• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ganol f kullananlar yardım edebilir misiniz?

Gelartik00 Gelartik00 canım merhaba cuma günü mü gidecektin kontrole nasıl hissediyorsun kasıkta batma falan var mı ? Benim de bugün 3. İğne vuruldu ve hiç birşey yok yumurta büyümesine dair.. sanırım 75 lik bende fayda etmeyecek :KK43:

Gelartik00 Gelartik00 canım merhaba cuma günü mü gidecektin kontrole nasıl hissediyorsun kasıkta batma falan var mı ? Benim de bugün 3. İğne vuruldu ve hiç birşey yok yumurta büyümesine dair.. sanırım 75 lik bende fayda etmeyecek :KK43:
merhaba evet yarın gideceğim.bana 75te 150de fayda etmedi.300 vurdum iki defa . herhangi bir şey hissetmiyorum :( neden büyümüyor bu yumurtalar ya :( :( :(

merhaba evet yarın gideceğim.bana 75te 150de fayda etmedi.300 vurdum iki defa . herhangi bir şey hissetmiyorum :KK43: neden büyümüyor bu yumurtalar ya :KK43: :KK43: :KK43:
Ben de anlamadım ki canım :işsiz: seninki gonal f idi sanırım benim fostimon diye bir iğne bunu da niye verdi anlamadım ki ya bakacaz sonuca hayırlısı..

Ben de anlamadım ki canım :işsiz: seninki gonal f idi sanırım benim fostimon diye bir iğne bunu da niye verdi anlamadım ki ya bakacaz sonuca hayırlısı..
evet benim ki gonal f.ben sonuncuyu yarın vurucam bu seferde fayda etmezse tüp Bebek için İzmir'e gideceğiz :( inşaallah faydası olur ya . Doktor birde femera diye bir ilaç verdi bakalım ikisi bir etki ederse ...

evet benim ki gonal f.ben sonuncuyu yarın vurucam bu seferde fayda etmezse tüp Bebek için İzmir'e gideceğiz :KK43: inşaallah faydası olur ya . Doktor birde femera diye bir ilaç verdi bakalım ikisi bir etki ederse ...
Femara çok iyi diyorlar . Canım ben bir de incir ve çörek otu yağı tüketiyorum belki faydası olur

evet benim ki gonal f.ben sonuncuyu yarın vurucam bu seferde fayda etmezse tüp Bebek için İzmir'e gideceğiz :KK43: inşaallah faydası olur ya . Doktor birde femera diye bir ilaç verdi bakalım ikisi bir etki ederse ...
Canım ne yaptın doktor ne dedi

Canım ne yaptın doktor ne dedi
daha yeni geldik.bir tane 17 mm yumurta olmuş. Son bir iğne daha verdi 300 lük.yarin akşam 9 da tekrar gideceğim.doktor 1 yumurta az dedi ama ben bugün kendimi İzmir için yönlendirmiştim buna şükür dedim.

Canım bizim için önemli olan yeterli olgunluğa gelmiş olması bir tane olsun bu iyi birşey 17 mm çok iyi valla çok dua ediyorum canım inan herkese kendimle birlikte :dua:
ya doktor bir tane az dedi ama bence buna da şükür . Rabbim sana da banada isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah

daha yeni geldik.bir tane 17 mm yumurta olmuş. Son bir iğne daha verdi 300 lük.yarin akşam 9 da tekrar gideceğim.doktor 1 yumurta az dedi ama ben bugün kendimi İzmir için yönlendirmiştim buna şükür dedim.[/QUOTE
canım cok sevindim insallah hayırlı hbrler duyarsin olur bu defa

geldik yumurta 21 mm olmuş.catlatmayi yaptım yarın akşam üstü aşılamam yapılacak

Sağolun.insaallah her şey yolunda gider de bende anne olmaya ilk adımı atmış olurum. İnşaallah hepimize nasip olsun.kullandigim femara çok etkili doktorunuzla konuşun verir belki
Y yaso1510 Mojo44 Mojo44

Sağolun.insaallah her şey yolunda gider de bende anne olmaya ilk adımı atmış olurum. İnşaallah hepimize nasip olsun.kullandigim femara çok etkili doktorunuzla konuşun verir belki
Y yaso1510 Mojo44 Mojo44
Ben yarın doktora gidecem ve soyleyecem femara yi çünkü bende hiç kasik batması falan yok büyümedi biliyorum.. inşallah canım hepimiz anne olalim inşallah..

Ben yarın doktora gidecem ve soyleyecem femara yi çünkü bende hiç kasik batması falan yok büyümedi biliyorum.. inşallah canım hepimiz anne olalim inşallah..
Dün akşam saat 19.19 da yapıldı asilamam inşaallah tutar :)

Back