- 22 Şubat 2016
- 489
- 346
- 23
- Konu Sahibi CamdanKalp
-
sakın olduğumu nerden biliyorsun ki içim içimi yiyor telefondan zor oluyor yarın bilgisayardan bakacağımArkadaşların da söylediği gibi e-devletten bir an önce öğrenmelisin. Böyle önemli bir konu beklemez. Gereksiz sakinsin. ..
evet öyle tabi haklısınızİsabet olmuş ! Ya evlendikten sonra öğrenseydin ve sonuçları kaldıramayacağın kadar büyük olsaydı ? Herseyde vardır bir hayır ..acele etme ..
18/04/2017 10:10 Duruşma Günü Verildi
24/03/2017 09:30 Tutukluluğun Gözden Geçirilmesi Duruşma Yapıldı
Mahkeme
Adana 10. Ağır Ceza Mahkemesi
Dosya Yıl/No
2017/72
Dosya Türü
Ceza Dava Dosyası
Açılış Tarihi
22/02/2017
Dosya Durumu
İddianamenin Değerlendirilmesi Sonrası Açılış böyle yazıyorreynax
Mahkeme
Dosya Yıl/No
2017/72
Dosya Türü
Ceza Dava Dosyası
Açılış Tarihi
22/02/2017
Dosya Durumu
Ya aslinda kararlarin yaziyor olmasi lazım ara karar vs, bizim tüketici mahkemesnde bir davamiz vardı farkli şehirdeydik avukat bilgi veriyordu ama açıp okuyorduk e devlet olmasi lazım.. yanlis mi tıklıyorsunuz bilmiyorum...
Evet evet:) alacam demisti konu sahibi,detay görebilmesi için e-imza ile girilmesi gerkiyor.
Evet evet:) alacam demisti konu sahibi,
Eşim hakim e devlette görünür diye sordumda az önce "Görünür içeriği derken neye ilişkin olduğu görünür"
Herlade dava konusu görünür demek istiyor ben farazi sordum açıklamadan böyle yazdı
Evet evet:) alacam demisti konu sahibi,
Eşim hakim e devlette görünür diye sordumda az önce "Görünür içeriği derken neye ilişkin olduğu görünür"
Herlade dava konusu görünür demek istiyor ben farazi sordum açıklamadan böyle yazdı
Mahkeme
Dosya Yıl/No
2017/72
Dosya Türü
Ceza Dava Dosyası
Açılış Tarihi
22/02/2017
Dosya Durumu
kim kime resim atmış ? kim kimden resim istemiş?Resimli taciz demiş öyle söyledi beynim uyuştu resmen haftaya salı son duruşma var bakalım kafam almıyor ya
temyize gider ?açılamaz yalan çünkü
tanıdık cıktınız mı :) bize de diyiverin.. ne oluyorrr.. merak içindeyimYazdm cnm bi bak bama dön
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?