- 8 Ağustos 2017
- 442
- 174
- 18
Him anladım.olanlari hep yazicam bu pkodan var ya çok kötü ya .bende tüylenme sivilce de var adet düzensizliği ve kiloyu zaten söylemiyorum bile.malesef canim 38 gün oldu ama gelen yok artik 1 yil oldu alistim kendi gelmiyo o söktürücü illaki icilecek bu hafta gidemedim haftaya doktora gidicem ama senin hayirli hbrlerini bekliyorum umut oluyo böyle benimle ayni seyleri yasayip basaranlar
aynen tüylenmeden nefret ediyorum ama var doktorun dedigi dogru ölene kadar olucak malesefHim anladım.olanlari hep yazicam bu pkodan var ya çok kötü ya .bende tüylenme sivilce de var adet düzensizliği ve kiloyu zaten söylemiyorum bile.Doktor glifor kullanıyor musun dedi evet dedim devam et dedi gliforu ölünceye kadar kullnicaz dedi.bu arada doktorum da pkolu ve kızı var.bana dedi senin için de elimizden geleni yapacağız.
bende tekirdag cerkezköydeyim canim ama eskisehirliyimSen nerelisin nerede oturuyorsun
Ben Muğla da oturuyorum.aslen Adıyamanliyim.
A benim orda akrabalar var çiğ köfteci Veliköy debende tekirdag cerkezköydeyim canim ama eskisehirliyim
Bende nefret ediyorum bıktım valla alıyorum iki gün sonra hepsi isyan etmiş gibi çıkıyor. Ne kullansam azalma olmuyor çünkü önce hormonlar tedavi edilmeliaynen tüylenmeden nefret ediyorum ama var doktorun dedigi dogru ölene kadar olucak malesef
klomen ve catlatma iğnesi kullandım canım ama bende ise yaramadı maalesef sonra doktor 2 ay ara verelim dedi bende o 2 ayda bitkisel ilaçlara taktım 7 ay uğraştım canım rabbim tez zamanda size de nasip etsin hayit da icmistim o ara üstelik doktor tavsiye etmişti ona klomen ile icebilisin demişti ama çörek otu yağı için sormadımmerhaba canim
öncelikle bebegin hayirla gelsin insallah
peki sen klomen yada igne kullandinmi pkolumusun kac ay hamile kalmaya calistin bu sòyledigini bende duymustum ama kullanigimiz hormon ilaclariyla kullanilir mi bilemedim
Çorlu da vatan hastanesi doktorun adı da Orhan gitmek isterseniz iyi bir doktormuşbende tekirdag cerkezköydeyim canim ama eskisehirliyim
canım ben burda önce irmet hastanesine gittim 8 ay ama ordaki doktoru iyi bulmadım daha sonra optimede başladım gerçi şimdki doktorumuda begenmiyorum ama başka yok malesef çerkezköydeOrda hangi hastaneye gidiyorsunuz özel var bir tane çok övdüler.hatta beni de çağırdılar da mesafe çok zor olur diye gelmedim.istersen sabah Sorayım sana söylim
evet canım benim kardeşim onda doğum yaptı orhan ataşer adı vatanda çalışıyor ayrıca özeli var bende ona gitmek çok istedim ama çalışıyorum biliyosun bu tedavide sürekli doktor çağırıyor her zaman izin alıp çorluya gidemem diye mecbur burda başladımÇorlu da vatan hastanesi doktorun adı da Orhan gitmek isterseniz iyi bir doktormuş
ne güzel canım ya çok sevindim senin adına daha fazla yorulup stres olmadan atlatmışsın bu hayıt otunu bende duydum doktora sorup bende kullanmak istiyorum içipte faydasını gören gerçekten çok tabiki Allah bilir ama hiç bişey yapmadan oturmaktan iyidir sonuçta alternatif tıpta çok önemliklomen ve catlatma iğnesi kullandım canım ama bende ise yaramadı maalesef sonra doktor 2 ay ara verelim dedi bende o 2 ayda bitkisel ilaçlara taktım 7 ay uğraştım canım rabbim tez zamanda size de nasip etsin hayit da icmistim o ara üstelik doktor tavsiye etmişti ona klomen ile icebilisin demişti ama çörek otu yağı için sormadım
Anladım ordakiler çok övüyorlar. İnşaallah gerek kalmadan hamile kalabilirsinizevet canım benim kardeşim onda doğum yaptı orhan ataşer adı vatanda çalışıyor ayrıca özeli var bende ona gitmek çok istedim ama çalışıyorum biliyosun bu tedavide sürekli doktor çağırıyor her zaman izin alıp çorluya gidemem diye mecbur burda başladım
insallah canim sen yarin gidiyosun dimi doktoraAnladım ordakiler çok övüyorlar. İnşaallah gerek kalmadan hamile kalabilirsiniz
gideceğim inşaallah öğleden sonra bakalım yumurtalar ne alemde...insallah canim sen yarin gidiyosun dimi doktora
Tabi ki canım şifa Allahtan onlar sadece aracı ya şafi deyip iç inşallah tez zamanda olur bebeginne güzel canım ya çok sevindim senin adına daha fazla yorulup stres olmadan atlatmışsın bu hayıt otunu bende duydum doktora sorup bende kullanmak istiyorum içipte faydasını gören gerçekten çok tabiki Allah bilir ama hiç bişey yapmadan oturmaktan iyidir sonuçta alternatif tıpta çok önemli
insallah hayırlı hbrler duyarsin canimgideceğim inşaallah öğleden sonra bakalım yumurtalar ne alemde...
insallah canim cok sagolTabi ki canım şifa Allahtan onlar sadece aracı ya şafi deyip iç inşallah tez zamanda olur bebegin
canım nasılsın ne durumdasın var mı bir gelişmeAynen öyle canım bizi bizden başka kimse anlamıyor çok zor rabbim kimseye aratmasin.. haberleşelim canım gelişmeleri yaz mutlaka ben de yazarım
Canım iğne verdi bugün doktor ilkini vurdum bugün pazar a kadar devam etmek pazartesi kontrol varcanım nasılsın ne durumdasın var mı bir gelişme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?