Evet canim hâlâ da devam ediyor korunmuyorum ama bebeğim olmuyor adetim de düzenli yumurtlama akıntısı da oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim hâlâ da devam ediyor korunmuyorum ama bebeğim olmuyor adetim de düzenli yumurtlama akıntısı da oluyor
Sen ikinci için uğraşıyorsun yani rabbim yardımcı olsun canım tez zamanda muradına erdirsin inşallahEvet canim hâlâ da devam ediyor korunmuyorum ama bebeğim olmuyor adetim de düzenli yumurtlama akıntısı da oluyor
Amin canım teşekkür ederim cümlemizi inşallah aslında uğraşmiyorum şimdilik çünkü emziriyorum emzirmem bitince hayit suyu içicem bakalım daha bebeğim küçük olduğu için sorun etmiyorum..ama insan üzülüyor eksik hissediyor. Bu da imtihan tabiki allah bi evlat verdi çok şükür ne kadar sukretsem az allah isteyen herkese nasip etsinSen ikinci için uğraşıyorsun yani rabbim yardımcı olsun canım tez zamanda muradına erdirsin inşallah![]()
Amin canım teşekkür ederim cümlemizi inşallah aslında uğraşmiyorum şimdilik çünkü emziriyorum emzirmem bitince hayit suyu içicem bakalım daha bebeğim küçük olduğu için sorun etmiyorum..ama insan üzülüyor eksik hissediyor. Bu da imtihan tabiki allah bi evlat verdi çok şükür ne kadar sukretsem az allah isteyen herkese nasip etsin
Amin canim rabbim uzun ömur versin. Sana da hayirlisiyla tez zamanda nasip etsin. Çok zor biliyorum senin için dua edicemEvet canım şanslısın benim de olsa keşke bir tane onunla avunurdum..evladını sana bağışlasın rabbim
Allah razı olsun canım benimAmin canim rabbim uzun ömur versin. Sana da hayirlisiyla tez zamanda nasip etsin. Çok zor biliyorum senin için dua edicem![]()
merhaba canimCanım merhaba ben de pcos var ve senin gibi üç defa klomen ise yaramadı benim doktorum da iğneye gecicez dedi sen ne zaman başlıyorsun tam olarak birbirimize destek olalım :)
Canım benim de gecikti yine bu ay test yaptım hamilelik de yok tabi..ben de gittim kendim aldım reçetesiz tarlusal şu an iki gün kaldı hapin bitmesine.adet olunca gidecem 3.gun iğne başlayacak doktorum canımmerhaba canim
sende durumlar nasil merak ettim. benim bugün 33. günüm hasta olmadim hamilelik belirtiside yok bekliorum bu hafta sonuna kadar gelmezse cumartesi gidicem doktora adet söktürücü icin sen ne yaptin
canim ya senin kac gün gecti adetin kan testimi yaptirdin ben emin olamam ki ya tCanım benim de gecikti yine bu ay test yaptım hamilelik de yok tabi..ben de gittim kendim aldım reçetesiz tarlusal şu an iki gün kaldı hapin bitmesine.adet olunca gidecem 3.gun iğne başlayacak doktorum canım
yani benim normalde 35 36 günde olurdu ama 10 aydir hic kendi olmadi bende mo kan testi yaptirsam baska türlü emin olmam kicanim ya senin kac gün gecti adetin kan testimi yaptirdin ben emin olamam ki ya t
bu tarlusal recetesiz alinabilen bisey yani bana hep doktor vermisti off yine gelmedi yine cok stresliyim hic bir belirtide yok gelicegine dairyani benim normalde 35 36 günde olurdu ama 10 aydir hic kendi olmadi bende mo kan testi yaptirsam baska türlü emin olmam ki
Canım benim taaa 27 Eylül de olmam lazımdı bir ay olacaktı nerdeyse ben kendimden emindim hiçbir belirti yoktu canım ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi o yüzden sadece eczaneden test alıp yaptım sırf yaptı olmak için o kadar alıştım ki artıkcanim ya senin kac gün gecti adetin kan testimi yaptirdin ben emin olamam ki ya t
Canım benim taaa 27 Eylül de olmam lazımdı bir ay olacaktı nerdeyse ben kendimden emindim hiçbir belirti yoktu canım ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi o yüzden sadece eczaneden test alıp yaptım sırf yaptı olmak için o kadar alıştım ki artıkcanim ya senin kac gün gecti adetin kan testimi yaptirdin ben emin olamam ki ya t
Aynen öyle canım bizi bizden başka kimse anlamıyor çok zor rabbim kimseye aratmasin.. haberleşelim canım gelişmeleri yaz mutlaka ben de yazarımanladim canim laf olsun diye degil seni gercekten cok iyi anliyorum ben test isini 6. aydan sonra biraktim evde yapip hüsrana ugramak istemiyorum artik benim normalde bu günlerde gelmesi lazim ama bende de belirti yok cumartesi dr gidip muayene olup ilaca baslarim daha sonra igne bakalim Allah nasip etsin de insallah ikimizede iyi gelir bu igne
tamam canim yazarim sen daha önce basliycaksin heralde merakla bekliyorum seni ☺Aynen öyle canım bizi bizden başka kimse anlamıyor çok zor rabbim kimseye aratmasin.. haberleşelim canım gelişmeleri yaz mutlaka ben de yazarım![]()
Tedavin hayırlı olsun canım bu iğneleri sigorta karşılamıyor değil miBende kullanmaya başladım gonal f yi.bir iğnesi 110 TL dozuna göre kullaniyorsun.ben 75 kullanıyorum bugün 5. Gün ikinci igneyi de alacağım yarın bugün kontrole gittim daha yumurta yok perşembeye tekrar gel dedi doktor.(bende pkoluyum 31.aya girdik çok stresli Allah kimseye vermesin böyle hastalık.) umarim en yakın zamanda bütün çocuk isteyenlerin hayırlı sağlıklı çocuklari olur. Allah'ım nasip etsin inşallah hepimize
Karşılamis halı 110 normalde 440 tlTedavin hayırlı olsun canım bu iğneleri sigorta karşılamıyor değil mi