anladim canim insallahBenim adetlerim düzenliydi ama yumurtalarım büyümüyordu raporda sebepsiz interfiliti yazıyordu. Hayırlısı ile İsteyen herkese nasip olur inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladim canim insallahBenim adetlerim düzenliydi ama yumurtalarım büyümüyordu raporda sebepsiz interfiliti yazıyordu. Hayırlısı ile İsteyen herkese nasip olur inşallah.
inşaallah Allah hepimize nasip etsin bir an öncehem daha cok gencsin insallah Allahim nasip etsinde kucagina al hemen bebegini hic üzülme hem bu sefer kesin büyücek o yumurtalar görürsün
merhaba evet yarın gideceğim.bana 75te 150de fayda etmedi.300 vurdum iki defa . herhangi bir şey hissetmiyorumGelartik00 canım merhaba cuma günü mü gidecektin kontrole nasıl hissediyorsun kasıkta batma falan var mı ? Benim de bugün 3. İğne vuruldu ve hiç birşey yok yumurta büyümesine dair.. sanırım 75 lik bende fayda etmeyecek
![]()
Ben de anlamadım ki canımmerhaba evet yarın gideceğim.bana 75te 150de fayda etmedi.300 vurdum iki defa . herhangi bir şey hissetmiyorumneden büyümüyor bu yumurtalar ya
![]()
![]()
![]()
evet benim ki gonal f.ben sonuncuyu yarın vurucam bu seferde fayda etmezse tüp Bebek için İzmir'e gideceğizBen de anlamadım ki canımseninki gonal f idi sanırım benim fostimon diye bir iğne bunu da niye verdi anlamadım ki ya bakacaz sonuca hayırlısı..
Femara çok iyi diyorlar . Canım ben bir de incir ve çörek otu yağı tüketiyorum belki faydası olurevet benim ki gonal f.ben sonuncuyu yarın vurucam bu seferde fayda etmezse tüp Bebek için İzmir'e gideceğizinşaallah faydası olur ya . Doktor birde femera diye bir ilaç verdi bakalım ikisi bir etki ederse ...
inşaallah. Allah hepimize nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar...Femara çok iyi diyorlar . Canım ben bir de incir ve çörek otu yağı tüketiyorum belki faydası olur
Canım ne yaptın doktor ne dedievet benim ki gonal f.ben sonuncuyu yarın vurucam bu seferde fayda etmezse tüp Bebek için İzmir'e gideceğizinşaallah faydası olur ya . Doktor birde femera diye bir ilaç verdi bakalım ikisi bir etki ederse ...
daha yeni geldik.bir tane 17 mm yumurta olmuş. Son bir iğne daha verdi 300 lük.yarin akşam 9 da tekrar gideceğim.doktor 1 yumurta az dedi ama ben bugün kendimi İzmir için yönlendirmiştim buna şükür dedim.Canım ne yaptın doktor ne dedi
dua edelim birbirimize...Canım ne yaptın doktor ne dedi
Canım bizim için önemli olan yeterli olgunluğa gelmiş olması bir tane olsun bu iyi birşey 17 mm çok iyi valla çok dua ediyorum canım inan herkese kendimle birliktedua edelim birbirimize...![]()
ya doktor bir tane az dedi ama bence buna da şükür . Rabbim sana da banada isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallahCanım bizim için önemli olan yeterli olgunluğa gelmiş olması bir tane olsun bu iyi birşey 17 mm çok iyi valla çok dua ediyorum canım inan herkese kendimle birlikte![]()
daha yeni geldik.bir tane 17 mm yumurta olmuş. Son bir iğne daha verdi 300 lük.yarin akşam 9 da tekrar gideceğim.doktor 1 yumurta az dedi ama ben bugün kendimi İzmir için yönlendirmiştim buna şükür dedim.[/QUOTE
canım cok sevindim insallah hayırlı hbrler duyarsin olur bu defa
Ay canım rabbim hayırlara çıkartsın inşallah olacak göreceksingeldik yumurta 21 mm olmuş.catlatmayi yaptım yarın akşam üstü aşılamam yapılacak
canım valla cok sevindim insallah olucak bol bol dua edicem sanageldik yumurta 21 mm olmuş.catlatmayi yaptım yarın akşam üstü aşılamam yapılacak
Ben yarın doktora gidecem ve soyleyecem femara yi çünkü bende hiç kasik batması falan yok büyümedi biliyorum.. inşallah canım hepimiz anne olalim inşallah..
Dün akşam saat 19.19 da yapıldı asilamam inşaallah tutar :)Ben yarın doktora gidecem ve soyleyecem femara yi çünkü bende hiç kasik batması falan yok büyümedi biliyorum.. inşallah canım hepimiz anne olalim inşallah..