aman isterse gitsin ağaca konsantre olsun valla hiç umrumda olmaz, hiç çekemiyorum ben. Aramak zor geliyorsa hiç arama arkadaşım sen 4 gün sonra aradığında ben seni zaten çoktan silmiş oluyorum dimi ama? :) Sonra bide atarlanıyolar ya yok ben sana değer veriyorum, yok bilmem ne güldüm yazdığı mesajı okurken. Gerçi bende biraz mantıkla hareket eden biriyim, belki buda olumsuz yönde etkiliyor ilişkilerimi bilemedim ki.
Bu gidişle böyle olcam;