- 22 Şubat 2016
- 42
- 19
- 18
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olur inşallah canım pko mu varKızlar bende iğneye basladım sabah 3.vuruncam pazartesi kontrole gidecegim
Canım kanda çıkar ilk.kan ver benceKozlar aşılamam olalı 10 gün oldu başlarda gebelik testinde ikinci çizgi hafif silik çıkıyordu şimdi yaptım ikinci çizgi hiç yok tutmamış demi
Evet canım bakalım yarın ne olacakHayırlı olur inşallah canım pko mu var
Sağlık olsun canım tekrar denersinTutmamış
Hayırlı olsun canım pko mu varBende catlatma ignesi oldum dün bakalım ne olacak kızlar
Evet canımHayırlı olsun canım pko mu var
Ne zamandır tedavi oluyorsun hangi aşamalardan geçtin canimEvet canım
merhaba canimSağ ol. Inşaallah hepimiz anne oluruz
merhabamerhaba canim
uzun zamandir yazamadim sende yazmamissin neler yaptin insallah hamile kalmissindir.
üzülme canım insallah hayirlisiyla Allah nasip edermerhabamaalesef olmadı.
![]()
![]()
![]()
![]()
Kusura bakma gec kaldım biraz cevap için bu 2. Denemem ilki klomen ile denedik catlatma ignesi oldum olmadı 2. Denemem de gonal f 450 oldu gene catlatma ignesi oldum 12 gun zaman verdi doktor 5 gün kaldı bugun kahverengi akıntım geldi adet mi hamilelik belirtisimi anlayamadımNe zamandır tedavi oluyorsun hangi aşamalardan geçtin canim
Canım inşallah hamilesindir ben de geçen ay iğne ile hamile kaldım kahverengi akıntı gelmişti aynı şekilde adetime 5 gün vardı.qma düşük yaptım ne yazık ki..sen büyük ihtimal hamilesin iğnenin üzerinden 15 gün geçtiyse kanda çıkarKusura bakma gec kaldım biraz cevap için bu 2. Denemem ilki klomen ile denedik catlatma ignesi oldum olmadı 2. Denemem de gonal f 450 oldu gene catlatma ignesi oldum 12 gun zaman verdi doktor 5 gün kaldı bugun kahverengi akıntım geldi adet mi hamilelik belirtisimi anlayamadım
canım bayadır giremedim kusura bakma insallah hamile kalmissindir kalmadiysan bile üzülme Allah cok büyük bende bir sene ugrastim klomendi catlama ignesiydi tam umudumu kesmistim ve igneye basliycaktim ki hic istemiyordum igne kullanmak Allah biliyo o ay hamile kalmisim en umudumun olmadigi ayda su an hamileyim yani sunu anladim kendimi harab ettim agladim uzüldüm ama herseyin bi vakti varmis Allah ne zaman isterse o zaman oluyo ve bisey daha söyliyim doktorlara fazla güvenmemek lazim bana sen bu ayda hamile kalamazsin dedigi ay ben hamile kaldim insallah Allah isteyen herkese nasip etsin kimse üzülmesin yasadiklarimdan biliyorum hersey zamanla oluyormerhabamaalesef olmadı.
![]()
![]()
![]()
![]()