Garip Erkek Türleri

kötü haber; maalesef etrafta çok fazla iyi adam kalmadı galiba :KK31:

bu bahsettiğin türde adamlar o kadar çoğaldılar ki etrafta herkes ben de dahil bunlardan yakınır olduk.. bunun sebebini internet olarak görüyorum ben artık, adamlar ilişkiye konsantre olamıyorlar seninle de zaten internette tanışmış, galiba bu tür adamlara rastlamamak için internet üzerindeki tanışıklıklardan uzak durmak bi nebze çare olabillir. cünkü çevremde de kimden dinlesem birebir tanısmıs dahi olsalar muhabbeti internet üzerinden ilerletmiş insanlar bu sorunu yasıyor.

adam tam sana konsantre olacak hop başka bi kızı görüyor, eski bi takıntısı ya da yeni gördüğü başka bi kıza odaklanıyor. sen de günlerce elinde telefon beklediğinle kalıyorsun. senin ilgin tamamen onda o yüzden o 4 gün sana 2 hafta gibi gelirken paşamızın onla bunla yazışmaktan kafasını kasıyacak vakti olmadığı için ona 4 saat gibi kısa geliyor ve alt tarafı 4 gün yazmadım diye trip mı atıyorsun moduna giriyorlar.

kafaları karışık kuzum, yazık kıyamam onlara.. hangimizi seçsinler karar veremiyorlar:)

olabildiğinde sosyal medyadan uzak duran adamları tercih edelim, bilinçlenelim kızlar ! :)

Bu konuda haklısın bak internetten bir hayır göremedim ama en iyi tanışma olanağı da orda var :26: ya bir iş çevren olacak, yada ortamın çok geniş olacak tanışmak için. Üniversite ortamını hiç saymıyorum öğrenci bir erkek arkadaş pek benlik değil, işi gücü olsun, olgun olsun istiyorum ama sanırım yanlış yapıyorum ben biyerde.

Aman isterse gitsin ağaca konsantre olsun valla hiç umrumda olmaz, hiç çekemiyorum ben. Aramak zor geliyorsa hiç arama arkadaşım sen 4 gün sonra aradığında ben seni zaten çoktan silmiş oluyorum dimi ama? :) Sonra bide atarlanıyolar ya yok ben sana değer veriyorum, yok bilmem ne güldüm yazdığı mesajı okurken. Gerçi bende biraz mantıkla hareket eden biriyim, belki buda olumsuz yönde etkiliyor ilişkilerimi bilemedim ki.

Bu gidişle böyle olcam;

$doðru-erkeði-arýyorum.jpg

Bu konuda haklısın bak internetten bir hayır göremedim ama en iyi tanışma olanağı da orda var :26: ya bir iş çevren olacak, yada ortamın çok geniş olacak tanışmak için. Üniversite ortamını hiç saymıyorum öğrenci bir erkek arkadaş pek benlik değil, işi gücü olsun, olgun olsun istiyorum ama sanırım yanlış yapıyorum ben biyerde.

Aman isterse gitsin ağaca konsantre olsun valla hiç umrumda olmaz, hiç çekemiyorum ben. Aramak zor geliyorsa hiç arama arkadaşım sen 4 gün sonra aradığında ben seni zaten çoktan silmiş oluyorum dimi ama? :) Sonra bide atarlanıyolar ya yok ben sana değer veriyorum, yok bilmem ne güldüm yazdığı mesajı okurken. Gerçi bende biraz mantıkla hareket eden biriyim, belki buda olumsuz yönde etkiliyor ilişkilerimi bilemedim ki.

Bu gidişle böyle olcam;

Eki Görüntüle 922256

ahahah güldüm gece gece valla benim de farkım yok. öyle ilgi, işve cilve pek yok bende özellikle ilk zamanlar. adamdan emin olana kadar pek adım atamıyorum. mantık mantık diye diye işimiz izdivaça kalıcak dye korkuyorum.gidicez orda sıralıycaz kriterleri tarife göre kim gelirse artık :)) tövbe yarabbim ya..

aynı anlattığın gibi bi vakayla karsı karsıyaydım ben de hatta seninle bi konuda yazıştık sanırım. sildim engelledim kurtuldum düşünmüyorum artık neden aramadı ne oldu acaba diye. adam bi önceki sefer de 10 gün aramamıştı aramızda baska bi sorun vardı uzun hikaye, üstüne bir de benim telefonum bozuktu whatsappa giremiyordum, ilk açtığım günün gecesi sarhos bir sekilde aradı, ne olacak bizim halimiz nerdesin kaç gündür diyo. belki öldüm? sen bi arasana nerde bu kız diye, bi de içmiş içmiş hesap soruyo bana erkek işte düz mantık.. ben yine saf saf gurur yapmıs demek 10 gün beni beklemiş diyodum, bi benimki değilmiş demek ki burda aynı dertten yakınanarı görünce daha iyi anladım. kendi yasayınca anlamıyo insan ama baska biri benzer bi sey anlatınca konuya objektif bakma sansın oluyo ve nasıl bi yanlısın içinde olduğunu farkedebiliyosun

Aslında o 3 yıl boyunca hiç ona o gözle bakmamıştım :26: sevgilimden vs bahsettiğim bile olmuştu. Hatta o kadar aklımda değildi ki, yeni bir face hesabı açtığımda onu ekleme gereği bile duymadım. Kendi eklemiş ve buluştuğumuzda bana yıllar önceki bahane bulup onu ektiğim günü anlattı. Bulduğum bahaneyi, konuştuğumuz saati bile hatırlıyor şok oldum ve hafızasına bravo dedim içimden. E onu hatırlayan adam sevgilimden bahsettiğimi de hatırlıyordur diye düşündüm sonradan :)

aynen öyle yapıcam canım, hatta direk mümkünse bana mesaj atma derim, gider yahu. Yarın öbürgün beni terkedip 5 gün sonra evlenme teklif eder bu :KK1:

seni kalbime yazdım diye sarkılar soyledi de, bayılayım surada :KK1:

dogrudur en bastan beri seninle ilgili bir niyeti olabilir fakat onemli olan su an iliskiniz icin ne yapıyor bu adam?
ya bekledigi ilgiyi senden goremeyince kendini geri cekti ya da sana anlattıkları dogru, issizlikten ve maddi sıkıntılardan dolayı bunalıyor ve hatta bir iliskiyi yurutmek, kızı nazlamak bile gozunde buyuyor...
eger seviyorsan destek olunur sabredilir de... sırf hayatında birisi olması icin etkilenmedigin adamın da kahrı cekilmez yani. :KK14:

sana int.te anlattıgı kimligi dogrudur yanlıstır onu bilemem ama etrafımdaki muhendislerden gına geldi. zaten erkekler basit dusunuyorlar bir de mesleki egitimle birlesince hepsi duz mantık. :KK4:
fakat issizligi yuksek lisans yaparak öteleyeceklerini dusunen sadece bu meslek grubu degil. ve yl bitince yine issizler...
bizimkilerin yabancıdili saglam, bir de okul farkı falan diye oyle zarzor işe giriyorlar. yoksa piyasa cok kotu. asgari ucretle de calısmak istemiyorlar haklı olarak, bir gayret basvuru yapıyorlar belki muh olarak is buluruz diye. yanıt gelmedikce ozguvenleri dusuyor yavas yavas. insanın tahsilini gordugu alanda calısamaması cok agır bir sey. sonra da meslegimi sevmiyorum derler tabi. cok ornek var boyle. fakat bunların gercek olması seninkinin dogruyu soyledigini kanıtlamaz o ayrı konu...

ahahah güldüm gece gece valla benim de farkım yok. öyle ilgi, işve cilve pek yok bende özellikle ilk zamanlar. adamdan emin olana kadar pek adım atamıyorum. mantık mantık diye diye işimiz izdivaça kalıcak dye korkuyorum.gidicez orda sıralıycaz kriterleri tarife göre kim gelirse artık :)) tövbe yarabbim ya..

aynı anlattığın gibi bi vakayla karsı karsıyaydım ben de hatta seninle bi konuda yazıştık sanırım. sildim engelledim kurtuldum düşünmüyorum artık neden aramadı ne oldu acaba diye. adam bi önceki sefer de 10 gün aramamıştı aramızda baska bi sorun vardı uzun hikaye, üstüne bir de benim telefonum bozuktu whatsappa giremiyordum, ilk açtığım günün gecesi sarhos bir sekilde aradı, ne olacak bizim halimiz nerdesin kaç gündür diyo. belki öldüm? sen bi arasana nerde bu kız diye, bi de içmiş içmiş hesap soruyo bana erkek işte düz mantık.. ben yine saf saf gurur yapmıs demek 10 gün beni beklemiş diyodum, bi benimki değilmiş demek ki burda aynı dertten yakınanarı görünce daha iyi anladım. kendi yasayınca anlamıyo insan ama baska biri benzer bi sey anlatınca konuya objektif bakma sansın oluyo ve nasıl bi yanlısın içinde olduğunu farkedebiliyosun

Aslan burcumusun? :) Bende de yok hiç. Tanımadan bende yapamıyorum onu sonradan "keşke yapmasaydım" demeyim diye. Ama emin olduktan sonra istediği işve olsun. Gerçi şimdiye kadar hiç emin olamadığıma göre sorun bende heralde :KK1:

evet okumuştum o konuyu bence silmekle iyi yapmışsın zaten ulaşmak isteyen insan ulaşır. Bu tarz yarım yamalak ilişkiler hayatımızda boşuna yer kaplamaktan başka bir işe yaramıyor. O kadar sıkıdım ki en küçük sebepten bile silebiliyorum karşımdaki insanı. Baştan görebiliyorum çünkü yürümeyeceğini. Aslında buda bizim yönümüzden bir artı. Evet insan karşıdan bakınca daha iyi yorum yapabiliyor objektif olup. Ben mesela çoğu yanlışımı, diğer hanımların açtığı konulardan ve verilen cevaplardan vs. çıkarım yapıp anlayabiliyorum. Bu sitenin de çok faydası var :)

Son düzenleme:
Aslan burcumusun? :) Bende de yok hiç. Tanımadan bende yapamıyorum onu sonradan "keşke yapmasaydım" demeyim diye. Ama emin olduktan sonra istediği işve olsun. Gerçi şimdiye kadar hiçte emin olamadım sorun bizde heralde :KK1:

evet okumuştum o konuyu bence silmekle iyi yapmışsın zaten ulaşmak isteyen insan zatan ulaşır. Bu tarz yarım yamalak ilişkiler hayatımızda boşuna yer kaplamaktan başka bir işe yaramıyor. O kadar sıkıdım ki en küçük sebepten bile silebiliyorum karşımdaki insanı. Baştan görebiliyorum çünkü yürümeyeceğini. Aslında buda bizim yönümüzden bir artı. Evet insan karşıdan bakınca daha iyi yorum yapabiliyor objektif olup. Ben mesela çoğu yanlışımı, diğer hanımların açtığı konulardan ve verilen cevaplardan vs. çıkarım yapıp anlayabiliyorum. Bu sitenin de çok faydası var :)

hayır ikizler burcuyum, ama çok sevdiğim arkadaşlarım hep aslan burcu kadınları:)

bu sitenin kesinlikle çok fazla katkısı var, ben mesela o konuya yorum yaptığımda çaktırmasam da kendi içimde ikilemdeydim, silmek istiyordum ama elim gitmiyordu, sonra kızlar yorum yaptıkca içimden hepsine deli misiniz öyle adamla uğrasılır mı istemiyor işte bal gibi belli demek gelince e dedim salak sen ne durumdasın sanki:) 1 ocak günü sildim. silip engellediğim gün baska bir hesaptan baktım, iletisine ''arkadaşlar bütün rehberim gitti numaralarınızı atarsanız tekrar eklerim'' yazmış. dikat çekmek için yazmış bence diyen arkadaşlarım oldu ama artık o saatten sonra arasa nolur aramasa nolur yılan hikayesine döndü iş.

hayatında hiç sevilmemiş insanlar olsak neyse ama bi adam sevince imkansız diye bi sey yoktur bunu biliyoruz. ben bursa'da yasıyorum, istanbul'da yasayan sevgilimin kavga ettiğimizde telefonlarını açmıyorum diye gecenin yarısı bursa'ya gelip beni terminalden bursa nolu bir hattan arayıp 15 dk konusup istanbul'a geri döndüğünü bilirim. eminim sen de seven bi adam nasıl olur çok iyi biliyorsun tavır koymandan belli. o yüzden seninkinin de benimkinin de bahanesi yok, ikisine de geçmiş olsun :nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:

dogrudur en bastan beri seninle ilgili bir niyeti olabilir fakat onemli olan su an iliskiniz icin ne yapıyor bu adam?
ya bekledigi ilgiyi senden goremeyince kendini geri cekti ya da sana anlattıkları dogru, issizlikten ve maddi sıkıntılardan dolayı bunalıyor ve hatta bir iliskiyi yurutmek, kızı nazlamak bile gozunde buyuyor...
eger seviyorsan destek olunur sabredilir de... sırf hayatında birisi olması icin etkilenmedigin adamın da kahrı cekilmez yani. :KK14:

sana int.te anlattıgı kimligi dogrudur yanlıstır onu bilemem ama etrafımdaki muhendislerden gına geldi. zaten erkekler basit dusunuyorlar bir de mesleki egitimle birlesince hepsi duz mantık. :KK4:
fakat issizligi yuksek lisans yaparak öteleyeceklerini dusunen sadece bu meslek grubu degil. ve yl bitince yine issizler...
bizimkilerin yabancıdili saglam, bir de okul farkı falan diye oyle zarzor işe giriyorlar. yoksa piyasa cok kotu. asgari ucretle de calısmak istemiyorlar haklı olarak, bir gayret basvuru yapıyorlar belki muh olarak is buluruz diye. yanıt gelmedikce ozguvenleri dusuyor yavas yavas. insanın tahsilini gordugu alanda calısamaması cok agır bir sey. sonra da meslegimi sevmiyorum derler tabi. cok ornek var boyle. fakat bunların gercek olması seninkinin dogruyu soyledigini kanıtlamaz o ayrı konu...

Tek söylediği ben hep kararsızım, ne istediğimi bilmiyorum hayatta, bir baltaya sap olamadım. bu tarz şeyler. Son iş görüşmesi de kötü geçip adamlar bunu kovmaktan beter edince iyice özgüvenin düştüğünü söylemişti. Madii sıkıntıları vardır elbet 29 yaşındaki adam ailesinden para istiyor, çok berbat. Ben bu yaşımda istemem :) 3 buluşmamızın birinde hesabı ben ödedim hatta ama benim için hiç sorun değildi. Dediğin gibi belki çok etkilensem sabredebilirdim, sanırım bende ki de bir anlık hoşlanmadan öteye gitmedi. Bende yapım gereği güçlü adamları beğeniyorum, karakter olarak. Bir insan lise mezunu olur ama çalışmayı seviyordur. Yeterki çalışmayı sevsin. Çalışmayı seven adam kendine de bakar, iyi bir ailede kurar bana göre. Aslında bana da mesleğini sevmemesinden çok, çalışmak istememesi yada kendini yeterli görmemesinden dolayı öyle dedi gibi geldi. Umarım doğru söylüyordur ve günün birinde bir baltaya sap olur :26:

hayır ikizler burcuyum, ama çok sevdiğim arkadaşlarım hep aslan burcu kadınları:)

bu sitenin kesinlikle çok fazla katkısı var, ben mesela o konuya yorum yaptığımda çaktırmasam da kendi içimde ikilemdeydim, silmek istiyordum ama elim gitmiyordu, sonra kızlar yorum yaptıkca içimden hepsine deli misiniz öyle adamla uğrasılır mı istemiyor işte bal gibi belli demek gelince e dedim salak sen ne durumdasın sanki:) 1 ocak günü sildim. silip engellediğim gün baska bir hesaptan baktım, iletisine ''arkadaşlar bütün rehberim gitti numaralarınızı atarsanız tekrar eklerim'' yazmış. dikat çekmek için yazmış bence diyen arkadaşlarım oldu ama artık o saatten sonra arasa nolur aramasa nolur yılan hikayesine döndü iş.

hayatında hiç sevilmemiş insanlar olsak neyse ama bi adam sevince imkansız diye bi sey yoktur bunu biliyoruz. ben bursa'da yasıyorum, istanbul'da yasayan sevgilimin kavga ettiğimizde telefonlarını açmıyorum diye gecenin yarısı bursa'ya gelip beni terminalden bursa nolu bir hattan arayıp 15 dk konusup istanbul'a geri döndüğünü bilirim. eminim sen de seven bi adam nasıl olur çok iyi biliyorsun tavır koymandan belli. o yüzden seninkinin de benimkinin de bahanesi yok, ikisine de geçmiş olsun :nazar:

Haklısın belkide sevginin ne olduğunu bildiğimizden bize çocukça ve saçma geliyor bu tutumlar :) tam gününde silmişsin, yepyeni bir yıl, temiz sayfa. Zaten genelde her kadının 1 2 tane oluyor böyle ilişkileri. Bu tarzda çok fazla erkek var. Ben bunun birazda görünüşle alakalı olduğunu düşünüyorum. Ben çok bakımlıyımdır, karşımdaki adamda yakışıklı olsun, bir bakan birdaha baksın istiyorum. Zamanla yaşadıklarımdan sonra bununda çok gereksiz bir ayrıntı olduğunu farkettim. Artık kalbi güzel olsun yeter ki egoları yüksek bir insan olmasın diyorum. İnsan başından geçtikçe olgunlaşıyor işte :) Hayranım o lisede tanışıp evlenenlere.

Tek söylediği ben hep kararsızım, ne istediğimi bilmiyorum hayatta, bir baltaya sap olamadım. bu tarz şeyler. Son iş görüşmesi de kötü geçip adamlar bunu kovmaktan beter edince iyice özgüvenin düştüğünü söylemişti. Madii sıkıntıları vardır elbet 29 yaşındaki adam ailesinden para istiyor, çok berbat. Ben bu yaşımda istemem :) 3 buluşmamızın birinde hesabı ben ödedim hatta ama benim için hiç sorun değildi. Dediğin gibi belki çok etkilensem sabredebilirdim, sanırım bende ki de bir anlık hoşlanmadan öteye gitmedi. Bende yapım gereği güçlü adamları beğeniyorum, karakter olarak. Bir insan lise mezunu olur ama çalışmayı seviyordur. Yeterki çalışmayı sevsin. Çalışmayı seven adam kendine de bakar, iyi bir ailede kurar bana göre. Aslında bana da mesleğini sevmemesinden çok, çalışmak istememesi yada kendini yeterli görmemesinden dolayı öyle dedi gibi geldi. Umarım doğru söylüyordur ve günün birinde bir baltaya sap olur :26:

oyyy depresyona girmis gibi konusuyor bu adam. aslında sikayet ettigi sorunlarda haklı. fakat yeni bir duzen kuaracak kadar olmasa bile en azından kendi parasını cıkarmak icin baska bir alanda calısmaya baslasa iyi olurdu, mat fizik ozel ders verebilir mesela.
senin maddiyatı sorun etmedigin belli fakat bu adam bulustuk bulusamicaz diye kafanı yormana degmez bence. gonlunden daha cok zihnini karıstırmıs cunku.

ek olarak;
erkeklerin yaşıyla ilgili bir yorumun vardı, senin hakkında diger konulardan falan artık dusuncelerini biliyorum gibi ama yaşın kac hala bilmiyorum ancak ogrenci olmaz diye de sınır koyma, farklı yasanmıslıklar insanı farklı olgunluga eristiriyor.
ben de senin gibiydim ve simdiye kadar en olgun tanıdıgım insanlardan biri simdiki, yasıtım olan kisi.

niyeyse bu adamlar konu olunca direkt sohbet moduna giriliyor, herkes öyle icten içe dolu ki...

bir de sabah oldu, biz kendimiz calıp kendimiz soyluyoruz yine :KK1: :KK24:

En az kadınlar kadar anlaşılmaz olabiliyorlar
belliki takıntılı ve kavgacı
29 yaşında ama hala küsüyor
bence iyi yapmışssın ama sende az değilsin numaranı siliyorum kib nedir ne gerek varki

Amada itici lafla peynir gemisi yürümüyor zamane erkekler uyuşuk ve tembel hesabı kadınlarımız ödesin meslek,kişilik yok yolar içinde kaybeden olan onlar

Bir üstteki mesaj ilahi bir uyarı gibi :))

Senin 29 yaşındaki adamın hayattan ne istediğini bilmediğini anlattığın mesajın alıntılanmış, mesajın imza kısmında ne yazıyor? "Kim geç kalırsa, hayat onu cezalandırır" :)) Gerçekten öyle...

Doğan Cüceloğlu'nun bir kitabı var "Yetişkin Çocuklar". Anlattığın adamda da onu gördüm. Yaş 29 evet ama 69 olsa da pek bir değişim olmaz... Kimi insanın yaşı büyüse de psikolojisi yerinde sayıyor. O bahsedilen "garip" tipler (kadın ya da erkek) hep psikolojik gelişiminin bir yerinde engel yaşamış insanlar.

Son düzenleme:
Bir erkek niye kaçmak ve kovalanmak ister ki kız gibi :KK1: amaann işim gücüm yok onu kovalıcam zaten sanki 3 yıldır sevgiliyiz heyecan arıyor beyefendi. Daha ilişkinin başı :)

Olur mu, kim daha kovalanırsa ilişki kontrolü onda olur derler. Ben söyleyenlerin yalancısıyım. :)

Sanırım kaçmak ve kovalanmak istiyor. Sen kovalamayınca o kovalamaya başlıyor. Bu da sana garip geliyor. Garip erkek türü değil, bildiğin dengesiz erkek tipi.

Dipsiz Not: 29 yaş ya da 29 yaş üstünde bekar olmak bir insanı cinsel hayatı berbat olan bir ucube yapmaz. İnsanları dengesiz yapan davranış biçimleridir.

canım muhendis olmak yetse idi... :KK24::KK24: nane nane nane :KK24: :KK9:

'yeterince ilgiyi gostermedin sevginden suphe etti ve zaten asık olmadıgı icin uzaklastı' diyecegim de siz yeni tanısmıyormussunuz ki.
ben 3yıl biriyle konusmus olsam ohooooo soy agacını cıkarırdım. senin de cetin ceviz oldugun belli yani :KK34:

eger bu adam aklında kaldıysa ve seni geri arar ısrar eder ozur dilerse acık acık konus sonra da onun cevaplarına gore kesin kararını ver. yoksa boyle iliskileri tam olarak sonlandıramadıysan hep suruncemede kalıyor insan daha bir bunalıyor.

Ben mi yanlis anladim. Yanlisim varsa duzeltin: 3 yildir sanal ortamda gorusuyorsunuz ve 3 kez bulustunuz. Sanal ortamda hem de topu topu 3 kez gordugunuz birine ne kadar guvenebilirsiniz ki. Ben bile kocamin gercek yuzunu 11 yil sonra bosanirken gordum.
Ikincisi adam muhendis ve meslegini sevmiyormus. Meslegini sevmeyen baska is yapar, master yapmaz. Ustune bir de doktora dusunmez. Doktora daha cok akademik kariyer dusunuldugunde yapilir. Ben aslinda universite mezunu oldugundan bile supheliyim ama neyse. Issiz gucsuz bir o kadar da avare calismayi sevmeyen biri. Sanal ortam hikayesi. Bence uzerine konusulacak cok bir sey de yok aslinda. Evrene sal gitsin.

kötü haber; maalesef etrafta çok fazla iyi adam kalmadı galiba :KK31:

bu bahsettiğin türde adamlar o kadar çoğaldılar ki etrafta herkes ben de dahil bunlardan yakınır olduk.. bunun sebebini internet olarak görüyorum ben artık, adamlar ilişkiye konsantre olamıyorlar seninle de zaten internette tanışmış, galiba bu tür adamlara rastlamamak için internet üzerindeki tanışıklıklardan uzak durmak bi nebze çare olabillir. cünkü çevremde de kimden dinlesem birebir tanısmıs dahi olsalar muhabbeti internet üzerinden ilerletmiş insanlar bu sorunu yasıyor.

adam tam sana konsantre olacak hop başka bi kızı görüyor, eski bi takıntısı ya da yeni gördüğü başka bi kıza odaklanıyor. sen de günlerce elinde telefon beklediğinle kalıyorsun. senin ilgin tamamen onda o yüzden o 4 gün sana 2 hafta gibi gelirken paşamızın onla bunla yazışmaktan kafasını kasıyacak vakti olmadığı için ona 4 saat gibi kısa geliyor ve alt tarafı 4 gün yazmadım diye trip mı atıyorsun moduna giriyorlar.

kafaları karışık kuzum, yazık kıyamam onlara.. hangimizi seçsinler karar veremiyorlar:)

olabildiğinde sosyal medyadan uzak duran adamları tercih edelim, bilinçlenelim kızlar ! :)

amannnn ben bu konuya geç kalmışım nolamazzzz :KK53::KK53: yalnız arkadaşlar bomba yorumlar yapmışlar bi derdim olduğunda bu ekibi bende istiyorum :KK17: şimdi canım bu adam aklında ve bence bi süre daha öyle olmaya devam edecek ancak öyle bi an oluyorki aniden soğuduğunu farkediyorsun ve sana kul köle olsa bile bi anlamı kalmıyor :KK12::KK12: umarım sende de bir an önce böyle olur ve huzurlu yaşamına geri dönersin :nazar: konuyu takipteyim gelişmeleri bekliyorum

oyyy depresyona girmis gibi konusuyor bu adam. aslında sikayet ettigi sorunlarda haklı. fakat yeni bir duzen kuaracak kadar olmasa bile en azından kendi parasını cıkarmak icin baska bir alanda calısmaya baslasa iyi olurdu, mat fizik ozel ders verebilir mesela.
senin maddiyatı sorun etmedigin belli fakat bu adam bulustuk bulusamicaz diye kafanı yormana degmez bence. gonlunden daha cok zihnini karıstırmıs cunku.

ek olarak;
erkeklerin yaşıyla ilgili bir yorumun vardı, senin hakkında diger konulardan falan artık dusuncelerini biliyorum gibi ama yaşın kac hala bilmiyorum ancak ogrenci olmaz diye de sınır koyma, farklı yasanmıslıklar insanı farklı olgunluga eristiriyor.
ben de senin gibiydim ve simdiye kadar en olgun tanıdıgım insanlardan biri simdiki, yasıtım olan kisi.

Tabiki çalışmak isteyen insan her türlü imkan yaratır kendisine, öyle evde oturup mızıldanmakla nereye kadar gidicek? birde garipmi bilyiorum ama ben daha yeni ilişkiye başladığım adam bana bukadar ince konulardaki kişişel sorunlarından bahsetmesini yadırgıyorum. Zamanla tabiki herşeyini anlat. Mesela ben yeni bir ilişkim varsa takınıtlıyım, özgüvenim düşüyor iş görüşmelerinde diyemem. Güçlü durmaya çalışırım :) tabi bu böyle olması gerektiği içinmi bana öyle geliyor, yoksa yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum.
22 yaşındayım canım ben. Sanırım biraz daha mantıksal bir kişiliğim var yaşıma göre. Sende 26 yaşındaydın sanırım. Bende az çok biliyorum artık seni. İnsan okudukça aklında kalıyor. Ama okuduğum kadarıyla senin erkek arkadaşın gerçekten sana değer veriyor, güzelde bir ilişkiniz var. Bende öyle bir izlenim oluştu:) Sanırım dediğine göre yaş değilde kişilikle alakalı. yada karşısındaki kadına verdiği değerle

niyeyse bu adamlar konu olunca direkt sohbet moduna giriliyor, herkes öyle icten içe dolu ki...

bir de sabah oldu, biz kendimiz calıp kendimiz soyluyoruz yine :KK1: :KK24:

Ben de uyumuş kalmışım sabah 5miydi neydi gece :KK53: birde bildirim gelmiyor konuna yorum yapıldı diye, aklıma gelince girip bakıyorum anca :KK1:

En az kadınlar kadar anlaşılmaz olabiliyorlar
belliki takıntılı ve kavgacı
29 yaşında ama hala küsüyor
bence iyi yapmışssın ama sende az değilsin numaranı siliyorum kib nedir ne gerek varki

e napayım hem sana olan duygularım değişmeyecek, seni hayatımda istiyorum diyor hemde sonraki günlerde bi çaba göstermiyor, aramıyor. Üstelik hala ilişmizin tamamen bittiğini kabullenmiyor. Dedim bende belli edeyim en azından bittiğini.
Bi tuhaf :KK53:

Son düzenleme:
Bir üstteki mesaj ilahi bir uyarı gibi :))

Senin 29 yaşındaki adamın hayattan ne istediğini bilmediğini anlattığın mesajın alıntılanmış, mesajın imza kısmında ne yazıyor? "Kim geç kalırsa, hayat onu cezalandırır" :)) Gerçekten öyle...

Doğan Cüceloğlu'nun bir kitabı var "Yetişkin Çocuklar". Anlattığın adamda da onu gördüm. Yaş 29 evet ama 69 olsa da pek bir değişim olmaz... Kimi insanın yaşı büyüse de psikolojisi yerinde sayıyor. O bahsedilen "garip" tipler (kadın ya da erkek) hep psikolojik gelişiminin bir yerinde engel yaşamış insanlar.

Sen, ben, hatta birçok kadın. Eminim bizde engeller yaşadık ama hiç böyle olmadık yahu :KK53: Aman bize denk gelmesin böyleleri, baştan anlayıp uzak durmak için ne yapmak lazım acaba? Sonradan belli ediyorlar kendilerini, ben hiç anlamamıştım ilişkiye başlamadan önce.

Özgüveni Olmayan Çok Utangaç Çekingen Olan 30 Yaşına Gelmiş Bi Adam da Pifff Bilemedim Şimdi Uğraşmaya Değmez Zor Be Dostum :KK14:

amannnn ben bu konuya geç kalmışım nolamazzzz :KK53::KK53: yalnız arkadaşlar bomba yorumlar yapmışlar bi derdim olduğunda bu ekibi bende istiyorum :KK17: şimdi canım bu adam aklında ve bence bi süre daha öyle olmaya devam edecek ancak öyle bi an oluyorki aniden soğuduğunu farkediyorsun ve sana kul köle olsa bile bi anlamı kalmıyor :KK12::KK12: umarım sende de bir an önce böyle olur ve huzurlu yaşamına geri dönersin :nazar: konuyu takipteyim gelişmeleri bekliyorum

Hahah hoşgeldinn :)
Kız yok aklımda değil. Ben bu türlerden korunma ve kaçma derneği başkanı olmaya adaylığımı koymak için burdayımm :KK60: Şaka bir yana aklımda olmasından değilde, kaybettiğim zamana üzülüyorum. Her ne kadar bağlanmasan da o kısa sürede, insan yinede güzel olsun istiyor ilişki hazır başlamamışken. Böyle olunca adamdan çok, adamın yaptığı davranışları sorguluyorum acaba benmi hatalıyım? buna bakarak bir sonraki ilişkimde yapmamam gereken davranış ne? gibisinden :) sonra birşey bulamıyorum tabi o ayrı :KK53:

acılar insanı olgunlastırır derler ya belki sendeki oyle. biraz da yetistirilme tarzı; annenin damat yorumunu hatırlıyorum :)
ayrıca hata bile yapsan/yapacak olsan hayata karsı net bir durusun var.
herkes aynı goruse sahip olmak zorunda degil fakat dostu geçelim dusmanımın bile nerde ne yapacagını bilmek saygı uyandırıyor bende.

bu arada guzel yorumun icin de tesekkur ederim :) kısa surede cok zorlu zamanlar atlattık, iliski tam oturdu derken... bazen gelecege dair umidimi yitiriyorum ama kısmet... bakalım daha neler olacak.

şu 29yaşındaki derbeder muhendise gelince,
sal gitsin. elbet seni hem el ustunde tutacak hem de agır durusuyla aklını alacak biri cıkar :KK34:
daha ilk gunden mızmızlanmış. onunla iliskin dert anası olmak icin degil sevgilisi olmak icin var, rolunu bilemiyorsa kendi kaybeder.

X