Allah gani gani rahmet eylesin insaAllah mekani cennet topragi bol olsun canim senin adina cok üzüldüm gercekten büyük bir kayip. Rabbim kalanlara sabir versin. Ne güzel iki büyük soruyu hall etmisiniz bile. Benimde nisanlimla kaynanam yakinda salonu ayarlarlar. Kirada olacagimiz icin basta evi nisan sonu mayis basi anca tutarlar heralde. Sormazlar mi canim. Illallah dedirttiler artik :) Ama derler ya 'bir kulaktan giriyor digerinden cikiyor'. Ben kararimin dogru oldugunu biliyorum. Sadece ailemden uzaga gidece kolmam üzüyor beni. Ama bu da taktiri ilahi. Hasrete alisacagiz bi türlü.
Birkac eksik var aksesuar olarak, ama dedigin gibi ferah evleri severim. Sagol canimgüle güle kulllan gamzelimmm
evinin bi bölümünü görmeme rağmen az eşyalı çok ferah bi ev hayal ettm, huzur dolu yaşa ki içinde
Markasi merinos, yakindan daha güzel aslinda simli mimli :)gerçekten ferah bir oda,güle güle oturun..halınızı çok beğendim markası nedir acaba?
Ay inanmiyorum bitanem ya :)) Kalp kalbe karsi..sana bisey dicem inanmicaksin... dün aldideyim...
aldigin battaniyeyi gördüm.
dedim aaa bu duygusumun ceyizine ne kadar uyar, acaba söylesem mi... ama yok o battaniye almisti ihtiyaci yoktur dedim icimden
simdi bakiyorum basligina ayni battaniyeyi almisin
ayyyyyyyyyyyyyyyyy inanmiyorum ya
Oy oyy cok tsk ederim,utandirik oldumben bu kadar harikaa bir çeyiz görmedim bayıldımmmmmmmmmmmmmm bayıldımmmmmmmmmmmmm
güle güle kullan canım iyi ve mutlu günlerde inşallah ama harika hepsii
özellikle günlük yemek takımlarına ve swarowski taşlı battaniyene bayıldımmmmmmmmmmm
taç nevresim takımlarında aynı benimkilerden güle güle kullan
hepsi ayrı bir özenle hazırlanmış harikalar
Tabi fikir ederinirsiniz birlikte, nisanlin anlayisli olduktan sonra heryer güzel zaten tatlim..Canim yeni aldiklarini güle güle kullan insaAllahMobilyan cok hos olmus uyum saglamis hepsi bir birine. Ben de herseyde tuzum olsun isterdim Ama uzakta oldugum icin ve devamli gidip gelemedigim icin bu mümkün degil. Nisanlim benden onay almadan hic biseyi kabul etmiyor gerci, sagolsun benim isteklerimi hep gerceklestiremeye calisiyor Söyle bisey olabilir ancak, nikah tarihi almaya gidecegim subat mart gibi, o zaman bi kac ev gezeriz fikir ediniriz onlarda bir iki ay sonra begendiimiz evlerden biri bos ise kiralarlar. Ben calismayi istiyorum ve mecburumda hem maddi hem manevi acidan. Maddi acidan cünkü en gec bir sene sonra büyük bir kredi cekmeyi düsünüyoruz, ne kadar nakit para o kadar iyi. Manevi acidan ailemden ayirlmak benim icin cok zor olacak, calismayip kendimi baska bir seylere veremezsem psikolojim bozulur. Hem kocama hem kendime cok zor zamanlar yasatmis olurum. Sende calisacakmisin? Ve nasil bir is düsünüyorsun?
Tabi fikir ederinirsiniz birlikte, nisanlin anlayisli olduktan sonra heryer güzel zaten tatlim..
Calisma konusunda sonuna kadar katiliyorum sana, bencede hem maddi hemde manevi acidan calismak en dogrusu..
Her yönden baktiginda, calismak en mantiklisi gözüküyor.. Hemde hic bilmedigimiz yerde, cevremiz olur, arkadasliklar böyle edinir..
Yoksa evde otur komsuya gel git, pek saglikli iliskiler olmaz ki hem daha cok genciz evde otur pogaca börek yap, cik cik olmaz
Benim daha öncede calistigim yerler, cagri merkezi, yada büro isleriydi.. O tür olabilir yine.. Peki sen ?
Züccaciyedeki ürün modellerinin ürün fiyatlarini ezberledim artik,yok canım utanma gerçekten çok şık bir çeyiz
benim bile böyle züccaciye ürünlerini görünce içim gidiyor hele bide evlencek falan olsam kıyafet aşkımı sollar eminim benimde
geçen mesela cam cezve takımı gördüm çok güzeldi hoşuma gitti sanada tavsiye ederim bak bulursan al bence şık ve değişik bişiydi
Cagri merkezi cok stressli hakikaten,müsterilere ses cikaramadigimdan eve geldigimde sinir küpü oluyordum..
Hehe kesinlikle haklisin canim pogaca yapmaya daha cok vaktimiz olacak insaAllahBen iki ay cagri merkezinde calistim pek bana göre bir sey oldugunu söyleyemem ama baska türlü bir is bulamazsam onu da yaparim :) Benimde büro isinde biraz deneyimim var. Onun disinda okul yillarinda tatillerde hep isci olarak (essek gibi ) calismisimdir. Hayirlisi insaAllah canim. Istanbulda cok güzel vakit gecirmen dilegi ile.. Bende cumartesi ankaraya gidiyorum nasipse
Züccaciyedeki ürün modellerinin ürün fiyatlarini ezberledim artik,
yeni farkediyorum.. ayni ürünü baska yerde görünce aa bu burda daha iyiydi yada daha uygundu falan diye
yorum yapiyorum:)) bu aralar cok gezdim, eminönüne gittim ama cam cezve hic görmedim.. merak ettim.. baska zamana artik..
Evlenmeyi düsünmüyor musun ? Insallah hayirlisiyla olur..]
Umarim,cok cok tesekkür ederim.. Darisi dileyen herkesin basina..kısacası tek kelimeyle harikalar herşey dilediğin gibi olsun ömür boyu mutluluklar size darısı tüm bekarların başına en yakın zamanda
Hayirlisi, insallah paylasirsin canim.. Yasin kac bu arada ?bende bayılırım cam ve mutfak eşyalarına falan ya içimde var bi kere
yok canım şimdilik düşünmüyorum ama zamanı gelince hayırlı biriyle tabi ki evlenmek isterim
o zamanda ben heyecanlarımı paylaşırım sizlerle inşallah şekerim
ben cam cezveyi nerde gördüm şaşırırsın japon pazarında hani şu milyon shop gibi olan yerlerde canım çok şıktı ama gerçekten birde bunun yanında orda gördüğüm bir diğer şeyde arcopal tencere ısıya dayanıklı bunlarda gözüm kaldı diyebilirim çok şıklardı
Sagol canim, bende paylasmak istiyorum hele o günleri bi görelim de hayirlisiyla insallah.ayy gene döktürmüşsün canım ya sabırsızlıkla senin evininin bu eşyalarla falan söşenmiş halini merak içinde bekliyorum eminim şahane olur çok zevklisin
ALLAH nazardan korusun inşallah evini ve yuvanı
şu kocaman istiridye şeklinde olan salatalık mı ney o çok şık bayıldım en çok ona bayıldım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?