- 8 Ağustos 2017
- 442
- 174
- 18
Pahalı bir ilaç ama bence bana etki eden oBen yarın doktora gidecem ve soyleyecem femara yi çünkü bende hiç kasik batması falan yok büyümedi biliyorum.. inşallah canım hepimiz anne olalim inşallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pahalı bir ilaç ama bence bana etki eden oBen yarın doktora gidecem ve soyleyecem femara yi çünkü bende hiç kasik batması falan yok büyümedi biliyorum.. inşallah canım hepimiz anne olalim inşallah..
Hayırlı olsun aşılaman canım rabbim emeklerini boş çıkartmasın olacak inşallah :) ben de bugün kontrole gittim bir tane sağda bir tane de solda yumurta büyümüş ikisi de yaklaşık 20 21 mm civarında dedi gayet iyi gelişmiş dedi. İki tane daha verdi bugün ve yarın vurulacam az daha gelişsin catlatalim dedi hiç umudum yoktu çok şükür ki büyümüşPahalı bir ilaç ama bence bana etki eden o
Sagol canim.insaallah Kaçıncı gün bugünHayırlı olsun aşılaman canım rabbim emeklerini boş çıkartmasın olacak inşallah :) ben de bugün kontrole gittim bir tane sağda bir tane de solda yumurta büyümüş ikisi de yaklaşık 20 21 mm civarında dedi gayet iyi gelişmiş dedi. İki tane daha verdi bugün ve yarın vurulacam az daha gelişsin catlatalim dedi hiç umudum yoktu çok şükür ki büyümüş
Adetimin 9. Günü iğnenin 7. Günü canımSagol canim.insaallah Kaçıncı gün bugün
insallah canim hayırlısı olsun senin icinDün akşam saat 19.19 da yapıldı asilamam inşaallah tutar :)
Benimki çok dirençliydi. 17.gunde 1 tane tek olustu hayırlısı olsun inşaallahAdetimin 9. Günü iğnenin 7. Günü canım
Sağ ol. Inşaallah hepimiz anne oluruzinsallah canim hayırlısı olsun senin icin
Canım ben kullandığım iğneye bağlıyorum farklı bir iğne demek ki daha etkili yoksa benimkiler de direnç gösterdiler günde 4 klomen almama rağmen bir tane bile buyumuyorduBenimki çok dirençliydi. 17.gunde 1 tane tek olustu hayırlısı olsun inşaallah
Her neyseCanım ben kullandığım iğneye bağlıyorum farklı bir iğne demek ki daha etkili yoksa benimkiler de direnç gösterdiler günde 4 klomen almama rağmen bir tane bile buyumuyordu
Amin canımHer neysesonuçta gelişmiş ya o önemli Allah yardımcımiz olsun
Merhaba canım hayırlı olsun aşılaman. İnşallah tutar :)merhaba ben de gonal f kullandım. oldukça dirençliydi yumurta 3 kutu iğneden sonra ancak gelişti. persembe gunu de aşılamam yapıldı.
Kaçlik vurdunuz siz ben ilk 75 sonra 150 sonra 300 vurdum 17 gün sürdü ve bir tane tek gelişti. Dün aşılamam oldu . Sizin kaç yumurta vardımerhaba ben de gonal f kullandım. oldukça dirençliydi yumurta 3 kutu iğneden sonra ancak gelişti. persembe gunu de aşılamam yapıldı.
Kaçlik vurdunuz siz ben ilk 75 sonra 150 sonra 300 vurdum 17 gün sürdü ve bir tane tek gelişti. Dün aşılamam oldu . Sizin kaç yumurta vardı
Aşılama yapıldımibenim de 16 gün sürdü. sanırım 2 yumurta gelişti ama 1 tanesi daha iyi büyümüştü. yani 1 yumurta sayılabilir.
187,5 doz ile başlamıştı 150 ile devam etti. 2 kutu iğne sonunda bıraktıracaktı ama kısmet 3.kutuyu deneyelim dedi ve büyüdü.
Aşılama yapıldımi
inşaallah tutar . benimde pazar yapıldı . Allah nasip eder inşaallah hepimizeEvet yapildi persembe gunu