- 22 Şubat 2016
- 489
- 346
- 23
- Konu Sahibi CamdanKalp
nasıl bir şeydi hangi şehir özelden yazar mısınBuna benzer bi durum bnm lisedeki arkadaslarımın basına gelmişti. Onlardan birinin nşanlısı mısın diye düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl bir şeydi hangi şehir özelden yazar mısınBuna benzer bi durum bnm lisedeki arkadaslarımın basına gelmişti. Onlardan birinin nşanlısı mısın diye düşünüyorum
bende onu merak ediyorum yani sonuçlanmış bir dava tekrar nasıl açılıyor yani
peki ilçede olan ile taşınır mıaçılamaz yalan çünkü
Yazdm cnm bi bak bama dönnasıl bir şeydi hangi şehir özelden yazar mısın
peki ilçede olan ile taşınır mı
güya elinde kızın resimleri varmış tehdit etmiş o zaman 2013 yıllarında kız şimdi söylüyor o da diyor ki ben o zamanlar ne o kızla ne de sevgilisiyle görüşmüyorduk iletişimi kesmiştim diyene ile suçluyor kız onu dememişsin
Haklısınız en iyisi öyle yapmak of ya kafamın içinde milyon tane soru işareti var yübakın böyle tahmin ederek olmaz ne desek yanlış çıkabilir edevletten bakıp tek tek atsın davaları size
gerekirse ben olsam bu durumda adli sicil kaydını bile isterim
yani siz nişanlısınız böyle uzaktan telefonla çözülür mü bu iş
gerekirse ailenize söyleyin getirsin dava dosyasını anlatsın kendini
Yıllar birbirine uyuyo bnm bahsettğm eski arkadaslarımdan birinin nşanlısısın sanırım ya acil bi msaja baksana lütfengüya elinde kızın resimleri varmış tehdit etmiş o zaman 2013 yıllarında kız şimdi söylüyor o da diyor ki ben o zamanlar ne o kızla ne de sevgilisiyle görüşmüyorduk iletişimi kesmiştim diye
öyle yapacağım telefondan zor oluyor yarın işe gidince bakacağımE-devlet şifresini versin ya siz bakın ya da atsin oradaki dava bilgilerini.
öyle yapacağım telefondan zor oluyor yarın işe gidince bakacağım
Bir kadın 7-8 erkeği mahkemede topluyorsa ya taciz suclamasidir yada tecavüz ! Aralarında ne geçti bilemezsin. O sebeple iftira bile olsa erkek arkadaşım yapmaz deme . Kimseye yüzde yüz guvenmemelisin. 7-8 erkek şikayet ediliyorsa altı boş değildir . Diyelim ki iftira ,hangi cesaret bu kadar erkeğin hedefi olmak ister ? Belki de erkek arkadaşın suçlu ve kızın maddi talepleri olduğunu iddia ederek üstünü kapatmaya çalışıyor .bir nevi karalama kampanyası ..yok tecavüz değil ama ne olduğunu tam olarak bende bilmiyorum nişanlım öyle bir şey yapacak biri değil yani nasıl desem herkesle çabuk iletişime geçebilen biri
İspat bile edemediği bir konu yüzünden hemcinsini mi suçluyorsun? Pişman olmazsın umarım tanımadan nişanlandım diye ..Bu kişilerden para ve kontör istemiş o dönem nişanlımın anlattığına göre bu durumun içinde bile değildim o olaydan 2 3 sene önce iletişimini kesmiştim diyor e devletten öğreneceğim bakalım
Bende bilmiyorum işte iki tarafı da kötü bir yanda bir kız var eğer dediği doğruysa bu korkunç bir şey bir yandan bunca yıl güvendiğim adamı aslında hiç tanımamış olmam kafam çorba gibi çözülse birBir kadın 7-8 erkeği mahkemede topluyorsa ya taciz suclamasidir yada tecavüz ! Aralarında ne geçti bilemezsin. O sebeple iftira bile olsa erkek arkadaşım yapmaz deme . Kimseye yüzde yüz guvenmemelisin. 7-8 erkek şikayet ediliyorsa altı boş değildir . Diyelim ki iftira ,hangi cesaret bu kadar erkeğin hedefi olmak ister ? Belki de erkek arkadaşın suçlu ve kızın maddi talepleri olduğunu iddia ederek üstünü kapatmaya çalışıyor .bir nevi karalama kampanyası ..
Resimli taciz demiş öyle söyledi beynim uyuştu resmen haftaya salı son duruşma var bakalım kafam almıyor yaKızın yaşı da küçük sanırım .
Nişanlınız suçsuzsa bir şekil de aklanır zaten olayla ilgili bilgileri tam kapsamıyla öğrenmeden ileri adımlar atmamanızı tavsiye ederim .
Benim aklıma direk tecavüz ,taciz olayları geldi Allah korusun değildir umarım.
Nişanlınızı da iyice sorgulayın gerekirse mahkeme kağıtlarını görmeyi talep edin.
E-devlet'te dava ve konusu yazar mahkeme devam mı sonuçlandı mı o yazar ama tam olarak konunun içeriği yazmaz ben öyle biliyorum umarım daha detaylı öğrenirsiniz...
Aslında suçlama değilde inanasım gelmiyor nasıl olur böyle bir şey diye yeni seneye evlenecektik bu mayısta askere gidecek onu beklerken bu olayİspat bile edemediği bir konu yüzünden hemcinsini mi suçluyorsun? Pişman olmazsın umarım tanımadan nişanlandım diye ..
Arkadaşların da söylediği gibi e-devletten bir an önce öğrenmelisin. Böyle önemli bir konu beklemez. Gereksiz sakinsin. ..Bende bilmiyorum işte iki tarafı da kötü bir yanda bir kız var eğer dediği doğruysa bu korkunç bir şey bir yandan bunca yıl güvendiğim adamı aslında hiç tanımamış olmam kafam çorba gibi çözülse bir
İsabet olmuş ! Ya evlendikten sonra öğrenseydin ve sonuçları kaldıramayacağın kadar büyük olsaydı ? Herseyde vardır bir hayır ..acele etme ..Aslında suçlama değilde inanasım gelmiyor nasıl olur böyle bir şey diye yeni seneye evlenecektik bu mayısta askere gidecek onu beklerken bu olay