• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ganol f kullananlar yardım edebilir misiniz?

amin canim insallah Allah hepimize nasip etsin gercekten cok zor insallah hayirlisi olur senin icin bebisini alirsin kucagina tez zamanda bizimlede paylasirsan tedavi sonucunu cok sevinirim
Bana mı yazdiniz bilmiyorum ama sağolun inşaallah en kısa zamanda hepimiz anne oluruz

Bugün gittim doktor a ve maalesef hiç gelişme yok 75 vuruluyordum şimdi 150 ye çıkardı doktor salı günü tekrar gideceğim ohss olma riskim var 150 ye çıktı diye doktor hazırlıkli olun dedi eğer ohss olursam İzmir e tüp Bebek için gideceğiz

Bugün gittim doktor a ve maalesef hiç gelişme yok 75 vuruluyordum şimdi 150 ye çıkardı doktor salı günü tekrar gideceğim ohss olma riskim var 150 ye çıktı diye doktor hazırlıkli olun dedi eğer ohss olursam İzmir e tüp Bebek için gideceğiz
cok üzüldüm canim bu ohss yi bende duydum gerci ne oldugunu arastirmaya korktum ama bu ignelerin haplarin bize hep bi yan etkisi var bunu biliyorum. insallah sali günü hayirli hbrler alirsin

Bugün gittim doktor a ve maalesef hiç gelişme yok 75 vuruluyordum şimdi 150 ye çıkardı doktor salı günü tekrar gideceğim ohss olma riskim var 150 ye çıktı diye doktor hazırlıkli olun dedi eğer ohss olursam İzmir e tüp Bebek için gideceğiz[/QUOTE
bu senin ilk igne kullanisinmiydi

Canım aşılama için iğne kullanıyorsun sanırım inşallah ohss olmazsın önlem al bol su icmen falan lazım sanırım birkaç yöntem var önlemler arasında..senin pko da dirençli olduğu için 75 lik fayda etmedi sanırım.ama inşallah bu sefer büyür..

cok üzüldüm canim bu ohss yi bende duydum gerci ne oldugunu arastirmaya korktum ama bu ignelerin haplarin bize hep bi yan etkisi var bunu biliyorum. insallah sali günü hayirli hbrler alirsin
Amin inşaallah.sorma ya yan etki yapıyor kilo aldırıyor sonra doktor da kilo ver diyor dayiyorlar hormon ilaclarini sonrada kilo ver.oyle kolaydı ya bu pkodan dolayı insülin direncim var su icsem kilo oluyor

Canım aşılama için iğne kullanıyorsun sanırım inşallah ohss olmazsın önlem al bol su icmen falan lazım sanırım birkaç yöntem var önlemler arasında..senin pko da dirençli olduğu için 75 lik fayda etmedi sanırım.ama inşallah bu sefer büyür..
Evet asilama için . Yöntemleri biliyorsaniz anlatabilir misiniz . doktor dedi çok dirençli .150 ile büyür ama birden büyür dedi .ne yapacağımı bilmiyorum artık kafayı yemek üzereyim.3 yıl olacak Şubat'ta uğraşmaya başlayalı.olmuyor işler yolunda gitmedikce ben kötü oluyorum :(

Evet bugün 8. Yi vurdum ilk defa vuruyorm yani

Evet asilama için . Yöntemleri biliyorsaniz anlatabilir misiniz . doktor dedi çok dirençli .150 ile büyür ama birden büyür dedi .ne yapacağımı bilmiyorum artık kafayı yemek üzereyim.3 yıl olacak Şubat'ta uğraşmaya başlayalı.olmuyor işler yolunda gitmedikce ben kötü oluyorum :KK43:
Canım ben daha iğne veya aşılamaya geçmedim ama çok araştırdığım için biliyorum ohss yi falan..

Amin inşaallah.sorma ya yan etki yapıyor kilo aldırıyor sonra doktor da kilo ver diyor dayiyorlar hormon ilaclarini sonrada kilo ver.oyle kolaydı ya bu pkodan dolayı insülin direncim var su icsem kilo oluyor
aynen bende de öyle sürekli diyet yapıyorum kilo vermen lazım diyorlar ama nasıl vereyim 78 kg oldum ben ne yapsam veremiyorum iyice psikolojim bozuldu bide adet olamıyorum onun sinir stresi var şiştikçe şiştim Allahım sonumuzu hayır etsin artık inşallah

Evet asilama için . Yöntemleri biliyorsaniz anlatabilir misiniz . doktor dedi çok dirençli .150 ile büyür ama birden büyür dedi .ne yapacağımı bilmiyorum artık kafayı yemek üzereyim.3 yıl olacak Şubat'ta uğraşmaya başlayalı.olmuyor işler yolunda gitmedikce ben kötü oluyorum :KK43:
bende daha aşılamaya falan geçmedim canım daha iğneye bile geçemedim ki adet olmuyorum bir türlü

aynen bende de öyle sürekli diyet yapıyorum kilo vermen lazım diyorlar ama nasıl vereyim 78 kg oldum ben ne yapsam veremiyorum iyice psikolojim bozuldu bide adet olamıyorum onun sinir stresi var şiştikçe şiştim Allahım sonumuzu hayır etsin artık inşallah
Ay ben sizin kiloya insem yeter valla.bende söktürücü kullanmadan adet olamıyorum karnım sürekli şiş. Allah ýardimcimiz olsun inşallah

Back