Sac düzlestirici
Kokos bi arkadasimla icmeyi planladigim kahve kupalari
Karaca mini golf baharat takimi
Bemilex
Tsk ederim canim, bilmiyorumki tasli kupalar bende görmedim baska yerde ama mutlaka vardirCanım son aldıkların her zamanki gibi harikaa gülee gülee kullan cnm, kupalarıı gözüm bir yerden ısırıyo ama çıkaramadımm
Tabii ne demek,keske öyle bi durum olsa, kahvenin yanina kuru pastalar ikram etsembayıldımm çok güzel yine iyi günlerde kullan kahveye bende gelebilirmiyimmm
Ne güzel, ben bu takimi aslinda düsünmüyordum ama aldiktan sonra iyiki almisim dedim..hepsi çok güzel canım güzel günlerde kullan yemek takımın bardak takımın çatal kaşık setin benimkiyle aynı çok güzeller hepsi şimdiiden mutluluklar :)
Tsk ederim canim insallah...güzel günlerde kullan cnm hepsi çok güzeller
sana bisey diyeyim mi, o kupalari 2 gün önce KIKde gördüm, hatta aliyodum sonra biraktim, bulasik makinasinda yikanmaz diye :))
Kodiden aldigin kahve süsünüde alis veris listeme koymustum dün
ay bu kadar olur ya
karaca baharatligin cok hosmus, kaca aldin bebis? bide benim sordugum cay bardaklari geldi mi acep
Kirmizi benim vazgecilmezim, bu renk bana pozitif enerji veriyor:)bir kırmızımania dahabende evde çok sewiorum kırmızıyı ama herşeyimi kırmızı seçmedim çabuk sıkılabilirim belki die ama senin çeyiz uyumun süper çok beğendim mşllh mutlulukla ,huzurla güle güle kullan canım
cook tsk ederimçok güzel şeyler almıştın
güle güle kullan canım...
çok keyifli şeyler almışsın..
Amin sagol canim.. Battaniyeyi tac adi altinda satis yapan ceyiz magazasindan almistimcanim battaniyen cok hosuma gitti. ceyizin genel anlamda cok güzel Allah agiz tadiyla kullanmak nasip etsin.
bu arada belki sorulmustur ama bütün sayfalara bakamadim.battaniyeni nerden ve kaca aldin acaba?
Biliyormusun bu durum seninle benim aramda olursa inanirim hic sasirmam :))
cünkü zevklerimiz tipa tip ayni hatta düsüncelerimiz de, bu kadar tesadüff ya :))
Farkli yerlerde gördüklerimizi ayni sekilde kombinlemisiz
Karacanin baharat takimi 18 euro canim, cok sevdim bunu..
Mutfakta yemek masanin üzerinde durabilir cok kibar..
Yesil takimlari önceden sormustum, ama tekrar sorarim, istiyorsan direkt gettirelim öyle daha emin olur hem.. bidahaki ürün listesine ekleyebilir.. Kac adet düsünüyorsun datlim ?
Istanbul saatim
Pecetelik
ikili ayna
Sekerlik,
6'li seffaf kaseler
6'li kahvaltilik icin düsündügüm kirmizi,beyaz ve siyah kaseler
Tac Pike takimim
Klozet takimim
1.Banyo setim
2.Siyah Banyo setim
Bornoz setim
Acikcasi bornoz da Tac düsünüyordum, cünkü ürünleri cok kaliteli..
Fakat bu kadar masrafin arasinda, 270-300tlyi bi bornoz takimina veremem..
Taksitlede ugrasmak istemedigim icin days in colours u tercih ettim..
Days kullananlar varsa yorum beklerim..
Dügüne ne kadar var canim ? yavas yavas halledersin ama insan yetismeyecek diye panik yapiyor biliyorum..Güle güle kullan :) Son aldıklarının hepsi eksik bende bornoz hariç
Banyo setlerini nereden acaba ? Bitti mi tüm eksikler bu arada ?
Tac ürünleri güzel ama önceden almak gerekiyormus onu, taksitle belki ödenirdi..Canım son aldıkalrını her zamanki gibi harika güle gülee kullan taç pike takımımız aynı bendeki moru, bornoz tkmında da aynı düşünmüşüz galiba, benim bi takımım var hediyee ama ben taç almayı istiyordum sonra çok pahalı geldi days in den düşünüyorum şaun ne kadar cnm days inin bornoz takımları ??
Bu arada benim hazırlıkları sormuşsun balım, şuan sözü geçirdik, nişan için hazırlık yapıcaz ama biraz mola verelim dedik, çeyiz işi ise şuan tamamen durmuş durumdaa nişandan sonra tam gazz devam edicem kısmetsee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?