• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ganol f kullananlar yardım edebilir misiniz?

Ben yarın doktora gidecem ve soyleyecem femara yi çünkü bende hiç kasik batması falan yok büyümedi biliyorum.. inşallah canım hepimiz anne olalim inşallah..
Pahalı bir ilaç ama bence bana etki eden o

Pahalı bir ilaç ama bence bana etki eden o
Hayırlı olsun aşılaman canım rabbim emeklerini boş çıkartmasın olacak inşallah :) ben de bugün kontrole gittim bir tane sağda bir tane de solda yumurta büyümüş ikisi de yaklaşık 20 21 mm civarında dedi gayet iyi gelişmiş dedi. İki tane daha verdi bugün ve yarın vurulacam az daha gelişsin catlatalim dedi hiç umudum yoktu çok şükür ki büyümüş

Hayırlı olsun aşılaman canım rabbim emeklerini boş çıkartmasın olacak inşallah :) ben de bugün kontrole gittim bir tane sağda bir tane de solda yumurta büyümüş ikisi de yaklaşık 20 21 mm civarında dedi gayet iyi gelişmiş dedi. İki tane daha verdi bugün ve yarın vurulacam az daha gelişsin catlatalim dedi hiç umudum yoktu çok şükür ki büyümüş
Sagol canim.insaallah Kaçıncı gün bugün

Benimki çok dirençliydi. 17.gunde 1 tane tek olustu hayırlısı olsun inşaallah
Canım ben kullandığım iğneye bağlıyorum farklı bir iğne demek ki daha etkili yoksa benimkiler de direnç gösterdiler günde 4 klomen almama rağmen bir tane bile buyumuyordu

Canım ben kullandığım iğneye bağlıyorum farklı bir iğne demek ki daha etkili yoksa benimkiler de direnç gösterdiler günde 4 klomen almama rağmen bir tane bile buyumuyordu
Her neyse;) sonuçta gelişmiş ya o önemli Allah yardımcımiz olsun

merhaba ben de gonal f kullandım. oldukça dirençliydi yumurta 3 kutu iğneden sonra ancak gelişti. persembe gunu de aşılamam yapıldı.

merhaba ben de gonal f kullandım. oldukça dirençliydi yumurta 3 kutu iğneden sonra ancak gelişti. persembe gunu de aşılamam yapıldı.
Kaçlik vurdunuz siz ben ilk 75 sonra 150 sonra 300 vurdum 17 gün sürdü ve bir tane tek gelişti. Dün aşılamam oldu . Sizin kaç yumurta vardı

Kaçlik vurdunuz siz ben ilk 75 sonra 150 sonra 300 vurdum 17 gün sürdü ve bir tane tek gelişti. Dün aşılamam oldu . Sizin kaç yumurta vardı

benim de 16 gün sürdü. sanırım 2 yumurta gelişti ama 1 tanesi daha iyi büyümüştü. yani 1 yumurta sayılabilir.
187,5 doz ile başlamıştı 150 ile devam etti. 2 kutu iğne sonunda bıraktıracaktı ama kısmet 3.kutuyu deneyelim dedi ve büyüdü.

benim de 16 gün sürdü. sanırım 2 yumurta gelişti ama 1 tanesi daha iyi büyümüştü. yani 1 yumurta sayılabilir.
187,5 doz ile başlamıştı 150 ile devam etti. 2 kutu iğne sonunda bıraktıracaktı ama kısmet 3.kutuyu deneyelim dedi ve büyüdü.
Aşılama yapıldımi

Mrb kızlar ,
Bende dün ganol f iğneye başladım ilk defa deniyorum 3 defa klomen kullandım işe yaramadı doktor bu ay iğneyle deneyelim dedi bugün 2. İğnemi vurdum Çarşamba kontrole gideceğim bakalım hayırlısı bu arada 1 kutu iğne 250 tl idi .
Raporlu dediğiniz nasıl oluyor benim aşılama olmayacak normal yolla deneyeceğiz

kızlar çok acemiyim bişey yazın :) yaşın ileri klomenle falan uğrasmayalım direk iğne veriyorum 5. gün gel bakıcam yumurtana dedi.aşılama mı yapacak. kendin göbeğinden iğne yapcaksın dedi.sonra ilişkiye girmicekmiyiz. kendi mi yapcak aşılamayı

Back