• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Garip Bir Durum

temyizde gelince yine aynı yerde devam eder burada bir ilçe bir de şehir Adliyesi söz konusu
he o zaman yerel mah. kararını şehir bozmuştur. sonra gene dava acılmıştır.
yani avukat degilim ama öyle kararsız kalan dava var. yıllarca sürüyor. biri suclu diyor digeri sucsuz sonra karar yeiden bozuluyor gene dava sonra gene genenenenenene

Yok hyatm detaylıca anlattım konuyu şehir ilçe isimlere kadar verdim ama arkadas bambaska bi şehirde
hadi beee keşke tanış cıksaydınız. bize de ilk agızdan anlatırdınız :) acayip merak etttim bu konuyu... cok ilginc...
ama içimdeki ses cocugun nişnalının yani masuım oldugu yonunde

Agir ceza mahkemesi diyo.. aboww ne cikacak cok merak ediyorum, bizi de bilgilendir:oha:
salı günü son mahkeme var bende merak ediyorum yani şöyle düşünüyorum hiç bir kötü alışkanlığı olmayan biri nasıl böyle bir şey yapar tabi belli etmeyip yapanlar var ama inanasım gelmiyor yüreğim sıkışıyor

hadi beee keşke tanış cıksaydınız. bize de ilk agızdan anlatırdınız :) acayip merak etttim bu konuyu... cok ilginc...
ama içimdeki ses cocugun nişnalının yani masuım oldugu yonunde
tek temennim bu ama kız niye böyle bir suçlama da bulunsun onu da anlamıyorum yani sanıklar var tanıkları var sanıkların tanıkları var ama nişanlımın tanığı bile yok

Birde bu pazartesi günkundü durusmanin ardından rahatladım dedi bir şey çıkmayacak Allahın izniyle dedi hatta bir kutu çikolata alıp internet cafe de çalışıyor ordaki çocuklara dağıtımış

Bence sende biliyorsun konuyu bu atla deve degilki ya tacizdir ya tecavüz tarzı bişey nisanlin 3 kere mahkemeye çıkıyor ve sen konuyu bilmiyorsun ilginç bence biliyorsun ama yakistirmiyosn
Artı bir. Ya taciz ya da tecavüz davasıdır. Hiçbir kadın da böyle korkunç bi dava sürecine girmeyi göze alıyorsa iftira atmıyordur. Ayrıca nişanlı ceza alırsam da kamu cezasına çevrilsin filan diyerek hafiften kabullenme moduna girmiş zaten. Konu sahibi bence durumu nişanlına sormakla yetinme türlü yalan uydurup seni inandırmaya çalışacak nasılsa. Bi avukatla filan konuş kızın anlattıklarını da dinle öyle bi karar ver müstakbel evliliğin hakkında

Artı bir. Ya taciz ya da tecavüz davasıdır. Hiçbir kadın da böyle korkunç bi dava sürecine girmeyi göze alıyorsa iftira atmıyordur. Ayrıca nişanlı ceza alırsam da kamu cezasına çevrilsin filan diyerek hafiften kabullenme moduna girmiş zaten. Konu sahibi bence durumu nişanlına sormakla yetinme türlü yalan uydurup seni inandırmaya çalışacak nasılsa. Bi avukatla filan konuş kızın anlattıklarını da dinle öyle bi karar ver müstakbel evliliğin hakkında
Aslında bende bir kaç yere sormak istiyorum bu ceza alırsa kamuya çevirmeyi hakim söylemiş son duruşmadan çıktıktan sonra rahatladım biraz dedi son davada kurtuluruz bunlardan dedi bu insanlara nerden arkadaş oldum dedi 2 3 sene önce de bütün bağlarını kopardı

Aslında bende bir kaç yere sormak istiyorum bu ceza alırsa kamuya çevirmeyi hakim söylemiş son duruşmadan çıktıktan sonra rahatladım biraz dedi son davada kurtuluruz bunlardan dedi bu insanlara nerden arkadaş oldum dedi 2 3 sene önce de bütün bağlarını kopardı
Kötü arkadaş kurbanı oldum sızlanmalarına kanma sakın eğer tahmin ettiğim suçlamaysa bunu anca bi manyak yapar. Çok dikkat et canım iyice araştır çok şüpheci davran

Kötü arkadaş kurbanı oldum sızlanmalarına kanma sakın eğer tahmin ettiğim suçlamaysa bunu anca bi manyak yapar. Çok dikkat et canım iyice araştır çok şüpheci davran
bu dava sonuçlanana kadar öyle yapacağım canım kimseye zararı dokunmayan herkese yardimci olan biri nasıl yapar bunu aklım almıyor çevresinde ki arkadaşlarını bilirim ama bu arkadaşını bilmiyordum iletişimini kestiğini biliyorum sadece

Hiç banada mantıklı gelmedi bu durum nişanlı ve hiç bişey den haberi yok kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz bence konu sahibide bizden birşeyler saklıyor :KK12:

Hiç banada mantıklı gelmedi bu durum nişanlı ve hiç bişey den haberi yok kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz bence konu sahibide bizden birşeyler saklıyor :KK12:
bütün bildiklerimi anlattım sizden ne gibi bir seyler saklayabilirim diğer mesajlar da öğrendiğim şeyleri yazdım

Back