- 20 Eylül 2012
- 2.183
- 2.778
- 333
- 30
- Konu Sahibi CamdanKalp
Agir ceza mahkemesi diyo.. aboww ne cikacak cok merak ediyorum, bizi de bilgilendir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok hyatm detaylıca anlattım konuyu şehir ilçe isimlere kadar verdim ama arkadas bambaska bi şehirdetanıdık cıktınız mı :) bize de diyiverin.. ne oluyorrr.. merak içindeyim
temyize gider ?
he o zaman yerel mah. kararını şehir bozmuştur. sonra gene dava acılmıştır.temyizde gelince yine aynı yerde devam eder burada bir ilçe bir de şehir Adliyesi söz konusu
hadi beee keşke tanış cıksaydınız. bize de ilk agızdan anlatırdınız :) acayip merak etttim bu konuyu... cok ilginc...Yok hyatm detaylıca anlattım konuyu şehir ilçe isimlere kadar verdim ama arkadas bambaska bi şehirde
Umarım öyledir ama sanmamhadi beee keşke tanış cıksaydınız. bize de ilk agızdan anlatırdınız :) acayip merak etttim bu konuyu... cok ilginc...
ama içimdeki ses cocugun nişnalının yani masuım oldugu yonunde
salı günü son mahkeme var bende merak ediyorum yani şöyle düşünüyorum hiç bir kötü alışkanlığı olmayan biri nasıl böyle bir şey yapar tabi belli etmeyip yapanlar var ama inanasım gelmiyor yüreğim sıkışıyorAgir ceza mahkemesi diyo.. aboww ne cikacak cok merak ediyorum, bizi de bilgilendir
tek temennim bu ama kız niye böyle bir suçlama da bulunsun onu da anlamıyorum yani sanıklar var tanıkları var sanıkların tanıkları var ama nişanlımın tanığı bile yokhadi beee keşke tanış cıksaydınız. bize de ilk agızdan anlatırdınız :) acayip merak etttim bu konuyu... cok ilginc...
ama içimdeki ses cocugun nişnalının yani masuım oldugu yonunde
Artı bir. Ya taciz ya da tecavüz davasıdır. Hiçbir kadın da böyle korkunç bi dava sürecine girmeyi göze alıyorsa iftira atmıyordur. Ayrıca nişanlı ceza alırsam da kamu cezasına çevrilsin filan diyerek hafiften kabullenme moduna girmiş zaten. Konu sahibi bence durumu nişanlına sormakla yetinme türlü yalan uydurup seni inandırmaya çalışacak nasılsa. Bi avukatla filan konuş kızın anlattıklarını da dinle öyle bi karar ver müstakbel evliliğin hakkındaBence sende biliyorsun konuyu bu atla deve degilki ya tacizdir ya tecavüz tarzı bişey nisanlin 3 kere mahkemeye çıkıyor ve sen konuyu bilmiyorsun ilginç bence biliyorsun ama yakistirmiyosn
Aslında bende bir kaç yere sormak istiyorum bu ceza alırsa kamuya çevirmeyi hakim söylemiş son duruşmadan çıktıktan sonra rahatladım biraz dedi son davada kurtuluruz bunlardan dedi bu insanlara nerden arkadaş oldum dedi 2 3 sene önce de bütün bağlarını kopardıArtı bir. Ya taciz ya da tecavüz davasıdır. Hiçbir kadın da böyle korkunç bi dava sürecine girmeyi göze alıyorsa iftira atmıyordur. Ayrıca nişanlı ceza alırsam da kamu cezasına çevrilsin filan diyerek hafiften kabullenme moduna girmiş zaten. Konu sahibi bence durumu nişanlına sormakla yetinme türlü yalan uydurup seni inandırmaya çalışacak nasılsa. Bi avukatla filan konuş kızın anlattıklarını da dinle öyle bi karar ver müstakbel evliliğin hakkında
Kötü arkadaş kurbanı oldum sızlanmalarına kanma sakın eğer tahmin ettiğim suçlamaysa bunu anca bi manyak yapar. Çok dikkat et canım iyice araştır çok şüpheci davranAslında bende bir kaç yere sormak istiyorum bu ceza alırsa kamuya çevirmeyi hakim söylemiş son duruşmadan çıktıktan sonra rahatladım biraz dedi son davada kurtuluruz bunlardan dedi bu insanlara nerden arkadaş oldum dedi 2 3 sene önce de bütün bağlarını kopardı
bu dava sonuçlanana kadar öyle yapacağım canım kimseye zararı dokunmayan herkese yardimci olan biri nasıl yapar bunu aklım almıyor çevresinde ki arkadaşlarını bilirim ama bu arkadaşını bilmiyordum iletişimini kestiğini biliyorum sadeceKötü arkadaş kurbanı oldum sızlanmalarına kanma sakın eğer tahmin ettiğim suçlamaysa bunu anca bi manyak yapar. Çok dikkat et canım iyice araştır çok şüpheci davran
Hiç banada mantıklı gelmedi bu durum nişanlı ve hiç bişey den haberi yok kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz bence konu sahibide bizden birşeyler saklıyorArtı bir. Ya taciz ya da tecavüz davasıdır. Hiçbir kadın da böyle korkunç bi dava sürecine girmeyi göze alıyorsa iftira atmıyordur. Ayrıca nişanlı ceza alırsam da kamu cezasına çevrilsin filan diyerek hafiften kabullenme moduna girmiş zaten. Konu sahibi bence durumu nişanlına sormakla yetinme türlü yalan uydurup seni inandırmaya çalışacak nasılsa. Bi avukatla filan konuş kızın anlattıklarını da dinle öyle bi karar ver müstakbel evliliğin hakkında
bütün bildiklerimi anlattım sizden ne gibi bir seyler saklayabilirim diğer mesajlar da öğrendiğim şeyleri yazdımHiç banada mantıklı gelmedi bu durum nişanlı ve hiç bişey den haberi yok kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz bence konu sahibide bizden birşeyler saklıyor