• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Garip Bir Durum

Şahit olarak çıktığını düşünmüyorum anlattığın kadarıyla. Suçsuz olsa 2-3 duruşmada da belli olurdu diye tahmin ediyorum. İşin doğrusunu düzgünce öğren bakalım bi merak ettim bende

Nişanlınız biliyor da size söylemiyor besbelli.
Kızın şikayet nedenini bilmeden biz ne diyelim?
Tecavüz mü, taciz mi, gasp mı,hırsızlık mı, dayak mı nasıl bir olay var ortada?
gasp gibi bir şey dedi ama o olay olduğu tarih görüşmüyorduk dedi iletişimi mi kesmiştim dedi

iftira atmış öyle dedi milletten para sızdıramayınca

kesin öyledir
hanımefendi neden kendisinden duruşma tutanağı örneğini ya da şikayet dilekçesi örneğinin resmini istemiyorsunuz
böyle kadınlar konusunda mahkemelik olmuş adamlarla özellikle ceza davası varsa nasıl görüşmeye devam ediliyor ben anlamıyorum

Ortada elle tutulur bir veri yokken kesin yargıya varan insan görünümlülerden gına geldi bana. Konu sahibi eşini sen tanıyorsun biz tanımıyoruz, sen onun için kötü birşey yapmaz diye düşünüyorsan destek ol, altında illa birşey arayacaksan takibe al ne diyelim başka. Kız, nişanlından para veya kontor koparamadığı için kinlenmiş de olabilir ihtimaller çok olur her zaman
kafam karıştı o yüzden de yazmak istedim hani bir şey olsa mutlaka çıkar diyorum ama içim içimi yiyor bir taraftan da

iftira atmış öyle dedi milletten para sızdıramayınca

ne iftirası, nişanlınız size nasıl net ve anlayacağınız şekilde açıklamaz böyle bir şeyi...
ne olursa olsun kız 3 kez dava açtıysa vardır altında bişey, detaylarıyla öğrenin, nişanlınız hırsız mı, gaspçı mı, tecavüzcü mü, tacizci mi, neyle suçlanıyor merak etmiyor musunuz?

kesin öyledir
hanımefendi neden kendisinden duruşma tutanağı örneğini ya da şikayet dilekçesi örneğinin resmini istemiyorsunuz
böyle kadınlar konusunda mahkemelik olmuş adamlarla özellikle ceza davası varsa nasıl görüşmeye devam ediliyor ben anlamıyorum
Bu dava olayı yeni çıktı önceden bir şeyi yoktu böyle

ne iftirası, nişanlınız size nasıl net ve anlayacağınız şekilde açıklamaz böyle bir şeyi...
ne olursa olsun kız 3 kez dava açtıysa vardır altında bişey, detaylarıyla öğrenin, nişanlınız hırsız mı, gaspçı mı, tecavüzcü mü, tacizci mi, neyle suçlanıyor merak etmiyor musunuz?
Merak etmez olur muyum yüz yüze gelince detaylarıyla konuşacağım zaten sadece üçüncü kişiler tarafından yardım istedim

Bu dava olayı yeni çıktı önceden bir şeyi yoktu böyle

siz yeni öğrenmişsiniz
baksanıza kaç yerde dava açılmış
hiçbirini göstermiyorsa edevletten bakın birlikte dava konusuna
adam saklıyor yani bir şeyler belli
kaç kere duruşma olmuş nedenini bilmemesi mümkün mü
ayrıca siz onun şehrindeyseniz size günü söylesin siz de gidin duruşmaya

siz yeni öğrenmişsiniz

Aynen! Kişiye iftira niteliğinde dava açılacak!
İnsan ortalığı ayağa kaldırır!
Kolay mı öyle kara çalmak.
Öyle gak guk yapınca şüphe duyulacağı belli.

Şahit olarak çıktığını düşünmüyorum anlattığın kadarıyla. Suçsuz olsa 2-3 duruşmada da belli olurdu diye tahmin ediyorum. İşin doğrusunu düzgünce öğren bakalım bi merak ettim bende
hani şöyle bir durum var suçu olsa içeri alırlardı herhalde yani bilmiyorum bugün duruşmadan çıkınca şeker dağıttım çocuklara dedi

siz yeni öğrenmişsiniz
ilk davayı biliyordum ordan sonuç alamayınca merkezdeki mahkemeye gidiyor hakime de dedim diyor ben o tarihlerde iletişimde değildim diye bu merkezdeki yeni açmış şu e devlet şifresini alayım da bakim böyle durumlarda insanın aklına gelmiyor bazen

Suçlu olduğu halde yıllarca tutuksuz yargılanan çok kişi var.Hele ki bu malum konularda.
kafam o kadar karışık ki hem bu konu bir de aile içi bir konum var hangi birine kafa yoracağıma şaştım

hani şöyle bir durum var suçu olsa içeri alırlardı herhalde yani bilmiyorum bugün duruşmadan çıkınca şeker dağıttım çocuklara dedi

dün 9 yaşında çocuğu taciz edip, kalp krizi geçirerek ölümüne neden olan sapık tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı, hiç mi haber okumuyorsunuz?
burası türkiye!

ortada belliki ciddi bir durum var.
sizde ne anlattiysa o kadarını biliyorsunuz.
o da büyük ihtimal işine geldiği kadar anlatıyor.
nasıl ogrenemediniz konunun ne olduğunu?
ve nerden biliyorsunuz kızın iftira attığını?
bence tek taraflı bakmadan olaya ne olduğunu öğrenin.

Ne demek anlamadım telefonda anlattı ama tam bilmiyorum yahu insan mahkemeye çıkan nişanlısının ne ile suçlandığını bilmez mi neyini anlamadınız ben anlamadım kız neyse suçluyor nişanlınızı taciz mi ne yani? mahkemelik olunduğuna göre demek ki taciz vs gibi bir olay var ortada. Ayrıca diğer mahkemelerden sonuçsuz kaldıysa tekrar nasıl dava açılıyor eğer suçsuz bulundularsa dosya kapanır zaten o ilde bir tek mahkeme bakar bu olaya o mahkemede olayı kapatmış olsaydı tekrar açılamazdı dava demek ki devam etmiş hep sonuca ulaşmamış yani. Bence nişanlınız birşeyler saklıyor. Ne hakla nişanlınızdan kontör istiyor ki bu kız başka olaylar var.

ortada belliki ciddi bir durum var.
sizde ne anlattiysa o kadarını biliyorsunuz.
o da büyük ihtimal işine geldiği kadar anlatıyor.
nasıl ogrenemediniz konunun ne olduğunu?
ve nerden biliyorsunuz kızın iftira attığını?
bence tek taraflı bakmadan olaya ne olduğunu öğrenin.
mesafeler olunca arada bazı ailevi problemler olunca bu sorunda olunca kafam karmakarışık oldu bir yandan 6 yıldır tanıyıp hiçbir yanlışnı görmediğim birisi diğer yandan böle bir durum en kısa zamanda bu durumun aslını öğrenmem lazım

Ne demek anlamadım telefonda anlattı ama tam bilmiyorum yahu insan mahkemeye çıkan nişanlısının ne ile suçlandığını bilmez mi neyini anlamadınız ben anlamadım kız neyse suçluyor nişanlınızı taciz mi ne yani? mahkemelik olunduğuna göre demek ki taciz vs gibi bir olay var ortada. Ayrıca diğer mahkemelerden sonuçsuz kaldıysa tekrar nasıl dava açılıyor eğer suçsuz bulundularsa dosya kapanır zaten o ilde bir tek mahkeme bakar bu olaya o mahkemede olayı kapatmış olsaydı tekrar açılamazdı dava demek ki devam etmiş hep sonuca ulaşmamış yani. Bence nişanlınız birşeyler saklıyor. Ne hakla nişanlınızdan kontör istiyor ki bu kız başka olaylar var.
Bu kişilerden para ve kontör istemiş o dönem nişanlımın anlattığına göre bu durumun içinde bile değildim o olaydan 2 3 sene önce iletişimini kesmiştim diyor e devletten öğreneceğim bakalım

dün 9 yaşında çocuğu taciz edip, kalp krizi geçirerek ölümüne neden olan sapık tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı, hiç mi haber okumuyorsunuz?
burası türkiye!
Tabi öyle durumlar da var

Back