Dügüne ne kadar var canim ? yavas yavas halledersin ama insan yetismeyecek diye panik yapiyor biliyorum..
1.banyo seti ceyiz magazasindan aldim.. 2. decorium diye bi magazadan.
Eksikler tam olarak bitmedi ufak tefek ürünler kaldi,ama kabasini hallettim sayilir..
Tost makinesi almam gerek,birde yatak örtüsü :)
Sagol tatlisim, klozet takimini konustuk gecen gercekten cok ilginc tesadüfler yasiyoruz :)yeni aldiklarinda cok tatli canim
klozet takimini bende begenmistim bursada, hatta cok benziyodu seninkine
sadece daha cok beyaz agirlikliydi. o kadar hosuma gitmisti degisik diye, simdi bakiyorum benzerini sen almisinbenim gördügüm 60 liraydi sen kaca aldin?
ayni yere bi daha ugrayamadigim icin alamamistim bi daha gidisimde insallah.
saatine bayildim, ah ISTANBUUUUUUUUUUUL...
banyo takimin ve klozet takimin cok uyumlu olmus, deseni, rengi, yine detayciligin ortaya cikmis :)
güle güle kullan tatlisim
Sagol canim.. Sizin daha zamaniniz var, o kisa sürecte cok aceleye gelecek diye düsünme,Ekim- Kasım gibi düşünüyoruz düğünü hayırlısıyla hele Temmuz'daki sözü atlatalım da :)
Beni sözle düğünün arasının çok kısa olacak olması dolayısıyla sözden sonra hemen düğün hazırlıklarına başlayacak olmamız korkutuyor açıkçasıVe mobilya, halı, perde derken zaten dünyanın masrafı olacak. Ki düğünün kendi başlı başına büyük bir masraf zaten. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.
Ne mutlu sana, maşallah :) Darısı başıma inşallah :)
Tesekkür ederim, bornoz takimi benimde icime sindi gercekten..aldıklarınızı cok begendim bornoz takımınızda cok guzel güle güle kullanın
Sagol tatlisim, klozet takimini konustuk gecen gercekten cok ilginc tesadüfler yasiyoruz :)
Saatine gelince, onu uzun zamandir almayi düsünüyordum..
Istanbul deyince benimkide ne özelligi var demeye basladi, erkekler anlamiyo anacim :))
Senin aldigin o nevresimlerde kaldi aklim, onu da alsam tamamdir
Hmm bakicam datlusum bunada, markafoniyi henüz incelemedim..Aklimda kalirlar diye..bizde ki bu istanbul askini anlayamazlar sekerim :84:
benim nevresim takimim gelmis arkadasima, kalitesi cok güzel diyor
ambalajinda falan istanbul desenleri varmis
bi an önce elime gecsin istiyorumsende bulabilirsin insallah tatlim, evimizde benzer olacak seyler listesine bi dene daha eklenir ürünler İYİ GECELER İSTANBUL/ JİJİJADE SUNAR da var tatlim
bi bakarsin
Cok tesekkür ederim, böyle yorumlari okuyunca demekki gercekten emeklerime degmis diyorum..herseyın fazla fazla guzel..bayıldım ..burda bu kadar guzel bır ceyız gormemıstım...harıka tercıhler..kıskandım vallahı..rabbım ıyı gunlerde agız tadıyla kullanmak nasıp etsın... nazardan korusun..
Hmm bakicam datlusum bunada, markafoniyi henüz incelemedim..Aklimda kalirlar diye..
Gerci gitmeme az kaldi, simdiden kafama koyarim ben alacaklarimi..
Bu ceyiz isi cok zevkli cidden, listemde kalan son alacaklara bakmiyorum artik daha fazlasi da varmis
Sende nasil gidiyor alisveris tatlisim ? Hangi kampanyalari takip ediyorsun
biraz ürkütebilir ama ben burdaki topicleri incelerken fena gaza geldim
sonuc bu:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?